Angela Merkel német kancellár július 5-én fogadja hivatalában Orbán Viktor magyar miniszterelnököt – jelentették be pénteken Berlinben.

Angela Merkel július 5-én fogadja Orbán Viktort – erről tárgyalnak majd

Orbán Viktor miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozója második napi tanácskozása kezdetén 2018. június 29-én. (Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq)

Ulrike Demmer helyettes kormányszóvivő tájékoztatóján elmondta, hogy

a találkozón bilaterális, Európa-politikai és nemzetközi témákról tárgyalnak majd, és a megbeszélés után közösen sajtótájékoztatót tartanak.

Angela Merkel július 5-én fogadja Orbán Viktort – erről tárgyalnak majd

Emmanuel Macron francia elnök és Orbán Viktor miniszterelnök kezet fog az Európai Unió brüsszeli csúcstalálkozója második napi tanácskozása kezdetén 2018. június 29-én. Jobbról Angela Merkel német kancellár. (Fotó: MTI/AP/Virginia Mayo)

A szövetségi belügyminisztérium szóvivője, Annegret Korff kérdésre válaszolva elmondta, hogy Horst Seehofer tárcavezető is tárgyal majd Orbán Viktorral berlini látogatása során.

Forrás: MTI

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@durbincs: Te pofázol te szarházi GYEPENTOSZ, csicskajancsi, te kotonszokevény, bábát átverő fekália!!!
Hátul jöttél és ami voltál az is maradtál nagy rakás FEKÁLIA !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hogy éli ezt meg ez a két illibsi parafenomén. Kopoltyús már Merkel bukását vizionálta néhány napja. Erre rapporta rendelik a Kárpátok második géniuszát.
szep napot
Vitya belekopi a ragojat merkallah neni kezebe. A masodik kepen merkallah focistasan tisztitja orrat Vitya buksijara. Ez az igazi szerelem (es a jo fotosok) hatasa.
Yoda69
Ennyire buzlik a zsirtaho, hogy Angelanak be kell fognia az orrat?
papa.49
A ,,viselkedéséhez,, két megjegyzés
1 egy hölgynek nem fogjuk két marokra a kezét, és a diplomáciában nem is csókolunk kezet csak megfogjuk a kinyújtott kezet és ÚGY TESZÜNK mintha kézcsókolnánk !!!
2 a lehető legnagyobb tahóság egy politikus részéről ha a válla felett hátra nyúlva ÜLVE FOG KEZET egy másik állam vezetőjével !!!
Mégis csak igaz a ,,putrisori,, származás !!!
papa.49
Már csak a sajtó tájékoztatóra leszek kíváncsi a németre mert az mti. csak hazudni tud !!!
nezelodo
Szegény Viktorunk, olyan a fotón, mint aki halkan hajtogatja, "Én vétkem, én igen nagy vétkem" Lehet, hogy megint kap egy kemény negyedórát Merkeltől, mint amikor rájött, hogy neki kell megvédeni Európát a migráncs áradattól!
A Macron meg egy úr, és nem néz keresztül Orbánon, mintha ott se lenne, amiért le új fiúzta, csak úgy dakota-szerényen.
papa.49
@durbincs: Te pofázol te szarházi GYEPENTOSZ, csicskajancsi, te kotonszokevény, bábát átverő fekália!!!
Hátul jöttél és ami voltál az is maradtál nagy rakás FEKÁLIA !!!
nezelodo
@papa.49: Öröm olvasni az MTI híranyagait. Bárhol megfordulnak a világban a politikusaink, minden amolyan ferecjóskás. Minden nagyon szép, amit rólunk, velünk kapcsolatban mondanak, és a világon mindenhol meg vannak velünk elégedve. Aztán később jönnek a hírek, kitiltottak, elmarasztaltak, megbüntettek bennünket, berendelik a nagyköveteinket viszonzásul, adóparadicsomi értesülések arab barátok magánemberként ország ügyében jár el a vejkó, meg a százlábú stb. Aztán tagadják, és a végén kiderül, ez csak a jéghegy csúcsa.
kereső
Merkel arca mindent elmond.-ime a valódi vélemény. Ez a tahó nem tud felállni a kézfogáshoz. Macron, ha még "újfiú is", egy 60 milliós nemzet !!államfője.
Commenter
@kereső: valahogy így. Ez a tahó azonban sem a vele együtt nem értő politikusokat, sem a saját népét nem tiszteli. A kézcsókolgatás a diplomáciában ismeretlen fogalom, Sonia Gandhi el is húzta tőle a kezét, Merkelnek sajnos már nem volt ilyen szerencséje (ld. kézcsókos kép). Az is borzalom
verőce21
Kérdés, hogy kibírja-e még július 5-ig Frau Merkel a hatalomban? :)
kereső
@Commenter: Indiában tiszteletlenségnek számít, és teljesen elképzelhetetlen, hogy egy férfi kézen csókoljon egy idegen nőt. Nyilvánosan és egy protokolleseményen ez hatványozottan igaz.
Edmond Dantes
@papa.49: Még csak nem is fogjuk meg,hanem kézfejjel elegánsan,alulról megemeljük a kezét,aztán valóban csak jelezzük a kézcsókot.Azt már csak mellékesen jegyzem meg,hogy a jelzett kézcsókot csak zárt helyen illik imitálni,szabad téren illetlenség.Amikor Merkel itt járt,Orbán a Kossuth tér kellős közepén megragadta a kezét,majd arra rábukva összenyálazta.Úgy felcsúti módra,olyan csődörös magyarosan.
Commenter
@kereső: ez a szotyiköpködő, futballhuligánok viselkedésén szocializálódott egyed aki zsebre tette az egyik kezét miközben Sebastian Kurz-zal kezett fogott, a valaha volt legtaplóbb miniszterelnök így a békeidőkre visszatekintve.A kézcsók nyilván annak a hívének kapcsán rögzült így benne, aki tövig csókolta a kezét,ez az egész kézcsókolósdi avitt közlési/üdvözlési forma, egy letűnt világ (udvariassági?) gesztusa. Indiában csak a családtagok érinthetik meg egymást, idegenekkel nem bizalmaskodnak. De hát a protokollszakértő is megmondta hogy ez a bunkó reménytelen esett. Modortalansága miatt is égünk mint a rongy. Hát, engem nem képviseljen, se itthon, se a világban...ez nem miniszterelnök, ez egy trágyadomb szökevény...
division
@durbincs: "a fekália mondja a csatornára,hogy büdös ?"
Ez hatalmas:-)))))))
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 17:56
Azért mert téged kis szarjancsi IT pöcs seggbe kúr a ratyi fityiszes főnököd,ne általánosíts.
verőce21
Orbán lesz megmentője Merkelnek? A CDU/CSU és a SPD által alkotott kormányon túl nincs alternatíva, csak az előrehozott választások.
Ez egyik koalíciós partnernek sem érdeke, mert abból csak a jelenlegi ellenzék profitálna. Merkel negyedik kancellársága végtelenül túlfeszített alapokon nyugszik, és mindenki arra játszik: mikor lesz már vége uralkodásának?
papa.49
@durbincs: Na mi van ,,leányálom,, jó az avatarod csupa farokból állsz te fejetlen, eszetlen barom )))))))))
Tudod mi a ,,leányálom,, nagy és szőrös,, olyan mint te ))))))))
Egyébként ma nincs ,,HAVER FELVÉTEL,, menjél vissza ahonnan jöttél a csuti valagába ))))))))))
human
Orbán és Merkel az illiberális demokráciáról. (2015)
youtu.be/4ps7sonOOp4
RonaGyuri
Pedig ez most nem is Nézőpont, csak nézőpont kérdése

avagy ki milyen képet rak a hír mellé?

Az egy dolog, hogy a szöveg is nagyon más, de a kép még árulkodóbb. Mármint azok a képek melyeket a derék média felhasznál. Érdekes dolog figyelni, hogy ki milyen képeket használ hírek mellé, mikor nincs eredeti kép (vagy valamiért azt nem akarják használni).
Igencsak jellemző példa a friss hír: „Angela Merkel német kancellár július 5-én fogadja hivatalában Orbán Viktor magyar miniszterelnököt”.
És a képek (közül kettő jellemző):


(www.dw.com/image/18800301_303.jpg)
illetve

(budapestbeacon.com/wp-content/uploads/2015/02/7638259_b57f35aef7032de03b2c443737214149_wm-e1422897579492.jpg)
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 18:50
Na menjél szamár cumira,te kis IT hülyegyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.