A külön tabló az igazgató szerint hagyomány a szigetszentmiklósi általános iskolában, ám a gyerekek épp most akartak ezzel szakítani.

A szülők fúrták meg egy általános iskolában, hogy a fogyatékkal élő gyerekek egy tablón szerepeljenek az egészségesekkel
Kép: illusztráció/Youtube

Bár elvileg egy tablóra kerültek volna a fogyatékos és az egészséges végzős gyerekek is, egy szigetszentmiklósi általános iskola néhány szülője ezt nehezményezte, és addig fűzték az igazgatót, míg eleget nem tett kérésüknek, és külön tablóra kerültek a speciális osztály tagjai. 

A 24.hu-t egy Down-szindrómás kislány édesanyja kereste meg a problémával. A hölgy lánya speciális osztályba járt, és "majdnem" felkerülhetett az egészséges gyerekek mellé,

de néhány szülő a református osztályból ezt megakadályozta.

Annyi biztos, hogy

a gyerekek azt szerették volna, ha közös tablón szerepelnek a speciális osztállyal.

Azt nem lehet tudni, hogy végül hány szülőnek akadt ezzel kapcsolatban kifogása.

Az igazgató telefonon a 24-hu-nak azt mondta, "nem volt ebből nagy probléma", mert csak egy szülő tiltakozott. Az érem másik oldala a panaszos anyuka szerint meg az, hogy a speciális osztályba járók többsége hátrányos helyzetű családból jön, és el sem jutottak hozzájuk a tablóval kapcsolatos hírek.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gratulálok a "református" szülőknek. Sose legyen nagyobb örömük !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Gratulálok a "református" szülőknek. Sose legyen nagyobb örömük !
Nessy
Mindezt természetesen Isten áldásával! halleluja!
csak úgy....
@Shikari: ezért nincs osztálytablótok tibim ? ;) ...veled is jól elbánhattak. :(
lópicigáspár
Így is köll! Először a fogyatékosokat, aztán jöhetnek a cigányok, aztán az idősek, aztán azok, akik a cocializmusban születtek, akik nem a fideszre szavaztak... és biza, maradnak az idióták!
csak úgy....
@Shikari: OK! ;) de elöször fürdök,nem úgy mint te ... büdi tibi ;)
könnyü vót neked anno a kisegítöbe, ...emlékszel!? ott ismerted meg a késöbbi nejed , hü de bamba vót a csaj,persze azóta ö is lelépett ... tarts görényt tibim...
X-ray
A református szülőknek remélhetőleg sérült unokájuk lesz... Akkor mit csinálnak majd? Eldugják?
csak úgy....
@Shikari: tibi! neked a kisegítö oskolában nem volt hasonló problémád, ugye bogaram ?
lópicigáspár
@Shikari: Az, hogy a fidesz táborához tartozol, szíved joga és mint mindenki más pártállását tiszteletben tartom. De itt emberekről van szó, emberségről. Na ez belőled hiányzik!
lópicigáspár
@Shikari: Mi nem érthető? Az, hogy van egy család, akinek két egészséges gyereke, harmadiknak meg beszalad egy sérült... érted már? Témát lezártam veled, elrúgtad a pöttyöst nálam.
lópicigáspár
@Pegero: Sok jó barátom van fideszes. Ha összejönnek a családok egyszerűen nem politizálunk, hisz ők is tudják, hogy nekem mi a véleményem (és azt is miért) és én is tudom mi az övék. Gyerekkori barátok vagyunk, még anyáink is egy szobában feküdtek a szülőszobában. Ezt a barátságot nem tudja senki szétrombolni.Szóval nem föltétlen... de közel áll hozzá! :))))
@Shikari: A gondolkozás neked nem megy, de nem gond, mindenkinek szíve joga azt megérteni, amit akar és persze, amit tud! Kívánok neked egy boldog, egészséges családot!
picike1
szerintem igaza volt lehet 2db fénykép
Nessy
Most a fogyatékos gyermek képe ellen van kifogása anyukának. Szíve joga, ha "szégyelli", hogy ilyenek is iskolába járhatnak.
Csak nehogy pár év múlva anyukát szégyelljék, ha esetleg "találkozik Alzheimer professzorral." Az, hogy idős korára mi történik valakivel, ugyanolyan lutri, mint a születéskor hozott "fogyaték".
division
Elég nagy baj az már önmagában is ha egy gyerek beteg, nagy gond a gyereknek, nagy gond szülőknek.
vladimir putin
A horogkeresztények gondolom később gázkamrába is küldenék ezeket a szerencsétlen gyerekeket.
Aki pedig meg szeretné akadályozni, az Soros ügynök, vagy esetleg magyarellenes hazaáruló.
vladimir putin
@division: A beteg gyerekek nem kerülhetnek a normális árják közé! Ez a kereszténydemokrácia kényege!
Te Sorosista szar!
szaboria1
Ajánlom a tiltakozó szülőknek, hogy újra tanulják meg a hitüket, mert amit cselekedtek az az isteni tanítással szembe mentek.
Ludmilla
azt hiszem,ez nem is lehetett volna kérdés... az igazgatónak páros lábbal kellett volna kirúgni a reklamáló szülőt... keresztény iskola..
szaboria1
@Ludmilla: Két éve nálunk is a városunkba az egyetlen ált.iskolát átadták a katolikus egyháznak. Olyan szelektálás lett, hogy nagyon sok gyereket át minősítettek és kisegítő iskolába küldték őket tavaly. Most megy a cirkusz mert a kisegítő azt mondja nem minden gyerek oda való. De kikről is van szó hát a cigány gyerekekről. Mivel a kisegítő Baján van így ráadásul az önkormányzat fizetheti az utazási költséget is.
szaboria1
@Shikari: Látszik neked fogalmad sincs a gyerekek hozzáállásához.
szaboria1
@Shikari: Mivel pedagógusok leszármazottja vagyok többet hallottam arról, hogy ha a gyerekek össze fogtak sok mindent el is értek. Itt nem kérdezték meg a gyerekeket csak a fejük felett döntöttek. Nézd meg a Biró Lajos iskola facebook honlapján a bejegyzéseket erről a témáról.
szaboria1
@Shikari: Miből is gondolod, hogy hülye gyerekek. Lehet olyan fogyatékos akinek az esze nagyon is jó csak éppen mozgáskorlátozott. Nem a fel tett kép alapján kell véleményezni. A kép illusztráció.
lampa laz
@Shikari: "Most milyen jópofa lennea sok bambával együtt egy fotó de tíz év múlva dugdosnák hogy ők nem hülyék."
@Shikari: b+ te tényleg a világ legszemetebb lénye vagy, te undorító patkány, aki ilyet képes voltál leírni.
Cicamama55
@Shikari: Maguk a végzős tanulók, akikkel a hétköznapjaikat ezek a gyerekek együtt élték, nem rekesztették volna ki. Felnőtti sugallatra, kultúrkeresztény ötletre történt ez meg...Sok iskolában vannak ilyen osztályok, ahol enyhébb fogyatékkal élők, fejlesztők segítségével el tudják végzik a normál 8 osztályt, s utána is tudják folytatni tanulmányaikat, teljes értékű felnőtt emberekké válnak!Az igazgató szégyene, hogy nem tudta ezt a helyzetet kezelni, s azt a szülőt helyretenni aki ezt kérte! Feladatának elvégzésére alkalmatlan az ilyen iskola vezető!!!
menekült
@Shikari: " Milyen tolerancia az amikor egyik csoport az akaratát rá akarja kényszeríteni a másikra? "
Ezzel pontosan leírtad a Fidesz uralmat.
szaboria1
@Shikari: Ajánlom menj el közéjük és nagyon meg fogsz lepődni.
Cicamama55
@Shikari: Az emberiség szégyene minden hozzád hasonló gondolkodású egyén.
kripton
@Cicamama55: Ezt az emberiség mondta neked, vagy te döntötted el?
karma1
@division: Koszi,...Nem calodtam Benned, tudom, hogy erre nagyon erzekeny vagy...:o))) A GYEREKEKNEK - az egeszsegeseknek - nem volt semmi gondjuk a fogyatekkal elo gyerekekkel, csak azoknak a hatalmas ego'ju nagyon okos, erzekeny szuloknek,... Akiket majd az egeszseges gyerekeik fognak betenni egy hospice-ba, mert toluk tanuljak a "erzekenyseget" a massagra, meg az empatiat is. (Mit mondjak, meg fogjak erdemelni a hospice-t.)
Meg egyszer: koszi az emberseges hozzaallasodat...:o)))
Cicamama55
@kripton: Én az életem nagy részét sérült gyerekek fejlesztésével töltöttem...A családokkal együtt azért dolgoztunk, hogy önálló emberekké neveljük a sérült gyermekeiket...Én mindenkiben az értéket keresem, amiben meg lehet kapaszkodni, s lehet rá építeni...Egy autista kisfiú, aki igaz 27 évesen, főiskolai diplomával a kézében tért vissza, s köszönte meg a segítségemet...Akadtak persze halmozottan sérült gyermek is akiknél tudtuk, hogy csodák nem léteznek, mégis harcoltunk értük. Akiknél az nagy állomásnak számított, hogy szemkontaktust fel tudta velünk venni...Én ebből a szemszögből nézve írtam véleményemet..."Ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts"
kripton
@Cicamama55: Ez öndícséretnek kiváló, de nem válasz. Az emberiség nevében beszéltél felhatalmazás nélkül. Ez jellemtelenség.
kripton
@Horizont:
Most még nekik áll a zászló de fordul a helyzet és " fizetniük " kell... majd amikor ezek a ""demens részlegen fognak vegetálni akkor röhögök egy jót.""

Te fogsz vegetálni, és röhögök majd rajtad te szerencsétlen hülyepicsa! :-)))
Nessy
Van egy rossz hírem! A demencia, az Alzheimer kór, a stroke utáni vegetatív állapot, és minden betegség teljesen párt független!
Az öregkori (de néha már ötven körüli ) elbutulásnak nincs libsi és illibsi változata!
Mint ahogy egy sérült gyermek születése sem függ a pártállástól, a gazdagságtól, a beosztástól.
kripton
@Nessy: A betegeket gyógyítani, a fogyatékosokat segíteni kell! Ez nem szimpla emberiesség, hanem kőkemény társadalmi érdek is. De nem kéne túlzásokba esni! Egyenlőnek hazudni az egyenlőtlenséget.
Nessy
@kripton: A gyerekek el és befogadták őket sok éven át.
Most a szülők mutattak "emberségből példát"!
kripton
@Horizont: EZAZ! Így beszél egy kúúútúúúrááát, fííínom úúúrihölgy! :-)))
kripton
@Nessy: "A gyerekek el és befogadták őket sok éven át."

Ez nem biztos, de az igen, hogy ezt nem tudhatod. Mi mást tehettek volna?

Másrészt ha úgy is lenne, az nem cáfolná a 09:11-es állításomat. (Mondhatnám, semmi köze hozzá, melléduma.)
Nessy
@kripton: Azt hiszem ennek a polémiának semmi értelme. Te az érem egyik oldalát látod, én mindkettőt, sok évtizeden át. Üdv.
Propeller Magdolna
Érzékenyítés! Ez a cél ma a közoktatásban! Nem csak speciális intézményekben!
kripton
@Nessy: Höhhö! Én mindkét oldalát látom, te meg egyiket sem!
Én nyertem!
Ludmilla
@Shikari: nagyon korlátolt szemléletű vagy,ha egy kis hatalom kerülne a kezedbe,talán még ölnél is... imádkozz,gonosz
Ludmilla
@Horizont: ne szidd,már ennél a cikknél keresett v agy 300 forintot
lampa laz
@Shikari: (6:37) szerintem ők sem szeretnének veled 1 tablón szerepelni... neked egy harmadik jár, ahol egyedül ülsz 1 narancsfa tetején.
kripton
@Shikari: Ezeknek hiába beszélsz. Liberálnácik.
Clavigo
@Shikari: Miért nem takarodsz már vissza a szamár által baszott román buzi qrva anyádba,,te félkretén ???
Clavigo
@Shikari: A "gumikalapácsos születés szabályozás" nálatok volt divat,,a Duna-deltában,,,,,te rühes lápi móc..Sajnálatos módon ,,te valahogy megúsztad,,csíra.
kripton
@Horizont: Neked ez a hangnem jár.
Ha valóban olyan lennél, mint amilyennek képzeled magad, már régen nem is válaszolnál nekem. De te nem tudod megállni, hogy figyelmen kívűl hagyj, másokhoz dörgölődzve sunyin utalgatsz rám, faszparasztozol, mert ez kívánkozik ki belőled.
Egy hányás vagy egy kupac fosáson. :-)
Csizmás Kond
...így viselkednek a nem fogyatékkal élők...?
Cicamama55
@kripton: A véleménynyilvánítás nem jellemtelenség! Az viszont jellemtelenség, amikor önhibáján kívül sérült, gyenge embereket kirekesztenek, egy mozdulattal a süllyesztőbe küldenek, lemondanak róluk. Ez az elhibázott erkölcsi hozzáállás a dolgokhoz.
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...nagy a felbolydulás a téma körül...tulajdonképpen nem kirekesztés történt hanem egy fogyatékos gyerek anyukája akarta a gyerekét egy másik osztály végzősei közé tuszkolni...azt is lehetne kérdezni miért ???...szégyellte hogy melyik osztályban végzett a gyereke ?...a problémát így is meg lehet oldani, hogy olyanokat hibáztatunk akiket mi kényszerítettünk álláspont-kifejezésre.
CsipkeRózsa
@Shikari: "Tehát akkor is joguk van nem fényképezkedni értelmi fogyatékosokkal. Ezt a jogot ne akard már elvitatni."

Igazad van, akkor akinek nem tetszik, ne legyen rajta a tablón, nem kötelező a fényképezkedés. Rekessze ki saját magát a nem fogyatékos, nem ők lennének többen.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Persze! Mindig, minden nézőpont kérdése. A tények mellett az ember belső indíttatása, értékrendje, nagyon meghatározó az ilyen, s ehhez hasonló történetek megítélésében. Az igazgató kezében volt a lehetőség, hogy a felmerülő érveket, ellenérveket egymás mellé tegye, szülőkkel egyeztessen. A felelősség az övé. Én mindig a gyengék, kirekesztettek, kiszolgáltatottak oldalán álltam feltéve, hogy nem akartak engem, vagy másokat kihasználni, átvágni. Itt a körülmények oldalszálai hiányoznak, csak a puszta tényközlés történt meg a hírben. Azzal senki nem szenved hátrányt, ha egy tablóképen szerepel sérült emberekkel..Lehetne itt sorolni naphosszat a kirekesztések okait, aminek a végén mindenki egymástól fallal-kerítéssel lerekesztve egyedül lenne. Sok kis kép díszítené az iskola falát...A gyerekek elfogadók. Mi felnőttek mutatjuk a példát, neveljük beléjük a kirekesztést, lenézést, megalázást..
Mézike
@division: Szia! :-) Jó hallani a hangod. néha.
Mézike
@vladimir putin: ma 00.34 -re amit @division: -nak válaszoltál. Hidd el nekem ő jobban tudja mit jelent beteg gyereket nevelni.
kereső
"Ember lenni,mindég ,minden körülményben"/Arany János/- ballagási meghivó idézete szokott lenni. Végig olvasva a hozzászólásokat - jó néhány hozzászólónak nem sikerült ezt megugrani.És azoknak a szülőknek sem,akik gyermekei akarata ellenére külön tablót csináltattak!! Nem csodálkozom itt a shikarin,a fogadtalan prókátor macskán-nem lehet tőlüki elvárni,hogy "kereszténydemokrata pártunk és kormányunk" -al ellentétes vélemény fogalmazzanak meg.Ez az igazi deviáns viselkedés, nem egy down szindrómás gyermek viselkedése.Tanulhatnának tőlük.Ja, és szégyelljék magukat-mélyen.
kripton
@Cicamama55: Jellemtelenség az. amit te csinálsz! (Ti csináltok. A liberálnácik.) A ti kibicsaklott gondolatmenetetek szerint így a vakoknak mozit kellene adni. Hogy "teljes életet élhessenek".
Baromság!!! A fogyatékosok nem tudnak teljes életet élni, mert fogyatékosok! Én az embertelenséggel határosan szánalmasnak tartom, amikor félkarúaknak paralimpiai úszóversenyt tartanak (ami eleve igazságtalan eredményekhez vezet, mert nem azonos a fogyatékosság mértéke és fajtája...)

Senki nem mond le a fogyatéksokról, nem tasztja senki süllyesztőbe őket! Az, hogy ti (liberálnácik) aljas módon úgy kommunikáljátok le, amiért nem kapnak a vakok mozit, az tök érdektelen!!!
Csizmás Kond
@Cicamama55: Az emberi akármire hatni is terrorizmus. Az ilyen dolgokat soha nem az utolsó percben kell megoldani és nem is egy emberre kell kenni. Ha egy iskola meg akarja változtatni az addigi szokásait, törvényeit vagy akármit akkor azt megbeszélik a tanári karral a szülőkkel a...mindenkivel és határozatot hoznak...így csak egy elégedetlen anyuka indította, idegeket felbaszó, egymásra-mutogató, gyűlölködő szarakodás folyik.
Cicamama55
@Csizmás Kond: Igen, erről szóltam én is, az egyeztetésről, melyet az érintettekkel időben meg kellett volna tenni. Számomra a cikkből az jön le, hogy ez egyszemélyes döntés volt, minden előzetes egyeztetés nélkül.
Nessy
Ez a "liberálnáci" kb. olyan értelmezhető szóösszetétel, mint "szűzqrva"!
Csizmás Kond
@Cicamama55: A kezdeményezés is egyszemélyes volt...akár úgy is lehet venni, hogy az anyuka kihasználta a kislánya fogyatékát...így nem szabad viselkedjen senki.
Cicamama55
@Csizmás Kond: A kezdeményezés-előterjesztés a Parlamentben is egyszemélyes, mégis mindenkinek meg kell szavazni. :)) Nem akarom én ezt tovább legezni, a személyes véleményemet leírtam, ennyi.
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...jobb is így mert a végén még Orbán is belekerül...:))
Cicamama55
@kripton: Nem szoktam sértegetni senkit, most sem fogok. Először tegyél rendet magadban, utána ha akarod folytathatjuk.
kripton
@Cicamama55: ÉN, rendben vagyok. Öntelt, fölényeskedő seggfejeket nem okítok!
Pá!
Cicamama55
@kripton: Tükörképeddel beszélgetsz? :))))
kripton
@Cicamama55: Ezt tudtad kiizzadni?

"Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag..."
Mézike
@lampa laz: pedig nehezen kerülheti el hogy "gyagyásokkal" pózoljon , mert bárki áll is mellette ő minden képén ott van.
namihami
Bunkó is, fideszes is. Íme, az optimális Fidesz-szavazó. És ezt a kategóriát nemcsak Szigetszentmiklóson lehet megtalálni. A térkék igazolja, hogy az egész országban az ilyenek vannak szem előtt. És a voksolásnál a legkönnyrbben mozgósíthatók.
Jozefina
Mert a szülők is köcsögög??!! Szégyelhetik magukat!!!
vladimir putin
@Shikari: De mit jelent az, hogy "liberálfasiszta"? Ránkerőszakolja a szemét fajtája, hogy gondolkozzunk?
csak úgy....
@Shikari: látom büdi tibi,hogy ma megint korán kezdtél !:) nem vagy te mazohista? hülyére melózod magad és élvezed,mikor hülyére vesznek...
Nessy
@vladimir putin: Olyan szó összetétel, mint a Békeharcos, meg a Szűzqrva.
Sok értelme nincs, de roppant jól hangzik.
csak úgy....
@Shikari: ne erölködj tibcsi! ;) még izzadni fogsz,oszt még büdösebb leszel...
csak úgy....
@Nessy: a tibink "liberálfasisztája" igen is létezik ! ;)...ne vedd el az álmát ,ennek a gyeröknek...
csak úgy....
@Shikari: könnyeket csaltál a szemembe tibim! ;) ...na nem a hülye dumáddal,...még mindíg a szagod...
division
@Mézike: Szia! Köszi. A tiedet is jó hallani néha:-) Nagyon ritkán nézek fel pont az ilyen aberrált barmok miatt mint ez a vladimir. A héten úgyis Harkányban voltunk, onnan meg nem fogok ide írogatni:-)
csak úgy....
@Shikari: Shikari
@csak úgy...: A liberalizmus minden fertő legaljasabbika, a mocsok nyílt vállalása. Persze ez a szemét le van öntve a szolidaritás hamis pátoszával, a jószívűség hazugságával és magában hordozza a tévedhetetlenség megfellebbezhetetlenségét. Mindent elfogadni rendel ami deviáns, nem normális, illetve a már elfogadottól eltér. Mivel a többséget nem tudja megnyerni egy szűk elitista rétegnek, ezért felkarolja a minoritásokat, azok elfogadását kötelezővé teszi. A többséget ezzel terrorban tartja, mert aki a másságot nem fogadja el, az üldözendő és nyíltan meghurcol mindenkit, aki ellen lép fel. Életellenes, mert mindent tagad, ami egy közösséget összetart és ezzel atomizálja a társadalmat, az egyént gyökértelenné teszi. Nyílt, fasiszta diktatúrát hoz létre, ahol az ellenkezőket kitaszítja, megbélyegzi.
Nincs más mód, mint kirekesztni a kirekesztőket, mindenhol leleplezni őket és üldözni addig, amíg írmagja is marad. A liberalizmus korunk fasizmusa, az a téboly, ami a mocskot emeli követendő példává és ebben a rendszerben a beteg lelkű individualisták lubickolnak. Na fűtsünk be nekik! Minden egyes ilyen mondat egy szög a koporsójukba!

tibim! mivel nem vagyok liberális és te is untatsz, húzz a pétschába...,szánalmas rakás vagy és hazudós!
Grafix69
@Shikari: Leírtad a liberalizmus milyen rossz , akkor én leírom neked a nacionalizmust , mert az illiberális ezt jelenti csak nem meritek kimondani a nacionalizmus ismertető jelei illetve a nemzeti nacionalizmus vagy fasizmus , remélem felismered Magyarországot : Legfontosabb jellemvonása a nemzet fogalmának előtérbe helyezése, az a nézet, hogy a nemzeti azonosság (nemzeti identitás) az emberi élet alapvető értéke, amely szélsőséges esetekben megelőz minden más szűkebb és tágabb csoporthoz (például társadalmi osztály, párt, vallás) való tartozást, kötődést...
A római fasces, amelynek nevéből a fasizmus kifejezés is ered

A spanyol Falange jelképe
A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája.[1][2] Nevét az olasz változatáról, a legkorábban kialakult olasz fasizmusról kapta. A fasiszták az adott nemzet totalitárius állammá történő egységesítésére törekedtek a nemzeti közösség tömegeinek mozgósítása révén, az élcsapat szerepét betöltő pártra támaszkodva. A fasizmus ellenséges a liberális demokráciával, a szocializmussal, a kommunizmussal szemben. A fasiszta mozgalmak közös vonásai az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a katonai szellem eluralkodása a társadalomban...
Mézike
@division: na basszus te nyaralgatsz, én + unokázom és várom a másodikat: ) Tudtad hogy egy gyerek le tud fárasztani 4 felnőttet?
anima
Az a sok áldott jó keresztény.

De már nem akadok ki.
Ennek így kell lennie.
A világ nagyhatalmainak - meg egyre több kis hatalomnak - az élén mentálisén beteg vérprimitív idióták vannak.
Ebből már nem jön ki jól a világ.
Hosszú út lefele
Grafix69
@Shikari: Nem merik rá mondani , de mondják csak neki nem . Minden megfelel a leírt ideológiának a hadsereg meg most fog következni .
csak úgy....
@Shikari: értelek miniszter elnök úr jelölt ! a balaton átúszásnál már sok libsit lehetett vóna a vízbe folytani,...remélem lesz még ötletetek népet irtani...
vladimir putin
@division: ja, Magyarországon nem is kell "gond ol koz ni". Az a sötét bunkó, aki esetleg gondolkodik. Három osztály is elég az összeszerelőüzemhez.
Az egyik kihúzza, a másik lefújja, a harmadik meg kitolja.
Ész nem kell.
Leszarom a magyarokat, annyira ostobák, hogy lófasz a valagukba.
Nobel díjasok! Hahahaha!
vladimir putin
@durbincs: na, te is egy atomi hülye vagy, de rombold csak tovább a magyaroroszágot, vagy mi a lófaszt.
csak úgy....
@vladimir putin: van "sárga igazolványa" ,nem tehet róla,hogy hülye...
vladimir putin
@durbincs: a "nyád"-ról tudtad, hogy az egy fogalom?
vladimir putin
@csak úgy...: Magyarország, 2018. Fizetett balfaszok társasága. A magyarok 48 százaléa erre a f@szkalapra, meg többi fizetett tahóra szavazott.
vladimir putin
@durbincs: rosszul írtad. Helyesen: "gib bon".
csak úgy....
@vladimir putin: Erre van kereslet..., hiába idegeled magad! Már csak 3 év és 9 hónap.lesz gondolkozási idö a hülyéknek is...
vladimir putin
@csak úgy...: majd ki lesz plakátolva Orbán Vikros plakáton a saját pénzükből,
hogy "MEGINT LE SZERETNÉTEK SZOPNI? UGYE IGEN?"
csak úgy....
@vladimir putin: a néphez szólnak ezek a plakátok! a shikariknak meg a durbincsoknak...
division
@vladimir putin: Pedig sötét vagy, ugyanis nem tetszett az ami történt az iskolában, de nem értetted meg. Ahhoz meg gratulálok hogy egy összeszerelő üzemben dolgozol ahová elég a három elemi is.
vladimir putin
@division: Én pedig igenis szeretem, szerintem gyilkolják le az illető gyerekeket.
Na, így lesz division (fideszmafla okádék) kompatibilis az egész.
vladimir putin
@Shikari: azt, hogy a te gyereked fogyatékos-e, vagy nem, majd a
Miniszterelnök Úr megmondja.
Ha a Fideszre szavaz, akkor nem nyomorék, ha meg nem akkor egy balfasz.
vladimir putin
@durbincs: te meg még azt se tudod elolvasni, amit leírsz.
Nagyon is helyes a Minisztereknök Úr azon álláspontja, hogy az idiótákat börtönbe kell zárni.
Hajrá Fidesz!
vladimir putin
@durbincs: hiába lájkoljátok, akkor sem magyarul van amit írtok, félázsiaiak!
vladimir putin
@durbincs: Kedves durbincs. Ha téged bántalmaztak, akkor fordulj Orbán Viktorhoz. Ha nem bántalmaztak, hanem eleve rozzancsnak születtél, akkor pedig rohadj meg.
vladimir putin
@durbincs: Nagyon helyes törvény lenne az is, hogy négy elemi alatti idiótákat ne engedjünk internet közelébe.
vladimir putin
@durbincs: nem kéne gyógyszerre inni, aztán nem lenne teleszarva a fehér terület.
De mivel Orbán Viktor Miniszterelnök Úr biztosítja ezen a helyen a terület leszarását, hát tessék!
Ott lejjebb van még elég hely!
vladimir putin
@durbincs: szarok bele, énfelőlem akár meg is pusztulhatsz a sok szartól, amit beszedsz. Amennyiben kérhetném, a továbbiakban inkább a 888-on nyilatkozzál, ott tanyáznak az idióták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.