Micsoda véletlenek! A Főváros előjön azzal, hogy a kínai vakcina hatékonysága kifejezetten gyatra, erre nem sokkal később Kásler minisztériuma elkezd sorosozni.

Tetőfokára hág a Soros-őrület Kásleréknél: a fővárosi tesztakcióval szivattyúzzák a közpénzt a balos vállalkozók zsebllbe

„A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának és Gyurcsány embereinek a kifizetése; hetek óta köztudott, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányhoz közel álló baloldali vállalkozásokat fizet így ki”

– válaszolta a hvg.hu szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma az ATV Híradó azt firtató kérdésére, hogy terveznek-e országos ellenanyagszint-vizsgálatot a kínai Sinopharm vakcinával oltottaknál.

A minisztérium válasza éppen akkor jött ki, amikor a Fővárosi Önkormányzat közölte saját antitestvizsgálatának eredményét: eszerint a Sinopharm oltás a tesztelt 60 év felettiek 23,9 százalékánál nem termelt elegendő számú antitestet a védettség kialakításához.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: pixabay.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Durva, hogy Soros támogatja a magyarok tesztelését a kormány helyett.
Köszönjük, Gyuri bácsi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ha nincs elfogadható ellenérv, jön: Soros, Gyurcsány. Brüsszel most kimaradt egyelőre.
Aki Én
Durva, hogy Soros támogatja a magyarok tesztelését a kormány helyett.
Köszönjük, Gyuri bácsi!
Aki Én
@Nessy: De látod, a buta szektának ez kell, imádják. Nézd meg ezt a félkegyelmű lázító buzi @Shikaratyi: -t, imádja.
A fidesz egy valamiben verhetetlen. A suttyókhoz való kommunikációban.
vacsi
Sajnos, igaz, hogy Soros - illetve azok, akiket ő és a bandája pénzel - keverik a szart! És sokoan hisznek nekik!
csak úgy....
@Aki Én: a shikari félék a szekta alapkövei,rájuk építkezik a föguru!
olcsók,kisfogyasztásuak,nehezükre esik a gondolkodás,egy röpke sorosozással már indíthatók..
ómió
A "tesztakció", efftársilag, bizony, "nagyon fontos"! Egy "jó efftárs" most majd erre hivatkozva nem oltatja magát! A tesztelő efftárs meg "jól jár"!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: mi van te klozetlakö büdösbogár !!! már megint beleugatsz??? takony náci!!!
nezelodo
@Shikari: 10:53. Azt mondod, minden mocsok tőle származik? Ugrik ám a fizu, a Vitya megtudja, hogy így beszélsz róla...
nezelodo
Utána kellene nézni, hogy úgy ötven éve amikor a koszoskörmű egyetemista volt, a járványtan stencilezett tananyagban be volt-e a Soros, meg a Gyurcsány, hogy ennyire jól megtanulta?!
Macskaszem
Micsoda véletlen, ma adta ki a Szemmelvert Egyetem is a maga vizsgálati eredményeit, mi szerint még a másutt negatív leletek 88 %-a is pozitív lett náluk. Ez nem jutott eszükbe se két hete, se két napja, csak pont a siralmas fővárosi eredmények nyilvánosságra hozatala utáni napon.
Merkely efftárs szerint minden beoltottnak van védettsége, akkor is ha nincs. De ugye ő nem fidesz zsinóron függ, és nem a Csutkány rángatja?!
nezelodo
@Shikari: Látod viccnek hiszed, és ráadásul megfejeled egy kis zsidózással! Ne szaporítsd a bajt, inkább néz szét a főni rokonságában. Nem biztos hogy jó ötlet, és nem csak azért, mert egy zsidó pénzelte a Vityát, de a pedigré sem makulátlan e tekintetben. Nem mintha az baj lenne, egyikünk sem tudja kik voltak az ősei.
Nessy
@nezelodo: Persze! Az előadás végén a prof. bejelentette : A soros előadás témája a Heine Medin kór lesz!
nezelodo
@Shikari: Tökéletesen igazad van, súlyos bűnöket követett el a magyarság ellen. Itt van első és legsúlyosabb bűne, hogy hozzásegítette Orbánt a hatalomhoz. Az, hogy kinek mi erről a véleménye az események közelisége miatt még nem mérvadó. A történelem fog ítélkezni az ilyen kaliberű despoták felett, mindenesetre egyre markánsabban kirajzolódik a szándék. Pedig a Soros is tudhatta, hogy "ha meg akarsz ismerni valakit, adj neki hatalmat" Hát megismertük.
A zsidózás pedig felesleges. Emlékezz amikor a fidesz fiókszervezete, a jobbik egyik másik politikusi babérokra törő embere zsidózott, és kiderült, ő is az!
kissé felnőttem
@nezelodo: igy igaz csak néha névkártyát meg hivatalt cserélgetnek, meg köpönyeget lásd a teljes kormánylistát mind kisz meg szochazás és hová züllöttek? vagy fejlődtek mentek milliárdosként Soros után ilyen a vezetés Í?akkor mit várjunk? max DÉLI BUSZT.
simmering73
@Shikari: Úgy veszem észre benned is van néhány stampedli zsidó, meg cigány vér. Fene a náci fajtádat.
silber13
@Shikari: Te nem vagy zsidó?:-)))))))))))))))))) A nácik között elég sok zsidó volt!!
Clavigo
@Shikari: Basszus ,,te " metélt " vagy ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.