A Fidesz parlamenti kétharmados többsége múlhat a mai, borsodi időközi választáson. Nem a közmédián fog múlni a fideszes jelölt győzelme, az biztos. A régi indexesek portálja, a telex.hu készített egy összeállítást arról, hogy az elmúlt két hétben az ellenzéki választók adóforintjaiból is finanszírozott Magyar Távirati Iroda a szerencsi időközi választáson induló öt jelölt körül négy esetében semmiféle eseményéről nem számolt be. Egy jelöltnek azonban 14 programjáról összesen 43 hírben/képpel számolt be az MTI. Természetesen a Fidesz jelöltjéről van szó. Nagyjából ugyanezekről az eseményekről az MTI Fotóbank szolgáltatásában 35 fotó található, a többiekről viszont semmi.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Emlékszünk még!
.
Torgyán dr. jóvoltából őfélesége első kormányzását azzal kezdte, hogy a Deák téren épülő Nemzeti Szinházat átrakatta a roncstelepre, és megakasztotta az épülő IV-es metrót építését!
.
Pedig nem is volt nekije kétharmada, mementóként díszelegve a Deák téren a gödör!
NKF
tudode: Igazad van!Nem ártana emlékezni,úgy néhanapján.
Nálunk az emlékezet,nagyon hiányos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.