Bige Magyarország egyik leggazdagabb embere.

Őrizetbe vették Bige Lászlót magyar mágnást – értesült a Telex.

A portál értesülései szerint gazdasági ügyekről van szó. A lap úgy tudja, a reggeli rajtaütés során házkutatás is történt, és a rendőrök bizonyítékokat is lefoglaltak.

Bige Magyarország egyik leggazdagabb embere, vagyonát elsősorban műtrágyagyártásból szerezte a rendszerváltás után. Cégeinek ugyanakkor jelentős adósságai is vannak, a rendőrség és a versenyhivatal az utóbbi időben több alkalommal is vizsgálta azokat.

Bige László az év embere Szabolcsban http://tion.hu/news/372/bige-laszlo-az-ev-embere-szabolcsban-

Közzétette: Tiszavasvári Online – 2013. február 10., vasárnap

A lap szerint az ország egyik leggazdagabb emberét vesztegetéssel vádolják, és 135 millió forintot már el is koboztak tőle.

Az ügyről egyelőre nem sokat tudni, azt leszámítva, hogy állítólag egy volt üzleti partnerének a feljelentése alapján indult. Reggel rajtaütésszerű házkutatást tartottak a milliárdosnál és ennek során a rendőrök bizonyítékokat is lefoglaltak.

Címlapkép: Facebook/Tiszavasvári Online

(telex.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
Következőnek ajánlom Orbán Győzőt

hvg.hu/kkv/20201216_Orban_gyozo_dolomit_kft_arazas?s=hk

Az érintettek nem válaszolnak, Polt nem kezdeményez vizsgálatot, és így a nyilvánvaló bűncselekmény nem létezik
Hogy rokonként közpénz hegyeket kap a miniszterelnök apja, nos...
dr. prédikátor
@sgl: igen, inkább csinált volna helyette kisszéket!!!
Eladott Ország
"Az Úr legyen veletek! Az Úr meghallotta, és velük volt, van. A kedves családjával is. Főként velük, mert az Úr a legnagyobb családszerető ebben az országban. Kevés olyan ember van a tízmillió magyar között, aki mindent megtesz a famíliááért, szívén, bukszáján viseli a sorsukat. Mert megérdemlik. Az apuka, a vej, a lány – nagy a család, ki kell őket szolgálni. Mert akkor az Úrnak jut is, marad is." Az Úr földi neve Orbán Viktor, igen sikeresen tömi a rokonokat, haverokat. A 100 legnagyobb tisztán magyar tulajdonú vállalata között újonc a BDPST Zrt., amely Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének az ingatlanos cége, és a bányabizniszben utazó Dolomit Kőbányászati Kft., amely a miniszterelnök édesapjának, Orbán Győzőnek az érdekeltsége. Megcsinálták ezt a pénzünkkel, jogainkkal, életkörülményeinkkel, esélyeinkkel, demokráciával, piacgazdasággal, választásokkal, falvakkal és városokkal, önkormányzatokkal, egészségügyi és szociális rendszerrel, iskolákkal, egyetemmel, állami és persze magáncégekkel, Balatonnal, kastélyokkal, vidéki nyilvánossággal, újságokkal, tévékkel, rádiókkal. A jövőnkkel. Lett belőlük a Viktor és Haverjai Zrt. játszótere és malacperselye.
csipetke
Egyik kezemen meg tudom számolni,hogy hány olyan gazdag ember van az országban,akiket nem a fidesz tolt.
Bige az egyik. Lehet,hogy azért szúrta a hatalom szemét,mert nélkülük is boldogult,de ahogy olvastam máshol, Andrej Babis,a cseh miniszterelnök cégeivel konkurál a nemzetközi piacon,akinek orbán igyekszik jó napokat szerezni. A fidesz nemigen válogat az eszközökben,aki útban van/volt,azt ellehetetlenítették, lejáratták,elsöpörték.A rohadtsok közpénzből fenntartott orbán-tv,és rádió hazugsággyára ilyesmire van specializálódva,csakúgy,mint a habony-művek
Jozefina
Valószínüleg Bige sem hófehérke, de az szinte biztos, hogy a politikának útjában áll!!! Legyen az csányi, vagy orbán, egyre megy!!!
kereső
Nevetséges! Ugyan mi késztette volna rá Bigét- Magyarország egyik leggazdagabb emberét, hogy vesztegessen bárkit a több milliárdos vagyona mellett. Babis, csányi, mészáros- IKR Bábolna, KITE Nádudvar, a legnagyobb földbirtokos.
Kell még valamit mondani?
Gazella
Folytatódik a hadjárat. Narancs nem nyugszik amig el nem veszi teljesen azt amit akar.
kereső
Annyival egésziteném ki: műtrágya gyár, és Magyarországi műtrágya piac.
kereső
Ez az álszentfazék, meg jobb lrenne, ha befogná a lepcsest. Nem mondták még neki, hogy egy ájttatosnak tilos hazudni. Bár, ha bele gondolok- hogy mennyi hazugságot hordott össze a semmijen-navracsics páros 2006-2010 között, nem csodálkozom , hogy ez is azt teszi.
kereső
@kereső: Ezt nem ide akartam, hanem rétvárihoz.
tudode
Maffia államban minden előfordulhat, még az is, hogy őféleségét is feljelenthetik, de a frufruja sem görbül meg tőle:
.
www.google.com/search?q=Feljelentett%C3%A9k+Orb%C3%A1nt&oq=Feljelentett%C3%A9k+Orb%C3%A1nt&aqs=chrome..69i57.8683j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------
.

Bige azt nyilatkozta, hogy nem része a NER-nek, nem az első és az utolsó, hogy feljelentgetik
.
---- Bige László szerint nevetséges a vád, átfogó támadás folyik ellene )2020.05.13.)
hvg.hu/kkv/20200513_bige_laszlo_kozlemeny
-------------------------------------------
..
???
kereső
Úgy látom a propeller.hu teljes mellszélességgel támogatja a kormány és a fideSS-kdnp keresztény erkölcsiségre nevelését, és a most alkotmányos szintre emelt házasság intézményét és védelmét.
nezelodo
@Eladott Ország: ma 10:29. Lehet, hogy törvényellenes a közzététel mert ez már lehet, hogy benne van a fürtöske címerében.
jesz
..házkutatáskor...bizonyítékokat is lefoglatak...

Ha ez igaz, akkor megérdemli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.