A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a Fideszt, hogy még szerdán zárja ki a pártból Szájer József EP-képviselőt.

A DK veri az asztalt: Szájer Józsefet ki kell zárni a Fideszből!

A DK szóvivője szerdai, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

"Szájer József illegális, drogos, csoportos szexorgiája"

több kérdést is felvet. Barkóczi Balázs azt mondta, hogy az EP-képviselő személyében a Fidesz egyik alapító tagja, az új, "úgynevezett keresztény szellemiségű" alaptörvény írója került összeütközésbe a törvénnyel és próbált meg elmenekülni a hatóságok elől.

Az ellenzéki politikus kijelentette, Szájer József tetteivel szembe ment mindazzal, amire hivatkozva a Fidesz "tíz évre tönkreteszi ezt az országot".

Barkóczi Balázs egyértelműnek nevezte, hogy a történtek után Orbán Viktor miniszterelnök magyarázattal tartozik az országnak arról, hogy mi lesz Szájer József sorsa. A szóvivő szavai szerint ugyanis tíz éve hallgatják, hogy milyennek kell lennie a családnak, mik a hagyományos és kívánatos nemi szerepek, illetve, hogy a liberalizmus a család szentségére tör.

A miniszterelnök szerint "illegális, drogos, csoportos szexorgiákra" járni férjként és apaként, illetve drogot birtokolni megfelel a keresztény, konzervatív értékrendnek? – tette fel a kérdést a szóvivő. Azt is megkérdezte, az alaptörvénybe nem akarják-e beleírni, hogy "a nagy keresztényi értékek csak addig fontosak, amíg el nem alszik a feleség és el nem alszanak a gyerekek, mert utána mindent szabad? Vagy talán csak a fideszeseknek szabad"?

Szájer József kedden közleményben megkövette családját és választóit. A képviselő azután adta ki közleményét, hogy a belga sajtóban megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen egy EP-képviselő jelen volt.

Szájer József elismerte, hogy jelen volt az eseményen, hozzátéve: a rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, mert igazolvány nem volt nála, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítette, majd hazavitte.

A politikus közölte, kábítószert nem fogyasztott, a rendőrségnek helyben felajánlotta, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak (nála), de Szájer József szerint az nem volt az övé. Arról, hogy ki és miképp helyezte el nála, nincs tudomása – jelentette ki. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tett – tette hozzá.

A képviselő sajnálatának adott hangot amiatt, hogy megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ami szavai szerint felelőtlenség volt részéről, és az ezért járó szankciókat vállalja.

"Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést. Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat harmincéves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék" – tette hozzá.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
... igen, igen! S aztán felvenni a DK-ba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Hát nem azt hirdetik a liberálisok egész évben, hogy "Másnak lenni büszkeség!”, "Legyünk minél többen mások!”?
Ez nem homofóbia? 
sokanvagyunk
Nem tudtam, hogy a Fidesz fegyelmi bizottságát a DK adja.
Béla333
Addig jó, amíg brancson belül van. Ezt használjátok ki, minden nap fel kell hánytorgatni az ügyet.
Minden nap. 2022-ig!!!
nezelodo
Ne nyavalyogjatok, dehogy kell kizárni, címerpajzsot kell tervezni a figurájával, hogy vele jelképezzék a bűnt, még a Sorost is, meg a Lucifert, és a kereszténységre leselkedő veszélyt, szóval a fideszt!
A Mikulás közeledtével pedig fogadok, egy két nap alatt piacra dobják a fehérszakállú falon kötéllétrán mászó Mikulás helyett a csatornán mászó, fekete szakállas szemüveges Mikulást, a hátán extasy reklám hátizsákkal.
FLETÓ
... igen, igen! S aztán felvenni a DK-ba!
Quasimudo
@sokanvagyunk: Destruktív Köcsögök = DK
csak úgy....
@FLETÓ: @verőce21: a dk. csak azt teszi,amint ebben a szituban a fidesz tenne, elvégre együtt kiszeskedtek! :)
Nessy
Tisztelt DK. Elméletileg a pártból történő kizárás a párt belügye lenne. Talán meg kell hagyni ebben a témában a döntést a fidesznek. EP képviselőként, lemondás ide vagy oda, el lehet marasztalni.
verőce21
Jó-jó, megszegte a csoportosulási szabályokat – de hát az SZFE-s bulikázók nem? A haladók tömörülhetnek járvány idején, a nemzetiek nem?
Nessy
@Horizont: Sürgősen vagy ő lép ki, vagy kiléptetik, és mire a büntetőügy elindul, már magán ember lesz, ergo a fidesz tiszta és ártatlan marad, mint a ma született bárány!
csak úgy....
@verőce21: 14:04 ezzel azt akarod mondani,hogy jelentkezni szeretnél a fidelitas buziképzö tanfolyamára? nektek ,ha becsúszik a lábatok közé egy buzeráns,akkor az elveszi a maradék eszetek...
nezelodo
@Nessy: A dakoták is szoktak "tanácsot" adni a Fletóéknak, szóval kölcsönös...
verőce21
@csak úgy...: (14:32) Bolond lyukból bolond szél fúj...!
RonaGyuri
már miért is kellene? Ott a helye! =))
Jozefina
Teljesen igaza van Gyurcsánynak. Minden ellenzéki pártnak is ezt kellene tennie. Ilyen ember nem való a magyar politikai közéletbe. Röhely, hogy a gránitszilárdságut is ő írta!!! Ki tudja, talán két parti között!!! Viszont az is igaz, hogy a fidesz (főleg orbán) szégyenfoltja marad ország-világ előtt!!! Nesze neked konzervatív, kereszténi család és a többi hangzatos lózungok!!!
Gazella
@Jozefina: és a többi politikus??
Nehogy azt gondold hogy csak szajer csinlaja nagyban! Ott a többi is! Ezek nagyban csináljak az orgiai randikat melléje a drogot is ...
Nessy
@Horizont: Az tény! Most rájuk jár a rúd rendesen! Már várom, milyen gumicsontot dobnak be a köztudatba, hogy arról harsogjanak a szócséplők!
Pokróc
Kasszul vágják maguk alatt a fát ,nekem nagyon teccik vagy is nem teccik , Ahogy jól profin megalázzák sajátmagukat és a Magyar népet odakint ,mivel hiába intézték saját magukat oda akkor is minket képviselnek ,ezt a népet !
Biztos erre kaptak (szereztek maguknak ) felhatalmazást . Hát kétlem. :-((((((((((((((((((((((((
justhpeter
@Horizont: Mielőtt ezt javaslod gondolkozz ! Ha mindenkit egyenként kizárnának aki buzi, aki kurvázik, aki asszonyt ver, aki lop, aki feketén vadászik, aki csal vagy hazudik, aki megsérti a tízparancsolatot be lehetne zárni az ajtót. Ki maradna ? Egyszerűbb egy tollvonással megszüntetni a pártot. Aztán mindenki belépne a kdnp-be, mert kereszténynek is pont olyan selejtek, mint amilyenek a fideSSben voltak. A legegyszerűbb lenne átadni őket az enyészetnek, ezt az egész fideSS-kdnp-t kivinni a ganédombra.
csak úgy....
@Shikari: nem is tudtam,hogy te ennyire ragaszkodsz a buzeránsokhoz!? :)
igazad van tibi! mindenki foglalkozzon a maga buzijával ,-de ez miért csak most jutott a buta eszedbe!?
namihami
Általában egyet értek a Gyurcsánnyal, de most nem. Véleményem szerint hiba lenne követelni a kizárását. Inkább halk propaganda mellett a pártjába való méginkábbi bebetonozása lehetne a cél. Hadd rohassza az egyébként rohamosan fogyatkozó pártrenomét. Naponta és minden fórumon inkább szajkózni kellene, hogy a ""nagyonkeresztény"" párt ilyeneket tűr meg és ilyenekkel van tele a saját keretein belül.
Ahogy azért persze arra is figyelmet kellene fordítani, nehogy bárhová, bármilyen funkcióba próbálja meg benyomni, azt azonnal és nagyon hangosan közhírré tenni minden lehetséges fórumon. Ezzel is erősítve a Fidesz nemhogy két-, de már százezrarcúságát. A választások közeledtével pedig még hangosabbra kapcsolni a ""kaletizmust, dajcsizmust, szájerizmust és társaikat"".
És még így is félő a ""narancsmagyarok és fizetett külhoni társaik"" mellett a szavazógép megvásárlása általi csalás lehetősége.
csak úgy....
@Shikari: okos válasz +0 értelem! :) nem szar neked ennyire hülyén?
csak úgy....
@Nyírfa: szegény tündi ...,vagy tibi vagy mi a tököm,ebbe a konzervatív világba.
vitriol
Nem értem a DK követelőzését. Én egyszerű szavazóként úgy gondolom, hogy minden párt szabadon választhatja meg a tagjait, s ebbe más pártoknak nincs beleszólása. A fideszben sok olyan tag van, aki különféle okok miatt kifogásolható, de ha őket kirugdosná orbán, megszünne a párt! A fidesz a "bűnözők pártja" s ha ez orbánnak megfelel, akkor legyen ez az ő problémája!
kereső
Ez a baromság kinek az ötlete volt? Hagy égjen csak rájuk- inkább a nemzeti konzervativizmusukat kéne egy kicsit jobban feszegetni, meg a szájer "lelki terhét".Meg követelni az alapizé módositás eltörlését, azzal együtt, hogy egyedülálló is fogadhasson örökbe. Egyáltalán az egész fideSS által "kivánatosnak" tartott családmodellt- amibe már a nyugdijas szülők, nagyszülők sem férnek bele. Jobb lenne az egész "Istentől eredeztetett" tákolmány kidobása a szemétbe- mert oda való.
legott
Szájer Zsolt nem egyszerűen félrekefélt, hanem egy meleg bárban gangbang-olt.
A felesége kamu, a gyereke meg... viselje az apja elfajzásának a következményit.
Szájer Zsolt ezzel a saját lányát rontotta meg !!!
Szájer Zsoltot bántani kell. Csúnyán.
vitriol
@Horizont: Most, hogy szájer kilépett a fideszből, így már nem "orbán problémája"! Ha maradt volna, akkor nagyonis orbán problémája lett volna, mert jelentősen megcsappant volna a fidesz szavazótábora, ami szerintem nagyon kívánatos lett volna!
Gyurka80
@Horizont: És te emlékszel, hogy volt egy b@zi minisztere gyurcsányinak akit meg is tapsoltak, mikor bevallotta?
FLETÓ
@csak úgy...: Azé' mondom! Fel kell venni a DK-ba!
nezelodo
Nem kell a műfelháborodás fiúk, miközben törölgetitek az áldöbbenet könnyeit a pofázmányotokról, nagyon jól tudjátok, hogy a Szájer megkerülhetetlen és NER kompatibilis.
FLETÓ
@Eladott Ország: ... ELKEZDŐDÖTT, DE NÉLKÜLED REALIZÁLÓDIK!
Eladott Ország
@Quasimudo: tegnap, 21:11 ♠ Matematikai feladvány a fidesz szemináriumon...közös óra a migráncsokkal'
giphy.com/gifs/GutBgzPA8wwdq/fullscreen
Quasimudo
@Eladott Ország: Ismét kreatív vagy! Te tanítod őket kisnyugdíjasként?!
Quasimudo
@Eladott Ország: Baszd meg! Kezdesz fejlődni! Ez most mind jó MAME! Látod?! Jól nézd meg!!! Ők ott BOLDOGAK! Hát, te???
Quasimudo
@Eladott Ország: Boldog vagy?! Élvezed az êletet??? Neked is csak 1 van belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.