A Fidesz-frakció szóvivője szerint a választás tétje, hogy bevándorláspárti kormány lesz-e, amilyet az ellenzék akar, és végrehajtják a "Soros-tervet", vagy marad a Fidesz, és az garancia arra, hogy a határzár is marad, és Magyarország is magyar ország tud maradni.

Halász János a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában a pénteki brüsszeli európai uniós csúcs kapcsán arról beszélt: az Európai Unió új migrációs javaslatával szemben a magyar javaslat a határvédelmet helyezné az uniós gondolkodás középpontjába, nem a kötelező elosztást.

Halász János: a választás tétje, hogy bevándorlóország leszünk-e, vagy sem

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Thaler Tamás

Úgy fogalmazott: Magyarországon is vannak olyan pártok, amelyek szerint le kell bontani a határzárat, és azt mondják, miért ne lehetne befogadni néhány menekültet, "ami egyébként több tíz- vagy akár százezer a családegyesítéssel együtt" első lépésként, aztán jönnének még többen.

Halász János szerint bizonyos nyugati politikusokat nem az európai értékek tisztelete jellemez, hanem a "Soros-tervet" akarják végrehajtani.

Úgy vélekedett: nyilvánvaló, hogy a migráció bizonyos emberek és csoportok érdeke. "Nem véletlenül dolgozott ki tervet Soros György", őt nem érdekli, hogy bizonyos európai országokat, "a magyar kultúrát tönkreteszi", valamint az sem, hogy "a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár", és mióta a migrációs hullám elérte Európát, több százan haltak meg terrorcselekményekben – fogalmazott.

Halász János rámutatott, a "Soros-szervezetek" kézikönyvet adnak a migránsoknak és "hazudozásra meg a törvények kijátszására" tanítják őket. Arra, hogy a menekültügyi eljárásban mondják azt, pszichés nyomás alatt vannak, vallják azt, hogy homoszexuálisok, transzszexuálisok, mert így könnyebben megkapják a menekültstátuszt.

A "Stop Soros" törvénycsomagot azért tartja szükségesnek a kormány, hogy megteremtődjön ezen szervezetek pénzügyi átláthatósága – hangsúlyozta Halász János, jelezve, szerencsére a visegrádi négyek partnerek ebben és küzdeni fognak azért, hogy ez uniós állásponttá váljék.

(MTI)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
"Most az egyszer igaz, amit AKLI mond!" Ferenc Császár
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nem János!
A választás tétje, hogy ti börtönbe mentek-e!
CsipkeRózsa
ki hallgatja, nézi, olvassa a minden napra jutó Fideszes megszólalók Soros, migráns, bevándorlás témáját?
Nincs olyan kormánypárti politikus, aki egyéb témában meg tud szólalni?
kamazuka
Érdekes emberek.
A választás tétje,hogy kivándorló ország leszünk e?
A kerítésnek állnia kell,az nem vitás.
De a kérdés,hogy az EU hogyan,fogadja azt a közel 5 millió magyar munkavállaót,mely megjelenik az EU munkaerőpiacán.
Mert a lényeg ebben van.
A többi, üres süketelés!
kereső
Csak hiányzik már innen a "stratégia", elment az ész./mindkettő/.Maradt, az NB III-as taktika/ a habonyi-és rogáni aljasságokkal./De még lehet,hogy ez is elég.
wagabund
szép...szép...de miért nem áll a kormány a sarkára, és keménykedik egy erősebbet brüsszel uraival? van jónéhány kiválóan felkészített, jólfizetett, külföldiül is hibátlanul beszélő debattőr a csapatban, tolják már a hazánkat szapulók orra alá a büdös zoknijukat...

azok a gyökerek ott brüsszelben még minket állítanak pellengérre...különösen a francia elnök...az már Mussolíni stílusban jópofizik, ha rólunk van szó...ahelyett, hogy a gyarmataikról menekülő rabszolgákról ejtene egy pár szót..arról persze nem akar.
Eladott Ország
www.portfolio.hu/gazdasag/megmutatjuk-miert-tragedia-a-kivandorlas-magyarorszagnak.261319.html
A kivándorlás legfájdalmasabb következménye, hogy éppen az a korosztály megy el Magyarországról, mely egyrészt adót és járulékot fizet, másrészt gyermekeket vállal... .
Mintegy 600 ezer magyar él jelenleg külföldön az Európai Unióban...
Pálinkás Pál
Sajnos az a helyzet ellenzéki agyhalottak hogy ezt a migránstémát rendesen benéztétek...Még az agyatlan mangalica is felismerte hogy a magyar ember nem szereti , köszönve 600 év tapasztalatának, a "szinesebb " bőrű népséget!!! Gyorsan meglovagolták a témát...,gerjesztették,és ez pont elég ahhoz hogy megszólítson annyi embert hogy az ellenzéknek semmi esélye ne legyen!! / Most arról nem is beszélek hogy hárman hatfelé húznak.../ és az hogy esetleg kevesebb uniós pénz lesz miatta,az nem érdekli az egyszerű embert,mert eddig sem látott egy büdös fillért sem belőle! Hát úgy nagyvonalakban ennyi...
Eladott Ország
Az ország tragédiája nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás. Még a migráns is menekül innen.
Sok magyar aktív dolgozó és nyugdíjas csak álmodozik a migránsok havi segélyének összegéről, amit Nyugat-Európában kapnak Halász Janó.
cdn.blog.hu/ma/marhak/image/89043301.jpg
cs.n.
Ez a kamus Halász, aki mögül kihátrált a Fidesz a perben? Most kinek a szavát viszi?

"Úgy vélekedett" - írja az MTI. Tehát a saját véleményét mondta, nem is szóvivőként szólaltatták meg? Akkor meg kit érdekel? Jó, tudom, ez csak egy hülye szóhasználat, ami azt sugallja, hogy vélekednek bármiről is a megmondóemberek, nem csak az utasításba kiadott mantrát ismételgetik.
TASzSz
"Most az egyszer igaz, amit AKLI mond!" Ferenc Császár
quadrocopter
Halászka előadta a koztelező gyakorlatot! Nem kell gondolkodnia!
Clavigo
Valaki megkérdezte már ettől a Halász nevű buzitól,,,,hogy a mutterját ujjazgatta e ,,,körösztyényileg,, a krimóban, ..?? Egyébként meg...kijafaccom ez a halász nevű debreceni kotorék eb ??
cikicakk55
@CsipkeRózsa: Én el sem szoktam olvasni a cikkeket.Egyből megyek a hozzászólásokra,mert lassan ha akarom,ha nem kívülről fújom az egész hazug dumát.Nincs Soros terv,csak az Ő beteg agyukban, és a migránsoknak eszük ágában sincs ide jönni a nyomorba,hisz az elől menekülnek. Az igazi menekültek,akik a háború és a bombázás miatt hagyták el a hazájukat,azok Görögországban és Törökországban maradtak,mert onnan sokkal gyorsabban vissza érnek,ha véget ér a háború. Csak meg kéne nézni,mennyivel nyomorultabb emberek vannak a Görög és a Török táborokban. Akik idáig elérnek,azokon nem látni a háború okozta stresszt, az éhezést és a félelmet. Sokkal inkább agressziót és a pénz és a könnyű megélhetés utáni vágyat látni rajtuk.Na itt nem élnének könnyen és ezt tudják is.
cikicakk55
@kamazuka: Az EU a Magyar munkavállalókat sokkal nagyobb örömmel várja,mint a menekülteket. A Magyarok 98%-ban nyelvtudással,szakmával és főleg érvényes és nem hamis dokumentumokkal mennek a másik EU-s országba. Addig még az EU tagjai vagyunk az EU határain belül oda mehetnek a Magyarok ahová akarnak,illetve ahol fel is veszik őket.Általában nem bele a vakvilágba indulnak,hanem már lefixált munkahelyre,vagy ismerősök,barátok rokonok szállásán keresnek maguknak munkát.Az biztos,hogy DOLGOZNI mennek ki és nem a szociális juttatásokért.
csipetke
@Eladott Ország: 15:15 Jóval többen mentek már ki,mint 600ezren,és folyamatos a kivándorlás.
Ezek az elmeroggyantak meg azt hiszik,hogy van olyan hülye migráncs,akinek M.o.a végcélja?
Olyan rossz hírünk van már a világban,hogy innen csak el,minél messzebbre...
Bevándorlóország...Idióta.
Borsodi
Ha az összes migráns idejönne,és itt akarnánk tartani őket,erőszakkal akkor is tovább mennének.Már a mi gyermekeink is menekülnek innen.Rabszolgának nem maradnak itt!
wagabund
@Eladott Ország: ..hogy fokozzam a feszültséget...azt mondta egy polgármester, hogy a faluja a kivándorlás miatt igencsak kiürült...de... szerencsére az üres házak egyharmadát hollandok, másik harmadát finnek vették meg...ugye ez örvendetes?...

hát itt jön a bazmeg...ugyanis kinyílt a csipájuk, és élni akarnak a jogaikkal...miért nem beszél a közértes, meg a hivatal hollandul, vagy finnül? meg írjanak külföldiül eligazítótáblákat...

azt is elmondta a polgi, hogy akik a hazájukból idejöttek, azok az ott arcoskodó négerek elől menekültek ebbe a nyugalmas faluba...

a polgi fontolgatja, hogy elmegy...
moareka
A választás tétje, hogy ti mentek-e a büdös frászba, de ha Vásárhelyet nézzük, jó lesz vigyázni nektek...
kamazuka
@cikicakk55: Pontosítok kicsit.Úgy értettem,hogy természetesen ma is unióban vagyunk,de itthon dolgozunk.A jövőben az unió tagországaiból is érkezik jövedelem, ahazai munkavállalók részére.!Így értettem az 5 millió migránst!
Tudom ez kicsit elképzelhetetlennek hangzik első olvasatra,de legyél nyugodt.Körvonalazódik!
Zeta
A tét, bevándorló ország leszünk vagy lophattok tovább!
Bevándorló ország nemleszünk, mert ezt senki sem akarja! Meg itt semm akar maradni senki!
Na lopásrólmeg bízzunk benne, hogy a rács mögött meg csak egymástól fogtok, vagy csak tőletek fognak!
csipetke
@wagabund: 18:11 Most megint azt nyomták a híradóban,hogy egyre kisebb az elvándorlás az orvosok körében.Basszus!Nem is gondolkodik az agyament,hogy azért,mert a nagyrészük már kint van.A többiek meg kalandvágyból ittmaradtak
hemami
@wagabund: Egy fokkal talán mégis jobb, ha hasonló kultúrkörből származók jönnek, mintha ázsiai és afrikai bennszülötti emberek , akik képtelenek, de nem is akarnak alkalmazkodni a befogadókhoz, ellenkezőleg, ők akarják megváltoztatni a helyi viszonyokat a saját képükre bármilyen eszközzel is . Ez az amiből nem és nem kérünk !
hemami
@csipetke: Hiába nem akarnak idejönni, ha az EU mindenható urai mindenáron szét akarják osztogatni őket mindenhová, oda is, ahol nem akarják őket fogadni. Ma már nem ezernéhányvalahányról van szó, hanem évente tízezres nagyságrendről. Ugyanakkor senki nem látja a végét a beözönlésüknek.
papa.49
Pumpáshalász te még patkánynak selejtes vagy, nem elég hogy a vízben hagyott a pártod még most is a mondókát mantrázod !!!
kissé felnőttem
hej halászok hal ász ok, a hires londoni köd az hozzád képest állátszó,a veréb agyából is tán tőbb értelem jön elő. csak ott a baj, hogy a fajtád ezt el is hiszi, mi meg ha nem gond nagyon nem. egy kérdésem hányan maradtak itt ??? erre csak van adat ? szerintem 5 nél nem tőbb, ja én nem a fizetős kötvényesekre gondoltam. ugye anno majd azt is rendezitek nem közpénzből?
csipetke
@hemami: Persze,hogy senki nem szeretné ezeket a migránsokat,de legyünk reálisak,ha ezek megindulnak,nem állítja meg őket a kerítés,és Orbán.ezek letarolnak mindent.Nem én találtam ki,hozzáértő nyilatkozta.Sajnos,ez a valóság,és reménykedjünk,hogy nem lesz ennyire rossz a helyzet,mint ahogy megjósolták.
cikicakk55
Vége!!! 100% feldolgozottság! Magasan levertük a FideSSt! Most már azt mondom,hogy ha ez a kőkemény Fideszes város ilyen hatalmas fölénnyel nyerni tudott,mert összefogtak az emberek és elmentek szavazni,mindenkinek jusson eszébe április 8-án,hogy bár mennyire is csalni akar a FideSS,ha az emberek összefognak,akkor nem tudják Őket legyőzni.Itt nálunk is voltak jobbikosok,MSZP-sek, és Mind a FideSS ellen szavazott.
cikicakk55
@hemami: Ne félj! Hiába is erőltetik ránk őket,minden migráns mellé nem adhatnak egy rendőrt.csak gondolj bele,hogy a Németeknél eltűnt 300.000 ember,akikről nem tudják hova lettek.Ki akarták toloncolni őket,mert jogosulatlanok voltak,de mind eltűnt. Ugyan így van a Franciáknál az Osztrákoknál és a többi olyan országnál,ahol nem kapták meg az engedélyt és a kitoloncolás várt volna rájuk.Sok ezer meg azért lécelt le,mert kevesellték a szociális járadékot,pedig 3x annyi mint itt annak a bére aki dolgozik.
Desischado
A lényeg az janó, hogy megszabadulunk végre tőletek, vagy lophattok tovább! Remélem, április 8-án végre vége lesz a pünkösdi királyságotoknak, különben az országnak vége!
Villon
Na végre! Immár a FIDESZ is elismeri.: Ha kormányváltás lesz, akkor Magyarország olyan pozícióba kerül, ahonnan nem menni fognak az emberek, hanem bevándorlók célországává vállunk.
libellle
@hemami: Nállatok nem akarnak maradni onnet is idejönnek, mármint a magyarok. Egyre többen vannak.
evacica
Jani! neked orvosra van szükséged! Épp ésszel ugyan is ennyi hülyeséget nem lehet összehordani! Ja egy még lehet sok pénzért amit a főnöktől kapsz!
simmering73
"Az Orbán-kormány egyértelműen az EU elhagyására készül, az orosz és a török példa lebeg szeme előtt, vallási alapokon nyugvó fasiszta diktatúra, hadurak által irányított körzetek, feudális viszonyrendszer, szabadságjogok teljes felszámolása, propaganda és elnyomás. Lehet selypegni, hogy ez még nem diktatúra, meg hogy Európa majd nem engedi, meg ilyesmit nem lehet csinálni a XXI. században, de a válasz mindössze annyi: de az, megengedi és igen, lehet."
nepszava.us/para-kovacs-imre-kampany/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.