„Már bocsánat" – tette hozzá a polgármester, aki már korábban is elhíresült meredek mondatairól.

(Forrás: Index)

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr bél flóra
Ha mindenki, az elmúlt 30 évben, ennyit tett volna a városáért, mint Babák Mihály és Lázár János, akkor mi lennénk a Kánaán!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
A leprásokat meg úgy minta covidos polgit aki nemeszes csak fideszes.
kissé felnőttem
nem is láttál még leprást, még szerezhetsz abból is tapasztalatot két esélyes ám csak óvatosan. Emberséget meg nem osztottak neked ? Poénnak is olcsó voltál.
csak úgy....
fideszéknél ez a divat, ök baromságokkal küzdik föl magukat a pártlétrán, jut eszembe ,hova tünt németh szilárd!?
nezelodo
@csak úgy...: Főtt birkafejet zabál valahol igen gusztusosan...
SystemError
Ügy kell kezelni a fideszeseket, mint egy utolsó putris szélhámos tolvaj, hazaáruló náci csőcseléket, akik úgy is sitten döglenek meg!
Shikari
Úgy kell kezelni a Covidosokat, mint a tetves, buzi liberálisokat! Mind börtönben rohad meg, amelyik libsi!
csipetke
Mit lehet várni?Hiszen fideszes...Viszont sokszor tapasztaltam,hogy az efféle mezei gyökerek megbűnhődnek a felelőtlen idióta kijelentéseikért. Jó az a mondás,hogy "Isten nem ver bottal".Ennek a gyökérnek is vannak családtagjai,talán gyereke,felesége,szülei,testvérei. Most már ritka az a család,ahol ne lenne fertőzött.Ez a barom is meg fogja bánni,amit mondott,ez 100%
Sámannus
...Téged még akkor is ha nem vagy covidos.
@Shikari: a maradék eszed sem ér híg fost sem.
csak úgy....
@Shikari: oszt ne csodákozz ha a nagyfönök küld neked a tek. ivel egy valagbarúgást! téged ,lassan még a fidesz is kitosz a soraiból...,pedíg jó efftár vótá.
namihami
Íme, az igazi fehér, keresztény fideszes jobboldali mintapéldánya. Csak úgy, ahogy az orbáni módon újraértelmezett, a felebarátokkal való toleranciát a Szentírás tartja.
csak úgy....
@namihami: orbánnál csak a térdre csuhások érvényes,-pénzért térdre is kényszerítette a halandókat.
nezelodo
@Shikari: ma 12:13. Nem gondolsz arra, mit szól ehhez pld. a Sipos Bözsi, meg a Vitézy család? Örülj ha egy diliflepnivel elintézettnek tekintik, és nem akasztanak létrát a válladra!
Shikari
@nezelodo: Téged sem hagynak szabadlábon,figyeld meg!
csak úgy....
@Shikari: csak az idióták,mint te ...,ti szabadlábon maradtok ,figyeld meg!:)
a fideszes napközis járat volt már nálad,ízlett a papi ? akkor böfi és kuss..
Aki Én
@Shikari: Te már péntek délben be vagy baszva? Adod az ívet a maradék agysejteknek?
Újraértelmezted a Black Friday-t, te sötét, pénteken ivó?
Aki Én
Biztos akkor ötlött fel benne ez a gondolat, mikor rápillantott a hírekre, és meglátta, hogy egyre több KDNP-s lesz covidos.
Még a végén igaza is lehet.
csak úgy....
@Aki Én: isten szedi és küldi pokolra az álszent keresztény csicskákat?
Aki Én
@csak úgy...: Ezek szemlátomást nem félik Istent
Horizont
@Shikari: 12:13
Jesszusom azért ez még tőled is erős és sok(k) volt!!! Nem szégyelled magad?
Remélem a karma beteljesedik és visszaszáll rád minden amit ideböfögsz ...
csak úgy....
@Aki Én: ott van például a fövadász a zsolt,hogy azt ki tartotta valamikor a kereszt víz alá,valaki titokban az MSZMP-böl lehetett..
Aki Én
@Shikari: Remélem hosszú, fájdalmas szenvedésed lesz, te beteg korcs!
kokopelli
@Giovanni Alba: ...azok a koronavírusok hallottak a "kamikázék"-ról?... (;-)) Miért nem normális környezetet
választottak a halálra?? (;-))
csak úgy....
@Aki Én: szerintük nincs is isten ,csak reklám figurának használják mint sorost gyurkát és az ellenük szegülöket..
SystemError
Jók a programok a fideszben, csak sok a köcsög!
kulabombaafityiszre
@Aki Én:
Neki már maga az élet egy nagy szenvedés.
Egy meghasonlott szellemi fogyatékos nyomoruságos kinlódása.
Nessy
Azért egy hangyafülnyi különbség van a COVID és a lepra között. Nem kell ekkora szamárságot mondani, elég lett volna ha felsorolja, amit aztán felsorolt.
csak úgy....
@Nessy: nagyot szerett volna mondani,hogy bekerülhessen a fölsö 10 db. ezresbe,mert fideszéknél az nagy szó! már kultúrális alapon is...
csak úgy....
@Nessy: mi különben sem lehetünk tisztába a törtetö fideszesek lelki világával,mert az tölünk mint shikari jeruzsálemtöl ..
nezelodo
@Shikari: ma 13:20. Ne reménykedj! nem sok idő múlva azt is letagadod, hogy hallottál a dakota pártról. ahogy ezek letagadják a Kekec seregbeli tevékenységét, a Győri Gábort, a Laca felmenőinek szochazás kitüntetéseit, és a fél MSZMP-s vezető garnitúra átülését a templomba meg a fideszbe. Egy ilyen mint te akart 89-ben a bibliáról beszélgetni velem, annyira belendűlt az oktatásba a foxi-maxin, pedig ő volt aki apámat "le akarta beszélni" a hittanra való beíratásomról. Ja kérem mára már védik a kereszténységet az egykori békepapok és püspökbesúgók és a KISZ titkárok vezényletével, és fenyegetőztök. Na erről rátok lehet ismerni, hogy ugyanazok vagytok.
csak úgy....
@nezelodo: tévedsz ! shikari él,shikari élt,shikari élni fog!
a shikarik módszer és jellemváltók, ök csak tapsolni jöttek a világra ,kinek mikor és mennyire !
Shikari
@nezelodo: Nem érdekelnek a vélelmeid! Magyarország a magyaroké! A többség pedig mi vagyunk és ha nem tetszenek a nézeteink, hát el lehet menni!
Shikari
@Aki Én: Remélem vissza csömöszölnek anyádba!
Shikari
@Horizont: Szerencsétlen magyargyűlölő!
Shikari
@Giovanni Alba: Kis náci! Ne szólogass be, ha jót akarsz!
nezelodo
@Shikari: Kolléga nagyon szép ez a "többség" ha annyira hiszel benne, Budapesten miért nem tarja tiszteletben ezt a hivatásos véleménymásoló csapat, és a maffiakormány?
Amúgy meg nem ti, akik kiszolgáltátok az előző rendszert, és most ugyanazokhoz dörgölődztök a keleten, hiteltelenek vagytok, nem kell hogy megmondjátok ki a magyar. Menjetek ti az oroszokhoz, akikkel ha más kormány volt és tárgyalt, az hazaárulás volt, ha Orbán ment ukázért, az meg hazafias cselekedet!
Shikari
@nezelodo: A választásokon mindig többséget szereztünk a Parlamentben. Most az, hogy Budapesten egy kozmopolita, álértelmiségi, magyarellenes csürhe vette át a hatalmat azt mutatja, itt demokrácia van! Pedig ezeket ki kell zárni a közéletből, karanténba kell helyezni és mindenhol le kell leplezni őket. Nem szabad még egy liberális- tolvaj- komcsi- gyilkos hajlamú csürhét megtűrni!
Ha nem tetszik, menjetek a gazdáitokhoz libsik és nekünk csak jó, ha nem rontjátok itt a levegőt!
nezelodo
@Shikari: Én nem mennék Orbán libsi körei közelébe. Amúgy rendesen ellentmondásba keveredsz önmagaddal, demokráciáról papolsz, ezt már Orbán sem teszi, hiszen felért egy vallomással a brüsszeli szeánsza, amikor oly hevesen indított harcot a demokratikus szabályok betartatása ellen..
Aszndod, " Nem szabad még egy liberális- tolvaj- komcsi- gyilkos hajlamú csürhét megtűrni!" Ha ezt a szerencsétlen felcsuti juhász is olvashatná...
Shikari
@nezelodo: Mellé beszélsz! A Parlament hozza a törvényeket a választott képviselők útján! Ez a demokrácia. A minoritásnak, ha hatalmat akar, szavazókat kell szereznie. Minden döntést köteles elfogadni a nem kormányzó kisebbség és ha nem tetszik nekik, mehetnek innen!
A tolvaj- libsi, gyilkos hajlamú, magyargyűlölő minoritás pedig panaszkodhat, de csak a demokrácia megdöntésével tudna hatalomra kerülni. Azt pedig nem merik, mert ha erőszakoskodni kezdenek, nagyon ellátja a bajukat a többség!
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye, ezt írtad te : "Úgy kell kezelni a Covidosokat, mint a tetves, buzi liberálisokat! Mind börtönben rohad meg, amelyik libsi!"
Én meg ezt linkeltem : www.napi.hu/magyar_gazdasag/egyre_tobb_magyar_kormanytagrol_derul_ki_hogy_koronavirus-fertozest_kapott.712379.html
Össze tudod adni az egyet meg az egyet? Mire föl vered itt a nyálad? Csak írod ész nélkül a baromságaidat, és még fenyegetőzni mersz? Olvass, tanulj, de ne kezdj ki felnőttekkel.
Ostoba egybites.
Shikari
@Giovanni Alba: Minden kovidost kerülni kell és a libsiket is! A börtön csak a libskre vonatkozik, a kovicos nem bűnöző, csak szerencsétlen áldozat!
nezelodo
Jót tudok röhögni rajtad, a "demokrácia megdöntésével tudna hatalomra jutni" A 2006-os dakota rendezvényekre gondolsz?
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Nyakig vagy a magad ásta pöcegödörben, de még vergődsz. A vírusfertőzötteket egy kalap alá veszed az a szerinted gyűlöletes libsikkel (tudod egyáltalán mit is jelent a liberalizmus? persze hogy nem) és kerülendőnek tartod őket. Ott a cikk, olvasd el "egyre több magyar kormánytagról derül ki, hogy koronavírus fertőzést kapott"
Beszélsz összevissza, aztán próbálos letagadni, amikor beleverem az orrodat a pottyantékodba, akkor meg elkezdesz magyarázkodni.
Ostoba vagy. Nevetségesen ostoba. Árad belőled a gyűlölet, gyűlölöd amit ésszel fel nem érhetsz.
Szánalmas és megvetendő vagy. Undorodom tőled.
Shikari
@Giovanni Alba: Mind a kettőt kerülni kell mint a leprást!
A liberálfasisztát viszont nem szabad szabadlábon hagyni, mert a hazugságait terjeszti folyton! El kell mindet takarítani!
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Elcsúszott a szemellenződ. Önmagaddal vitatkozol, próbálod meghajlítani a valóságot, de nincsen annyi eszed, hogy ezt felfogd.
Gyakorlatként próbáld már meg az általad annyit használt oximoront "liberálfasiszta" feloldani.
Majd akkor szólj legközelebb, ha ezzel a leckével elkészültél.
Egy aprócska megjegyzés : felfigyeltél arra, hogy a megfertőződött KORMÁNYTAGOKRÓL írod, hogy kerülni kell őket, mint a leprásokat? Nem lesz ebből neked bajod? Még a végén a külügyér berendel magához egy alapos fejmosásra.
silber13
@Shikari: kuss te bunkó, elmebeteg náci fattyú!
Shikari
@silber13: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Nyomi! Erőlködj csak! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Shikari
@Giovanni Alba: Nem vitatkozom! Az vagy aminek látszol és én az olyasmit levizelem! :-)))))))))))))))))))))))
silber13
@Giovanni Alba: ne is foglalkozz ezzel az elmebeteg Sikattyúval, aki ráadásul buta és műveletlen a végtelenségig! Ez a bigottot összekeveri a fagottal,, a traverzet meg a perverzzel! Mit vársz egy ilyen félcédulástól?:-))
Málna
Igen szerencsétlenül fejezte ki magát, de a lényeget tekintve nem mondott hülyeséget.
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Eszed semmi, fogd meg jól. Persze hogy nem vitatkozol, mert érved nincsen, csak gőzös kijelentéseid. Ha javasolhatom, vizeld le a trafóházat. Felvillanyozó élmény lesz.
Aki Én
@Málna: ...de, nagyon nagy hülyeséget mondott!
Shikari
@Giovanni Alba: Hablatyolsz és egy érvet tényt nem hoztál, csak fröcsögsz magadban!
Takarodj a haverjaidhoz, azok ilyen nyomik! Na futás van kis vakarcs! :-))))))))))))))))))
Clavigo
@Shikari: Ostoba vagy Büdös Bocskor.Menjél haza,,oszt mondd meg @nyádnak,,hogy hülye vagy.( meg bunkó is ).
dr bél flóra
Ha mindenki, az elmúlt 30 évben, ennyit tett volna a városáért, mint Babák Mihály és Lázár János, akkor mi lennénk a Kánaán!
Shikari
@Clavigo: Majd a seggedbe dugja a fejed a gazdanép, akin élősködsz!
Clavigo
@Shikari: Álj neki borotválkozni,,lápi móc.. A talpaddal kezdd...
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Ide figyelj kicsi huszár. Akinek most előadtad a nyomi szövegedet, az éppen te magad voltál, a tükörben. Gondolom, nagyon meglepődtél, hogy szóba állsz saját magaddal, de elégedjél meg ennyivel. Beszólogatsz, adod a nagyot, fenyegetőzöl, mintha lenne mire. Mulattató, ahogy kétségbeesve vergődsz saját mellébeszélésed hálójában. Nem mi bántunk téged, nyomoronc, te alázod nyilvánosan magadat. Minél jobban vergődsz, fröcsögsz, annál inkább elmerülsz abban a mocsokban, ami a szájszerveden kiömlött.
Nyomoronc egybites, állj már le, lassan nagyon kínos lesz elnézni szerencsétlenkedésedet.
Shikari
@Giovanni Alba: Elég hosszan és unalmasan hörgöd fel a hülyeségeidet libernyák!
Pihenj egy kicsit, mert még mindig nem éred el az értelmi szintet nyomi! :-)))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok