A kormány pénteken úgy módosította a kormánytagok feladatköreiről szóló rendeletet.

Új állami hivatalt hoznak létre Nemzeti Koncessziós Iroda néven, amelynek az lesz a feladata, hogy előkészítse az állam koncessziós tevékenységére vonatkozó döntéseket, javaslatot tegyen „egyes kizárólagos állami gazdasági tevékenységek gyakorlása időleges jogának koncessziós szerződés keretében történő átengedésére”, és ezzel kapcsolatban egységes módszertant és ellenőrzési rendszert alakítson ki – olvasható a Magyar Közlönyben pénteken este megjelent kormányhatározatot.

Sorsdöntő a jövő évi európai parlamenti választás Magyarország és Európa számára. Soros György és körei mindent...

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2018. december 20., csütörtök

Az irodát elnöki státuszban Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnök irányítja, és ennek megfelelően csökkentették az igazságügyi miniszter, valamint a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter hatáskörét. Rogánt megbízták, hogy a kormány döntése esetén ő lássa el a koncesszióköteles tevékenység tárgya szerint illetékes ágazati miniszter, illetve az állami vagyon felügyeletéért felelős miniszter feladatait.

A pénzügyminisztert egyúttal felszólították, hogy az új hivatal számára adjon át a Központi Maradványelszámolási Alapból 226 millió forintot.

Címlapkép: Facebook/Magyarország Kormánya

(hvg.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hiába no, a kormány-migráncsok pénzét elvitte az asszony! =))
Gazella
Na ez a helikopteres hering is elő került?? Mi a fasznak!!! Tünjenek el mar a picsába!
Béla333
A legjobbra bízták! Rogán úgy ki fogja osztani, hogy abban hiba nem lesz!
Yoda69
Ez kb olyan mintha a farkasra biznak a birkak orizetet.
Rogan mar bizonyitott a bevandorlasi kotvenyeken hogy lehet milliardokat lopni a magyar adofizetok karara. Itt sem lesz maskepp. De legalabb lesznek ujabb yachtok es luxusrepulok orban lovagjainak, ahol aztan a NER eftarsak nyugalmasan pihenhetnek.
Béla333
Aljas mocskos maffia banda tesz úgy, mintha kormányozna. Bár azt nem tud, de az utolsó centet is képesek ellopni!
Clavigo
Rogán pajtás,,megbízható pajtás... Göbbels Tóni már bizonyított,,oszt jó napot.
justhpeter
A Keresztapa közeledni látja az elszámoltatás idejét, ezért a mádoki vonal kádereire bíz minden piszkos munkát és az érte kapható 20 éveket.
Nessy
@Qqberci: Megelőztél! Igaz, nálunk nem csak Anti -lop!
kereső
Rogán már bizonyitott- többszörösen is. A legnagyobb buli volt polgármesterként eladni az 5. kerület műemlék házait arab, orosz befektetőknek kertész balázs ügyvéddel együtt.Aki szintúgy benne volt a kötvény buliban is.Mostanság meg mint propaganda miniszter a goebbelsi propagandához biztositja az adómilliárdokat,Igazi jeresztény, nemzethy úriember- hogy rohadna már a múanyag lakat . A helyet kiválaszthatja- Szeged, Vác, Sátoraljaújhely.Kecskeméti úri börtön semmiképpen.
colibri
Most családja sincs, összedolgozhatnak takonyárpi cimbijével.
Pálinkás Pál
@Qqberci: Megelőztél...nekem is pont ez jutott eszembe!!!:)
csak úgy....
unatkozott tóni a cilike nélkül ,köllött egy föladat..
simmering73
Tényleg. Ilyen még nem volt. Nemzethy Koncessziós Iroda. Hogy ezek a trógerek milyen kreatívek.
csak úgy....
@simmering73: az orbáni soványkás állami apparátus...,köll mán a vitézség .
kereső
No akkor itt van még EZ IS! Valaki bizott még abban, hogy van "normális " fideszes? (Navracsicsot emlegették igy).Aki ebben bizott, az most nagyot koppan. Hiszen navracsics leigazolt a maffiához- gazdasági szakterületre. Igy most már ő is sáros!, még akkor is, ha eddig nem lopott-és ezután sem fog, de segiti a "családot" a lopásban.

Az ő kezüket sem engedték el: kormányhű emberek a régiók fejlesztési biztosai
HírKlikk 2020. szeptember 5. 11:21
Miközben a társadalom közéleti történések iránt érdeklődő részének a figyelmét a kormány leköti a koronavírus-járvány kapcsán elrendelt, majd szinte már naponta módosított – most éppen ismét enyhített – intézkedésekkel, szépen csendben kinevezték a sokat vitatott, s szakértők serege szerint is az ellenzéki irányítású települések életét nehezíteni hivatott, a pénzek sajátságos elköltését segítő gazdaságfejlesztési övezetek „komplex fejlesztéséért” felelős kormánybiztosait. Palkovics László, Navracsics Tibor, Nemesi Pál és dr. Mikes Éva jutott újabb sarzsihoz. Igaz, elvben „társadalmi munkaként” végzik majd a feladatot.
Azért senki ne gondolja, hogy az újabb kormánybiztosok tevékenysége nem fog semmibe sem kerülni a költségvetésnek. Ha csak azt vesszük, a vonatkozó kormányhatározatok értelmében (ezek a Magyar Közlöny legfrissebb, szeptember 5.i keltezésű számában jelentek meg) irodákat kell nekik biztosítani, kinek a fő munkahelyén (a minisztériumban), kinek a Miniszterelnökségen, kinek pedig a megyeházán. Palkovicsot ebben a feladatában a már meglévő titkársága szolgálja ki, Navracsicsot akár húszfős titkárság is segítheti, Nemesi Pál és Mikes Éva hét-hét tagú titkárság felállítására lesz jogosult.
kereső
@simmering73: Erre a xarra is felkötötték a "nemzeti" jelzőt- hogy igazolják az újabb lopásokat.
namihami
Telitalálat! Jobbat keresve se. És olyat, aki saját zsebre a leghasznosabban tenné, olyat a legkevésbé.
csak úgy....
gonoszak vagytok! a tóni találhatott egy másik tatarozásra váró manyecskét oszt köll a + meló!
jesz
ez az igazi zsíros állás...soha nem látott számú irigye lesz(illetve önzetlen barátja), ami mint tudjuk, igencsak vékony jég.
Egy korsó hideg barna
Ilyen mértékű lopás levezényléséhez nem szabad kezdőt vagy amatőrt használni.
Kipróbált mocskos tolvaj gazember kell hozzá.
Na ez a tonyó.
ómió
Elemi erővel törnek fel a bolsi reflexek!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.