Kövér László parlamenti szankciói adhatták az ötletet.

Megvonta a fideszes polgármester az ellenzéki alpolgármester fizetését Szombathelyen
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere

Elbúcsúzhat 950 ezres fizetésétől Molnár Miklós (Pro Savaria), Szombathely alpolgármestere a fizetésének, miután a KDNP-s Puskás Tivadar polgármester elvonta feladatkörét, és erről előterjesztést nyújtott be a képviselőtestületnek, írja az ÚgyTudjuk.

Bár a képviselőtestület leszavazta az előterjesztést, a vonatkozó szabályozás alapján (2011. évi CLXXXIX. tv., 77. §) ezt megtehette a polgármester. Molnár Miklós mostantól képviselői juttatásban (bruttó 200 ezer Ft plusz költségtérítés) részesül – teszi hozzá a 444.hu.

Szombathelyen múlt csütörtök óta áll a bál, a Fidesz ugyanis elvesztette többségét a képviselőtestületben, és az ellenzék az alpolgármester, Molnár Miklós vezetésével átvette az irányítást, többek között átláthatóbbá tette az önkormányzat működését és leváltotta a médiacentrum éléről a kormányhű vezetőt.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
Bizalmatlansági indítványt kell benyújtani és elzavarni ezt a mocskos fidesz hordát a büdös francba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Remélem hogy a szombathelyi emberek ezt a mocskos mini diktátort elküldik a 3.14csába! Rohadék senkiházi csürhe !Csak akkor kap 100% os támogatást az ember,ha nyal a fidesznek!!Ha ellene fordul,akkor súlyos szankciók várhatóak! Ha ez nem diktatúra akkor micsoda!!???
relatív
Sajnos a jelenlegi magyar kormánypárt csak a saját gazdagodását tekinti - közpénzből, mert dolgozni érte nem tud, így jövedelme csak mások termeléséből származik - feladatának, az országgal nem törődik !

Hatalma érdekében pedig a legnagyobb aljasságokra képes minden szinten, és minden körben !
nezelodo
Á... Csak azért van mert Orbániában nem a bosszú kormányoz, mondta a vezér mell döngetve magáról.
Eladott Ország
Az alpolgármestert a közgyűlés választja minősített többséggel, honnan van joga a polgármesternek a képviselő testület döntését felülbírálni? Tipikus fidesz törvény, csak az ő akaratuk érvényesüljön.
solidedge
A Fideszesek a bukásuk után rá fog jönni hogy ezek a törvények marhára nem jó nekik. Változásért fognak kiáltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.