Szijjártó szerint az Európai Néppárt a legsikeresebb tagjával szemben folytat „boszorkányüldözést”. Szijjártó Péter az MTI közlése szerint azt mondta: megítélése szerint furcsa, hogy az Európai Néppárt éppen a legsikeresebb tagjával szemben folytat "boszorkányüldözést". Szijjártó azt is furcsának nevezte, hogy az EPP-frakció éppen az egyik legjobban teljesítő képviselőjétől von meg jogokat. A tárcavezető kérdésekre válaszolva azt is mondta, hogy ha a néppárt testvérpártjai a Fideszhez hasonló teljesítményt nyújtottak volna a legutóbbi európai parlamenti választáson, akkor most sokkal erősebb csoportot alkotnának, és nem szorulnának a zöldek és a szocialisták támogatására, és nem kellene elvtelen kompromisszumokat kötve eltávolodni attól az értékrendtől, amelyet az EPP akkor képviselt, amikor Magyarország belépett az EU-ba. Szijjártó Péter hozzátette: ha a néppárti frakció minden képviselője úgy dolgozna, mint Deutsch Tamás, lehet, hogy jobb teljesítményt tudnának nyújtani az EP-ben.

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lehet ők másképp gondolják és értékelik a jó teljesítményt??? =))
namihami
A Szijjártó dicséri a Dajcs ""teljesítményét""? Hát, az tény, hogy amikor a Tomi ""elintézte"" a 4 milliárdos beléptetőrendszert, akkor a forint még többet ért. De, ha a Peti lélegeztetőgép-trükkjével hasonlítjuk össze, akkor azért a Peti köröket ver a Tomira. Viszont ""jókülsőben"" a Tomi a nyerő.
kokopelli
...te jóságos atya úristen! Milyen "alulmegvilágítottak" lehetnek a többiek? A vakok között az egyszemű az úr?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.