A második világháború után megtanultuk, hogy Magyarország legértékesebb vagyona a szuverenitása – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Óbudán, a szovjet megszállás áldozatainak emlékműve átadási ünnepségén.

Orbán: az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Gulág-emlékmű avatásán Budapesten, a III. kerületi Árpád fejedelem útján 2018. június 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Deportáltak, elhurcoltak és kitelepítettek százezreivel fizettük meg a gyengeségünk, a függetlenségünk elvesztésének az árát

- fogalmazott a kormányfő, aki szerint Magyarország szuverenitásából azért nem lehet engedni jottányit sem, mert

jól tudjuk, ha csak a kisujjunkat nyújtjuk is, már rögtön az egész karunkat vinni fogják

A Gulág-emlékmű egy olyan Magyarország megteremtését követeli – folytatta –, ahol nem történhetnek hasonló események, ezért minden életszerűtlen ideát, zavaros gondolatot, idegen érdeket szolgáló tervet a határokon kívül kell tartani.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy "a kommunista vezérek szobrai számos európai politikus fejében még most is állnak", nem hajlandók tudomásul venni, hogy Európa egyesüléséhez Marx és Lenin szobrainak ledöntésén keresztül vezetett az út.

Mi tudjuk, nincs emberarcú kommunista rendszer, a kommunizmus valódi arcát Gulágnak hívják

- mondta.

Orbán: az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása

Orbán Viktor miniszterelnök és Menczer Erzsébet, a Szovjetunióban Volt Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezetének (Szorakész) elnöke felavatja a Gulág-emlékművet Budapesten, a III. kerületi Árpád fejedelem útján 2018. június 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Süssön belőle kenyeret és zabálja meg. ez a szemét NARANCSOS Dagadék
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Talán inkább az ami a zsebedben van!!!??
Hellcat
Jobb lesz akkor most gigantikus Kínai meg orosz hiteltől függeni igaz?
tudode
Tanmesének is beillik annak az emlékezése, aki POFAKARATÉVAL, karaktergyilkolgatással "kivívta magának" a SZUVERENITÁSÁT a fékek, és ellensúlyok LERÁZÁSÁVAL, az ORSZÁG VAGYONÁBÓL összekuporgatott cuccról nem is szólva!!
.
Íme a TANMESE, hogy kell ezt CSINYÁNYI:
,
www.youtube.com/watch?v=NOer5SZ2Jt8&t=133s
.
Oszt ahogy nő a család:
.
www.youtube.com/watch?v=S3WRvQqhLMg
.
Hogy ez a GÁNTKŐ hol áll meg, azt csak a jó ég tudja!
.
human
A szuverenitás zászlaja alatt pedig az Orbán család tesz szer az ország értékeire.
Nessy
Csak emlékeznék rá, milyen kormányunk is volt, amikor Hitler utolsó percig kitartó hívei voltunk. A szovjetekről most szó se essék, most éppen gazdaságilag adjuk el testünk, lelkünk az oroszoknak, meg egy kicsit a kínaiaknak. Csak éppen náluk nem lehet reklamálni, hogy adjanak több pénzt ajándékba.
silber13
@Shikari: Az! !Az hát! Egyy elmebeteg hájas tolvaj vezér minden tudást nélkülöző tirádája!
silber13
@Shikari: Él te a nagy büdös szuverenitásban és mehetsz legelni, mert minden mást a fityiszes haverjaid szétloptak!
silber13
@Shikari: Durbics-Matula-Shikari! Fingod nincs a történelemről csak a beléd tömött elmebeteg szövegeket ismételgeted egy buggyant papagáj módjára! Szánalmas vagy!:-)))
tulipan
Süssön belőle kenyeret és zabálja meg. ez a szemét NARANCSOS Dagadék
tulipan
@Shikari: Te sokkal betegebb vagy, hidd el vízfejű!
Madácsi Pali
Szellemi elődeid deportálta és hurcoltak el embereket magyarországról te álnok, hazug, rabló g^ci!
Neked azért fontos a függetlenség, hogy ki tudd rabolni és tönkretehesd az uniót. A fuggetlenség akkor érne valamit, ha meg tudnánk védeni magunkat. Erre hazánk kb 20 másodpercig képes a szövetségeseink nélkül, te felelőtlen, szélhámos politikai prostituált!
silber13
@Shikari: Mit tudtok ti?? Lopni csalni, és hazudni megállás nélkül! Na ezt átvetted a hájas szélhámostól! Önálló gondolatot azt nem, igaz nincs is ennek a kelekótyának.
tulipan
@csak úgy...: Gondolkodni? EZ??? Mivel???
csipetke
Hát ja.Már csak a szuverenitás van,mert lassan minden mást elloptak,vagy f@szságra költöttek.Stadion,és kisvasút a kert végében...
relatív
Ekkora hazugságokat csak egy ilyen tudatlan fráter mondhat, mert akinek valami ismerete van a történelemből, azok a gulágként elhíresült - tudható, hogy az a cári Oroszországban alakult, és ott élni nem az élet végeként jelent meg később sem, mint a nácik által létrehozott táborokban - hely nem azt jelenti, mint azt a mai regnáló hazudja. A most felállított obeliszk IS - mely ennek sorában áll az a korábban felállított szobor-tömeg az utóbbi regnálása során - e tévedés alapján álló agyréme,m mely vezérli mindennapjait !
wagabund
..."Orbán: az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása"...

nos a 28.-ai eu csúcson ennek a vélt szuverenitásnak is harangoznak...
ma mondták a rádióban, hogy merkel uralja egész Európát, ha tetszik, ha nem...akár pénzzel, akár politikai zsarolással...

kérdés Orbánnal elbír-e, vagy átnéz rajta?
tulipan
@relatív: Miérr mikor mondott mást, mint tök tudatalanságot???Pillantnyi érdekei szerint, kutyult össze, mndig is hetet-havat!
tulipan
Még azt is megérjük, hogy ünnepélyesen bejelenti, hogy "Osztyapenko lépést vált"!
csak úgy....
@tulipan: 12.27 prof. Kásler a tanum,hogy szent László is fakasztott vizet a sziklából ;)
tulipan
@csak úgy...: A Szentek élete? A reklámok reklámja!!! :)
cikicakk55
Szeretnél te legalább félig annyira szeretett ember lenni mint Kádár János volt. Amirol te beszélsz Viktorovics,az az 1945- 1956 közötti idő. Utána 1989-ig kifejezetten élhető volt Magyarország. Igen,a Ruszkik itt voltak,de kit zavart. Esetleg a nem Őszinte párt embereket. Kádár senkitől nem követelte meg azt,hogy belépjen a pártba. Aki belépett,annak viszont tiszteletben kellett tartania az akkori eszméket. Voltak hibái Kádárnak,de össze tenném a két kezem ha most is olyan " nyomort,és Gulágot" teremtenél a 6 millió mélyszegény Magyarnak mint Kádár teremtett. 28 éve csak hazudtok,loptok,ígérgettek,miközben mi a nép egyre fogyunk,egyre nehezebben élünk,és egyre gyorsabban,de fájdalmasabban halunk meg. Kádár Jánosnak a kis ujjában is több empátia volt,mint benned,tetőtől talpig. Ő nem törvénybe hozta a hajléktalanságot,hanem megelőzte. Te is az Ő köreihez tartoztál,apád még a Kádár pártjának is vezetője volt. Nem tanultál tőle semmit? Illetve dehogy nem! Egy fokkal nem vagy különb,mint a seggnyaló apád.
tulipan
@cikicakk55: Viszon dübörös a hazug Álhazafias PROPAGANDA! EZT ESZI a nép ey rséze, a másik része meg kussol és acsingóuik, hogy hátha egyszer Ő is "sorra kerül"!!!
cikicakk55
@tulipan: A fene tudja ki hogy van ezzel a " többi" rész e népnek,de én nem szeretnék úgy mond sorra kerülni. Eszem ágában sincs bekerülni abba a brancsba,akik ott most per pillanat piszok jól érzik magukat. Eddig még mindig kiderült,hogy a pénz hatalma elveszi az emberek eszét. Vagy eltékozolják,vagy megőrülnek tőle és egyre többet akarnak,vagy megölik őket a sok pénzük miatt. Én így 63 évesen már csak azt szeretném,ha a gyerekemnek nem kéne 3 munkahelyen dolgozni,ahhoz,hogy a 2 gyereket eltartság a feleségével,pedig mind a ketten diplomás emberek. A fiatalabb fiamnak meg nem kéne azon agyalni,hogy külföldre menjen ápolónak biztos pénzért,vagy velünk a beteg szüleivel maradjon,alig fizetésért,mint Intenzív szakápoló.Mi a párommal már elnyomorgunk abból a 120.000 ft-ból amit eddig kaptunk. Mindenki azt hiszi mennyire jó a Fidesz holdudvarnak,pedig annyira inog a trón alattuk,hogy nem lehet tudni mennyire futja még. Tudod onnan fentről sokkal nagyobbat lehet esni,mint innen a legalsó küszöbről.
namihami
Nem is gyűjtött mást magának a Mi Dicsőséges, Népéért Dolgozó Vezérünk, mint szuverenitást.
Hiszen az adóbevallása szerint (ami ugyebár hiteles, fejére olvasható és elszámoltatható) össze-vissza 600.000 jómagyar froncsija van.
Viszont dicsőséggel van tele az összes kastélya, háza és egyéb ingó és ingatlanja padlása...
mackoka46
Ezeknek a bűnözőknek az akasztófa is kegyelem lesz.
egyvandor
Magyar : fidesz értelmező szótár.
szuverinitás : nertársak által elkövethető szabadrablás, a felelősségre vonás kockázata nélkül.
silber13
@durbincs: :-))))))))))))))))))))))))))))
tulipan
@durbincs: Nem iinkább Téged, Vizfej? Ott éppen ilyenekre van szükség!!!
Yeromos
Igen valóban már csak ez maradt mert a többi érteket már mind elloptátok.
A szuverenitása sem sokáig marad, mert nagyon afelé haladunk, hogy kialakítjátok a teljes függőséget az oroszoktól.
Zeta
Ezért kell a Paksll, a Belgrád-Budapest vasútvonal, hogy szuverének maradhassunk?
magyarbakancs
Soha nem voltunk szabad állam.
Mindig tartoztunk valamilyen politikai,gazdasági közösséghez amiben vannak kötelezettségek.
back up
Orbán az ország legértékesebb vagyona - Az aranyember
human
"Orbán: az ország legértékesebb vagyona a szuverenitása"
Azt meg is tarthatja az ország. A többit meg ellopja az Orbán família.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.