Júliustól eljárást lehet indítani titokban bárkivel szemben, aki bűncselekmény gyanúsítottjaként szóba jöhet. Ehhez elég lehet egy első körben megalapozatlannak minősített feljelentés, illetve a hatóságok birtokába jutott, jogsértésre utaló bizonytalan információ is, írja blogján az ügyvéd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Júliustól? Miért, hát eddig nem ezt csinálták? Jött valamilyen választás és az ellenzék politikusai már névreszólóan kapták a vezetőszárat. Aztán, a választás után, a következő választásig:: ""körötte csend, s amerre ment...a néma tartomány""
Rockxy
Persze!
Az uniós gdpr lehetővé teszi még azt is, hogy a besúgók adatai ne kerüljenek nyilvánosságra és a ganék jogai nehogy má sérüljenek!
Szabadság elvtársak!
tudode
Úgy megijedtünk, hogy majd shegre estünk annak tudatában, hogy HONNAN kerítenek elő annyi kukkolót!
.
Az is RENDJÉN LENNE, ha lenne, hogy a Sorossal, a migráncsokkal, a kilátásba helyezett búntivel rémisztgetnek a FEHÉRGALLÉROSOK!!!
.
De azért ÁLLJON MEG a menet! Lassan a TRÓNBITORLÓ negyedik ciklusát ADJA ELŐ a hozzászokott, HADICSELES módon!
.
Azért arról NE FELEJTKEZZENEK el a .. s z o l gá i n k, hogy az emútnégyév, 2017 is emút, de TÖBB .. v a l l o m á s s a l .. tartoznak, hogy MIRE KÖLTÖTTÉK a KÖZ LÓVÉJÁT, mennyi az annyi az ÁLLAMDÓSSÁG, mi mennyi szállt el NARANCSKÖDDÉ az alkotmányos ktg-vel, igen ám, de a HOSSZÚ BARÁTSÁG ALAPJA a .. p o n t o s , fillérre való elszámolás, hasonlóan a bevásárló kp-k pénztáraihoz. (A bizniszekkel, mutyikkal együttvéve.)
.
Ide tartozik netán, talán, hogy
.
---- Van jobb biznisz a trafiknál és a kaszinónál: Orbán barátjának online kasszázása
24.hu/belfold/2018/05/29/garancsi-istvan-mobil-adat-online-kassza-orban-viktor/
.
Mikó, mi mennyi, ki, hogy hányt bele az ORSZÁG TÁNYÉRJÁBA???
Eladott Ország
Megint divatba jön a lódenkabát és a fekete pobeda autó...GAZ–M–20 Pobeda (oroszul Победа)
rewrite.origos.hu/s/img/i/1011/20101128pobjeda3.jpg
Qqberci
@Shikari: Akkor téged most qrvára figyelni fognak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.