Feltételeket szabott.

Gulyás Márton Partizán című műsorának adott interjút Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje. A teljes interjú pénteken lesz elérhető, de egy rövid ízelítőt már közzétettek, amelyből kiderül,

Fekete-Győr szerint naiv kijelentés volt az utóbbi 30 év politikusaival való leszámolás.

Elképzelhetőnek tartja, hogy Mesterházy Attila a Fidesz vamzere az MSZP-ben, és arról is beszélt, hogy 

ha nem lesz lehetőség online szavazásra, akkor „benne van a pakliban”, hogy a Momentum távol marad az előválasztástól.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A partizánka Fürjes Balázsnak is úgy alákérdezett, hogy még lábtörlőnek is elé vetette magát úgy csicskázott neki. Egy biztos aki szétveri az ellenzéki összefogást az orbánpárti. Jó sok szófosó van még ebben az országban. Lassan jobb lesz az egészet hűvösre tenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez egy ugyanolyan köcsög mint orbán..csak ez már fiatalon egy szarcsimbók..ne legyen igazam, de ezen fog elúszni a szövetség
Sámannus
A partizánka Fürjes Balázsnak is úgy alákérdezett, hogy még lábtörlőnek is elé vetette magát úgy csicskázott neki. Egy biztos aki szétveri az ellenzéki összefogást az orbánpárti. Jó sok szófosó van még ebben az országban. Lassan jobb lesz az egészet hűvösre tenni.
Eladott Ország
Akkor húzzál a picsába, fidesz seggnyaló köcsög! Te is csak egy rohadt ingyenélő, gerinctelen, bohóc vagy b@zdmeg, a qrva anyádba! Orbán geci reinkarnációja vagy egyébként is hülyegyerek! Fekete- Győr András a fideszt is bevonná az alkotmányozásba!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/140635255_2746318755681647_2886888184355715746_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=z5oaViWkfCoAX8clzY9&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=243a27fa54ba36e9ad07a1e7086d182c&oe=609C0121
Azt hittem hogy egy fiatal és értelmes hazafi vagy. Találd meg te is a helyed a közös ellenzéki összefogásba, vagy takarodj az orbán bandájába, egyébként egy senki szarjankó vagy!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/117651505_3467672363263536_3463019450960281090_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=2O1cqxJBHc4AX8whCL1&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c74dde85a863fcb5ff6934bb031d95b7&oe=609C8505
namihami
Beindult a lefizetett belsők általi ellenzék-szétrobbantás. Amit a Füstös tökélyre fejlesztett. Kezdte az MDF-fel, folytatta a Kisgazdákkal és a többi, általa fizetett választási kamu++párt""ocskákkal. Ha nincs észnél az ellenzék (és volt rá példa), akkor megint jönnek a fideszes aknaemberek és beindul a robbantás. A választás után pedig mindegyik felveszi a jólmegérdemelt stallumot. Akiket még felsorolni is hosszú lista lenne.
Észnél kéne az LMP-vel, Momentummal és hasonló, hirtelen a semmiből alakuló ""Orbánellenzékkel"" lenni. A Machiavelli vagy a Hitler kisinas se lenne az Orbán mellett.
Sámannus
A momentum azokra a szavazókra építi a tervét akik külföldön élnek. ez helyes is lenne, de akik csak ugródeszkának kellenek nem ugyanazok aki el is mennek majd szavazni, ha kell. Ha nem azok kerülnek helyzetbe akiket támogatni lehet, akkor nem tudunk fordítani. Pontosan ezért került tapló pisti főpoginak, mert Bokros ki bulizta a fostalicska szdsz-el a kompromisszumos jelöltet. amiért a baloldaliak nem mentek szavazni.
Egy korsó hideg barna
Ahogy azt Baranyában mondják:
Elválik a szar a májtól.
Sámannus
A hazugságvizsgáló székben most össze is fosnád magadat, nem csak a zsinyegek gubancolódnának össze a nyakadon.
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma, 15:44 ♦ Azért a fiatalok zöme értelmesebb, mint Svarc'-Győr András és beviheti magát a fideszbe, miatta nem fog elúszni az összefogás, egyébként sem sok jót nézni belőle. Kőkemény kritika a Momentumnak balról: “előítéletes, megbélyegző és kirekesztő"...
www.atv.hu/belfold/20200825-kokemeny-kritika-a-momentumnak-balrol-eloiteletes-megbelyegzo-es-kirekeszto?fbclid=IwAR0ifDFRevBZu_LT_oEN9iSgUL3_sIQE1YnGCnd6e0du17KckWpnrOhTX0E
Béla333
KIcsit le kellene csillapodni!
Mit mondott Fekete-Győr ami miatt akkora a felzúdulás?
- szeretné, hogy online is lehessen szavazni az előválasztáson. Mi ezzel a gond?

Magyarázza már el valaki, persze káromkodni, szart dobálni, mocskolódni sokkal könnyebb.
Az meg hogy az MSZP tele van Fideszes ügynökkel? Mindenki tudja, de most nem ez a téma!
Mi a gond azzal, hogy ha online szavazhatunk?
Néro
@Béla333: Mindenki tele van itt mindennel. Ez most meg kezdi játszani a Vona-tos Ga-bikát?
Qqberci
"Elképzelhetőnek tartja, hogy Mesterházy Attila a Fidesz vamzere

És FeGyőr? Még ki sem alakult az összefogás, de máris kifelé kacsingat?... Emlékezzünk Szél Bernadett miniszterelnök-jelöltre...
Clavigo
@Shikari: Nyugodj meg szartartály...Nem hagynak ki a krumpliosztásból..
Nessy
Meg van a mai LMP? Orbán köszöni a rájuk adott töredék szavazatokat!
verőce21
Olybá tűnik, az ellenzék saját magát szívatja...!

'18-ban is, az ellenzék migránsbarátsággal kampányolt  a migránsellenes választók kegyeiért?
Namely
@Béla333: rátapintottál a lényegre, és te magad is látod, hogy mi a gond: az a légkör, ami 2006 óta jelen van.
"Vagy velünk, vagy ellenünk, mindegy milyen áron"
Ilyen veszett vérszomj az 50-es évek mozgalmi filmjeiben/náci propagandában látható.
Ha valaki csak annyit mond, hogy "egy kicsit gondoljuk át, legyen másképp", akkor annak örömmel néznék a haláltusáját is.
Schiffer András mondta nagyon jól:
"Ha valakinek elvei vannak, akkor annak nem való a politika a mai Magyarországon." (ki is szállt belőle).
Namely
@Szeparepa2: Megtaláltad a caps lock-ot! :)
Nyírfa
Nem értem már megint ezt a kibeszélést. Szó nem volt személyes részvételről. Hónapok óta az online-szavazásról, annak előkészítéséről beszélnek a pártok.
Fekete-Győr úgy viselkedik, mint egy lázadókorban lévő kamasz. Ne csodálkozzon, ha így is fogjuk kezelni.
Nyírfa
@Eladott Ország: 16.01

Igen, úgy indult, hogy egy értelmes fiatal hazafi. Előttem ott bukott meg, amikor letagadta, hogy a tüntetésen füstgránátot dobott. Ha egy politikustanonc már az elején hazudik, akkor erősen szemmel kell tartani, és feltenni magunknak a kérdést: miért akar politikai pályára lépni.
rokker33
Nesze neked moslékkoalíció. Mi az a Fekete Győr András mi az a momentum?1% os párt ne nagyon ugráljon, mert nem jut majd nekik a húsos tálból ,csak a moslékos fazékból ehetnek megint :) Először Márki most meg ez kezdi a hisztit. Mennyit fizet a Fidesz ezekért a kirohanásokért?
verőce21
Nem önállóak ezek.
Külföldről kézi vezérelt az ellenzék, ezért nem arra irányul a politikájuk, ami az embereket hozzájuk csábíthatná, hanem úgy kell politizálniuk, ahogy a nemzetközi baloldal mainstreamje azt megköveteli.

Polkorrektnek kell lenni, imádni kell a ratyikat és az idegeneket, el kell tusolni a bűncselekményeket, amit elkövettek. Ezt vállalta a hazai baloldal is. Nem saját kottából játszanak, azt közvetítik amit az ideológia, ez az undorító újkommunista-bolsevik moslék megkövetel..., ami rátelepedett az USA-ra és Nyugat-Európára.
Majd meg is fog látszódni már az előválasztási részvételen is!
justhpeter
Fekete-Győr vagy beszart vagy Orb án kivásárolta. Másik lehetőság, hogy azt akarja eljátszani az ellenzékben, amit a félkegyelmű Orbán csinál az Unióban. A legkisebb százalékkal akarja a többséget befolyásolni. Odáig még nem jutott, hogy észrevegye a mintául vett ökörnek sem sikerült. Ha kiszáll rá is ez a sors vár és a pártja eltűnik.
NKF
Ki nem szarja le,hogy indul vagy nem indul a nagy előfosáson!
Béla333
@Néro: 16.54
Tehát: miért probléma az online szavazás, amit Fekete-Győr-ék akarnak?
tudode
Nem jó ómen a szintén jogÁSZ, mindenféle élettapasztalat nélkül!
Béla333
@Namely: 17.15
A korábbi években is ugyanilyen gondolkodás volt jellemző.
A saját példámon tudom: Hiába szeretném a Fideszesek leváltását és szigorú elszámoltatását, azért mert ezt úgy gondoltam, hogy a velük összejátszó MSZP és a belőlük alakult, de szintén már besározódott DK-val egyszerűen nem lehetséges, ezért aztán én is kaptam itt hideget-meleget.
Akinek saját gondolata, véleménye van, ami nem egyezik a többiekével, akkor azt már muszály mocskolni, sarazni, függetlenül attól, hogy az illetőnek igaza van-e vagy sem.
Én ezért már lemondtam arról, hogy az én életemben itt egy normális országot lehessen kialakítani, ez csak kihalásos alapon fog megváltozni. Évtizedek alatt...
jancsipapa
@Pálinkás Pál: Igazán illik rá : -szélesebb a vállnál az arc...
verőce21
A Fidesszel kormányozhat a Jobbik jövőre...
Béla333
Egyébként meg az ide írogató Fideszes emberkék írásaiból is látszik, hogy mennyire örülnek azért, mert az ellenzéki emberkék (most éppen) Fekete-Győr torkának esnek, mert annyit mondott, hogy ragaszkodnak az online szavazás lehetőségéhez.
Nem vesszük észre, hogy ezzel a tök fölösleges mocskolódással éppen a Fidesznek megfelelően reagál az ellenzék?
Mégegyszer: mi azzal a gond, hogy a Momentum ragaszkodik ahhoz, hogy online is lehessen szavazni?
verőce21
@Béla333: Csak az online szavazásra van az összes ellenzéki felkészülve...! Csak arra van forgatókönyvük...!
terlasz
Olyan, mint a fidesz, ha nem feléjük lejt a pálya, akkor az számukra elfogadhatatlan.
Nessy
@Eladott Ország: A szürke hályog betegség, műtéttel gyógyítható, az első kettő nem betegség, állapot! Krónikus.
F_Viktor
@Eladott Ország: Írtad:
"Akkor húzzál a picsába, fidesz seggnyaló köcsög..."

Meg kellene várni míg elérhetővé válik az egész riport, s majd utána véleményt mondani róla.
Gulyást nem orbán tolta ki a seggén.
F_Viktor
@Horizont: Írtad:
"Helyes legyen online, de küszöböljék ki, hogy ne lehessen egy embernek többször és stb."

Az online szavazásnak vannak előnyei, hogy sokkal több szavazó teszi le voksát, viszont az orbán trollok előtt is nyitva lesz a lehetőség, hogy befolyásolják a szavazás eredményét.
F_Viktor
@Shikari: Írtad:
"Azt hiszem egy kávét kérek két cukorral! "

Nyugodj meg szopófantom, meg fogod kapni a négy évente neked járó 5 kg krumplit, még akkor is mikor az ellenzék 2/3-al bedarálja ezt a mocskos korrupt bűnöző maffiát!
F_Viktor
@Béla333: Írod.
"Mégegyszer: mi azzal a gond, hogy a Momentum ragaszkodik ahhoz, hogy online is lehessen szavazni?"

Én az egész előválasztással szemben szkeptikus vagyok. Demokráciában működhet, de Magyarországon egy ilyen diktatórikus rezsimben már nem.
Az online szavazást könnyű meghekkelni, de a kubatov lista lapján a személyes részvételnél is győzhet orbán akarata.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Tudod, a magyarok nem kedvelik ha sunyi, idegen senkiháziak akarnak hatalomra kerülni!"

Azaz egy bűnöző azt mondja, hogy a magyarok bűnözőket akarnak látni kormányozni?
Ha ez így van, akkor a magyar nemzet halálra van ítélve! A gyilkosai pedig ti vagytok!
Gazella
Mlmentum mindig is kilógott a 6 pártból... sose lesz ellenzéki összetartás.
Clavigo
@Shikari: Éppen te pofázol belterjességről ? Testvérpár szülőkkel,,te kukabúvár??
balos
@Shikari: Te viszont boldogan úszól a szarban és nyeled is,ha a helyzet úgy hozz,mint ebben a esetben is!
balos
A momentummal semmi bajom,ha kiderül,hogy a fideSS satellite tagozata ahogy a siffer is!
karma1
@Pálinkás Pál: Palikam, tudod, hany helyen leirtam mar, hogy csak az Isten mentsen meg mindenkit a Momentumtol es plane fegyo"rtol? Mindenhol leirtam, hogy o es a partja az uj lmp 2.0 verzio! Ugyanigy a szethuzasra jatszik MZP - a masik nyavalyas, aki az MMM megalapitasaval gyengiti a kozos osszefogast.
Sajnos, igazad van - nagyon benne van a pakliban, hogy ez fog tortenni! Ha pedig az elovalasztast tulnyomoreszt (vagy teljes egeszeben) online akarja lezavarni, akkor mar a fejem merem ratenni, hogy MAR folynak a megbeszelesek a fidesz es fegyo"r kozott ! Es fegyo"r a fidesznek dolgozik!
Nagyon erosen egybehangzik a momentum politikajaval az online szavazas, mivel ok teljesen ki akarjak rekeszteni a valasztasokbol / szavazasokbol a 60+ eletkoru embereket! Ma meg nem tartunk ott, hogy egy eldugott faluban a 68 eves Mari neni, vagy Jozsi bacsi online tudjon szavazni, amikor lehet, hogy a faluban vezetekes viz / szennyviz sincs!
Remelem, akkor nagyon gyorsan visszavonja a sajat jeloleset is, mert ha a sajat partjat nem arra buzditja, hogy szavazzanak a valasztokeruletukben a legeselyesebbekre, akkor o is maradjon kivul az egesz bulin, es induljon orban oldalan. Igaz, hogy akkor ugy fog jarni, mint a 74 eves Karoly herceg, aki most majd Erzsebet halalaval (egyszer nagysokara) "ifju tronorokoskent" tronra lephet... Hat fegyo'r is hosszu feher szakallat noveszthet addigra, meg Alzheimyt is kaphat, mire ki tudna lokni a feszkebol a puhost!...:o))))
Yoda69
Alapvetoen nekem nincs bajom az online szavazassal - ez a jovo. De csak abban az esetben, ha ez kiegeszito szavazas a papir alapu szavazas mellett, es 100%-ban megoldhato a biztonsagi kerdes. Amennyibe ezt nem tudja garantalni IT ceg vagy szakember, akkor inkabb ne legyen online szavazas, mert a fideSS meghekkeli.
karma1
@Yoda69: Az online szavazas az egesz vilagon mukodik, valoban nincs is azzal semmi baj, de ugye nem mondod komolyan, hogy Magyarorszagon akar csak gondolni is lehetne erre???
Egy annyira lejaratott kormannyal, akik nyilvanvaloan csaltak - eppen az online szavazatokkal - 2018-ban - Te nekimennel nyugodt szivvel egy MOSTANI, BARMILYEN (a hatalommal osszefuggo! ) szavazasnak?
Mert en nem !
Amikor a feszbuk felugyelo is fideszes - aki ugyel a magyarorszagi tartalmakra - , amikor egymas utan veszi meg a meszilolo a szamitogepes software-rel foglalkozo , programozo vallalkozasokat, - akkor Te el tudsz kepzelni egy fair valasztast 2022-ben?
ómió
Nihilista cirkuszi bohócgyülekezet létére mi ez a "visszafogottság"?
Yoda69
@karma1: Van olyan szoftver ami megbizhato, es nem is konnyu meghekkelni. Csak az sok penzbe kerul.
Ezert is irtam csak abban az esetben tudnam tamogatni az online szavazast, ha ez a feltetl teljesul. Ezt fegyornek is be kellene latnia, hacsak tenyleg nem arra jatszik, hogy megbukjon az osszefogas.
karma1
@Yoda69: Hat szerintem fegyor nagyon elcsodalkozott, hogy nem o a liebling, es ha o nem lehet minielnok, akkor inkabb segit a potrohosnak, es majd ellesz 4 evig, amikorra orban egeszsegileg mar biztosan megszunnyad vegleg, es majd akkor akar o jonni! 4 evet ellenzekben el lehet lebecolni, semmifele eredmenyt nem kotelezo felmutatni, de az is biztos, ha nem lesznek eredmenyei, akkor megint a rosseb se fog raszavazni!
Elhiszem Neked ennek a software-nek a le'te't - de mivel tudjuk, hogy MINDEN ilyen beszerzes a kormanytol fugg - akkor hat inkabb ne legyunk naivak - kerlek, Te sem...
Csak azt tudom mondani, amit annakidejen a hatalmas szocialista beruhazasi terveket ecseteltek Orkeny Istvannak, es amikor az Orkenyt a beruhazason korbevezeto ember megkerdezte ot, hogy rokona-e a gyogyszertarat uzemelteto Orkenynek, es az iro azt valaszolta ra, hogy "igen, az edesapam", - akkor az illeto azt mondta, hogy"hat Orkeny elvtars, lofax fog itt omleni, nem az olvasztott vas!"
Szepek az elkepzelesek, hogy de jo lenne igy, egyszeruen - de aki a paleszfozes-kolbasztoltes-foci Bermudajaban el, annak ez magas, mint lonak a ridikul...:o(((( Es epp ezert ugyse fog rakolteni - a biztonsagos mukodese meg eppen az o halalat jelentene...
kereső
"bár sokaknak csőrét bántotta a tette,
mégis meghagyták a szajkót jómadárnak,
hisz az ellenzéktől jót hiába várnak.
Mert az ellenzéket a szajkó etette,
az ellopott pénzből éppúgy lefizette,
azok lázadoztak, de csak színjátékból,
s kapták a fizetést államkincstáréból."

Gondolom, én kis "hülye" naiv szavazó, az ellenbzéki, hogy felnőtt felelős!!! emberek készülnek arra, hogy a kivánságom teljesitése sikerüljön- eltakaritani a NERT!és megbüntetni mindazokat, akik ebbe a gyalázatos helyzetbe jutatták Hazámat anyagilag és erkölcsileg romba döntötték, és ezért felelniük kell!
Gondolom én, a kiis naiv, hogy amikor leültek a tárgyaló asztalhoz, és megállapodtak az együttműködés alapjaiban- akkor evidenicia volt, hogy nincs kipofázás!!!- feltűnési viszketegségből, sem zsarolás izű üzengetésből. Nem én akarom megmondani , hogy a partnereim kit-hol inditanak az előválasztáson. Nem én akarok diktálni- hanem egyenrangúként kezelem a partnereimet.
Ezzel szemben, elkeseredve olvasom, hallom, hogy mint a bölcsisek a homokozóban- igyekeznek a másik kezéből kivenni a homokzó lapátot, a másik a kis vödörre hajt és ekézi az elsőt.
Megáll az a józan eszem, mert ezeké meg úgy látszik sétálni indult.
Gyerekek, nem erőszak a disznótor! Ha nektek a saját párt érdeketek az első, hagyjátok a fenébe az egészet. Egészen jól elvagytok Ti a kis saját külön bejáratú homokozótokban, hiszen a megélhetésetek biztositva van igy ellenzékben is. Nem kell visszamennetekm autót szerelni, hogy megéljetek. Na de akkor, ha nagy a kabát!!- azaz nem megy az együttműködés, és nem derogál alap dolgokat betartani, akkor ne hülyitsük már egymást tovább. Hagyjuk, hogy az idő megoldja nélkületek is a dolgokat. Mert megfogja, előbb-vagy utóbb!! És ahhoz ti már nem kellettek.
Vagy próbáljatok meg felnőni a feladathoz- és fenőttnek tekinteni bennünket is!
Yoda69
@karma1: Termeszetesen nem arra gondoltam hogy O1G szerezne be ezt a szoftvert.. Ez csak az elovalasztashoz kellene, ehhez a fideSSnek semmi koze. Ezt az ellenzeknek kellene beszereznie e lebonyolitania. Persze a fideSS IT hienak megprobalnak feltorni, ezert kell total biztos vedelemmel ellatott. Ha ezt nem tudjk megoldani akkor maradjon a hagyomanyos szavazas.
karma1
@Yoda69: Nem hinnem, hogy orban kiengedne a kezebol ezt a zsiros beszerzest? Eloszor is a szeme elott lebegne a lopas lehetosege, - masodszor pedig csak olyan szart szerezne be, amiben eleve benne van a kemprogram. (Ezert tiltotta ki trump a Huaweit Amerikabol, mert szerintuk egy ilyen chip mar eleve minden telefonba be volt epitve!
Béla333
Aki nem képes elviselni mások gondolatait, ha az nem egyezik a sajátjával,
ha egy ellenzéki pártot/politikust azért gyalázunk, mert önálló véleménye van a Fidesz leváltásáról,
ha egyenként kezdjük besározni, levadászni az ellenzéki politikusokat,
ha nem vagyunk nyitottak minden más elképzelésre, ami nem egyezik a mienkkel,
Akkor ezek az emberek (most én írom, pedig nem szeretem) ezzel Orbánék hatalomban maradását szolgálják, és a Fidesz szekerét tolják.

Mert miért is gondoljuk azt, ha az ellenzéki pártok tagjai között vannak Fidesz bérencek, akik az ellenzéki összefogás ellen beszélnek és tesznek, akkor ugyanez ne legyen meg akár itt is, a Propin.
Egyesen marha nagy ellenzékinek hazudják magukat, de teli torokból kiabálnak az összefogás ellen.
Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az öltözködjön végre fel... - valahogy így mondta Hofi is...
csak úgy....
nem értem,hogy az ellenzéki álmodozók miért nem állnak be ,mondjuk márki-zay mögé,akitöl (szerintem)jogosan tart a fidesz és ippeg most gyarapodott náluk a "konyhapénz" az origós 2 millióval!? ezt így frissiben kéne belevésni a buta agyakba,hogy látod ecsém ,a fideszék már megint hazúdtak ..
Béla333
@csak úgy...: 12.21
Jakab, Márky-Zay, Fekete-Győr
ezekben lehet bízni, a többi csak amolyan ál ellenzék. Szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.