Eszébe jutott, hogy vele is ezt művelte a kormánymédia, és mennyire nem esett neki jól.

Vona Gábor megvédte Szijjártó Pétert, és üzent az orbánozóknak

Miközben összellenzéki felháborodás követte Szijjártó Péter adriai jachtos lebukását, Vona Gábor egészen más szemszögből igyekszik rávilágítani az ügyre.

A Jobbik alapítója azt írja, bár számtalan dologban nem ért egyet a kormány külpolitikájával,

ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter.

Az elmúlt hetekben legalább háromszor megkerülte a Földet.

Azt is hozzáteszi, valóban butaság volt munkahelyi képpel illusztrálni, amit a nyaraláson tett meg, de azért nem hinné, hogy ez a NER legnagyobb bűne. És Szijjártó Péter sem a NER oligarchák mintapéldánya – véli Vona Gábor.

Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt. (Ezt a Fidesznek is mondom, velem is rendre megtették, ráadásul még hazudtak is.) Mert valójában nem az zavarja az embereket, hogy honnan egyeztetett telefonon a külügyminiszter, hanem az, hogy egy luxusjachton volt

- írja Vona, kitérve arra is, hogy bárkivel történne ez – akár Karácsony Gergellyel is, – megvédené.

Majd odaszúrt még az egész ügyet kirobbantó Átlátszónak is:

Annak, aki beküldte a képet az Átlátszónak, nem tudok gratulálni. Ha pedig ezt maga az Átlátszó szervezte, akkor jó, ha ezután nem kunyerálnak pénzt horvát nyaralásra

- üzente a Jobbik egykori listavezetője és miniszterelnök-jelöltje.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Érdemes elolvasni a facebook bejegyzését, hogy milyen egy eladott lelkű gerinctelen patkány, amikor hülyének néz mindenkit, de egyben nincs is más választása. Szar idők, szar emberek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Vannak akik már a nevükön sem méltatják azt a baráti társaságot, akik egymásnak adják az ország kulcsát!
simmering73
"Hogy Szijjártó milyen szinten nézi hülyének a magyar embereket, arról mindent elmond, hogy miközben a bűnszervezet közös hajóján nyaralt, a Facebookon olyan posztokat közölt, mintha az irodájában lenne, dolgozna, államügyeket intézne, irányítaná a világmindenséget és más országok képviselőivel találkozna. De ha a lebukás után a magyar emberek ezt elnézik, a sajtót nem érdekli, megy tovább az élet, akkor nem alaptalanul néznek ezek mindenkit hülyének."
nepszava.us/ha-szijjarto-kulugyminiszter-es-nem-maffiatag-akkor-korrupcios-hajozason-vett-reszt/
Gazella
Eddig is tudtam, hogy narancs nyalonc vagy vona! De most még ki is mondtad!
graycivil1
Ilyen tökéletesen kikerülni a lényeget: Minek nevezzem, amikor egy kormány által pénzzel kitömött oligarcha milliós juttatást ad egy kormánytagnak? Segítek: Ezt úgy hívják, hogy MEGVESZTEGETÉS.
kereső
Na most eltátottam a számat. Vona Gábor mit szed? Mert nem lehetett józan , amikor ilyeneket ir. A magyar külügyminiszterrel nem az a baj, hogy nyaralt. Nyaraljon- megteheti. DE! Köznem ne hazudozzon- az iriodájában korábban készült képeket felhasználva. Nyaraljon- DE ne a közpénzekből az utóbbi évek alatt a 10. leggazdagabb magyarrá felküzdött off-shor lovag luxus yachtján, amely máltai zászló alatt fut. Nyaraljon, de a nyaralására ne azzal a magán géppel repüljön, amely már sokadszorra kerül szóba az orbán kormány kapcsán. nyaraljon- de a nyaralás alatt, egy magán luxus yachton hogyan biztositja a "védett' számitógép és telefon használatot 'munka'közben? yaraljon, de közben ne vegyen részt bűncslekményben- mert a hajó követő rrendszerének kikapcsolása az bűncselekmény, és a többi közlekedő hajó veszélyeztetése. Vona Gábor szerint akkor elfogadható a korrupció ezen tipikus példája? Vagy úgy gondolja, hogy a magyar külügyminiszter fizetett a yacht tulajának? ha igen- akkor mibű?? Egy ilyen járgány bérlete heti 35-40 milla. Még toporzék sem keres ilyen jól, hogy ezt megengedhesse magának. Vagy fussa a kereskedeőházal veszteségéből Ja, az igy már teljesen más. Jajj, Gábor ez most nem volt egy nyerő "'vélemény".Nem mondom, hogy megvettek- de magadtól hogy lehetsz ennyire hülye?
kereső
Azért arra nagyok kiváncsi lennék, hogy ugyan ez lett volna-e a vélemyénye, ha mindez a Gyurcsány vagy a Bajnai kormány külügyminiszterével esik meg. És mit modott volna toporzék péter, akkori fideSS szóvivő? És hogyan kommentálta volna az esetet menczer tamás tv bemondó??
Rockxy
itt most az a lényeg, hogy szijvágó vona péterrel nem süllyedt el a luxustitanik.
micsoda egy mocskosság má, hogy egy politikus nem csóró, hanem gazdag?
hát tessék kérem odafigyelni rá, hogy a nyugati demokráciákban minden hajléktalan miliomos, kérem!
hát kérem, a mangela melkernek a képirűl is lesülne a bőr is, ha miljomos lenne és nem csóró, hát azér csoró hogy jópéldát mutasson a liberál kapitalizmus fellegvárából integetve az alattvaló kovidosan tesztelteknek szigoruan maszkulárisan és vállvetve lenin elvtárssal szoborilag felavatva.
barátilag mondva!
Eriksson
"Annak, aki beküldte a képet az Átlátszónak, nem tudok gratulálni. Ha pedig ezt maga az Átlátszó szervezte, akkor jó, ha ezután nem kunyerálnak pénzt horvát nyaralásra"
Tényleg, Ki pénzelte őket?
legott
Kussolj te geci, Vona.
Cserben hagytad a választóidat - erre nincs mentség!
legott
Elmegyek a családodért - Vona Gábor.
Csibi
Küldjetek az Átlátszó bankszámlájára egy kis jattot, hogy nekik is legyen pénzük egy adriai jachtos kikapcsolódásra!
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Zrt. 12011265-01424900-00100007
Bodoky Tamás, Pelle Andrea, Mong Attila, Polyák Gábor, Tóth Balázs, Maróy Ákos, Sepsi Tibor, Gáli Csaba örülni fognak! Legyen jó nyaruk!
csak úgy....
@Eriksson: téged ki pénzel? csak azért kérdem mert ablakon kidobott dolog...
csak úgy....
vona a huzavona a volt fidesztag,nem is tudom mi legyen a véleményem!?
máma itt,holnap ott oszt jó napot ? a hasonlókat tárt karokkal várják a fideszbe.
cak mondam,hogy uff
legott
Vona egy senki!
A véleménye egy semmi!
legott
Akkor legyen konkrétabb. Elmegyek érted, és bántani foglak, Vona
Te senkiházi geci, bántani foglak.
human
Óh, Gábor, te idealisták mintapéldája. Néha engem is elkap a politikai korrektség gépszíja, de aztán mikor álhíreket hallok a köztévén vagy olvasom milyen képtelenséggel próbálja a kormánymédia betámadni egy ellenzéki politikus családját a gyerekeket sem kímélve, tudod akkor én azt mondom lehet nem kellene karddal menni párbajba, ha a másiknál gépfegyver van, csak mert úgy elegáns.
Pálinkás Pál
Látom beigazolódik amit két éve mondtam...vona erősen tesz azért hogy államtitkár lehessen!!!
SystemError
Schiffer, Vona, csak oda kell szólni a kis megzsarolt, bukott férgeknek és teszik, amit bediktál Habony fajtárs, hiszen ez volt a megállapodás...
Afra
@Pálinkás Pál: Nevetséges,még a gondolat is...
kereső
Magyarország külügyminisztere dolgozott.:
"Magyarország megvette a cégtől a szlovén 110 darabos mennyiség dupláját, még az ottaninál is harmadával magasabb áron.
A jelek szerint a magyar külügyminisztérium vagy nem vette észre, hogy a szlovén hírekben április óta téma volt a készülékek ára és a minőségével kapcsolatos kifogások, vagy nem zavarta. Magyarország ugyanis végül darabonként 17,1 millió forintért vette a szóban forgó készülékeket, míg a botrányt hozó szlovén beszerzésben 12,7 millió volt a megállapodásban szereplő ár. Csak míg Szlovéniában ebből kormányválság lett, itthon erre alig figyelt fel valaki, hiszen a teljes összeg alig több mint a lélegeztetőgépekre elköltött 300 milliárd forint egy százaléka."
legott
Vona Gábor cserben hagyta a pártját, a szavazóit, mert lopott, csalt, és félt a büntetéstől. Vona Gábort megzsarolta a Fidesz, ha nem húz el, be lesz perelve.

Vona Gábor már csak egy kibic.
Kibicnek KUSS !!!
legott
A képhez: Szijjártó az anyjával nyaral?
SystemError
Érdemes elolvasni a facebook bejegyzését, hogy milyen egy eladott lelkű gerinctelen patkány, amikor hülyének néz mindenkit, de egyben nincs is más választása. Szar idők, szar emberek!
relatív
Vona nyilatkozata tisztán igazolja - tiltakozásai ellenére IS - ki mellett áll ( NER ), és ki ellen ( Karácsony Gergely főpolgármester ) érez. Jó, hogy elment volt pártja közeléből !
gina
Ócska fidesz nyaló kutya, mocskos bünözők a nép pénzén nyaral ez a patkány banda és ez nekik természetes, a börtön való mindegyiknek Viktorral az élen
advocat
Gáborom! Látszik, hogy hülye vagy a politikához, és egyáltalán. Ha valaki miniszterként kap egy ilyen utat - feltehetően ingyen, mert legális fizetéséből - tekintettel a szülőktől kapott házvásárló pénzre is - nem futja!!! Ez mi? És ha ezért különböző állami pénzt kap a jacht tulajdonosa, vagy bármi - nyeri a közbeszerzést - az lehet akár bennfentes kereskedelem is, vagy ez a miniszteri "hálapénz". Bizony ez már a büntető törvénykönyben fellelhető cselekmény. Lehet.
division
@gina: Ezek szerint egy politikus már wc - re se mehessen el, mert a papírt is mi fizetjük, nem? Micsoda egy felfogás. Vegye már mindenki tudomásul, hogy minden országban a politikusok az emberektől kapják a fizetésüket, és csak nagy ritkán van olyan, hogy dolgozik is valamit még mellette, hogy legyen plusz bevétele. Ez az ó munkájuk, párthovatartozástól függetlenül.
Oposit
Egy szarházi volt mindig ez a volna. Seggnyaló szélkakas. Okádék.
cikicakk55
"Azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok ,,nyaralási irigységére” építünk fel egy lejárató kampányt"nem csak,hogy nem irígylem a nyaralását,de az egész életét nem kívánnám magamnak és a családomnak sem. Egyik Fideszesnek sem szeretnék a helyében lenni. Igaz,hogy mi 20 éve nem voltunk nyaralni,még határon belül sem, de ettől függetlenül az én éjszakáim nyugalmasan telnek. Nem kell,hogy magánhadsereg őrizzen,ha megyek bár hová. Nem kell aggódnom,hogy egy fanatikus orvgyilkos kilő. Nem kell rettegnem,hogy ha bukik a rendszer,akkor egy életre börtönbe kerülhetek. Hiába próbálják azt szajkózni,hogy a Fidesz még mindig magasan vezet a pártok közt,ez nem így van. Vona egy moslék alak volt és az is marad. Sosem hittem el neki,hogy végleg hátat akar fordítani a politikának.
advocat
Nyal egyet. Hátha lesz miniszterei biztos, vagy ilyesmi. Jó pénzért tán' még WC papír is. Kormányközelben.
SystemError
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy Vonát mivel sikerült ennyire megzsarolni, ha már itt tartunk. Tényleg igaz lenne Terry Black..
SystemError
Cuki a kis lila sál a nyakában ezzel a kis kabival. Nincs ezzel baj, kivéve, ha másoknak azért hazudik, mert ezzel zsarolják:
mindenszo.hu/wp-content/uploads/2018/03/gaby-amanda-758x287.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.