Zavaros okfejtése szerint a zsidók az új nácik, és csak ne pampogjanak. De aztán mégis visszakozott. Vámos Miklósig számos tiltakozást váltott ki, hogy az Orbán-kormány egyik miniszteri biztosa arról értekezett, egy zsidó származású üzletember tömeggyilkosságra és népirtásra készül Európában. A kormány és propagandája nem határolódott el a PIM-igazgatóról, Demeter maga pedig kitart az állításai mellett, sőt, megismételte azokat.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez egy súlyosan beteg migráns, tényleg kár ezeket beengedni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Visszakozott volna? Ne már!

Nickgrabpwszki általában jó elemzések után kiváló meglátásokkal jön, de most ez???

Az elemzéssel most sincs gond és a cím „Demeter nem mond le, nem kér bocsánatot, sőt neki áll feljebb” a meglátásban sem ígér mást. Azonban a leadben: „Zavaros okfejtése szerint a zsidók az új nácik, és csak ne pampogjanak. De aztán mégis visszakozott.”! Visszakozott???
A szinonima szótár szerint = „érvénytelenít, sztornóz, visszaszív, hatálytalanít, visszavon, töröl, lemond, eltöröl, visszalép”,
Az egyik értelmező szerint „Cselekedete v. beszéde folyamán> egy pontig eljutva, meggondolja magát, és meghátrál, v. nem folytatja megkezdett cselekvését.”. S egy érdekes, de meglátásom szerint – már csak azért is mert a definíció előtt ott áll, hogy „(katonaság)”,sőt mondhatnánk pártkatonaság =)) - igencsak releváns értelmezés: „Vezényszóra végrehajtott mozdulat után közvetlenül adott újabb vezényszóra> a korábbi (test)helyzetbe tér vissza”! =))
Gazella
@sgl: én sokkal rosszabbat akarok adni neki!
silber13
Ha a csúti szélhámos nem vágja ki, az azt bizonyítja hogy Orbán is ugyanazt a nézetet vllj mint ez a szemétláda.
silber13
" A kormány és propagandája nem határolódott el a PIM-igazgatóról, Demeter maga pedig kitart az állításai mellett, sőt, megismételte azokat "
szerinntm ez ol z utolsó ceppa pohárban, zonnl ki kell vágni, mint a szaros macskát!
RonaGyuri
Néhány karakteres mondat

nem maradt visszhang nélkül a PIM vezér akciója

„The government has not replied to emailed Reuters questions on whether they shared Demeter’s views.”.

„Das ist eine unglaubliche Beleidigung aller Opfer des Holocaust. Und leider reiht sich der Museumsdirektor in die antisemitischen Polemiken von Viktor Orban ein” – írta Helmut Brandstätter a NEOS ügyvivője,

ja és itthon:
„”Neves közéleti szereplők szerint írása miatt nem csak pozícióiból, hanem a közéletből is ki kell vonulnia a kormánypárti kultúrpolitikusnak.!
kereső
Utoljára amikor a napi mintavételek száma 16 ezer körül mozgott, a pozitív tesztek aránya 15-17 százalék volt. A mai napon ez, ugyanennyi vizsgálati mintavétel mellett átlépte a 40 százalékot! Új rekord született tehát, amely hatalmas felkiáltójelet fest mindenki számára” – írta közösségi oldalán a virológus, Kemenesi Gábor PTE
2020.11.28- a szombati tesztelés eredménye.
nezelodo
Alighanem ez az import "szakember" is a jogállamiság utcai harcosa, pofán vág mindenkit, és persze nem magától ilyen bátor, aki a jogállamiságot firtatja. Az is lehet, hogy növeli a bátor kiállását az alapvető élelmiszer, a pálinka!
Jozefina
A patkányok nem tudnak lemondani, csak bűzlenek a szagtól!!!
csipetke
Hát persze.Majd a gazdája megmondja neki,hogy mit tegyen,és mikor.Ilyenek ezek a migráncsok,kézivezérléssel működnek. Ilyen ez a demeter,vagy éppen vidnyánszki is,vállalják,hogy majd'egy egész ország utálja őket,mint a sz@rt, de a gazdának meg akarnak felelni.Gerinctelen egyedek. Ezekből szedett maga köré orbán sokat, rokonlelkek
legott
Orbán kussol. Lapít, mint szar a fűben. Mint a gyerek, amikor rosszat tesz és elbújik a sarokban (vagy a függöny mögé).

Az Origo.hu-ról nem nagyon esik szó ahol megjelent ez a hányás. Demeter csak belehányt egy vödörbe, de az Origo.hu öntötte az országra, a világra a tartalmát. Az Origo.hu arról híres, hogy csak úgy megjelentet mindenfélét. Aha...

Nyilvánvaló, hogy ez Orbán akarata szerint történt.
Pont most jelent meg, amikor Orbán több hónapos harcra készül a Soros zsebében lévő Brüsszellel... tulajdonképpen az EU-val?
Orbán ezzel szintet lépet a gyűlöletkeltésben. Ennek a célja a hergelés és uszítás, hogy az övéi továbbra is feltétel nélkül mellette álljanak, maradjanak a harcában, és ha elfajulnának a dolgok, akkor...

Alig egy hete kezdődött, azóta is ezerrel cáfolják (hazudva, alázva, rágalmazva, karaktergyilkolva) George Clooney megjegyzését, erre tessék, már le is buktak, hisz nyilvánvalóbbá vált nyilvánvaló !!!
Csizmás Kond
Szerintem sokat nyerne ha az állításait részletezve okfejtené ...mert ha leírná hogy miket harsog a vén szar és miket hajt abból végre a zunió, szépen lehetne részletezni az egész sztorit.
Aki Én
Ez egy súlyosan beteg migráns, tényleg kár ezeket beengedni.
Nessy
Kissé rögeszmés a drága! Sajnos erre ma még nincs orvosság.
Kell valaki, akit permanensen gyűlölni lehet minden nap, sőt kötelező! Orwell: 1984.
simmering73
"Orbán felelős azokért az emberekért, akik a kormányát képviselik. Ilyen helyzetekben nincs hétvége. Ismerősek Orbán hallgatásai, azok soha nem véletlenszerűek, hanem üzenetet hordoznak. Legutóbb Lukasenko esetében hallgatott úgy, hogy annál beszédesebb üzenetet akkor sem adhatott volna, ha bármit mond. Értették a hívei. A mostani hallgatása is ilyen. Mindenki érthet belőle, hogy Orbán a Demeter által elmondottak tartalmával egyetért..."
nepszava.us/orban-nem-szolalt-meg-demetert-meg-nem-menesztette-a-hallgatasa-azonosulast-jelent/
Peller Anikó
Dömötörnek nem lemondani kellene hanem fel. Na persze egy normális világban.
nezelodo
@Shikari: 08:22. Tisztára az van ott is mint nálunk volt 2006-ban, a " soroscsicska anarchisták gyújtogattak".
nezelodo
@Shikari: Azt nem tudom de 2006-ért se kér bocsánatot a szervező...
nezelodo
@Shikari: Ja és hogy bocsánatot kérjenek, csak azt tudom mondani amit te szoktál, jelentsd fel, ha bűncselekményükről tudsz, könnyű dolgod lesz, mert nem a Polt fogja elbírálni a feljelentésedet.
nezelodo
@Shikari: A szervezőkről érdeklődtem, de úgy látszik úgy vagy mint a közmondásbeli Bodóné...
A rendőröket már elmarasztalták, a gyújtogató "soroscsicskák", ahogy nevezed őket pedig nemzeti hősök lettek. A székházban elrabolt túrórudik sem akadtak a torkukon, pedig a felgyújtott székházban megolvadhatott.
nezelodo
@Shikari: Ne beszélj mellé nem a Poltnál kellene feljelentened, hanem Pl Hágában... Biztos megcsodálnának...
nezelodo
@Shikari: Na látod ugyanezt mondják, akiknek tanácsolod, hogy jelentsék fel a tolvajokat, azt kérdik, hogy a Poltnál, aki Orbán vazallusa? Úgysem lát bűncselekményt. Szemésze meg már neki sincs, aki segíthetne rajta...
nezelodo
@Shikari: Miért is kell most bocsánatot kérniük a zsidóknak, (meg a Sipos Bözsinek, ja neki aztán tényleg kellene), talán ennek az import erdélyi zseninek a cikke miatt? Miért ők írták ezt a cizellált remekművet? Nem érzed, hogy átmentél náciba, vagy csak nagyon hat rád a példaképed?
legott
"Szájber gyerek kérjél bocsánatot,
Mert nem mutatom meg a kacsámat ott!"

www.youtube.com/watch?v=S1jXMGUGFyw
nezelodo
@Shikari: Megröhögtetsz, miért a Soros ösztöndíjas fidesz vezetők fogják bíróság elé citálni? Még az állampolgárságát, se a fővárosi díszpolgárságát sem meri a függöny mögött bújkáló nevelt fia firtatni! Ja a zsidók meg kérjenek miatta itthon is bocsánatot. Megnézem amikor Orbán vezeti a bocsánatkérő zsidó csapatot. Neked aztán tényleg elmentek otthonról...
Ilyen alapon minden magyar állampolgárnak bocsánatot kellene Kérni Brüsszelben a Kekec kekeckedésért? Hajaj... Mekkora káosz lenne.
Nessy
Ha jól értelmezem fórum társunkat, amennyiben valaki elküld melegebb éghajlatra, különösen értelmes indok nélkül, akkor nekem kell bocsánatot kérnem a modortalan egyedtől! Tényleg megbolondul lassan a világ, legalább is kis hazánkban!
Sziszifusz
@Shikari: 10:17
Igen kérjenek bocsánatot a magyarországi sőt a világ minden zsidója, mert a kollektív bűnösség elve erre kötelezi őket.
Ez az elvárásod ?
Sziszifusz
@Shikari: 11:00
Soros György milyen bűnt követett el Orbánék pénzelésén kívül Magyarország ellen ? Légyszíves konkrétumok felsorolásával válaszolj. Kérem, hogy az ismert üres szólamokat ne vedd elő. Tényszerűen sorold fel mikor, hol, miért és mit tett a magyarok ellen ez a 90 éves magyar származású zsidó ember.
nezelodo
@Sziszifusz: Ugye nem vársz választ a mi Tibinktől? Gondolom költői kérdésnek szántad.
kereső
Pofán vágom @Shikarit. Felszólitom, hogy kérjen tőlem bocsánatot, mert pofán vágtam!
Sziszifusz
@nezelodo: 11:13
Kevés esélyt látok az objektív, tárgyilagos válasz megadására. Mégis feltettem a kérdés, hátha egyszer eloszlik, az agymosás utáni köd, a kérdezett agyában és normálisan válaszol.
kereső
Demeternek nem kell lemondani. Demetert orbánnak kellett volna felmentenie a PIM éléről, a kormánybiztosi megbizatásából- és kitoloncolni az országból, még akkor is ha megkapta a magyar állampolgárságot- mert arra méltatlanná vált. Kapta, tehát megvonható- visszavehető. Ez lett volna a minimum.
csak úgy....
@Shikari: te orbán hülyéje! hálás lehet a viktor mert nélkületek, agyilag zakkantak nélkül még pógármester sem lehetne,-és ez a @Csizmás Kond: ra is vonatkozik!
Gazella
@nezelodo: hagyd figyelmen kivül azt a szarjancsit!! Ne állj le vele vitatkozni.
nezelodo
@Sziszifusz: Már azt hittem a 2010-es Kósa Szijáró féle elhíresült forintbedöntést hozza fel a Tibi, amiért a devizahitelesek azóta is imába foglalják a nevüket. Igaz a pártkassza hatalmasat kaszált a szándékos árfolyam befolyásoláson. Érdekes ezt a két félkegyelműt nem szólítja fel bocsánatkérésre, meg hogy álljanak bíróság elé.
nezelodo
@Gazella: Nem rossz az, amikor saját csapdájába esik, most elzsidózgat, majd szólnak neki, hogy finomabban, mert nem is gondolja, hogy közben maszatol olyant, akit nem szándékozik. Nem áll messze a macskától szellemi mélységekben.
Sziszifusz
@Shikari: 11:13
Csak hogy tudd, az OTP több mint 70 %-ban külföldi tulajdonban áll, tehát csak egy kicsit magyar magyar. Egyébként az ellene indul támadást nem Soros indította.
Jogvédő és civil szervezetek a világ minden országában segítik az arra rászorulókat. Persze Orbánnak fáj a létezésük, mert mint máshol is, időnként kritikával illetik a kormányt. Őket támogatni a köz javát szolgálja, tehát hasznos.
Namely
Vajon az itt bőgő, leköpni, stb kezelést javasló majmok akkor is ezt mondták, amikor niedermüller hányt bele a mikrofonba valamit?
Akkor gondolom nem.
Ahogyan a fenti mondat sem akasztott volna ki senkit, ha nem egy kormánypárti fazon mondta volna.
Libsik és következetesség. Két külön világ.
:D
nemkati
Demeter Szilárd kormánybiztos, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, az Országos Széchényi Könyvtárért felelős miniszteri biztos, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) bizottságának tagja.

Ezzel a véleményével minden eddiginél világosabban bebizonyította, hogy nem alkalmas azokra a nagyon fontos, kulturális életünket alapvetően meghatározó és befolyásoló posztokra, amiknek a birtokában van!

Azt minden magyar állampolgár tudja, hogy ez nem csak az ő véleménye, hanem az egész kormányé, és elsősorban a miniszterelnöké.

Demeter lemondásával vagy lemondatásával csak egy részprobléma oldódik meg, hiszen a helyére majd egy ugyanilyen, a jóérzésű magyarok számára elfogadhatatlan embert fognak ültetni.

DEMETER LEMONDÁSA UTÁN AZ ÖSSZES TÖBBI MÉLTATLAN ÉS ALKALMATLAN VEZETŐ TOVÁBBRA IS A HELYÉN FOG MARADNI, ÉS EZ A LENAGYOBB BAJ!!!
csak úgy....
@Shikari: te tudsz a butábbnál is butább lenni,orbán segedelmével! :)
Eladott Ország
Úgy tűnik, az Orbán-rezsim valamiért termeli ezeket a figurákat. Botrányos nyilatkozatot tett Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter Kolozsváron, ahol Demeter Szilárd antiszemita cikkéről kérdezték. Demeter náci szövegei miatt Donald Tuskot, az Európai Néppárt elnökét (ezzel egy kicsit “Brüsszelt”) tette felelőssé. Ezt mondta: “Most, amikor Európában komoly viták vannak, akkor higgadtságra lenne szükség, de ha a politikusok nem tanúsítják ezt a higgadtságot – gondoljunk arra összehasonlításként, amit az Európai Néppárt elnöke korábban a magyar miniszterelnökről mondott – akkor nehéz ezt a nem politikus kultúrszereplőktől elvárni. Én általánosságban azt tudom mondani, hogy higgadtságra, mértéktartásra és kompromisszumkeresésre van szükség, ha a jelenlegi európai problémákat meg szeretnénk oldani.”
RonaGyuri
Orbán implicite reagált a Demeter ügyre is a német szociáldemokrata párt volt elnökének (Martin Schulz) címzett válaszlevelében!! =))
RonaGyuri
@Shikari: jogos a kérdésed ennek a szenny-portálnak - amely egy kukkot sem a Demeter ügyről - ezért és más hasonló rágalmazásaiért bocsánatot kellene kérnie! =))
csak úgy....
@Shikari: véleményt minden idióta tud mondani,még te is! :)
csak úgy....
@Shikari: mi az,hogy bögyörö? hunnan gyütté te gyerek?
csipetke
@Shikari: 12:01 Soros annyira rossz ember,hogy jóval több pénzt jótékonykodott el,mint orbán strómanjainak,oligarcháinak,és a többi magyar gazdag embernek az összvagyona. Anno 1 milliót adott a vörösiszap-károsultaknak,amit a fidesz úgy ahogy volt,lenyúlt.Az érintettek 3 forintot se kaptak belőle. Most több esze volt az öregnek,tavasszal egyenesen Bp-nek utalta az 1 millió dollárt a vírus elleni védekezésre,úgy,hogy a fidesz ne tudjon belenyúlni. Egy dolgot sose fogunk neki megbocsátani, azt,hogy a fidesz-alapítókat pénzelte.Bár ha tudta volna,hogy egytől egyig enyveskezű áspiskígyók,nyilván nem teszi..
csak úgy....
@csipetke: ha ezt a falnak és nem @Shikari: nak mondanád, akkor a fal elöbb fölfogná! a "kedvenc" tibcsink kátrányos helyzetü..
nezelodo
Alighanem amikor ezt írta a kolléga, " spekulánsként az emberek könnyözöne árán szerzett piszkos pénzből vált kőgazdaggá," Orbánra meg a strómanjaira gondolhatott, mivel pl. a vásárolt gázt a beszerzési ár háromszorosáért adja a lakosságnak, mert neki a Magyar Emberek a legfontosabbak, (szavazáskor).
RonaGyuri
@Shikari: te és a logika? Tibike te még magadnál is hülyébb vagy! =))
csipetke
@Shikari: 13:42 Gázkamráról nem hallottam,kizárólag a holokauszttal kapcsolatban. De te sokkal okosabb,vagy,majd írod a frankót...
csipetke
@Shikari: 13:14 Szerencsétlen emberek?Amikor a devizahitelesekről volt szó,olyasmit mondtál,hogy nem volt kötelező felvenni,és most,szerencsétlen emberek,akik kockáztatták a pénzüket?Tudom,hogy nem ugyanaz a szituáció,de szerintem az kockáztatja a pénzét,akinek van elég. Lásd a tőzsdét
csak úgy....
@Shikari: te egy nagy ökör vagy tibim! :) még annál is nagyobb! :)
csak úgy....
@csipetke: kár a fiatalságodér ,amit erre a hibbant @Shikari: ra áldozol! :)
naponta jön a baromságaival és mindíg mindent unalomig ismétel..
az ilyet csak seggbe illik rúgni! :)
Eladott Ország
Hogy milyen bánásmódra számíthatnak, akik ujjat húznak az új náci kultúrpápával, azt jól illusztrálja egy szövege, amit egy neki nem tetsző kritikára válaszul írt: “Izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak. Mert ahányszor elrontják, újrakezdjük”.
Ez az új kulturális irányvonal, a NER rátalált önmagára.
Gazella
@legott: origo tiszta narancs médialakáj
Gazella
@Nessy: jól értelmezted. Annak kell bocsánatot kérni akibe 5x belerúgnak.
csipetke
@csak úgy...: 15:13 Kedves vagy,de a fiatalságom nyom nélkül gyógyult..:) A többiben igazad van,néha nem bírom megállni,ha nagy baromságot,vagy hazugságot olvasok,és beleszaladok
csak úgy....
@csipetke: az idióták ellen egy rövid höss pics hasznosabb, mint a hosszas tényföltárás! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.