Draskovics Tibor szerint aki az állam nevében beszél, nem állíthat be bűnözőnek egy csoportot, de még úgy sem fogalmazhat, hogy az félreérthető legyen.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Továbbá egy állami vezető nem tehet olyan nyilatkozatot amellyel bárkit is felbíztat bűncselekmény elkövetésére.
maxentius
Drazsé Elvtárs! Ha a rosszindulat, a magyarellenesség és a hülye alkalmatlanság fájna, akkor magát naphosszat morfiumadagolással kellene kezelni. Mindeme tulajdonságokkal együtt született, vagy tanfolyamra járt?
Pásztor Úr nem egy csoportot, hanem az avasi cigányokat állította be bűnelkövetőknek. Ez pedig konkrétum, és nem átalánosítás. Olyan nehéz ezt felfognia, vagy ajánlatos lesz hozzászólásainkból jegyzeteket készítenie?
ugyeugye
Már Brüsszelben jár a probléma. Most kaptam mailben a levelet, részlet belőle:

"Az Európai Parlament ma plenáris vitát folytat a nemzeti kisebbségek, a romák és a bevándorló közösségek európai szintű védelméről. Ilyen átfogó vitára még soha nem került sor az Unió intézményeiben. A vitát a Nemzeti Kisebbségügyi Intergroup nevében Tabajdi Csaba, az MSZP EP delegáció vezetője kezdeményezte, amikor szóbeli kérdést tett fel az Európai Bizottságnak. Tabajdi kiemelte, hogy a kisebbségek védelme össznemzeti ügy, amelyben pártpolitikai csatározásokon felülemelkedő összefogás alakult ki a magyar EP-képviselők között."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.