Van olyan intenzív Covid-osztály az országban, ahol az ápolónők nyolcvan százaléka kijelentette: nem fogja aláírni az új munkaszerződést, annak hiányában pedig a munkaviszonya március elsején megszűnik – a legfrissebb 168 Óra címlapsztorija.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
na orbán odaállhatsz ápolónak 24 órában, látod nem kellett volna a Feketeruhás Nővérrel vitába szállni hallgattad volna meg most jobb lenne a sakk matt helyzeted.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@voltmárjobbis: Az biztos, hogy nekem jobban menne, de engem nem érdekel.
Nessy
@voltmárjobbis: Segítek! Semjén feladata volt éjfél előtt pár perccel benyújtani a törvény javaslatokat. Valóban nem másnap, hanem két, max. három nap múlva szavazta meg a 133 bátor ember. Majd a következő éjszaka jelent meg a Magyar Közlönybe, aznapi hatálybalépéssel némelyik.
Málna
@Nessy: Most már 2, max. 3 nap?:-) Melyik törvényről beszélsz? Amelyiknek utánanéztem, azokná legalább egy hónap telt el a benyújtás és a szavazás között.
voltmárjobbis
@Málna: tegnap 23:12 Ha nem érdekel, akkor miért írogatsz ide ebben a témában?
Málna
@voltmárjobbis: Ennyire nem lehetsz hülye.
voltmárjobbis
@Málna:febr 20 22:20 És te mennyire lehetsz hülye orbán/fidesznyikként?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.