A baloldal még a magyar emberek életét is hajlandó veszélybe sodorni a hatalomért – közölte a Fidesz szombaton az MTI-vel Kunhalmi Ágnes nyilatkozatára reagálva.

Fidesz: a baloldal által vezérelt baloldali háziorvosok kockáztatják a magyar emberek életét
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az MSZP képviselője úgy fogalmazott, hogy a járványkezelés össznemzeti ügy, ezért az ellenzéki polgármesterek segítik az oltás megszervezését, a kormány viszont támadja őket.

A Fidesz szerint nagyon álszent, amit a baloldal művel. Azt állítják magukról, hogy nem oltásellenesek, pedig kezdettől fogva bizalmatlanságot akarnak kelteni a vakcinákkal szemben, akadályozni akarták az engedélyeztetésüket, oltóanyagok betiltását kezdeményezték.

A Gyurcsány Ferenc vezette baloldalnak köszönhetően baloldali háziorvosok nem hajlandók oltani, visszaküldik a vakcinákat, kockáztatva ezzel a magyar emberek életét

- tették hozzá.

Szégyen, hogy a baloldal a hatalom megszerzése érdekében a Parlamentben és az önkormányzatokban is arra játszik, hogy elhúzódjon a járvány, lassabban haladjon az oltás, több legyen a beteg és több legyen a halott – olvasható a Fidesz közleményében.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Asszem ezt már nem engedi át az agyam...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Asszem ezt már nem engedi át az agyam...
tudode
Vicces ember ne menjen a jégre, mert előbb, utóbb bukás lesz a vége, mint Protapopov jégtáncos házaspárnak:
.
Tömören, verősen nyilatkozott Kis János az SZDSZ volt elnöke
.
------ Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
.
Vonatkozó részlet:
.
(...) """" MN: Hová vezet ez?
.
KJ: Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog jutott az eszébe: centralizálni, centralizálni, és még jobban centralizálni. Volt egy jól szervezett tisztiorvosi hálózatunk, elismert szakemberekkel, laboratóriumokkal, önálló hatósági jogkörökkel. Az ÁNTSZ a saját szakmai normái szerint, autonóm intézményként működött. Sikeresen szétverték, a maradékát besorolták a humánerőforrás-minisztériumba. Maradt nekünk Müller Cecília, háta mögött két rendőrtiszttel.""" (...)
--------------------------------------
.
Apropó!
.
Ma írta az újság, hogy a kolostor szerzetgese magához rendeltge az MTA elnökét, többek között abból a célból, hogy nem a népegészségügyisek, hanem a járvány legkellős közepén dolgozzák ki a PANDÉMIÁS TERVET, miközben militarizálta a járványkezelést!
.
Maszatolni, bugászni azt tudnak, de jobban tennék a kivénhedt fidesnyikek, ha átadnák akár a Pityi Palkónak a kormánykereket, mert ami nem megy azt nem szabadna erőltetni, mert annak már emberéletek ara!
Nessy
Ha belegondol az ember, a háziorvosok kérésére kulturált oltási körülmények kialakítása, segítség az oltás megszervezésében, amelyeket a kormányhivatalok fura urai elutasítanak, az mind az oltásellenességre utal! Kinek az oldaláról is??? Hazudni csak pontosan szépen...
Aki Én
A kormány veszélyezteti a magyar emberek életét, mert nem engedi az ellezéki városok oltópontjait működni.
Nessy
@tudode: "Poszt pandémiás tervet" kér Orbán, a jövőre nézve! Miután már az MTA minden tudományos és kutató intézete fölött Palkovics diszponál, és határozza meg mit lehet kutatni, mit nem, értelmetlen az egész!
mzper x
@Clavigo: A hívekhez szólnak. ők ebből a szóból értenek. Már ennyire nem normális az egész banda.
balos
A hitlerájban sikeresen teljesítik a geci tervét!Lakosság csere lesz!Az "ellenséget"kitelepítik az árok mélyére a gyengébbeket a temetőbe és a levelező támogatóikat hozzák be a megüresedő helyekre!Mert aki nem nyal az repül!No nem Dubajba!
tudode
@Nessy: .
Sajnos az államigazgatás is úgy működik ahogy őféleségének az agytekervénye, mivel a 2009. júliusi PANDÉMIÁS TERVET már a kormánykerék átvétele, vagy legalábbis a rötyipapírj összehányása után pontosítani kellett volna!
.
Az lesz a veszte őféleségének, hogy minden összekutyul, sőt nem tartja be az államigazgatásban szokásos szolgálati utat, mindent maga alá gyűrve a soha nem használt jogÁSZ diplomájával, annyi fáradtségot nem áldozva, hogy egy kis államigazgatási, államháztartási ismeretet magáévá tegyen!
.
Nagyon rossz vége lesz az ötleszerű járványkezelésének, mivel láthatólag még az operatív izé sem bátorkodik nélküle dönteni!
Clavigo
Azért kíváncsi lennék,,hogy ki ez az agytröszt,,aki ezeket a közleményeket alkotja,,fogalmazza...és melyik szartartály " láttamozza",,,,engedi közlésre...?
justhpeter
Talán nem kellett volna a régi tervet kidobni, amikor az ANTSZ-t felszámolták. A külön baloldali és jobboldali háziorvos történet meg tiszta náci propaganda.
mzper x
@Clavigo: Pont ez a baj. Orbán önmagában a viharban sem lenne! Sajnos van annyi buta és /vagy megvehető paraszt Magyarországon, akik kiszolgálják Orbán őrületét.

(a jó hír, hogy Orbán nem ismeri a magyar néplelket, csak a beteg állat elfajzott buta magyar paraszt néplelket - a kettő nem ugyanaz !!!)
Józsipapa
fideSS - esek - dolgozzatok; nem most van itt az ideje a politikai haszonszerzésnek !!!
figyeljetek a halálozási arányra, mert a vezéretek
ebben méri a járványkezelés sikerességét...
hát... nem dicsekedhettek vele...
solidedge
Azért azon érdemes elgondolkodni, ha egy kormány ennyit hazudik tudatosan, akkor hogy lehet hogy még mindig kormányon vannak. Gyurcsánynál még óriási probléma volt az állítólagos hazugság, Most ennek a százszorosa miért nem? Miért van az, hogy több millió ember egyetért a mérhetetlen rablással, hazugsággal, megfélemlítéssel, az ország Európából való kivezetésével? Ők is ilyen mentalitásúak? Ennyi rosszindulatú, gonosz ember van az országban?
Gazella
@Clavigo: 17:37 az én agyam se engedi át...
tudode
Baromi jó!
.
A háziorvosok nem azt kérdezik a pácienstől, hogy melyik párt tagja, hanem azt, hogy mi a panasza!
.
Az a különbség, hogy az orvosok elhivatottságból nem vétenek a Hipokratészi esküjüknek, ellentétben azzal, aki felesküdött a Magyar Köztársaság alkotmányára, és sec/perc alatt sutba dobta
.
----- Orbán Viktor esküje a Parlamentben 2010
www.youtube.com/watch?v=niXMcYSxH0g
---------------------------------
.
Ami jelzésértékű
.
------ Kínos találkozón fedte fel a kínai elnök, mi lehet a radikális magyar kormánydöntések egyik mozgatórugója
.
www.portfolio.hu/gazdasag/20210210/kinos-talalkozon-fedte-fel-a-kinai-elnok-mi-lehet-a-radikalis-magyar-kormanydontesek-egyik-mozgatorugoja-469220#
----------------------------------------
.
Egy közel 1,5 milliárdos állam elnöke megfejti a fatornyos falu hadicsele, ezzel szemben egy fogyatgkozó ország jelentős része 30 év alatt nem látja át, hogy kivel van dolguk, kibe helyezték a bizalmukat!.
mzper x
@solidedge: Tetszik a világnézeted (és ez nem csak egyéni tetszés, hanem ez a normális)

Annyira szeretnék válaszolni a kérdéseidre, de egy gyógyulási folyamat közepén vagyok, és ha teljes mélységében szeretnék megírni neked mindent, amit a kérdéseid felélesztettek bennem, a sötétség olyan mély bugyraiba kéne alászállnom, amit már nem akarok (eddig sem tudtam a világon változtatni a sötét 50 árnyalatával - szóval, tettel - , szerintem ezután sem tudnék), ezért marad a jó (mert csak kettő van, bárki próbál bepalizni az árnyalatokkal): csak jó és rossz van!

Most jóként... egyre jobbként próbálom ki magam itt.
Talán sikerül. Talán nem.

(miért neked írtam ezt meg - miért lapos a föld :)
mzper x
@Horizont: Én is ezt kívánom, de nem tudod, hogy mire képes Orbán a hatalmának a megtartása érdekében. Még nem láttál tőle mindent!
Régen az ÖSSZES robbantást (maguk ellen is) ők követték el. A PSZÁF elnökét is ők verették meg, és Csintalan Sándort is.
2006 valójában előre kitervelt puccskísérlet volt, ami során a Fidesz olyan civileket is beáldozott (igen, nekik az sem számított volna, ha emberek halnak meg), akik azt sem tudták, hogy mire megy ki a játék.

És a teljes lealjosodás foka még csak ezután jön - mert most már a börtön néz ki nekik !!!
csipetke
Egyelőre úgy tűnik,hogy a fidesznek nem kell ehhez segítség,hogy a magyar emberek élete kockáztatva legyen,megoldják a baloldal nélkül is.Minden intézkedést késve hoztak,elmebeteg módon a járvány közepén íratták alá a mocsodék szerződésüket az eü-s dolgozókkal, az eleve 20 ezer hiányzó dolgozót nem igyekeztek pótolni,sőt,azokat is hagyták elmenni,akik nem írták alá a szerződést.Emberfeletti munkát végeznek az eü-s dolgozók,de anyagi megbecsülést nemigen kapnak.Ennek ellenére kitartanak,és hogy még mindig működik az egészségügy,az nem a teszetosza kormányon múlik.Azt mondta orbán,hogy Ausztria az ő laborja, az ottani adatokat megnézheti orbán,a fertőzöttek,és a halottak száma kis töredéke az itteninek.Ahelyett,hogy a járvánnyal foglalkoznának,a baloldalt izélgetik.ezért vagyunk a béka segge alatt,mert mindig mással foglalkoznak,mint amivel kellene
human
Emlékeztek még a kórház igazgatóra, aki azt jelentette Káslernek, hogy egyszerűen nem tud több ágyat felszabadítani és ezért kirúgták? Na ő annyira nem volt baloldali, hogy még az Orbán kormánynak is dolgozott.
Yoda69
A nemezetveszto halalkormany faradhatatlan a hazudozasban.
Bar a jarvanykezelesre forditananak ennyi penzt es energiat, mint amit hazug propagandara. Akkor mar sokkal elorebb jarnank.
szaboria1
@mzper x: Így igaz Orbán nem tudta lenyelni, hogy 2006 nem nyert ugyan is volt egy titkos megállapodás az MSZP és Fidesz között, hogy 4 évenként váltják egy mást. De mivel 2004-től eu. tagok lettünk és akkor rengeteg megfigyelő volt az eu.-ból így nem tudtak csalni. Orbán ezért szervezte a nagy gyűlést az Astoriához, mert már megvoltak azok az emberek akik a felbujtást elkezdték.
kereső
MERT! kell egy ellenség! Most a háziorvosok. Mert leplezni kell, hogy orbán el-és megbukott a járványkezelésben, a gazdasági válság kezelésében.
Borsodi
Ránk a legveszélyesebb a fidesz-kdnp de legfőbb Orbán aki rosszabb bármilyen vírusnál,nincs rá vakcina!
human
Győr fideszes polgármestere aki orvosként dolgozik akkor most ő is baloldali lett hirtelen?
lusta
Ez már döfi! A baloldal által vezérelt baloldali háziorvosok kockáztatva a magyar emberek életét csak a baloldali koronavírus ellen hajlandóak beadni a balodali oltóanyagot. A jobboldali embereknek a jobboldali koronavírrus ellen kidolgozott jobboldali oltóanyagot pedig nem hajlandóak beadni.
ómió
Nyilván ezt üzeni nekik az "efftársi píszí"!
szaboria1
@sgl: A propin volt egy Csutak nevű felhasználó aki sajnos elhunyt Ő mindent elmentett én is kaptam tőle sok érdekes dolgot köztűk ez is volt. Sajnos az első laptomomon lévő anyagok kék halál miatt teljesen elveszett. De meg próbálok régi ismerősöktől érdeklődni.
mzper x
@szaboria1: Ami fontos, lődd fel a felhőbe vagy küld el magadnak emailben.
Nessy
@lusta: Te viccnek szántad, de hazánk nagyjainak a nyilatkozatait hallgatva / olvasva ők ezt így is gondolják, a híveikkel együtt!
lusta
@Nessy: Én csak tolmácsolással próbálkoztam. lefordítottam aSoros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mondandóját az inasok, asszonyságok és hasonlóak nyelvére.
kokopelli
...csak azok fejében fordulhat meg ez az embertelen baromság,akik maguk képesek lennének azt megtenni!
Beteg narancsszínű emberszabású egysejtűek!
kereső
"Erre a kérdésére adta Rétvári államtitkára azt a választ, hogy az oltási folyamatról a Vakcina Bizottság dönt. Ennek a bizottságnak pedig „tagja a háziorvosok képviselője is, aki javaslatokat és észrevételeket tesz, képviseli a háziorvosok tapasztalatait, aktívan részt vesz a döntések meghozatalában”.

Szabó Tímea szeretné tudni, ki a „háziorvosok képviselője”, aki jobban képviseli a háziorvosok tapasztalatait, mint ők maguk.

Mit jelent az, hogy »képviseli a tapasztalatait«? Itt nem általános tapasztalatokról beszélünk, hanem konkrét betegekről, mert össze-vissza mennek az oltások, a betegek és a háziorvosok pedig joggal frusztráltak, ráadásul minden feszültség a végletekig kimerült háziorvosokon csapódik le.

Az ellenzéki politikus most újabb kérdést küldött, hogy bővebb információkat kapjon a Vakcina Bizottságról, a tagjairól."
Eladott Ország
Nálatok aljasabb, embertelenebb banda kevés volt még a világtörténelemben!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/143876954_2888327534782962_6984065497021037647_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=63WqMYd0rasAX-Dtpcf&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=7ed9c22324dae5786b0fcfe0590b8fed&oe=607D72ED
A mai népmese:
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/131894896_1017455175401056_8459859448455953455_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=PCjoN36oqOoAX8-M4bf&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=5dcd18e89460e295383f2e72dde91696&oe=607CEF75
Ingyen és bérmentve tanultak ezek a zsiványok, az ország fosztogatói, mi meg dolgoztunk de keményen ! És ezek kiabálnak, követelnek, és még ráadásul lopják is a népet, közben azt se tudják mi a munka! Nem tudom mit szólnának ha vissza fizettetné velük a nép, vagy dolgozza le az iskoláztatása árát ! Olyan ez az egész, mintha bolondok házában lennénk, a kormányé az ápolói szerep, nekünk nem jutott, hogy ápoltak legyünk, nap mint nap kábítanak minket.
szaboria1
@mzper x: Most már igen de 2004-ben még csak tanultam az emailt.
Eladott Ország
Tájékoztatom a román bűnöző és politikai bárca nélküli kurvát és szarházi tróger bandáját, hogy a fidesz ruházta fel saját magát totális hatalommal, a felhatalmazási törvénnyel. Sem a háziorvosoknak, sem a polgármestereknek nincs beleszólása a vakcina elosztásba! Úgyhogy be lehet befogni a pofátokat és eltakarodni a retkes jó qrva anyátokba b+! Már régen a börtönben lenne a helyetek!
solidedge
Tanács Orbánnak. Meg kellene próbálnia igazmondással választást nyerni. Biztosan nem megy egyből, mert még soha nem próbálta. Kitartó tanulással és sok lemondással talán sikerülne.
Eladott Ország
@Szeparepa2: ma,12:36 ◘ A fidesz már a 20-30 éveseket is kommunistázza, elmentek ezeknek már régen otthonról, pedig ők igazán a politikai prostituáltak, elvek és hit nélkül, csak egy közönséges bűnöző rohadt, tróger banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.