Újabb pert nyertem, de egyáltalán nem vagyok ettől boldog. A “Fidesz-közeli” Ezüsthajó Kft. vezetője és egy óbudai szocialista alpolgármester cégei 70:30 százalék arányban osztottak fel maguk között elcsalt EU-s közbeszerzéseket -írja oldalán a politikus.

Közösen nyúlta le az EU-s pénzeket az óbudai MSZP-s és a Fidesz közeli vállalkozó – pert nyert Hadházy

Hadházy szerint a szocialista pártban sajnos azonban SEMMILYEN politikai következménye nem volt az ügynek.

Többek között emiatt a történet miatt muszáj Zuglóban elindulnom: meg kell üzennem, hogy egy kormányváltás esetén mindent meg fogok tenni, azokban az esetekben is a felelősségre vonásért, ahol nem fideszes (vagy nem csak fideszes, mint itt) politikus a résztvevő.

- fűzte hozzá.

Hozzátette azt is, hogy az elmúlt években, különösen az EU-ügyészségért zajló aláírásgyűjtésben nagyon sok nagyon tisztességes és szorgalmas szocialista politikust és aktivistát ismert meg, többüket barátjának is mondhatja. De a budapesti szervezet hozzáállása sajnos az ő munkájukat teszi tönkre.

Az elkövető sajnos azért lehet magabiztos, mert tudja, hogy az OLAF nem fogja kiadni a vizsgálat részleteit, azt csak a magyar kormány tehetné meg. Ő pedig a fideszes 70 százalék miatt nem fogja bántani az Ezüsthajó Kft. legutolsó vezetőjét – akkor sem, ha 30 százalékot a szocialista politikus kapott –, sem a jelentés nyilvánosságra hozatalával, sem nyomozással, sem azzal, hogy a propagandasajtóban beszámolna az esetről.

- írta bejegyzésében.

Az alpolgármester a fideszesekre jellemző szemtelen módon feljelentett. Az elkövetők ezt persze csak kríziskommunikációs okokból szokták megtenni, bízva abban – sokszor joggal –, hogy az ügy úgyis csak pár napig érdekes, akkor meg lehet belehazudni a kamerába, hogy a Hadházy hazudik és feljelentést tesznek. Aztán az már senkit nem érdekel, hogy a feljelentést elbukják.

Szerinte legtöbbször amúgy az általa leleplezett emberek rágalmazás bűntette miatt jelentik fel, mert tudják, hogy így úgysem lesz tárgyalás, mert a parlament magánvádas ügyekben úgy sem adja ki a mentelmi jogát. Tárgyalást pedig nem akarnak valójában, mert akkor újabb részletek is kiderülhetnek.

Bár a parlament itt sem adta ki a mentelmi jogomat, mégis van határozat, mivel a bíróság már az előkészítő szakaszban alaptalannak gondolta a feljelentést, pedig – sajnos – az általam elmondottak vizsgálatáig el sem jutottak.

- fűzte az esethez, amelyről bővebben itt olvashat.

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Amelyik lop takarodjon nem érdekel melyik pártból melyik párt zászló alatt. Gondolom ez nem bonyolult.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Amelyik lop takarodjon nem érdekel melyik pártból melyik párt zászló alatt. Gondolom ez nem bonyolult.
Néro
@3dwhite: De. Highlander. És egye fene. Egy is elég. Meg praktikus is. Ha mégis lop egyet könnyebb agyonütni mint 133 Nagyon Bátrat.
Néro
@sgl: Ezüstszekér Aranykerék Josip Toth meg kajás Ibrahim ... Hát isszuk.
kereső
@Néro: A szocik anno inkább hagyták kicsinálni Kellert, minthogy "ujjat húzzanak" a fideSS-el.És igen, takarodjon még a közélet közeléből is, mind aki lop.
NKF
Annak idején az olajbizniszbe benne volt mindenki,pártállástól függetlenül!
Etetnek minket orba-szájba!Csak két szar közül lehet jövőre választani!Kérdés:melyik rakás a
nagyobb?
Béla333
Most az MSZP aljasságán nem is csodálkozok, hiszen évtizedek óta köztudomású a mindenkori döntéshozó és annak névleges ellenzéke közötti bűnös összefonódás és a lopott pénzek 70-30 % arányban való szétosztása.
Ami döbbenetes, az fanatikus Fideszesek 0 azaz nulla reakciója arra, hogy a imádott pártjuk és annak vezetői az MSZP-vel közösen lopnak!
Nem érdekes pajtások? Had lopjanak következmények nélkül?
namihami
Az ilyenek teszik lehetővé, hogy a Fidesz eldughassa (az egyébként sokkal nagyobb volumenű) tolvajait.
"" Hiszen azok is ezt csinálják!"". --és íme, még igazuk is van.
Amíg az ellenzék nem sepri ki a trágyadombját, addig az Orbán mindig nyerő pozícióban lehet.
NKF
Deák Ferenc volt a "haza bölcse":Ez rendben is van!Hadházy meg a "haza esze" csak ész nélkül!
Béla333
@kereső: 10.14
Félre értelmezed a történéseket. Szerintem nem " hagyták kicsinálni Kellert, minthogy "ujjat húzzanak" a fideSS-el" - ahogy írod, hanem Kellert azért csinálták ki, mert rájött és nyilvánosságra akarta hozni a Fidesz és az MSZP közös bűncselekményeit, bűnös összefonódásait.
Mert azóta sem lehet kimondani sem, amit most Hadházy megnyert a perben:
Az MSZP és a Fidesz bűnös módon, évtizedeken keresztül, a választókat aljas módon becsapva közösen lopta szárazra az országot és azért, hogy erről mindkét oldal akkor és azóta is hallgasson, a lopott pénzt elosztották egymás között! 70-30 %-os arányban.
Hogy minek vesztegettünk el vagy 20 évet ennek a kimondásáig...??? Ha ezt 20 éve megszüntettük volna, hol tarthatna már most az ország??!!
rokker33
Na Gyurcsány birkák. Lehet szavazni az emeszpére a dékára!nNem kell a Fidesz majd lopnak a dékások is eleget,hisz nekik is kell az eus milliárdok.Akinek van esze az a Mi hazánkra szavaz ott legalább nem ülnek áruló kommunista kivénhett tolvaj köcsögök!!!Buzi Gyurcsány!
Eladott Ország
Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más. Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára."Ezt az országot közösen basztuk el tízmillióan" Tarr Béla. (Kossuth-díjas magyar filmrendező, forgatókönyvíró) Azért a bugaci Juhásznak és a pesti suszternek a súlya ebben az elcseszésben kisebb, mint az Orbán bandának. Így történt. Most meg már baszhatjuk...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68384386_655434608269783_623692335858843648_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=IqSpXSo5XxEAX-XRzH9&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b1988746a2f5a876ca40738493434ce9&oe=60D1E2D5
kereső
@Béla333: Nem hinném, hogy félre értelmezek bármit is. Amikor Keller belenyúlkált a dolgokba, kik is voltak hatalmon? mszp-szdsz, azaz ha akarták volna, akkor akár sikeres is lehetett volna az "üvegzseb" politikája. De nem akarták- az egy dolog, hogy a tájékukról sokuk érintett volt/na bumm, /, de a fő ok szerintem az volt, hogy nem akarták végleg össezrúgni a port a fideSS-el. ( hajlok a felé, hogy most is igy van- figyelve a megnyilvánulásokat.).

És az a 20, immár lassan 32 év.Nem tudom miért nem szól a fáma Boross, Lezsák, Széles, Parragh, Csányi...rablóprivatizációjáról, és az Antall/Boross kormányokmdilettantizmusáról, az MDF-fideSS székházbotrányáról- az ősbűnről.
ibn Said
Nem értem, sokan csodálkoznak, sőt bosszankodnak, hogy ilyenek a politikusok! De belegondolt e valaha is abba, hogy Ő pont ilyen csak kicsiben!? Mert ugye "megoldjuk okosba" legyen az az autó vizsgáztatása, vagy a vízszerelő aki eleve úgy teszi fel a kérdés áfával, vagy a nélkül, de nyugtát sem kérünk sok helyen, és sorolhatnám. Azért elnézőbbek a nagy többség, mert tudják, hogy ilyen a rendszer! Ezen, és a saját szemléletünkön kell változtatni, ha azt akarjuk követelni, hogy a politikusok is legyenek tisztességesek!
percsi
@rokker33: Nyugodj meg, addigra nem lesz mit ellopni! Nem lesznek eus milliárdok sem!
percsi
@Néro: Ez csak akkor bonyolult, ha 1 párt kezébe marad a hatalom, mint most.
Béla333
@kereső: 11.19
Ezért mondtam, írtam már ezer éve: ha nincs egy olyan kormány, amelyik megpróbál egy igaz tabula rasa-t összeállítani az elmúlt 31 évről, akkor csak tovább pörgünk a saját tengelyünk körül, de csak tovább csúszunk a szakadékba.
Nem megy szembenézés nélkül, nem megy úgy, hogy a mi tolvajunk az jó tolvaj, bezzeg a másiik oldal...
Az olajszőkítések során volt az a hazug szöveg a haszonélvezők részéről, hogy hagyni kell a sok bűncselekményt a fenébe, hiszen azok a milliók beépültek már a gazdaságba, ha mindenkit elkapnak, akkor összedől a gazdaság.
Hagytuk, ide jutottunk. Most sem fog menni, csak egy kíméletlen szembenézéssel. Ami sok istenített politikust, közéleti szereplőt igen kínosan fogja érinteni, de másképpen nem fog menni.
Béla333
@ibn Said: 11.31
Passzírozod a szart mindenkire?
Azért ilyen bűnözők a politikusaink, mert kicsibe mi is stiklizünk.
Szerintem meg fordítva van.
Olyan törvények, olyan politikusi elit kell, amelyik az adófizetők által nekik juttatott nem is olyan kicsi jövedelmet megbecsülik, akik nem hoznak olyan törvényeket, amelyek nekik kedveznek, akik egy élhető országot alakítanak ki, hogy ne kelljen stiklizni a kisembernek.
Csak egyetlen példa, de lehetne még százat is idézni:
Nem azért fizette le az átlag polgár az orvost, mert olyan a természete, hogy szeret korrumpálni, hanem azért, mert abban bízik, hogy a külön pénzért talán emberszámba veszik és talán egy kicsivel több odafigyelést kap, talán túléli a magyar egészségügyet.
Nem lehet a felelősséget áttolni mindenkire a politikusok bűncselekményei után!
Azért fizetjük őket, hogy szolgáljanak bennünket, nem azért, hogy meglopjanak!
ómió
Akkor, uccu neki! Bíróságra velük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.