A Magyarországot elmarasztaló Sargentini-jelentés megszavazása után a forint hirtelen gyengülésnek indult.

Bezuhant a forint a Sargentini-jelentés elfogadása után

Nagyjából fél százalékkal gyengült a forint az euróval szemben rövid idő alatt, miután az Európai Parlament megszavazta a Sargentini-jelentést, ami a 7-es cikkely szerinti eljárás elindítását vonja maga után Magyarországgal szemben.

Szerda délelőtt a forint árfolyama 325 körül járt, délután egy körül 324,75 forintba került egy euró, aztán viszont hirtelen jóval 326 fölé gyengült az árfolyam.

Kettő körül viszont már visszaerősödött kicsit a forint: 325,8 forintba került ekkor egy euró

- írja az Index.

Forrás: Index, Zoom.hu

Fotó és címlapi kép: Pixabay cco

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Orbán óta csak romlik a forint. 2010.04.15 jelentés szerint a ft. 259.-ft-on. volt jegyezve.
menekült
@Shikari: Igazad van! Ez a hazaáruló kormány 9. éve folyamatosan rombolja az ország állapotát, megítélését. Hiába szeretik a magyarokat sok országban, a kormányról egyre pontosabb képet kapnak és egyre romlik a megítélése. Okádék hazaárulók!
papa.49
Na püffedt törpeminoritás mikor mondasz le ???
A forint régen a 300 Ft. felett van, és TE MONDTAD TETŰ, HOGY HA A KORMÁNY NEM TUDJA A FORINTOT 300 Ft ALATT TARTANI EL KELL ZAVARNI, MIKOR INDULTOK !!!
Eriksson
Hát persze, hogy Orbán ellen szól a Sargentini jelentés, nem a magyarok ellen.
És vajon a forint zuhanása kit érint súlyosabban? A magyar népet, Orbánt, vagy Sargentini asszonyt?
Lehet találgatni.
Csizmás Kond
Naszóval...ugye hogy egy riherongy klimaxos képzelgése nemcsak a politikát hanem a gazdaságot is megmozgathatja ebben a rohadt korrekt demokráciában...
Eladott Ország
@Shikari: Mindenki hülye, csak mi vagyunk a helikopter!
adrenalink
@Shikari: Hmmm. Ezek szerint hazaárulók ülnek a kormányban...
Csizmás Kond
@Shikari: Az mindegy ki ellen indul a lényeg, hogy irányított basztatás...ugyanis ezzel remélem mindenkinek világossá vált, hogy emberek ezrei tönkretételéhez nem kell rossz gazdasági teljesítmény hanem elég egy kurva jelentése...
Pálinkás Pál
Fidesznyikek,egy kérdés...nem tudjátok ki volt az aki azt mondta hogy amelyik kormány alatt 300Ft főlé megy az Euro,azt el kell zavarni? nehéz kérdés mi???
simmering73
Lesz ez még szarabb is. A lejtőn nem lesz megállás.
division
Ez legyen annak rossz akiket érint és nagy lelkesedéssel fogadták ezt az egészet. Várható volt hogy lesznek káros következményei, és ez csak a kezdet. Sok a gond az országban, sajnos a Fidesz sem a régi már, de nyilvánvaló volt hogy ez majd nem kizárólag csak a kormányra lesz kihatással.
tudode
Ha a TÖBBI hadicselei miatt nem "is", de ha lenne GERINCE a "falusi gyerek"-enk, már rég lemondott volna, ha nem CSINÁLNA alfelet az etetőjéből:
.
tenytar.hu/hantameter/mit_mondott_orban_viktor_2008_aprilisaban#.W5lPz84zbX4
.
Tehát?
.
Semmi sem DRÁGA, csak EZEK kerülnek annyiba az országnak, hogy KEZDHETI ELŐRŐL a TEN tapogatóival, ill. pofagolójával LEGYILKOLT demokráciát!
kereső
Senkit ne zavarjon meg a cikk cime.A forint nem a jelentés elfogadásától gyengült.A forint június óta "különös" lejtmenetben van.Járt már az árfolyam a 330 Ft lélektani+határ közelében, július hó folyamán 326-327 Ft között sétálgatott,ez a mostani "bezuhanás" most 325,...Ft környékén jár úgy,hogy a közbenső időszakban sem ment 324 alá.
Játszanak a fiúk.
Clavigo
@kereső: Kicsit rágyúrnak az EP. választásokra...
kereső
@Clavigo: ez most nem "politika" úgy!, hanem gazdasági rágyúrás.
teuton
@fideszes gyökér: Mit mondjak, eleg gyöker vagy, valodi fideszes. Nem az szamit, hogy te veszel-e 10-20 eurot, hanem szamoldd ki azt, ha pl. 1000 milliard euroert arut vasarol az orszag, akkor azert mennyivel es kinek kell többet fizetni a boltban??? Ezt hasonlitsd össze az evvel ezelötti euro-arfolyammal! Hany 1000 milliard forint a különbseg? Es kinek kell ezt megfizetni??? Nem tünt fel meg neked, hogy Nyugaton olcsobb az elelmiszer, mint Magyarorszagon??? Es ebben meg nincs benne az ötszörös keresetkülönbseg! Ja, te meg nem jartal Nyugaton es nem vasaroltal soha euroert...
justhpeter
A piac üdvözölte a jelentés elfogadását.
Papuska1
Gondolom most örülnek és tapsikolnak a kedves örömködők! Nincs olyan, hogy egy pártot, vagy kormányt büntetnek. Egy országot fognak büntetni, lehet örömködni neki!
JAJMÁR
Ó, a forint minden hónapban "bezuhan", de a jegybanknak nem dolga korrigálni, vagy valami ilyesmit mondtak a múltkor. nyugi, matócsi a helyén van.
Mindazonáltal amik történnek, azok egy zajló folyamat releváns következményei. Nem egy jelentésé. Egy évek óta tartó folyamaté. Hogy a Sargentini lenne a főbűnös? Nem tudom, döntse el mindenki maga.
terlasz
@fideszes gyökér: Ha nem Magyarországon élsz, akkor téged valóban közömbös számodra a Ft. árfolyama, de ha itt tengeted az életed, akkor súlyosan érintene az 1000 Ft-os Euró , még ha nem is akarsz ilyet venni.
tulipan
@JAJMÁR: Ó, a forint minden hónapban "bezuhan", de a jegybanknak nem dolga korrigálni, vagy valami ilyesmit mondtak a múltkor. nyugi, matócsi a helyén van.
Mindazonáltal amik történnek, azok egy zajló folyamat releváns következményei. Nem egy jelentésé. Egy évek óta tartó folyamaté. Hogy a Sargentini lenne a főbűnös? Nem tudom, döntse el mindenki maga."

Igy IGAZ, valóban! Hónapok óta a 324-330 között táncol a Forint! nem értem miféle "zuhanást" emlegetnek...
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 16:19; Uraim és hölgyeim! Hogy nem tudják hol vagyok? Most épp Grazban vagyok és én vagyok Napóleon! Magam mellé vettem ezt a két hülyét, ezek úgy nyalnak nekem ahogy én fütyülök!
pctrs.network.hu/clubpicture/2/1/7/_/orban_viktor_napoleon_2017735_1841_n.jpg
kokopelli
@terlasz: nem egésze! Vannak ismerőseim,akik M.o.-ról is kapnak nyugdíjat,amit
Ft-ban állapítottak meg,de €-ban utalják át a magyar bankok!Nem nagy összeg,de az
átváltási mozgások függvénye a havi "nyögdíj"! ;-)
Eladott Ország
Volt az ókor, a középkor és van a Matolcsy-kor. Vagy kör, már a fene sem tudja. Minden napra jut valami ínyencség, valami bicskanyitogatóan gejles gagyi a hülye magyar kisember arcába. Mert mi – hülye magyar kisemberek – jól bírjuk, ha idiótának néznek. Ha mellette még ki is fosztanak, azt direkt szeretjük. Miután a kormány mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen minket, ezen belül, vagy ezen felül pedig a Matolcsy kézivezérelte jegybank teljes szimbiózisban működik a kormánnyal, mi sem természetesebb, minthogy a napi öröm menetrendszerűen érkezik. Dudál is minden kanyarban, mint a hírneves felcsúti kisvasút.
balos
A trollhatszarnak üzenem,hogy az apja sem sima pöcsű volt!Látszik az írásán a muszlim vonal!Némi náci beütéssel!
terlasz
@kokopelli: Oké, de a megjegyzésem az itthon élőkre vonatkozik, mint ahogy ki is hangsúlyoztam. Így aztán nincs vitánk.
Rockxy
Ahá!
Így büntetik a zorbánt, és így védenek minket!
Hát nagyon köszönjük!
Rockxy
@Rockxy: Na, hová lettek a károgók?
Ezzel nem a zorbánt büntetik, hanem minket, pedig arról vót nagy pofázás, hogy Magyarország igen, a zorbán meg nem.
division
@Rockxy: Ez már annyira nem tetszik mindenkinek. Ha belegondolok mennyi eurót vettem annak idején amikor 180 forint volt és most mennyiért fogom tudni eladni:-)) Lehet felhagyok végleg a munkával:-)))))))))))))
JAJMÁR
@Papuska1: De'jszen "büntetés" nekünk ez az egész korrupciós bagázs, a kérdés, melyik a nagyobb... ez, vagy a Sargentini?
és vajon melyik a megoldás, ez, vagy a Sargentini, vagy ?
Mert a lecke fel van adva :)
JAJMÁR
@tulipan: Zuhanni zuhan, csúnyán a forint, de nem a Sargentini miatt.
Papuska1
@JAJMÁR: Végülis amit ti csináltok, abból ez is meg Sargentini is lesz. A megválasztott kormány nem bolond lemondani. A vidék továbbra is ki fog mellettük tartani, mert hosszú évek után már oda is jut valami. (Ennyivel kevesebb ami a fővárosnak jut.) Mi lesz? Polgárháború? Az jobb? A tapasztalatok szerint annak nincs és nem is volt soha nyertese, legfeljebb néhány külföldi érdekcsoport. Tényleg kíváncsi vagyok, ezt hogy látod!
tulipan
@durbincs: Na basszd meg! Mi van narancsos seggnyaló, Sügér, összeszáradt az agyad?
kokopelli
@terlasz: ..semmi gond!;-) Beszéltem nyugdíjasokkal akiket a gyerekek "kimentettek"
a nyugatra,és azoknak a kis zsebpénz (magyar nyugdíj) azért jól jön,legalább az uno-
káknak venni valamit! Erről is van itt nagybaszó! ;-))
Rockxy
Mi is számít bezuhanásnak?
1 forint, 5 forint, tíz forint vagy elég nyolcvanfillér is?
dr.rézbagoly
@durbincs: Mi van köcsög?? hallom te vagy a helikópáter???Rohagggyá mán le !!!more!!!
dr.rézbagoly
Nyüves herélt ! 1/3 kifli? csatornabúvár!!!
tulipan
@durbincs: Ism.!
Jó hogy jöttél Te Nyüves Herélt ?de már mehet is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós?
+a farpofa párja s albérlőtársa ? azt megy a lanygyi, nálad 3-masba , töketlenek ?
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvár ? ne hogy má kiizzadjál ?/ 12 Pizza, éhes kukabúvár ? Gyermekek réme? Pedofil Trotli???
SystemError
@durbincs: Leszopkodtál már minden vezetőt mára. megvolt a jutalom hab is? Habony szaros hegyesorrú cipőjét is fényesre szopófantomoztad? galambfost is levakartad a terepjárójáról?
SystemError
@Shikari: A kárt az identitászavaros, de éppen fasiszta, tolvaj, hazaáruló munkáltatód okozta. Talán, ha nem fizetne ennyi propaganda nyalonccot, akkor azzal is több maradna!
tulipan
@durbincs: @Shikari: Kissé unalmas,de ha ragaszkodtok hozzá, én nem ellenzem narancsos seggnyaló hallgatagjaim! Örülök, hogy TI, továbbra is ennyire szeretited a szar izét!

Jó hogy jöttök Nyüves kiHeréltek ?de már mehetnétek is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós? +a farpofa párjai s albérlőtársaitok ? azt megy a lanygyi , nálatok 3-masba , töketlenek ?1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárkáim ? ne hogy má kiizzadjálatok Vazze, mi van pedofiláim ? Megy a bót ?
tulipan
@durbincs: @Shikari: Kissé unalmas,de ha ragaszkodtok hozzá, én nem ellenzem narancsos seggnyaló hallgatagjaim! Örülök, hogy TI, továbbra is ennyire szeretited a szar izét!

Jó hogy jöttök Nyüves kiHeréltek ?de már mehetnétek is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós? +a farpofa párjai s albérlőtársaitok ? azt megy a lanygyi , nálatok 3-masba , töketlenek ?1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárkáim ? ne hogy má kiizzadjálatok Vazze, mi van pedofiláim ? Megy a bót ?
tulipan
@durbincs: @Shikari: Kissé unalmas,de ha ragaszkodtok hozzá, én nem ellenzem narancsos seggnyaló hallgatagjaim! Örülök, hogy TI, továbbra is ennyire szeretited a szar izét!

Jó hogy jöttök Nyüves kiHeréltek ?de már mehetnétek is? mert nembaj ? Ploesti veremkecós? +a farpofa párjai s albérlőtársaitok ? azt megy a lanygyi , nálatok 3-masba , töketlenek ?1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárkáim ? ne hogy má kiizzadjálatok Vazze, mi van pedofiláim ? Megy a bót ?
Gauntlet
egy kis hidegvizes borogatás, talán, maybe?
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Hát persze, hogy Orbán ellen szól a Sargentini jelentés, nem a magyarok ellen."

A magyar népet nem Sargentini jelentése bünteti, hanem azok a fityeszes szavazók, akik 14-ben és idén is orbánra és "Európa legkorruptabb kormányára" szavaztak!
Ők a magyarok legnagyobb ellenségei!
Eriksson
@F_Viktor: Azok a magyarok az ellenségei saját maguknak és hazájuknak, akik egyetértenek egy kétes tartalmú jelentés alapján meghozott szavazás eredményének.
Mert ahogy a fenti ábra is mutatja, a forint negatív árfolyamváltozása nem Orbánt és a kormányt sújtja, hanem a magyar népet. S ez még nem is az Orbán műve.
Lehet örömködni.
SystemError
@Eriksson: 10:59 Én értem, hogy ebben az országban már nulla az erkölcse az embereknek.De egy kicsit a fogalmakoról beszéljünk már. Mantrázzátok 2-3 olyan dolgot, aminek ráadásul csak a következményéről beszéltek. Tehát, ha ennek valamennyire megissza az ország a levét, mert nyilván..., az akkor is az Orbán hazudozásainak és jogállam leépítésének az oka. Neki lehet ilyeneket írni, hogy mekkora hazaáruló, hogy miatta és koszos tolvaj bandája miatt itt tartunk. Milyen erkölcs az, ahol a tolvaj miatt a meglopottakat hibáztatják, ha szóvá merik tenni..!? Lehet nyomatni ezt a te nem is érted, hogy mit követett el Viktor dolgot, de akkor egy olyan utópiában fogod leélni az életedet, hogy finoman szólva tök mindegy mit gondolsz a valóságról:) Undorító, hogy mennyire gerinctelen, jellemtelen érvelésetek van, mint egy 4 éves gyerek aki még nem érti, hogy ki csinált rosszat. Jó tehát én részben igazat adok, hogy ennek az ország is megissza levét igen. Lehet megköszönni ennek hugyos tolvajbandának,!
SystemError
@Eriksson: Orbán legnagyobb bűne ez a torz erkölcs, amit szándékosan kinevelt jó pár emberben, hogy tudjon lopni számonkérés nélkül, jó káder lettél.!
SystemError
@Shikari: Dolgozzatok meg a pénzetekért kurvák, rázzátok magatok!
Eriksson
@SystemError: @SystemError: Azt hiszem, hogy kissé sarkítasz, legalábbis úgy érzem.
Ha hiszed, ha nem, én nem Orbán tanain nevelődtem, hanem egy másmilyen erkölcsű (?) világban, ahol szó sem volt még a szabadelvűségről, a szabadosságról, ahol minden a hatalomnak volt alárendelve. Amikor a véleményünket ugyan elmondhattuk, csak a pártot és a kormányt nem lehetett szidni.
És szerintem alapjában ez így rendben is volt.
A torz erkölcsöt, a csalást és a lopást, a tiszteletlenséget mindennel és mindenkivel szemben már a rendszerváltás hozta magával, s nem kifejezetten Orbán Viktor. Most sem ő hőbörög és szarozik mindenkit aki nem ért vele egyet, hanem az ellenzék, és azok követői, civil szóvivői.
Csak sajnálni tudom, hogy így kiéleződött a helyzet.
SystemError
@Eriksson: Nem értem minennek mi köze a tisztavés következetes erkölcshöz... Valamint összemosás, hogy itt Orbánt valójában a rendszerváltâs óta kialakul dolgok miatt kapták el. Le van írva tételese , hogy miért. Le van írva, hogy ők hozták ezeket a törvényeket és ők követték el azon tetteket. Valahogy azt érzem, hogy te előbb hazaárulózod le a sértetteket, mint, hogy tudnád miről szól a jelentés. Nincs benne amúgy semmi olyan, ami itthon ne hangzott volna el ezerszer. Miért érzem, hogy minden másról beszéltek összemosva ide nem illő dolgokkal, mint arról ami van, aminek pontjai mentén megítélnek minket Viktor miatt. Miért nem ezekről a pontokról beszélünk a mellébeszélés helyett???
SystemError
"Amikor a véleményünket ugyan elmondhattuk, csak a pártot és a kormányt nem lehetett szidni.
És szerintem alapjában ez így rendben is volt.'

Ja és bocs ên se 20 éves vagyok, de nekem ez így nem volt rendben..és most sincs, de leginkább önszántamból nem ballagok a "ketrecbe", de tudom ez népbetegség nálunk, ami sajnos valós szocializálódâsi emlékekre épül. Sajnállak, de ezért ne más legyen a hazaárúló, mert te megszoktad, hogy rab vagy, megszoktad, hogy nem lehet kérdezni és még valahol szereted is ezt, ha elóbb lesz hazaárúló, aki viszont rá mer kérdezni...
Eriksson
@SystemError: @SystemError: Érdekes módon, csak bizonyos körökben fordul elő az egyet nem értés és elégedetlenség, okoskodás és mindent jobban tudás, párosulva a legocsmányabb hangvételű kifejezésmóddal. Tudod, nem mindig annak van igaza aki trágár, és a leghangosabban ordítozik.
Nem kell engem lesajnálni azért, mert más a véleményem mint neked, nektek. Hidd el, hogy a politika annyira nem befolyásolja az életem, hogy emiatt rosszul érezzem magam. És azt is hidd el, hogy a kőfalat érdemesebb átmászni vagy megkerülni, mint fejjel nekimenni.
Én mindig is úgy voltam vele, hogy azokat a problémákat kell megoldani, amelyek éppen akadályoznak, s nem ide-oda csapongani. Mindenki harcolja meg a maga harcát a maga szintjén és ne acsarkodjon bele a máséba. Ha hiszed, ha nem, sokkal jobb lenne a világ, ha mindenki a maga bajával foglalkozna és békén hagyná a másikat, hogy az is tegyen úgy, ahogy jónak látja.
SystemError
@Eriksson: Nem sok érvet soroltál fel...ahogy eddig sem.. A megsèrtődés pedig kétoldalú, akâr nézhetjük a te posztjaidat is...és ez nem szokott igazságos lenni. Hiszen mindenki a szubjektív álláspontja miatt lesz sértődékeny..A jelentésben megfogalmazottakkal kapcsolatban továbbra sincsennek tényszerű állításaid vagy tagadásaid..?
Eriksson
@SystemError: Mondom, sosem folytam bele szőrszálhasogató módon a politikába annyira, hogy az befolyásolja az életem. Amit ezzel kapcsolatban el akartam mondani, elmondtam.
Viszont, ha értő módon olvasnád a posztjaim, nem tennél fel ilyen provokatív kérdéseket és szubjektív állításokat, melyeknek alapjában semmi köze az álláspontomhoz.
SystemError
@Eriksson: Bocsánat voltak "állításaid":

"Érdekes módon, csak bizonyos körökben fordul elő az egyet nem értés és elégedetlenség, okoskodás és mindent jobban tudás"

Hol és milyen csoport, mekkora és ki dönti el a "jelzőket" Te? Szóval nem túl objektív felsorolás, főleg nem olyan, amit ti temaziáltok. Egy biztos erről nem fogunk tudni vitatkozni. Ez ilyen én is elmondhatom meg te is kategória, de megintcsak semmi köze a jelentés tartalmához.

"Nem kell engem lesajnálni azért, mert más a véleményem mint neked, nektek. Hidd el, hogy a politika annyira nem befolyásolja az életem, hogy emiatt rosszul érezzem magam."

Te írtad magadról amit. Az pedig az én véleményem, hogy sajnálatosnak tartom ezt a fajta szocializációt és írtam is, hogy "valós" okai vannak. Te viszont ha azon az alapon nemzetárulózol másokat, mert nem áll be birkának ne csodálkozz! Főleg úgy, hogy szerintem még csak fogalmad sincs mni van a jelentésben, ha amúgy itthonról nem értesültél ezekről folyamatosan 8 éve...

"Én mindig is úgy voltam vele, hogy azokat a problémákat kell megoldani, amelyek éppen akadályoznak, s nem ide-oda csapongani. Mindenki harcolja meg a maga harcát a maga szintjén és ne acsarkodjon bele a máséba."

Bocs ez semmit mondó és nem értem, hogy most individuum vagy? Vagy csak akkor, amikor hazaárulózól, de ha erről kell beszélgetni, akkor á semmi...

"Ha hiszed, ha nem, sokkal jobb lenne a világ, ha mindenki a maga bajával foglalkozna és békén hagyná a másikat, hogy az is tegyen úgy, ahogy jónak látja."

Ez ugyanúgy semmitmondó, ha egy beszélgetés alkalmával hivatkoznak erre, akkor ne oszt meg a véleménbyed, legfőképpen nem hazaáruúózz másokat, ha akkor viszont magánügy, ha már beszélni kell arról, hogy milyen alapon teszed ezt.

Összességében még mindig egyetlen konkrét tagadás vagy állítás nem hangzott el részedről az ország jogállamiságával és a sikkasztásokkal kapcsolatban, csak formális alapon próbálod, próbáljátok elkenni az egészet. Óvodás szinten megy a kormányt...
Rockxy
Bezuha még mindig?
Akkor az már be is ragadt!
SystemError
@Eriksson: 15:36. tudod erre azt szokták mondani, hogy akkor ne szólj bele, főleg ne hazaárulózz másokat ilyen alapon, ha fogalmad nincs miről beszélsz.. utána meg csodálkozol a másikat okolva..
Eriksson
@SystemError: Szépen kielemezted a soraim, de nem fogok magyarázkodni, mert a megértésnek a halvány szándéka sincs meg benned. Ismétlem: amit akartam, elég világosan leírtam, s azokban az összes kérdésedre választ kaphatsz.
Csak még annyit: A jelentés tartalma elég kétes tákolmány, szót sem érdemel. Arra jó csupán, hogy összeugrassza az európai embereket. Az viszont világosan látszik, hogy a legnagyobb diktatúra az Eu. felől fenyeget minden tagállamot. Ha Magyarországgal meg lehetne tenni, hogy saját sorsáról mások döntsenek, akkor később ugyanezt megtehetnének más államokkal is.
Ám akkor Isten óvja az Európa Uniót.
Eriksson
@SystemError: Ostobább vagy, mint gondoltam.
SystemError
@Eriksson: Továbbra is semmitmondó és minden alapot nélkülöző globális jelzőket használsz, miközben láthatón fogalmad nincs vagy nem is akarsz a jelentés konkrétumairól beszélni..:) Az meg, hogy Te ezen alapon sártdobálsz, de sértődés van a válasznál. A konkrétumok érintése esetén körülbelűl a másiknak rovod fel, hogy neked fogalmad nincs a napi politikáról egészen elkészető és jellemtelen...
SystemError
@Eriksson: 15:59 Eddig sem ment érvekkel, de látom el is engedted.. .
SystemError
@Eriksson: Ja és kellemes kommunista nosztalgiát Viktorral! :)
tulipan
@durbincs: Jó hogy jöttél. Te Nyüves kiHerélt ?..de már mehetsz is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?... +a farpofa párjaid s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi nálatok 3+1-másba , töketlenek ?...1 fél Keménylegény Pizza ? Gyerekkel, pedofil kukabúvár ? azt ne hogy má kiizzadjál ,te féreg ?.. Narancsos seggnyaló Sügér ?
magyarbakancs
@durbincs: @magyarbakancs: @tulipan: @SystemError: @fideszes gyökér: Jó hogy jött Nyüves Herélt ?.
de már mehet is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?..lopott bánya Wifivel ...
+a farpofa párjai s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi ,maguknál 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárok ? azt ne hogy má kiizzadjanak ,veremgödények ?@SystemError:
magyarbakancs
@durbincs: Jó hogy jött Nyüves Herélt ?..
de már mehet is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?...
+a farpofa párjai s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi ,maguknál 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárok ? azt ne hogy má kiizzadjanak ,veremgödények
teuton
@Eriksson: Na kis eszetlen orbanberenc akkor menj vissza az iskolaba szamolni meg logikusan gondolkozni tanulni. Ha a forint gyengül, akkor az import dragabb lesz, azt ki fizeti meg? A fogyasztok, föleg a birkaagyu fideszvalaszto nyuggerek? Ha valakinek milliardjai vannak es shortozik a forintra, ki keres rajta milliardokat? Ugye nem a nyuggerek? Es ki tehet arrol, hogy Magyarorszag ellen eljarast inditanak? Mondok 1 peldat neked, amit talan a te 20as IQ-dal is megertesz: Ha eggy birosag ntöbb ev börtönre itel egy tolvaj csalot, a csaladja pedig evekig nyomorog a büntetes miatt, akkor ki tehet a büntetesröl?
kereső
@durbincs: na kb.ezen a szinvonalon védi matolcsy a magyar valutát,mint ahogy te vegzálood a hozzászólókat,hogy a cikkről is szóessék.
magyarbakancs
@durbincs: Jó hogy jött Nyüves Herélt ?.
de már mehet is.? mert nembaj ? Ploesti veremkecós.?..lopott bánya Wifivel ...
+a farpofa párjai s albérlőtársai ? azt megy a lanygyi ,maguknál 3+1-másba , töketlenek ?...
1 fél Keménylegény Pizza ? kukabúvárok ? azt ne hogy má kiizzadjanak ,veremgödények ?
JAJMÁR
@Papuska1: Bocsi, csak most olvastam... nem értem, mi az, amit "mi csinálunk?"

Egyébként igen, én is úgy látom, hogy már innen nem lehet sérülés nélkül felfelé menni. Nagyon mélyre süllyedt az ország. Igen, a Sargentini jelentés elég jó keresztmetszet a hazai állapotokról. Demokratikus választáson pontosan ezért, nem lehet a kormányt leváltani. Vajon ki a "hibás"?
Pl. az orvos a hibás, ha csúnya diagnózist ad, és ha a beteg visszautasítja, akkor már nem beteg? Persze, lehetnek túlzások, itt-ott tévedések is, de őszintén, nem hiszem, hogy akad az országban magyar ember, aki ne érezné, hogy " fájó és gyulladt sebre tapintott" ez a vitatott jelentés.
A megoldás? hát ki oldja meg a mi gondjainkat, kitől várod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.