A DK elnöke szokásához híven nem finomkodott.

Gyurcsány reagált a hírre, hogy Magyarország egyedüli EU-s országként kiszáll a Pfizer-rendelésből
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A mai napon jelent meg a hír, miszerint Magyarország az egyetlen Uniós ország, amelyik nem kér a soron következő EU-s Pfizer-keretszerződésből. A DK elnöke a Facebook-oldalán egy posztban kommentálta a történést. 

A kormány éppen most jelentette be, hogy kiszáll az uniós vakcinarendelésből, mert nem tart igényt további nyugati oltásokra

– kezdi a politikus. Majd kifejezte nemtetszését:

Egyedül csak mi nem kérünk az uniós közös Pfizer-rendelésből. Lesz helyette elég keleti, meg lesz majd egyszer magyar vakcina is, nyilván majd azt is engedélyezi Szijjártó Péter. Látják a Pfizer-re váró végeláthatatlan sorokat.

Pakolgatják a fel nem használt keleti vakcinákat raktárból raktárba. Pontosan tudják, hogy a magyarok többsége az Európában engedélyezett oltásokban bízik.

Csak nem érdekli őket. Mert a pártállamban a Párt dönt arról is, hogy mivel leszünk beoltva, kérdés, választás, egyeztetés nincs. Nem tagadták meg magukat a járványban sem, így csinálnak pártpolitikai kérdést az oltásból is a kezdetektől.

Emellett azt is hozzátette, hogy éppen ez az a magatartás, amit ellenzékiekként ki akarnak söpörni az országból. 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Horizont: hogy merte? ezek már semmitől sem riadnak vissza, főleg, ha milliárdok lenyúlására van lehetőség és még közben - millen pojaktikus - kínai & szovjet elvtársaiknak is benyalhatnak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Jövőre úgy is mennek a pártállam derék képviselői a megérdemelt helyükre, oszt' le vannak szarva, hogy jelenleg miről döntöttek önhatalmúlag. A magyar vakcina rajtunk kívül vajon kinek kell?! Felesleges a magyar vakcinagyárra milliárdokat kidobni, mert nem lesz rentábilis. A nyugati gyártók egyébként is rendelkeznek megfelelő vakcinagyártó kapacitással.
RonaGyuri
@Horizont: hogy merte? ezek már semmitől sem riadnak vissza, főleg, ha milliárdok lenyúlására van lehetőség és még közben - millen pojaktikus - kínai & szovjet elvtársaiknak is benyalhatnak! =))
RonaGyuri
@Horizont: te úgy ismered Orbánékat, hogy ez egy csöppet is érdekli őket???
Eladott Ország
“Európát államok, és nem nemzetállamok építik, mert az utóbbiak csak a könnyzacskókra hatnak”. (Charles de Gaulle).
Teljesen mindegy mi az eredmény, úgyis győzelmet hirdet a csúti szociopata. És ez a győzelem felhatalmazza arra, hogy most aztán elkezdjék a fontos harcot, amin a haza üdve múlik. Ideje ezt az idiótát "kalitkába" zárni!
Nessy
Szaladnak már rájuk az ég! Emberek egészségével játszanak oltás, szakmaiatlan törvények az elmúlt időszakban a járvány égisze alatti egyszemélyi hatalommal vissza élve.
gina
@bakcsubakka: A szakadék szélén vannak nem az élen !!! Ennyi elmebeteg barom nincs a világon és követnek egy még nagyobb hasadt elméjü zsiros mocskos disznót ,aki egy ólba való de nem kormányfőnek, kár hogy nem Észak Kóreában élünk ott rögtön sortüzet kapna az egész fidesz banda !! Ámen !!
csak úgy....
a maszkos rezsi sziszi is megérdemel egy pillantást a terepes maszkja ellenére,ha ferkó nem hangoskodna mögötte ,akkor már rég édeset és prézliset álmodna ...
Aki Én
Nem értette orbán a nép egyértelmű jelzését. Nyugati vakcinát akarunk.
És mi az, hogy a mi pénzünkön, nekünk nem azt rendel amit mi akarunk?
Nehéz szavakat találni erre a mocsokra
csak úgy....
@Aki Én: érteni értette csak élt a kedvenc véto jogával..,mert ki itt az úr széles e határban!?
human
Ferenc téved. Orbánnak nem pártpolitikai kérdés a kínai vakcina preferálása. Tízmilliárd forintokban mérhető, hogy pusztán anyagi érdeke ez neki. Na jó, egyben nyalhat a keleti diktatúrának ismét. Hogy miért? Mert ha sikerül kiléptetnie az EU-ból Magyarországot akkor szeretné ha Kína elismerné, mint a magyar gyarmat helytartója.
Pálinkás Pál
fletó is csak pofázik...erőszak nélkül nem lehet diktatúrát dönteni-...
Eladott Ország
A nevem orbán viktor és egy szemét tolvaj geci vagyok, egy aljas gátlástalan és pszichopata diktátor aki kirabolta a szerencsétlen ostoba magyar népet...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/69529314_1661095004020802_6378025906279022592_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=c4UnQKurn_gAX_nioYS&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b9aded44b6c1fc8214c684fe6f0d4315&oe=60CE582A
És mi még mindíg hagyjuk? "Szétvertem az alkotmányt, hagytátok. Elnémítottam az Alkotmánybíróságot, hagytátok. Lefejeztem a bíróságokat, hagytátok. Megakadályoztam a legfontosabb bűnök üldözését, és ezzel megszüntettem a Legfőbb Ügyészség tekintélyét, hagytátok. A közszolgálati tévéből és rádióból fake news gyárat csináltam, hagytátok. A legtöbb kereskedelmi tévével és rádióval, a helyi lapokkal ugyanezt tettem, hagytátok. Megszüntettem a szabad és tisztességes választás lehetőségét, hagytátok. Padlóra küldtem a forintot, amit azóta is nyögtök, hagytátok. Elvettem a nyugdíj-megtakarításokat, hagytátok. Elvettem a legalacsonyabb keresetűek adókedvezményét, hagytátok. Tönkretettem az oktatási és nyugdíjrendszert, a szociális segélyezést és az egészségügyet, hagytátok. A közbeszerzéseken csak a strómanjaim nyerhetnek, hagytátok. Az EU-tól érkező egyéb támogatásokat is az oligarcháimhoz tereltem, hagytátok. Kancellárokat ültettem az egyetemek nyakára, és elüldöztem a CEU-t, hagytátok. Most szétverem a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit – mit hagytatok nekem, hogy tudjak még rombolni?" Erre csak egy maffiózó képes , akinek nem a magyarok felemelkedése a célja , hanem a kirablása ! 100 éve nem volt ilyen rabló kormánya Magyarországnak !
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151600772_4189290164455849_561306437423054275_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=kW98VbiYbQ8AX_MW3hv&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=f79cfff59f96dc274aae14c83d7e3a6b&oe=60CBAB00
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma, 06:13 ♦ Csak nehogy 2022 után ébredjünk rá!
Gyurka80
Böszmeferi ti csináltatok pártpolitikai kérdést már az elejétől.
ómió
Pedig Böszmefi bőven venne még! Hogy az import migráncsainak - akikkel "még jól is járna" - szintén jusson!
balos
@Gyurka80:: @ómió: Megéri?Égeted magad limfómániás a savas bácsival egyetemben?Mennyiért?
ómió
@balos: Nézz hátra! Lángol a hátad! Jól megfizetik, hogy ezt is másra kell hazudnod?
kokopelli
...most mi lesz a kisújszállási asszonyságból kitüntetett hölggyel? (;-))
namihami
Az ""alkotmányos""ság-mentessége nagyban csökkenti a ""szijjártói"" beszerzés irányát. Ezt az igényt és így a beszerzést csupán a ""Maokönnye"" képes teljes mértékben lefedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.