A kormánypárti sajtó mostanában többek között azzal támadja Karácsony Gergelyt, hogy „zöld” főpolgármester létére ledózeroltatta a Clark Ádám téri körforgalom közepén elterülő híres virágágyást, amely pedig még a szovjet tankokat is túlélte.

Komoly akcióba kezdett három fideszes nő a Clark Ádám téren

Fotó: Facebook

Karácsony ezt azzal magyarázta, hogy Lánchíd felújítása miatt, az autósok kellemetlenségeit enyhítendő vonták be a forgalomba a területet, ám azt ígérte, hogy a munkálatok végeztével egy még szebb formában tér majd vissza a virágágyás – írja a 24.hu.

A kormánypárti kedélyek azonban a jelek szerint nem csitulnak az ügy körül, minek folyományaként három újpesti nő a maga eszközeivel próbált visszaállítani valamit az eredeti állapotból, amiről Wintermantel Zsolt fideszes politikus, Újpest korábbi polgármestere adott hírt a Facebook-oldalán.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága hölgyeim! A Városligeti fák kivágása nem okozott ilyen mély lelki válságot? Na, oda vihettek volna egy egész virágboltot! Ja, az kormány döntés volt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Drága hölgyeim! A Városligeti fák kivágása nem okozott ilyen mély lelki válságot? Na, oda vihettek volna egy egész virágboltot! Ja, az kormány döntés volt!
Aki Én
Talán éppen ezért húzta Tarlós 9 évig a felújítást. Nem merte meglépni az elkerülhetetlent, vagyis, hogy a forgalom haladhasson azért.
Már értem miért...
Qqberci
Mondanám, hogy buta libák, de nem akarom megsérteni a derék háziszárnyasokat...

www.youtube.com/watch?v=CE4kBxivEFk
Nyírfa
Most, hogy helyre tették Karácsonyt, csak arra kérem őket, hogy vigyék szépen haza a virágokat, nehogy elpusztuljanak a melegben.
Azért csak megkérdezem: tudják, hogy hídfelújítás zajlik? Mert, ha nem, szóljanak már le nekik a fidesz-pártirodából.
De Gyurcsányt is meg lehet kérdezni, szívesen vállal felvilágosító munkát fideszesek körében.
kereső
Ezek tényleg ennyire korlátoltak agyilag?Bpest főváros úrhölgyei buták??- vagy csak átengedték, a szürkeállományukat a fideSS-nek?
dr. prédikátor
három hülye vén picsa!!! de az a szőke a nyikarira hajaz!!!
szegfue
@Horizont: Azért megnéztem volna, ahogy átmásznak azokon a beton "terelőkön" a virágokkal a kezükben!:) Na meg azt sem értem, hogy ez egy épitkezési terület, tehát akár veszélyes is lehet megközeliteni a virágágyás helyét... nem volt ott őr, vagy egy munkás, aki szólt volna nekik?! Ja meg pont ott volt egy "lesifotós":)) Az is lehet, hogy csak a "benne leszünk a TV-ben" hajtotta őket...szegények...
tudode
Ha egy közlekedésmérnöknek nincs annyi sütnivalója, hogy a Lánchíd munkaterületébe pofagol bele, akkor fideszes!
.
hu.wikipedia.org/wiki/Wintermantel_Zsolt
.
Hááááát!
simmering73
Az újpesti vén kurucok, ahelyett hogy a konyhában serénykednének vagy az unokájukra vigyáznának. Sose értettem meg azt, hogy 70 és a halál közt mi motiválja ezeket a múmiákat. De a buszon követelik az ülőhelyet.
szegfue
@Horizont: Hát nekem "szervezhetne" bárki hasonlót -- a hovatartozástól függetlenül --, el nem mennék! Nem röhögtetném ki magam elsősorban a családomban, majd az egész ország előtt!
szegfue
@Nessy: Ez mind nem lenne baj! Szerintem az a baj, hogy "kihasználták" ezt a 3 nem tul okos idős hölgyet. A 2 "legelesettebb" korosztály a gyerekek és az idősek, akik még, vagy már nem gondolkodnak világosan... őket lehet legjobban befolyásolni, majd "előre tolni".
szegfue
@simmering73: 14:26 Bár én is a "70 és a halál között" vagyok, de még nem ment el az eszem... ennyire:))
szegfue
@Horizont: 14:29 Ráadásul nem fákat, bokrokat kellett kivágni, hanem egynyári növényekből készült a tér középén az ágyás, amit mindig "cserélgettek"... nyilván az épitkezés után ujra szép lesz.
Duke Nukem
Akkoriban a három fürdős buta paraszt fideszes vén kurva nem érezte idejét annak. hogy...
RonaGyuri
csak szólok:
s a rendőrség??? a külgarázdáék elé a parkolóba felfestésért rabosított, ja és itt dudálásért százezres büntetéseket osztogatott!!! =))
Nessy
@szegfue: Mentek gyufáért! Én az első körben kaptam oltást! 80+. Igaz, hogy én már nem tudtam volna átmászni a beton terelőkön, pláne most. :-)))
Nessy
@RonaGyuri: Nem ellenzékiek a "hölgyek"!
verőce21
Most képzeljük el az utcanevekkel gagelő K1G-t. Ugye, milyen bizarr?
balos
@Nessy: Én tisztelem a nőket,mert ők vállalják a szülést,de a hülye nőnél,már csak a hülye kitartója rosszabb!
szegfue
@Nessy: Igenis! Már rohanok! Hány doboz gyufát hozzak?:))) Először nem értettem, hogyan kerül ide a gyufa, de aztán jót nevettem! Szerintem inkább a beton terelőkön való átmászást kellett volna fotózni.:)
szép új világ
A hárm banya miért veri a nyálát? Ők nem is érintettek az ügyben, hiszen seprűnyélen közlekednek.
Nessy
@szegfue: Régen mondták a fiatalabbaknak, hogy mentek gyufáért. Akkoriban még nem volt ennyiféle öngyújtó.Sem modern gáztűzhely. Jó párszor megégette az ember gyereke az ujját. A sütőhöz hurkapálcát használtunk.
Nessy
@szegfue: Azt én is megnéztem volna! :-)))))
szegfue
@Nessy: Ez igaz...mire megtanultam meggyujtani a gázt, bizony sokszor megégettem az ujjaimat... a gyufát is alig mertem meggyujtani. Mi még a sütőhöz is csak gyufát használtunk, nem is tudtuk gyerekként, hogy létezik hurkapálcika.
Józsipapa
wintermanter zsolt efy fideSS -es csicska...
egy bukott polgármester mint a többi...
bácskai elvtárs... zsírdisznó sára botond...
lángésznélküli zsolt...lakáskiutaló nagy gábor... aki saját magát a volt feleségét, szüleit
és bayet zsótit rákai kálmánkát juttatta lakáshoz
a Várban...tahó pistánál nem volt gondjuk,
most pedig szereplési vágyból minden féle
baromságot osszehordanak...
szemét egy banda !!!
Csibi
Ez egyik sem fideszes, csak rájöttek, hogy a fővárosiak kecskére bízták a káposztát!
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 13:47
Rendezői bal? Mert ha a "csoportosulást" nézem, akkor inkább a piros, ujjatlan pólóban feszítőre tippelek.
(érted, málnapiros)
kissé felnőttem
siralmasak a kormánypárti női kedélyek, ez az ország legfontosabb problémája meg a focimeccs, hát van és lenne másabb elképzelésem,lassan élhetetlenebb lesz mint Índiában a koldusoknak, itt is csak a tehenek uralkodnának ? kérödzéshez nem kell semmi?
ómió
Dugógeri nyilván "feltalálta" a "zöldaszfaltozást"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.