Miniszteri meghallgatásán szóba került a családon belüli erőszak és a klímasemlegesség vétója is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Áder János 2009-től három éven át dolgozott európai képviselőként. Ő is hazajött. Államfőnek. Jönnek ezek, mint a legyek az almás pitére. Varga Judit tíz évig nem jött, aztán tavaly júniusban Brüsszelből költözött Budapestre, amikor az uniós kapcsolatokért felelős államtitkárként kezdett el dolgozni. Szóval, ott tartunk, hogy Varga Judit itthon van. És most jön ennek az embernek a cirkuszosabb jelleme. Akár tökéletes választás is lehetne Varga miniszternek: nő is, fiatal is, bölcs is, elég módos is. Elég mohó is, már most be van kapcsolva harácsüzemképes módra. Konkrétan. Varga Judit lakhatásának megoldásához felvesz havi 300 ezer forint közpénzt. Férje saját lakásának kiadásából felvesz havi 300 ezer forintot. Azaz van lakása, lakásuk. Budapest központjában évi 4 milliós bevételt hozó rövid távú lakáskiadási vállalkozása van férjével, azaz Airbnb-ztet. Balatonhenyén felhúztak egy 195 négyzetméteres házat. Varga 2018. május óta 1,3 milliót keres havonta, és 1,7 millióra nő a bére miniszterként. A férje, Magyar Péter 2018 szeptembere óta a Magyar Fejlesztési Banknál dolgozott, ahol 1,5-2,35 millió között kerestek az igazgatók, a Diákhitel Központnál pedig 3,5 millió forintot üti a számláját. …és akkor 300 ezer forintért eladja a lelkét az ördögnek is. Persze, lehet arra hivatkozni, hogy az jár a törvény szerint, de anyagilag elég jól eleresztve illenék egy kis mértéktartás. Senkinek ne legyenek illúziói az új miniszter szerzeménnyel kapcsolatban. Brancsbeli.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Commenter: úgy vélem, a nőszemély( neki nem jár ki a hölgy) még orbánnál is gazemberebb lesz.Arrogáns, lenéző-lekicsinylő-és cinikus.Semmi más számit, csak a 1000% hűsége orbánhoz.Szakmailag meg lehet, hogy a jogász társadalom szégyene lesz.semmi jót nem nézek ki belőle -amit olvastam a cikkben.Na kikaptuk ezt is rendesen.
Commenter
@kereső: mert megérdemeljük...mert hagyjuk. Megvolt és folytatódik az orbáni rendszerváltás bebetonozása, ha csoda nem történik, azaz meghal a remény is,itt élnünk, és meghalnunk kell...valahogy közép kelet Európában. Luuk Middelaar, Herman van Rompuy kabinetének tanácsadója mondta azt hogy Európába nincs többé vonat. Európa és lakossága is mozgásban van, átutazóban...csak mi megyünk orbánnal vissza a felcsúti roncsvonaton a semmibe...
tudode
Favicc!
.
A mérhetetlen gyermekáldás miatt felkeresi egy házaspár az orvost, csináljon már valamit, hogy megálljon a szaporulat.
Az orvos azt javasolja, hogy nyalni kő, visszakérdez az seggít, nem a hüvelyk matyit!
CsipkeRózsa
@kereső: Az általad belinkelt cikk szerint, ez a nő egy nagyon pimasz, nagyon szemét valaki, és minden rossz elmondható róla, amiket itt a hozzászólók felsoroltak.
Nessy
Azt hiszem,most végkép eltűnik az igazság ügyből az i betű! Már csak a miniszter névjegyén lesz. hogy igazságügy miniszter! Ijesztő volt hallgatni az nagyképű, cinikus válaszait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.