Tarlós István főpolgármester szerint az ellenzéki előválasztás egy blöff, mert ha az ellenzéknek valóban kétharmada lenne Budapesten – ahogy az országgyűlési választás óta hallani lehet –, mindegy lenne, kit indítanak főpolgármester-jelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon.

Tarlós István a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában az előválasztással kapcsolatban úgy fogalmazott:

valaki vagy valakik menekülnek a jelölés felelőssége alól.

Nagy szégyennek nevezte az ellenzéki pártokra, különösen az MSZP-re nézve, hogy 8-10 év alatt nem tudtak felépíteni egy olyan saját politikust, akiben megbíznának. Szavai szerint az MSZP „feladott egy hirdetést”, hogy bárki jelentkezhet főpolgármester-jelöltnek.

A Közép-európai Egyetem (CEU) Bécsbe költözéséről Tarlós István azt mondta: ezt az intézményt nem tudja minősíteni, mert túl keveset tud róla. Tarlós azt is mondta a CEU-ról, hogy nem tudja 

„mitől a világ egyik legjobb egyeteme ez”,

de az egyetemi rangsorok egyébként sem adnak feltétlenül pontos képet az oktatás színvonaláról, mert nagyon sok függ attól, hogy milyen gazdag egy intézmény.

Tarlós: az ellenzéki előválasztás egy blöff

A főpolgármester kapott kérdést a sok fővárosi építkezésről is. Ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a főváros nincs könnyű helyzetben az engedélyeztetésnél, mert építési engedélyek kiadása nem tartozik a hatáskörébe. Az elsőfokú építési hatóság a kerület, a másodfokú pedig a kormányhivatal. Ezért gyakorlatilag nem tudnak megakadályozni olyan építményeket – folytatta –, mint amilyen

a Clark Ádám téren felépült legutóbb, amelyről úgy fogalmazott: „rettenetesen nem tetszik” neki 

– utal az újjonnan felépített hotelre. 

A közlekedési beruházásokról, felújításokról Tarlós István közölte: Budapest azért érzékelt ezekből kevesebbet korábban, mert 2010 előtt "nagyon szerény számban" voltak ilyenek.

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bolondistók a zabszem MÁR SZORUL ???
Rábaszol mert akárki lesz a kihívód TE VESZTESZ A CSUTIPATKÁNNYAL EGYÜTT !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bolondistók a zabszem MÁR SZORUL ???
Rábaszol mert akárki lesz a kihívód TE VESZTESZ A CSUTIPATKÁNNYAL EGYÜTT !!!
Gauntlet
2008-tól világgazdasági válság volt ! Azért nem épült !
Eladott Ország
Tarlós István tehát egy erős, magabiztos és közkedvelt főpolgármester. Jó tudni. Én balga valahogy máshogy láttam a dolgot, de ha Orbán Viktor ezt állítja, akkor ez biztosan így van. Hogy az a Nézőpont Intézet által készített felmérés – amelynek eredménye szerint Tarlós 45%-ot kapna egy esetleges főpolgármester-választáson – vajon esetleg nem annak az eredménye, hogy ellenzék nincs, ellenzéki főpolgármester-jelölt meg még annyira sem, az kérdéses. Kicsit olyan ez, mint Orbán Viktor és a Fidesz népszerűsége: noha a választópolgárok legnagyobb csoportja egyáltalán nem elégedett a kormány munkájával (nevezzük munkának), egyszerűen nincs alternatívája. Mivel az ellenzék megszűnt létezni, így Tarlós Fakocka Istvánnak is megvan minden esélye arra, hogy ismét főpolgármester lehessen. Ez egy tökéletes kórképe a mai Magyarországnak.
A Tarlós szauna.Tarlós István személye garancia, hogy együtt fosztjuk ki az országot.
img3.hvg.hu/image.aspx?id=6b71e112-b170-4707-b1d3-71fe71ab5e92&view=da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30
human
Felkacagtam mikor Tarlós bejelentette, hogy Orbánnal csinálnak egy városfejlesztési tanácsot vagy mit és Tarlós elmondta, hogy így nélküle nem lehet beruházás Budapesten :) Mintha a véleményét nem Orbántól kapná utasításban.
Szintén vicces volt ahogy Orbán arról beszélt, hogy sok kompromisszumot kellett kötnie Tarlóssal az együttműködésért :) Na ja. Orbán és a kompromisszum. Mikor egy pénzügyminiszter jelöltje csak bizonyos feltételekkel vállalta volna a posztot Orbán elmondta neki, hogy bár a programja elfogadható a számára, de neki soha senki nem szabhat feltételt. Egyszerűen nem akar olyan emberrel együtt dolgozni, aki nem hajtja végre szolgalelkűen azt amit mond.
tudode
Kb. 70 évesen, kevesebb van mindenkinek előre, mint hátra, a FEJLŐDÉSTŐL LEMARADVA nem csak magának, Budapestnek is árt azzal, hogy megtiszteltetésnek érzi egy olyan HALANDÓ felkérését, aki TÖBBET ÁRTOTT nem csak Budapestnek, az egész országnak, mint bárki bármikor.
.
---- Ilyen volt Budapest a bombázások után, és ilyen most
.
www.origo.hu/foto/interaktiv/20140404-budapest-a-masodik-vilaghaboru-utan-es-most-elotte-utana-interaktiv-kepeken.html
.
Valójában "csak" a folyamatos fenntartáson és a karbantartáson is NYÖGVE NYELŐSEN képes eleget tenni a se nem fityiszes, se nem ilyen olyan FŐHÁZMESTER, elképesztő gazsulálással!
.
Ha nem vigyáznak, hasonlítani fog Budapest a CSODA GYEREK fatornyos falujához, amely legalább olyan élhetetlen már most a forrás, és ésszerű szervezettség miatt!
Clavigo
A teljesen független Tapló Pista " elemez "...A " nagy szégyennek " inkább azt nevezném,,hogy ez a kőbunkó még mindig Budapest főpolgármestere...
wagabund
Azért ilyen nyugodt Tarlós, mert egy megmondóember szerint amíg Puzsér Tarlós kihívója, addig nem lát aggodalomra okot...sőt azt is mondta Tarlós, hogy tulajdonképpen szereti ezt a gyereket... olyan jópofa...de azon kívül semmi...

azt is mondták, hogy 2010 óta nem sikerült egyetlen egy épelméjű főpolgármester-jelöltet sem találnia az ellenzéknek, lehetőleg táboron belül, még hírdetésen keresztül sem...pedig az már marhanagy szégyen lenne.
Sámannus
Az a baja, hogy nem egy hülye gyerek ellen kell majd neki kiállni.
Yoda69
Mi a baj sarlos elvtars?
Benn van a zabszem?
colibri
Orbán meglátta a brüsszeli politikusokon, képviselőkön, hogy elfáradtak már, ezért minden elképzelhető eszközt bevetve eltakarítaná mindet a jó büdös fenébe. Nos, amíg ilyen telibe képet tesznek elénkTarlósról, addig biztosan nem kívánják a választók, hogy ez a megöregedett, elfáradt,rosszarcú és sokszor rosszindulatú ember ujrázzon a főpolgármesteri posztért. Nem igaz, hogy nincs jobb fiatalabb kiadásban!
Clavigo
@wagabund: " Azért ilyen nyugodt Tapló Pista ",,,mert a választási szoftvereket már hozzá igazították a következő "" győzelméhez "...
wagabund
@Clavigo: ez jóóó!...erre nem is gondoltam...nálad a pont.
desiro
pista te már a gazdádnál is hülyébb vagy..
Carteronna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Lepényleső
Nyilván ismeri a parlamentit,aszerint ítéli meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.