A magyarországi antiszemitizmusról tett kijelentést az egyik német államtitkár.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Bekérette...
Megoldható, hogy Kínában rekedjen? Csak néhány évtizedre.
Nessy
Majd a portás elbeszélget vele! Ezt a diplomatikus viselkedést! Azt hiszi, ha mindenkit lenéz, lekezel akkor több lesz?
simmering73
Nem a magyar embereket ért a példátlan (?) támadás, hanem csak titeket.
kereső
Nem tudjátok melyik kormány tüntette ki most a "nemzeti ünnep alkalmából" azt a történészt, aki nyiltan szokott zsidózni?Akire GG- aki most náci propagandával vádolja a német külügyi államtitkárt- azt mondta, " azért mert nem szereti a zsidókat, még rendes ember".
Nyírfa
@kereső: Én tudom. Annak a külügyminisztere - még leírni is fáj: miniszter, ez - az a Péter nevezetű, akinek ártó is van a vezetékében.
kereső
Ráadásul elhajlitotta a valóságpt toporzék, mert Roth csak szőrmentén érintette az antiszemitizmus kérdését, ráadásul úgy , hogy abban a saját országa is érintett.A kényegesebb dolog a Eu 7 cikkely szerinti eljárása, valamint a költségvetési pénzek jogállami feltételekhez kötése. Na ez az a két dolog ami hangsúlyt kapott az interjúban.Nem véletlen , hiszen most Németország tölti be az Eu elnöki tisztét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.