15 éve hangzott el Gyurcsány őszödi beszéde. Nagy nap ez a fideszes médiának, ahol magas fordulatszámon emlékeznek meg az évfordulóról – összegezte a mai nap eseményeit a Telex.

Nemcsak a konkrét mai nap, az évforduló napja, hanem már az évforduló előtti napok is Gyurcsány Ferenc jegyében teltek a fideszes médiumokban és a közmédiában, idén a Híradó.hu például már kedden arról írt, hogy

szerdán majd tizenöt éves lesz a beszéd, aztán szerdán meg is érkezett az évfordulós cikk.

A 2021-es évfordulón a Telex.hu cikke szerint

a témában megjelenő tartalmak mennyisége minden korábbi rekordot megdönt.

A Hirado.hu-n Gyurcsány a vezető hír, de a közmédia televíziós adásban kora reggel óta szinte semmi más téma nem jelenik meg a lap szerint. A reggeli műsorsávban egymás után érkeztek a fideszes megmondóemberek, hogy hosszú interjúkban emlékezzenek meg a beszédről és a 2006-os eseményekről.

Nagy nap ez a mai a fideszes médiának, az M1-en orrba-szájba a 2006-os őszödi beszédet nyomják, Gyurcsánnyal vannak teli a Fideszhez közeli címlapok

Lomnici Zoltán például hosszan beszélt arról, hogy ahhoz képest, milyen vehemenciát tanúsít az Európai Bizottság mostanában „jogállamisági részletkérdések” kapcsán az Orbán-kormánnyal szemben, 2006-ban néma maradt. Bohár Dániel szerint „brutális veszély”, ha a fiatalok nincsenek tájékoztatva a nekik csak tornacipős, öregedő Gyurcsányról, sokkal több ilyen tájékoztató tartalomra lenne szükség. Simon János politológus arról beszélt, neki le kell játszani az egyetemen a fiataloknak Gyurcsány kiszivárgott beszédét, hogy a saját fülükkel hallják, mi hangzott el.

A beszéd lejátszásával a közmédia egészen jól áll:

a mondat, hogy 15 éve hangzott el Gyurcsány őszödi beszéde (minimum) 15 percenként hangzik el a műsorvezető szájából az M1-en, és a köztes időt is Gyurcsány tölti ki.

Hosszan, 3-5 perces blokkokban idéztek részleteket a beszédből, majd 2 percben beszéltek az oltásról, hogy újabb 7 percig Gyurcsányról tájékoztassanak.

De volt olyan is, hogy 25 percen át vágatlanul ment a Híradóban Gyurcsány őszödi beszéde.

Nagy nap ez a mai a fideszes médiának, az M1-en orrba-szájba a 2006-os őszödi beszédet nyomják, Gyurcsánnyal vannak teli a Fideszhez közeli címlapok

Mennyiségben talán a Magyar Nemzet járt az élen, az újság szerda délelőtti címlapját szinte teljes egészében a tizenöt éves évforduló jegyében alakították ki. A Pesti Srácok és az Origó címlapja is az őszödi beszédről szóló cikkekkel van tele.

Nagy nap ez a mai a fideszes médiának, az M1-en orrba-szájba a 2006-os őszödi beszédet nyomják, Gyurcsánnyal vannak teli a Fideszhez közeli címlapok

Ma Orbán Viktor is posztolta közösségi oldalán az őszödi beszédet.

15 éve történt. Ki hol volt, amikor először hallotta az őszödi beszédet?

- tette fel a kérdést az évfordulón a miniszterelnök követőinek. Természetes erre lecsapott Gyurcsány, és a kommentszekcióban azt írta Orbánnak:

és te hol voltál, mikor a Fideszt szétlopta az egész országot?

Szintén mára időzítették az őszödi beszédről szóló film első előzetesét is, amit ITT nézhet meg.

A krimi kapcsán az Indexnek adott először interjút Kálomista Gábor a Megafilm Kft. tulajdonosa. Kálomista szerint filmje nem propaganda, sőt független, amihez balról is súgtak.

Forrás: telex.hu, 444.hu 

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Közeleg az idő!
.
Tartozik saját országának a felcsúti nemzetvezető egy valloMÁSSAL, azzal, hogy "hazudtunk 2010 óta!
.
Kitéve magát/gukat annak, hogy visszanyal a fagyi!
.
----- Fideszes fagyi
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
------------------------
.
???
CsipkeRózsa
Sok milliárd lesz a vége, ha a választásokig minden lapon, minden rádióadón, minden TV-ben folyamatos Gyurcsány és Karácsony elleni kampányt adnak. A youtube-on mindenütt ezekkel a reklámokkal nyitnak. Az ellenzéki emberek pénzét is lopja ezzel, ki állítja le ezt az őrültet a pénzfolyatásban?!
namihami
Legyünk reálisak. Az MTv (közpénzen finanszírozott) műsoránál minden csak jobb lehet.
A hiba az volt, hogy már a legelső balhénál nem élessel lőttek. Ha a Tv-székháznál kellő határozottsággal lépett volna fel a besz@ri rendőrség, akkor a többi városrombolás és a Parlament körülsz@rása is mind elmaradt volna.
Na, ezek helyreállítása nem lehetett közpénzből fideszes magánvagyon. Kellett a rombolás ejtüntetésére.
Gyurka80
@sgl: Ezt a böszmét aki hazudott reggel...és csődbevitte az országot. Milyen vastag bőr van a képén ő beszél tolvajlásról, mikor szétlopták az országot a dobrev klánnal!
Gyurka80
@Horizont: Az a beszéd amit te is benyaltál igazságbeszédnek azért volt mert Barosso EUbiztos látta a trükkjeit amivel eltitkolta az ország helyzetét, feltételül szabta , hogy a választások előtt nem tárja fel , de utána megszorításokat kell csinálni. Böszmeferi így tudta a megszorításokat véghezvinni.Tájékozódj mert különben hülyén halsz meg.
Gyurka80
@Horizont: Ezt olvasd, elvakult libsi:„Almunia ekkor benyúlt íróasztalának fiókjába és egy hatalmas dossziét tolt a magyar miniszterelnök elé.
– Mi ez? – kérdezte Gyurcsány.
– A csalásaik gyűjteménye. Tudja, miniszterelnök úr, amióta a görögök hasonló trükkel jutottak be az eurózónába, már nem bízunk semmit a véletlenre. Van nekem egy 12 főből álló csapatom, amely arra specializálódott, hogy a csalásokat leleplezze. A magyar minisztériumokban folyó uniós ellenőrzésen a csoport tagjai is részt vettek. Az eredmény ebben a dossziéban található. A csoport vezetője még azt is elmondta, nem volt nehéz dolguk, hiszen a magyar kormány olyan trükközéseket alkalmazott, amelyekkel itt, Nyugat-Európában a nagyvállalatok éltek úgy húsz-harminc évvel ezelőtt, és amelyek olyan átlátszóvá váltak az idők folyamán, hogy ma már errefelé nem használja senki.
Gyurcsányt állítólag az ájulás kerülgette.
– Mi legyen most? – kérdezte.
– Két lehetőséget látunk – mondta Almunia. – Az egyik, hogy az EU nyilvánosságra hozza, hogy önök alaposan meghamisították a makrogazdasági adatokat. Ebben az esetben azonban szankciót is kell alkalmaznunk, meg kell vonnunk Magyarországtól az uniós támogatásokat.
– Ez végzetes lenne – felelte Gyurcsány. – Mi a másik lehetőség?
– A másik lehetőség, ha ön vallja be, hogy manipulálták az adatokat, beismeri, hogy a csalásokat önök követték el. Magyarul, elismeri, hogy hazudtak nekünk.
– De hogyan? – csattant fel Gyurcsány.
– A kivitelezés módját önre bízom. De mihelyst napfényre kerül, hogy a magyar gazdaság milyen helyzetben van, ön azon nyomban nekikezd a gazdaság helyreállítását célzó reformoknak. Meg kell értetnie a magyarokkal, hogy nincs többé szocializmus, az állam már nem képes eltartani őket, a maguk lábára kell állniuk, önellátókká kell válniuk.
Gyurcsány nyomban elfogadta a feltételeket. Egyetlen kérése volt, hogy mindezt a választások után tehesse meg. Almunia bólintott. A találkozó véget ért.”
(…)
„2006. szeptember 17-én a Magyar Rádió...
Gyurka80
@csak úgy...: Tacepaóid sz@rt sem érnek, feleslegesen fáradsz.
Gyurka80
@Horizont: Folyt.:„2006. szeptember 17-én a Magyar Rádió lejátszotta az őszödi beszéd jól megszerkesztett változatát. A MR elnökét információink szerint maga Gyurcsány kérte meg, természetesen a legnagyobb titokban, a beszéd közzétételére. A botrány azonnal kitört. Az országban elszabadultak az indulatok, a becsapott, félrevezetett emberek joggal követelték, hogy Gyurcsány tűnjön el a színről. A levegő forrongott, félő volt, hogy kitör a forradalom.”
Gyurka80
@Horizont: @Horizont: Mert nem mersz az igazsággal szembenézni!
gina
Annyira primitiv ez a fidesz meg OV és patkányai, csak erre telik már??? szegény prolik IQ nulla az egész fidesz szekta tagja
csak úgy....
@Gyurka80: legalább ne égetnéd magad,te begyöpösödött igazság bajnoka..
Gyurka80
@csak úgy...: Te meg maradj a hazugság bajnoka!
Gyurka80
@Horizont: A ti komcsilibsi időtök lejárt ha nem vetted volna észre, nem véletlen a 2/3!
Gyurka80
@Horizont: Annyira szerelmes vagy gyurcsányiba, hogy ezt idézed. Ő lopásban hazugságban dumában mindig nagy volt,de kormányozni NEM tudott!
Aki Én
@Gyurka80: Időről időre eltűnsz, és ilyenkor abban reménykedik az ember, hogy valamelyest felkészülsz, tájékozódsz, képzed magad.
De baszod, nagyon nem.
Mondtam már, hogy te vagy itt az egyik legbutább kommentelő?
solidedge
Ez kevés lesz a Fidesz győzelméhez. Ettől felnőttebb dolgokat kellene mondaniuk. Egyébként sokkal nagyobb bűn volt, hogy Orbán ráuszította az utcai csőcseléket Budapestre. Ilyen rombolást csak állatok tudnak csinálni. Minden nap halljuk a szemkilövést, de a közel négyszáz rendőr megsebesítését még egyszer sem hallottuk a felcsúti kerti törpétől.
Gyurka80
@Horizont: Álmodj királylány.Gyurcsányinak sosem lesz 2/3-a!
Gyurka80
@solidedge: Gyurcsányi pedig az ünneplőkre uszította az azonosító nélküli viperás rendőröket akik között voltak nem magyar rendőrök is!
Gyurka80
@penpineappleapplepen: Meg a jobbítás szándékával szivárogtatta ki, hogy végrehajtsa a megszorításait!
Yoda69
Megmondta a köteles kövér elvtars, hogy nagyon csúnya kampány lesz.
Most nem hazudott, mert gátlástalanul hazudnak.
human
Külön érdekes, hogy az öszödi beszédet a Kossuth rádió leadhatta. Senki nem akadályozta meg a kormány részéről. Ez ma lehetetlen lenne. Az ellenzéki politikusokat, főleg a miniszterelnök jelölteket egész nap ekézik a Kossuthon, de egyszer sem hívják be őket, hogy esetlen más szemszögből is hallhassanak egy véleményt a KÖZrádió hallgatói.
ómió
Pedig, hát, a "haladó szemkilövetés" az a "haladó baloldali" és a "haladó liberális" kvintesszenciája!
human
@Horizont: Ez a megfőtt béka effektus. Már mi ellenzékiek is elfedtük, hogy mennyivel szabadabb volt az ország 2010 előtt. Már számunkra is norma lett, hogy kétszer is meggondoljuk, ha facebook kommentet írunk és ezt már a gyerekekbe is belenevelik. Lásd annak a középiskolásnak az esetét aki mszp-s posztot lájkolt és ezért behívta az igazgatója, majd a szülők kiíratták az iskolából mert ők sem látták értelmét harcolni a rendszer ellen. A víz felforrt, a béka megfőtt.
human
@Horizont: Én is elkeseredett vagyok és az ellenzéki együttműködés ellenére is pesszimista. Hogy miért? Azért mert talán Orbán jelensége csak egy tünet. A valódi gond a társadalmunkkal van.
human
@Horizont: ... azt meg nem fogjuk tudni leváltani 2022-ben.
creativehun
@durbincs: Hallotta???..Állítólag a Durbincsnak meg komoly fogyatéka van. Már csak a fidesz fogadta be a tagjai sorába..mert ott elfér..senkinek tűnik fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.