Az ellenzék szerint soha vissza nem térő lehetőség van egy összefogásban.

Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. Ez azt jelenti, hogy a leendő ellenzéki kormányban sem fog szerepet kapni, ami számunkra fontos az együttműködésünk szempontjából

– mondta a Blikknek Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

Fekete-Győr András (Momentum) és még sokan úgy vélik, ha sikerül 106 körzetben közös jelöltet állítani, akkor összejöhet a rég áhított összefogás/Fotó: Zsolnai Péter

Gyurcsány állítólag megígérte, nem lesz többé kormányfő

Fekete-Győr András (Momentum) és még sokan úgy vélik, ha sikerül 106 körzetben közös jelöltet állítani, akkor összejöhet a rég áhított összefogás/Fotó: Zsolnai Péter

Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot

– tette hozzá a pártvezető.

Fekete-Győr szavait egy másik párt vezére is megerősítette, aki úgy fogalmazott: egy magánbeszélgetésen hangzott el Gyurcsány Ferenc ígérete.

Cikk- és címlapkép: MTI/Kovács Tamás

(blikk.hu)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az itteni kommentek is jelzik, hogy a ""nyilasbesúgóék"" (ugye, milyen hasonló szinonima pl. a libsi vagy koncsira?) még mindig fosnak, ha elhangzik a Gyurcsánynak akárcsak a neve is! Kevés szavazóra hivatkoznak? Igaz, mert a Fidesz (a KDNP-ről ne is szóljunk, nem matematikai tényező) táborának zömét a 8 osztályos városi és a mindig is cselédsorban tartott parasztság adja. És azok vannak többen. Ezért nem költ a Füstös állami iskolákra és pláne a felsőoktatásra. Neki ez a réteg kell, amelyik nézi/hallgatja a százmilliárdos médiájaán keresztül a napi igehírdetését. És be éri azzal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Pedig az efftársak mit meg nem adnának érte...!
Jozefina
Gyurcsány ezt már korábban is elmondta, hogy nem akar miniszterelnök lennei!!! Fekete Győr is kijelenthetné magáról!!! Annak ellenére, hogy Gyurcsány bármikor zsebrevágja (mint anno orbánt). Az összefogás, hogy működjön is senkinek nem kéne kibeszélni, hanem együttműködni mindenek felett!!! Hajrá összefogás!!!.
Ronin2
"Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot"..
No az nem egészen úgy volt.
"Kimazsolázta" az MSZP-t.
A vele szimpatizálók voltak annyian ,hogy elérje a "megugrási küszöböt".
Ennyi,nem több.
Ugyanúgy kitáncolt a baj idején az MSZP-ből,mint anno a miniszterelnökségből.
Egy politikai pojáca,de azt jól csinálja.
Szerintem.
Csizmás Kond
" Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot"
Na ez nagyon nagy butaságra vall. A dékát nem Feri építette hanem csak a pofáját adta hozzá. Azt az apró Klárikáék alkották a saját neve kezdőbetűit használva és ők is irányítják, és csak arra volt jó, hogy Klárika bekerüljön a magas politikába. Feri csak agy báb...akit csak a faszáért tartanak.
namihami
Az itteni kommentek is jelzik, hogy a ""nyilasbesúgóék"" (ugye, milyen hasonló szinonima pl. a libsi vagy koncsira?) még mindig fosnak, ha elhangzik a Gyurcsánynak akárcsak a neve is! Kevés szavazóra hivatkoznak? Igaz, mert a Fidesz (a KDNP-ről ne is szóljunk, nem matematikai tényező) táborának zömét a 8 osztályos városi és a mindig is cselédsorban tartott parasztság adja. És azok vannak többen. Ezért nem költ a Füstös állami iskolákra és pláne a felsőoktatásra. Neki ez a réteg kell, amelyik nézi/hallgatja a százmilliárdos médiájaán keresztül a napi igehírdetését. És be éri azzal.
Eladott Ország
A Momentum semmiből való felbukkanásakor néhányunknak déjà vu érzése lett, fejünkben megszólalt a vészcsengő, hiszen a fidesz is így kezdte. Nagy baj lenne, ha a srácok úgy is folytatnák. Még egy hazug, tolvaj, arrogáns módon pofátlan, diktatórikus pártra ugyanis már nincs szüksége ennek a megnyomorított , tönkretett országnak, társadalomnak. Így is eggyel több van a kelleténél. Demokráciában a választók döntik el egy politikusról vagy pártról, meddig maradhat a
közéletben, nem Fekete-Győr András. Aki még akkor sem vehetne a szájára ilyen kifejezést, ha a választók szeretnének a közéletből bárkit kiszavazni. Olyan ember, aki azt mondja valakiről, hogy “már igazán eltakarodhatna a közéletből”, nem demokrata. Emellett emlékeztetnénk arra, hogy Orbán, ez a “baromi tehetséges politikus” rabolja ki jelenleg súlyos bűncselekmények elkövetésével az országot, nem Gyurcsány Ferenc. Nem Gyurcsány törölte el az Alkotmányt, hanem Orbán." Most egy közös feladat van, a fidesz nevű bűnöző és politikai prostituált rablóbandát elzavarni a hatalomból!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93803214_3195808533786064_4898288103757709312_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lU65DKdOgNoAX-zjtBU&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=c62e202bdac5a87241f4e25f3b2b7b51&oe=5F5AD17C
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117727950_3433251080059364_7825696724241759696_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=COHLAI9VEJQAX8ZT6HB&_nc_oc=AQnJi96-HWQ7yVtVm9oRQGTfgnFB-C5A6R9VPhptEzPcVWvEMotCBOzsCiSDDzi57tw&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=7e60525c1da3963866f7aea1dc80cc55&oe=5F5CC75F
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/99117267_10220893025568083_4403008942087602176_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=b9115d&_nc_ohc=NOMAaTkThwwAX9bHJqe&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=feadf3e9375d6ab218946ce581363d68&oe=5F569B7F...
lusta
@Eladott Ország: A kétfarkúakat ki hagyta le?
Málna
@namihami: A Fidesz szavazóinak kb. harmadát teszi ki a tanulatlan réteg. Ugyanez az arány az MSZP-nél is, csak mivel rájuk jóval kevesebben szavaznak, így természetesen a tanulatlanok száma is kevesebb.
Nézzük egyszer fordítva: kétszer annyi tanult ember szavaz a Fideszre biztosan, mint a második legnagyobb pártra.
Málna
Hát ha Gyurcsány ezt mondja...Végülis nem szokott hazudni.:-)
lusta
Nem mellesleg nem a legjobb bizonyítvány egy magánbeszélgetésen elhangzottakat közhírré tenni még akkor sem, ha ezt Gyurcsány már jóval korábban bejelentette.
Béla333
Gyurcsány olyan mint Orbán!
Azt sem lehet elhinni róla/tőle amit kérdez.
Most ezt mondja, holnap meg az ellenkezőjét!
Talán kérdezzük meg Karácsonyt erről! Az önkormányzati választások előtt hogy is volt a Kálmán Olga belépése a választásokba?
namihami
@Málna: A Fideszre leadott voksok 70-75%-a a vudéki, falusi lakosságtól származik. Úgy is hívják nagukat:: A vidéj Magyarország.
És arra nem a magasan iskolázottság a jellemző. A DK a városokban szerzi a voksok zőmét. Azokra pedig a képzettebb, iskolázottabb réteg a jellenző lakosság. A Gyurcsány nem a ""trianonozással"" és a ""tsztulajdon-elrablóizással"" szerzi a szavazatokat. Amit az tesz még viccesebbé, hogy éppen a Füstös és családi/haveri köre a legnagyobb földesúr hazánkban. A ""nemstrónanok"" áfelv
namihami
Megbolondult a rendszer::: tehát
A ""nemstrómanok"" által felvásárolt országban élünk. Aminek határait sorra terjesztik a határontúl is. Csak nem ezzel próbáknak revansot venni Trianon döntéseiért? Ha nem karddal, akkor adófizetőktől ""fideszesített"" már nemközpénzen szerezzük vissza a területeket, mi!?!?!?
SystemError
Összefogás pipa. Megosztó Feirio okosan felismerte, hogy megosztó, pipa. Márki-Zay pedig vele ellentétben a teljes politikai palettán népszerű, mivel alapvetően egy valódi keresztény-konzervatív értékrendű ember..Az első közvélemény kutatások szerint pedig a pártpreferencia nélküliek nagy százaléka is szavazna már erre a felállásra. Csak halkan jegyzem meg, hogy z önmagában a választók 40%, ha ennek csak a 10% megmozdul...:) A fidesz pedig már réges régen kimaxolta a buszoztatást, krumpliztatást és külföldi szavazók importálását, nincs tovább. Csak az erőszak és a csalás marad már a kezükben. Nekem mindkettő, ha vesztenek simán az is és, ha erőszakosan csalnak az is...:) Ugyanis mindkettőnek ugyanaz a vége. kicsit talán még viszket is a tenyerem annyira, hogy a második verzió utáni eseményekkel menjenek a böribe. Sakk matt köcsög patkány!:)
kereső
@Béla333: Az a helyzet Bélám, hogy a két politikus ég-és föld. Emberként meg méginkább.
lampa laz
@namihami: Ne strapáld magad mert ez a cüncike olyan értetlen mint amilyen ehetetlen az a málna, amit már megmászott a büdösbogár. Már csak, h a nevénél maradjunk a hasonlat végett.
namihami
@lampa laz: Addig, amíg egy kommenttársunk nem próbál pl. durbincs lenni és felvenni a stílusát, addig én vitapartnernek tekintem. Nem meggyőzni akarom, pusztán olvassa el és esetleg gondolkodjon el a leírtakon. Ha változik---jó. Ha nem---én bepróbálkoztam. Nem kell, hogy feltétlenül velem értsen egyet, elég ha némi gondolat támad benne a felvetésem alapján. Vagy elfogadja vagy nem. És is jártam már hasonlóképpen, éppen egy itteni beírás alapján. És nem szégyellem, akkor igaza volt a beírónak. Van az így...
namihami
@SystemError:
1. ""Megosztó Feirio okosan felismerte, hogy megosztó, pipa.""
Ez a mondat igaz, csak ezt éppen fideszes parancsra néhány kdnp-s talpas aknamunkája révén tette a fideszmédia ""megosztóvá"". Nem megosztó, csak lejáratott--és ez nagy különbség.
2. ""Márki-Zay pedig vele ellentétben a teljes politikai palettán népszerű, mivel alapvetően egy valódi keresztény-konzervatív értékrendű ember.""
Nem a teljes politikai palettán népszerű, legfeljebb elfogadott, mivel nincs másik. Pont a fenti szereplő aktív lejáratása okán. Amelyik pártalakulatnak még a Márki-Zay is tagja volt akkoriban. Hogy keresztény? Ezt mi bizonyítja? Azért mert ő mondja? Mert a Fidesz-vezérkar se..én is bőrkeményedés van már a templom padjaitól. Valahogy mégse tartom őket igaz keresztényeknek. (A Dajcs itt nem rúg labdába, ő más pályán játszik) A vallás és a hit közötti szakadék egyre nő, mint erre sorra jönnek a bizonyítékok.
3. A szavazás megoszlásában egyetértünk. Ahogy abban is, hogy a Fidesznek már nincs honnan merítenie. Csak sajnos a szavazatszámlálógép programja került közben a tulajdonába. Ahogy ezt néhány ""véletlen leállás"" már igazolta. Ez egy 65-70%-os ellenzéki túlsúly esetén már nem játszana, de itt még mindig erősen inog a léc. És akkor léphet be ez a bizonyos ""én számolom a voksokat""-szituáció.
namihami
@Szeparepa2: Én viszont azt mondom, hogy ez a Timcsi arra tökéletes, hogy a Parlamentben felállva odavágjon a fideszeseknek és az Orbánnak. De egy ország vezetése nemcsak retorikából áll. Nem mondom, hogy az ""Apró-ivadék"" (tudod: Dobrev Klára, ahogy a Timi se Szabó-ivadék/ezt talán hagyjuk meg fideszes kommenttársainknak, ez az ő szintjük) a legjobb választás. Erre kellene igazán gyúrni a TELJES ellenzéknek és nem egymást marni. Aminek a hátterében (ahogy évek óta írom) a fideszes aknamunka folyik. Amíg egymást maratják, addig a Füstösnek valóban elég hátradőlni. Ahogy azt a Gyurcsánnyal is tette és elintéztette. És még így, a Gyurcsánynak ebben a helyzetében, is rémálmai vannak egy olyan gondolattól, hogy az ővele a padlót felmosó netán mégis politikai babérokra jelentkezne. És ez a Szabó Timeával szemben nincs. Nem ellenfél...
Gyurka80
Gyurcsányinak azt sem hiszem el amit kérdez.
Gyurka80
fegyőr és gyyurcsányi, összenő ami összetartozik.
Málna
@namihami: Itt van a táblázat: index.hu/belfold/2017/08/04/a_fideszt_tamogatja_a_legtobb_iskolazatlan/
Kérdés, hogy kit tartunk tanultnak ill. tanulatlannak. Érdekes, hogy a felmérés kifejezetten csak a 8 általánost, vagy azt sem végzetteket veszi külön. Engem érdekelne részletesebben is.
Azon viszont ledöbbentem, hogy 2,2-2,4 millió embernek 8 ált. vagy annál alacsonyabb a végzettsége. Hihetetlenül magas szám.
Csizmás Kond
@Málna: ...végzettség...ez egy nagyon relatív dolog, mármint értelmi szempontból. Sok, nagyon sok nyolc osztály végzett ember sokkal összetettebb és szélesebb látókörű sőt hasznosabb munkavégző mint a mostani egyetemet végzettek kétharmada. Az hogy valaki mennyi iskolát végez az nem igazán mérvadó, sőt legtöbbször az egyszerűség sokkal nagyobb , szélesebb látőszöget biztosít mint a túltanultság.
namihami
@Szeparepa2: Elolvastad a beírásomat? Mert pontosan ezt jelentette a fenti mondat is: ""Erre kellene igazán gyúrni a TELJES ellenzéknek ..."" Mert szerintem a ""száj"" még nem ""képesség"".
@Málna: Szintén a fenti kérdés neked is. ""A Fideszre leadott voksok 70-75%-a a vidéki, falusi lakosságtól származik. Úgy is hívják magukat:: A vidék Magyarország.""
És arra nem a magasan iskolázottság a jellemző."" Hol olvastál Te itt 2,2 milliós számot. De az arány akkor is igaz. Nézd meg a narancstérképet. A falvak és kisvárosok mind narancsszínűek. És az a terület nem az egyetemi végzettségűek túlsúlyát jellemzi. A nagyvárosok inkább jellemzően baloldaliak. És ez mutatkozik meg a voksok számában is. Ebből adódik az Orbán-féle engesztelhetetlen nagyvárosellenesség. Se kiköpni, se lenyelni nem tudja, hogy a falvaknépe rajongása mellé a városi réteg az istennek nem akar beállni. Ezt a gyűlöletet leginkább az őt és cselédjét elzavaró budapestiek elleni dominancia mutatja.
Gyurka80
@namihami: A fővárosiak meg túl iskolázottak. Megválasztották a facebook polgármestert,aki egy kerületet nem tudott vezetni és aki 1%-os párt embere.Az összefosás koalíciók egymásután bomlanak fel (Göd).
Béla333
@kereső: 13.54
"...a két politikus ég-és föld. Emberként meg méginkább."

Gyurcsány volt a miniszterelnök, amikor az MSZP-s Puch és a Fideszes Simicska szétosztotta az állami beruházások felülszámlázott részét? (Pl. az autópálya pénzeknél.) Igen!
Akkor?
Egymást lecsukathatták volna, ha valójában el akarták volna egymást számoltatni? Bizony lett volna rá módjuk és lehetőségük, mégis mindketten megúsztak minden elkövetett disznóságot!
Úgyhogy ne jöjjön senki azzal a hazugsággal, hogy ők ketten egymás ellenségei. Jól elvannak ők így együtt.
Ezért kell mindkettőt elzargatni! Amíg ez nem történik meg, béke sem lesz ebben az országban.
namihami
@Gyurka80: Erre és ezen gondolkodni most van négy évük. Az összefogás pedig valóban bonyolultabb dolog, mint egy Pocakdiktátor által kiadott parancsok általi városvezetés. De, valami oka csak volt, hogy a Taplós/Orbán duót mégis elzavarták. Az pedig az én (talán) összeesküvés-elméletem, hogy a Hellóröfifőnök szép csendben és minden pártban elhelyezi a maga aknaembereit, akiknek nincs más feladata, mint a pártok közötti összefogás mindenáron való aláaknázása. Tapasztalhattuk az MDF-nél, a Kisgazdáknál, a KDNP-nél. De a legjellemzőbb példa erre konkurenciának a saját pártjából való kiírtása. Mára csak a bólogatójánosai maradtak mellette. És jöttek az újak, mert a legyek sose fogynak el. (tudod: Hofi--Jézus---és a legyek)
Gyurka80
@namihami: Valóban összeesküvéselmélet, ezért h@leség. Tarlóst nem zavarták el csak 50e szavazat döntött amit a főleg a romkocsmások adtak (külföldiek) .Cserébe kaptak a pestiek egy mindenféle alkukkal létrejött moslékkoalíciót ami igen döcög.Egy közbeszerzést nem tudnak kiírni, de régi embereket meg tudják "fizetni".
Főlökött
Már elnézést de : "Gyurcsányt a kollégámnak tekintem, aki a nulláról felépített egy sikeres pártot" -> no kit és mennyire próbál lükének nézni ezzel a baromsággal ??

Gyurcsány egy olyan bukott politikus, aki a büdös életben nem lehetne már miniszterelnök. Ő megigérte hogy " Gyurcsány Ferenc DK-elnök megígérte, hogy a jövőben nem fog közjogi tisztséget vállalni. :) :) " Egy csomó hamuka és hazugság van a háttérben !Ennek a trógernek nem hogy fele szava sem igaz, hanem semmi sem, amit kiejt az órcáján. Egy megbírhatatlan léhűtő, aki sajnos mi fizetünk közpénztből, elgondolkodtató, nem ??
Feleslegesen igérget, azt nem teljesíti, ha megtehetné sem teszi azt, amit megigér, akkor ki is Ő ? Egy hamuka - hantás - füllentő művesz, akinek máshol a helye !!!
Felépített egy sikeres pártot ? :) :) Milyen sikeres pártot épített a szentem ? Tán nem a DK.-t ??Talán nem igazán az MSZP-től lopta át a párttagokat a DK.-ba ?? Dehogynem !! Ebből a fasziból - fickóból semmi sem igaz, csak a személyi száma és a vércsoportja. Amúgy pedig egy bűnöző, aki sajnos még mincs a börtönben, ahova való lenne...
Béla333
Gyurcsány az ellenzéki térfélen pucolja le a felbukkanó új alakulatokat, ugyanezt teszi a másik oldalon Orbán!
Nekik csak az a fontos, hogy a hatalom kettejük között dőljön el, ők tudják egymásnak garantálni a büntetlenséget. Ahogy eddig is tették!
A Momentum már ott elcseszte a dolgot, hogy ezt nem látva úgy beszél Gyurcsányról, mint egy valós ellenzéki pártvezetőről, nem úgy, mint aki a jelenlegi párt"elit" hatalomban maradásában érdekelt valaki.
Gyurcsány be fogja a Momentumot is darálni, ha nem lesznek észnél, márpedig Fekete-Győr András a jelek szerint nem látja a fától az erdőt.
Gyurcsány mint kollega?! Aki sikeres?
kereső
@Béla333: Nosza rajta! Le kell váltani nagyon gyorsan Gyurcsány Ferencet, és a haza(orbán) fényre derül!Lófax lesz itt , nem NER leváltás, és orbán elzavarása a csillag börtönig.
Eladott Ország
@Csizmás Kond:= @Pegero: = @Főlökött: vótmá'
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/110315093_184432813036518_4434092723346355168_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Bjz2_7OVv8cAX-BzKj8&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=d4598834d61a34e56d4f5e45dae64520&oe=5F492D12
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/88442112_720993655099217_8898686012654354432_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=825194&_nc_ohc=iSSUFJxDgNIAX8LghZK&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=48efac38b9bc6a6825dbc518d5848f26&oe=5F5CAB56
"...És ha eltűnnek a kommunisták, jönnek majd a félművelt, sunyi parasztok...” Márai Sándor.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/100489287_1114319525633994_5026955213592854528_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=825194&_nc_ohc=fvuVd6OD9qEAX-oPKOL&_nc_oc=AQn-kqQflDs5rx8hvWi7K6T_UbqzLRVID_0vBgoTYbcH0bVnA0vTcZQZEoDfFrs5dRk&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=a5802c5eea09dc6f44fe677c5054618b&oe=5F57A07A
..." az igazi ellenfél mindig a "nemzeti" jelmezbe öltöztetett, képmutató, kapzsi jobboldali."
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/109687499_1578618795643531_5067029070090216752_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=825194&_nc_ohc=pBtCRHmgpsMAX9aXhDg&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=66cc5807e0e13899c611029f31ec1a3f&oe=5F40B7CC
Magyarország nekem teljesít!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/107826007_178584840282223_8015073937505455801_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=VhlMIwCVA3QAX_fbNTj&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=564e6c0730154e9044c9bdf6a54d43b3&oe=5F57D616
Lesz nekem egy csíkos gatyám...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116156960_2596528667327324_6720060367017610131_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=825194&_nc_ohc=GzUTadlcOIkAX9znVRS&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=66ded0d8de5b643fcd7a0cafb19efcff&oe=5F4E723C
Béla333
Gyurcsány biztos így képzeli el a visszalépését a politikától:

index.hu/kultur/2020/02/26/budapest_szinhaz_dk_szabad-ter_szinhaz_ban_theodora_benko_nora_koltsegvetes/
"városházi FORRÁSunk azt állította, GYURCSÁNY FERENC, a DK elnöke AZZAL FENYEGETTE MEG kedden Karácsony Gergelyt EGY ZÁRT EGYEZTETÉSEN, HA NEM BENKŐ nórát NEVEZIK KI A szabad-tér SZÍNHÁZ ÉLÉRE, A DK NEM SZAVAZZA MEG A FŐVÁROS IDEI KÖLTSÉGVETÉSÉT."

Most volt, alig pár hónapja. Na az ilyen hozzáállásra számíthat a Momentum is...
justhpeter
Jelenleg még cak a dilettantizmus tobzódik az összefogás helyén. Erre most egyetlen fillért sem tennék. Ugyanazok szeretnék ma leváltani Orbánt akik 2010-ben, 2014-ben, 2018-ban és egészen jól megéltek belőle tíz évig. Hogy már három alkalommal sem sikerült ? Őket biztosan nem zavarja. Tíz évig tartott míg megértették, hogy az "Orbán takarodj" nem elég, azzal még nem lehet a pénztárhoz menni. Az új "műsorhoz" új ember(ek) nincs(enek), politikai innováció nulla, az ellenzéki körben még mindig ugyanazok kergetik saját- és egymás farkát.
kereső
@Béla333: 17:40 tegnap. Az általad emlegett "úr", azóta is ott serte-pertél Gyurcsány meg a dk körül. Megvette neki a Népszavát, ami láss csodát, azonnal tele lett a kormány "társadalmi' hirdetéseivel.Mind-mind leisztinger, puch ,szekeres, baja, meg a többi -Gyurcsány Ferenc kegyeit kereste, és keresi a mai napig, ahelyett, hogy maradt volna az mszp langy melegében. NTalán ha gondolkoznál is néha, akkor nem irnál hülyeségeket. Ja hiányolom Sukorót, meg a bánáti bazsarózsákat.Ti vagytok orbán viktor hasznos hülyéi, Schiffer András igazság bajmokkal az élen, aki még vcsak meg sem kisérelte egyetlen egyszer sem feljelenteni orbánt, de még csak egyetlen csicskását sem hivatali visszaélés miatt.

Imádom, amikor a hasznosak azt kérik számon Gyurcsányon, amit orbán tesz- a diktatórikus kormányzást, a hatalmi ágak megszállását, a sajtó kiiktatását, a párton , és most már a kormányon belüli kusst, hogy nem tette amit orbán tett volna 2006-ban IS!.

Egyszóval ugyanolyan a két a két politikus, a két ember.
kereső
@Béla333: És értelmezesái nehézségeid vannak. Nem a politikától lép vissza- hanem nem vállal kormányzati szerepet.Gondolod, hogy otthagyja a dk-t?, a ti két szép szemetekért- és cserben hagy aésó hangon is 600 ezer embert?,mint tette ezt az mszp?
Kookas
fekete is ígéred hogy nem leszel miniszter elnök?ja és a fűrer is így kezdte.
Béla333
@kereső: 08.34
Tudod ki Orbán hasznos hülyéi?
Ti vagytok! Fanatikus DK-sok, akiknek minden jó, amit Gyurcsány tesz, akik a többi ellenzéki pártot, politikusát mocskoljátok, gyaluljátok folyamatosan csak azért, hogy Gyurcsány és a DK erősödjön.
Akiknek jó az elmúlt 30 év az összes disznóságával, mocskosságával együtt, akik nem akarnak semmiféle változást, akiknek akkor sem nyílik ki a szemük, ha már sokszázezer magyar hagyja el az országot.
Ti, akik ezek után is ragaszkodtok valamiféle hamis, vállalhatatlan hülyeség miatt Gyurcsányhoz és a DK-hoz, az elmúlt 30 év politikai stílusához és elutasítotok bármiféle változást.
Mert bármi ezzel ellentétest is mondotok, ezt teszitek.
Ugyanolyan ártalmasok vagytok az országra nézve, mint amilyen Orbán és a maffia csapata.
De csak így tovább, van ez még lejjebb is...
Béla333
@kereső: 08.34
Egyébként mire gondolsz ezzel:
"Az általad emlegett "úr", azóta is ott serte-pertél Gyurcsány meg a dk körül. Megvette neki a Népszavát, ami láss csodát, azonnal tele lett a kormány "társadalmi' hirdetéseivel."
Puch (akit én soha nem neveztem Úr-nak!) Gyurcsány körül legyeskedik? Tudtommal a Népszavát nem Gyurcsány vette meg a Puch-nak, hanem Orbán!
Vagy te másképpen tudod?

Más:
"Imádom, amikor a hasznosak azt kérik számon Gyurcsányon, amit orbán tesz- a diktatórikus kormányzást, ..."
Összekevered: a diktatórikus kormányzás és a politikusi bűncselekmények eltussolása, az nem ugyanaz.
Ne kormányozzon senki diktatórikusan, de ne is nézze el a köztörvényes bűncselekményeket sem a politikus társai körében!
Nem kérte senki, hogy olyan országot hozzanak létre 30 év alatt amelyik a korrupcióban vergődik, amelyik sereghajtóvá válik a környező országokhoz képest.
Ebben különböző mértékben, de az összes kormány és kormányon levő politikus felelőssége megáll!
Neked vannak gondolkodásbeli és értelmezési problémáid a jelek szerint!
Eladott Ország
@Béla333: Most egy közös ellenség van a csúti bűnöző és politikai prostituált bandájának leváltása, ez csak az ellenzéki pártok összefogásával lehetséges, mert maholnap ez a rohadt bűnöző cigány ezeket is felszámolja, az ÁSZ segítségével gazdaságilag megfojtja! Ma már nincs független állami hatóság és sok minden...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/93803214_3195808533786064_4898288103757709312_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lU65DKdOgNoAX-zjtBU&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=c62e202bdac5a87241f4e25f3b2b7b51&oe=5F5AD17C
kereső
@Béla333: @Béla333: Tipikus példája vagy orbán hasznos hülyéjének. Még mindig Gyurcsányozol, holott 11 éve még a hatalom közelében sincs. Nem vagyok dk-s, fanatikus meg semmiképp sem. De, ha Te, meg a többi hasznos nem éri fel ésszel, hogy orbánt az ellenzék pártjai nem tudják leváltani, és elzavarni a választók tömegei nélkül- ami azt is feltételezi, hogy már a legelején nem kezdem el ócsárolni a leendő koalició egyik pártjának vezetőjét- akkor nincs itt miről tovább ábrándozni, és álmodozni.
és ha Te nem éred fel ésszel, hogy a kézivezérelt igazságszolgáltatás, az annak a munkájába való bárminemű beavatkozás egy magát demokratikusnak tartó kormányfő részéről elképzelhetetlen, főleg a demokratikus parlament ellenében, akkor nem ugyanazt gondoljuk egy állam demokratikus működéséről.
És ha nem éred fel ésszel, hogy ma , itt és most egyetlen ellenségge van az országnak- és az orbán &Co, és az ó NER-je, akkor végképp nincs mondanivalónk egymásnak, gyurcsányozzál tovább kedved szerint.
Béla333
@kereső: 09.38
1./ A bilit már sokadszor a DK borította ki Gödön, amikor meghamisítottak egy Momentumos hangfelvételt azért, hogy sározzák őket. Nem én Gyurcsányozok, hanem szóvá teszem, hogy ez az összefogással ellentétes érdek, ez nem Orbán leváltásáról szól, hanem egy másik ellenzéki párt befeketítéséről.
2./ Hogy Gyurcsány miért nem lépett fel annak idején a milliárdos korrupció ellen, azt te biztos jobban tudod, mindenesetre most arra hivatkozni, hogy demokratikus dolog volt a részéről, hogy a "független" igazságszolgáltatás nem tett semmit, ez azért igen nagyfokú vakságra utal.
3./ Hogy Orbánékon kívül ki is az ország ellensége, arról nyilván egy DK-s szemellenzős másként gondolkodik, mint az emberek többsége. Különben miért lenne már 10 éve hatalmon a maffia?
4./ Nem kellene görcsösen erölködve nyomni az emberek arcába a DK-t, hiszen nagyon sokan utasítják el a DK/Gyurcsány ál demokrata felfogását. Kellene választék a választóknak, aki nem Orbán és nem Gyurcsány. Ilyen volt az LMP, akit sikeresen leamortizálta a magát demokratikusnak hazudó MSZP/DK csapat.
Azért mert most már az LMP nem versenyképes alternatíva, azért még nem lesz a DK automatikusan elfogadott az emberek körében.
Béla333
@Eladott Ország: 09.26
Tulajdonképpen csak azt nem értem, hogy ha a közös ellenség mindenáron való leváltása a fontos az ellenzékieknek, akkor miért manipulál hangfelvételeket a DK, ezzel próbálva bemocskolni a másik ellenzéki csapatot, a Momentumot?
Miért volt '18-ban az LMP nagyobb ellenfél a DK-soknak (és az MSZP-nek) mint a Fidesz?
Most, hogy már a DK néhány százalékkal vezet a többi ellenzéki párt előtt (a függetlennek cseppet sem nevezhető közvélemény kutatók szerint), most már fontos, hogy fogadjuk el a DK-t és így Gyurcsányt az ellenzék vezető erejének? Hol vannak még ezzel a kormányváltástól?
Írtam annak idején, hogy észre kellett volna venni, hogy pl. az LMP (vagy most a Momentum) képes azokat az ellenzéki oldalon megszólítani, akik nem kérnek sem a Fideszből, sem az MSZP/DK-ból. Ha most az LMP már nem versenyképes választható alternatíva, akkor teljesen hibás azt gondolni, hogy majd a közös ellenfélre hivatkozva király lehet Gyurcsány vagy a neje. Azért meg kellene dolgozni és a munka alatt nem a másik ellenzéki párt leamortizálását értem!
kereső
@Béla333: Nem nyomom a dk-t, ha ezt igy 'érzed"- akkor valamelyik érzékszerved csal.És ,ha jól rémlik azt irtam-hogy ma egyetlen ellenség van(nem ellenfél), és az orbán &Co+NER.Mi nem világos ebből Neked? Nem kerestem, és nem is fogok másik ellent keresni, amig álll az a közös egyöntetű nyilatkozat az ellenzéki koalicióról. És tisztázzuk végérvényesen. nem vagyok egyik pártnak sem tagja, sem támogató szimpatizánsa- csak egy környezet által is tisztességesnek, és becsületesnek tartott NEM FIDESS-es. És ez már elég arra is, hogy ha igaztalanul bántják Gyurcsányt, vagy bárki mást az ellenzékből, akkor igyekezzek megvédeni.És mert nőnemű vagyok- jöjjenek az okos,értelmes nők, és igyekezzenek helyrehozni mindazt amit a férfiemberek 30 év alatt elszúrtak. Már megmutatták mit tudnak-ezt, ami van. Na, a nemlétező tököm van tele vele./meg velük.
kereső
Ja, és abszolut nem gondolkodom pártokban-de sajnos, a jelenlegi rendszerben csak ők azok, akik az élre állhatnak, miután ők indulhatnak választáson. Vagy marad a NER, vagy polgárháború. azt meg ki akar- orbánon kivül??
Eladott Ország
@Béla333: ma, 11:37 ♦ Az LMP és a Momentum kevés a rendszerváltáshoz ( nem csak kormányváltás kell) . A jogállamot leépítették és tartok tőle, hogy az embereknek kellesz kivonulni az utcára és blokádot kell szervezni, ( ne legyen igazam) mert másképpen ettől a maffiaállamtól , korrupt mocskos bűnöző gazemberektől ( mely totálisan befészkelte magát a hatalmi ágakba/államigazgatásba) nem fogunk tudni megszabadulni! Egyébként Gyurcsány megmondta nem vállal tisztséget a kormányban Ezzel a hozzáállásoddal a fidesz 100 év múlva sem lesz leválthatva!
kereső
@Béla333: @Eladott Ország: Márki-Zay PéterTetszik
1 órája ·
ÚJABB NAGY LÉPÉS A 2022-ES GYŐZELEMHEZ!

Megnyugodhat a választóknak az a 20-25%-a, aki eddig csak azért nem szavazott a közös ellenzékre, mert Gyurcsány visszatérésétől tartott: Gyurcsány Ferenc maga jelentette ki (talán nem is először), hogy nem fog semmilyen közjogi pozíciót elvállalni. Nem lesz miniszter, miniszterelnök, köztársasági elnök, stb.

A FIDESZ 10 ÉVE A GYURCSÁNY-KORMÁNY ELSZÁMOLTATÁSÁNAK ÍGÉRETÉVEL NYERT KÉTHARMADOT - csak két oka lehet annak, hogy még ezt a legfontosabb ígéretét sem tartotta be:

1. Semmilyen bűncselekmény, visszaélés, korrupció nem történt 2002-2010 között

2. A Fidesz és váltópártjai nagykoalícióban lopták meg a magyar nemzetet az elmúlt 30 évben, ezért tettestársként nem számoltatták el egymást

AKÁRMELYIK IS AZ IGAZSÁG, A FIDESZ SEMMILYEN SZEMREHÁNYÁST NEM TEHET AZ ÖSSZEFOGOTT ELLENZÉKNEK GYURCSÁNY SZÖVETSÉGÉÉRT!

A Jobbik, a Momentum, és mi kiábrándult korábbi fideszes szavazók is abban a biztos tudatban fogunk össze Gyurcsány Ferenc pártjával, hogy összehasonlíthatatlanul tisztességesebbek, mint az országba pénzért bűnöző migránsok tömegeit betelepítő, a nemzet vagyonát naponta milliárdonként elsajátító, kritikusait megfélemlítő és pártállami eszközökkel elhallgattatni igyekvő, gyűlöletpropagandát folytató Fidesz. Sokatmondó, hogy a saját bűnözőit nem üldöző fideszes igazságszolgáltatás 10 ÉV ALATT EGYETLEN BIZONYÍTÉKOT SEM MUTATOTT BE GYURCSÁNY KORRUPTSÁGÁRA (DK-s barátaim szerint ő már miniszterelnökként is az akkori pártjának korrupciója ellen küzdött, változó sikerrel - szerintük az öszödi beszéd ennek legfontosabb állomása volt: www.youtube.com/watch?v=YnXK8yE4KLE)

Orbán válaszai Jakab Péter parlamenti felszólalásaira, az M1 és a HírTV kérdései az ellenzéki sajtótájékoztatókon mind azt bizonyítják, hogy a Fidesz nagyon is tisztában van azzal, hogy a 2022-es választás kimenetele azon múlik, hogy a magyarok milyen két alternatíva között...
kereső
folytatás... ma ilyen nap van.

- Ha a kérdés "Orbán vagy Gyurcsány", Orbán örökké hatalomban marad
- De ha a kérdés "TOLVAJOK VAGY BECSÜLETES MAGYAROK", akkor Orbánt kétharmaddal fogjuk elkergetni!

Ezért köszönöm Gyurcsány Ferencnek, hogy a korrupcióellenes oldal győzelme érdekében megtette azt az ÖNZETLEN GESZTUST, hogy megnyugtatta a tőle még Orbánnál is jobban idegenkedő választókat, hogy nem lesz és nem is akar az ország vezetője lenni. Gyurcsány Ferenc és kiválóan szervezett pártja, valamint nagyszámú támogatója nélkül ugyanis nem tudjuk lebontani a korrupt pártállamot, csatlakozni végre az Uniós Ügyészséghez, és elszámoltatni minden bűnözőt.

KÖSZÖNÖM! EGYÜTT SIKERÜLNI FOG!
Béla333
@kereső: 18.03
Honnan az idézet? Mert gondolom idéztél valahonnan!
kereső
@Béla333: Keresd fel Márki-Zay Péter oldalát.
Béla333
@kereső: 18.35
Ha én valahonnan idézek, beteszem a forrást is... (Tudod, már Plagi bácsinál is az volt a gond, hogy nem tette be, hogy honnan plagizált)
Egyébként meg az általad beidézett gondolat 2. pontjával értek egyet:

"2. A Fidesz és váltópártjai nagykoalícióban lopták meg a magyar nemzetet az elmúlt 30 évben, ezért tettestársként nem számoltatták el egymást"
kulabombaafityiszre
@Béla333: augusztus 15., 19:41
Bélám építsél fel egy pártot a semmiből,ha már ilyen okos megmondó ember vagy,aztán
ha koalícióban hatalomra kerültél csukasd le a sikertelen gyurcsányt,meg orbánt akkor elhiszem amit írsz.
Viszont az tény,te voltál az lmp utólsó megrögzött csatlósa,még akkor is amikor már a hülye is látta,
az lmpt két dolog mozgatja ,a gyurcsány útálat,iletve az összefogás megfúrása.Ez aztán sikrült is a dicső lmp-nek.Meg is kapták a választóktól amit megérdemeltek.Te meg egy időre megzuhantál eltüntél,majd visszajöttél és semmit nem változtál.Na az ilyen megváltozni nem tudó emberek miatt,mint amilyen te is vagy nyer orbán és a bandája.
kulabombaafityiszre
Azért elgondolkodtam azon,milyen vezető lesz abból az emberből,aki egy kis politikai haszonszerzés céljából
egy magánbeszélgetés után rohan kiteregetni mit mondott a másik,ha egyáltalán mondta.
kereső
@Béla333: Ott van az idézet tetején- nem, ne az alján keresd-, merthogy a Polgármester úr fb. posztját hoztam ide. Keresd fel, győződj meg róla, hogy valós-e, nem csak egy újabb dk-s ármányról van-e szó. Ja, az oldal olvasható fb reg.nélkül is.
A kifogásaidat meg reg.után leirhatod a faceen.Ne nekem cimezd- hanem , annak aki posztolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.