Micsoda véletlenek! A Főváros előjön azzal, hogy a kínai vakcina hatékonysága kifejezetten gyatra, erre nem sokkal később Kásler minisztériuma elkezd sorosozni.

Tetőfokára hág a Soros-őrület Kásleréknél: a fővárosi tesztakcióval szivattyúzzák a közpénzt a balos vállalkozók zsebllbe

„A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának és Gyurcsány embereinek a kifizetése; hetek óta köztudott, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányhoz közel álló baloldali vállalkozásokat fizet így ki”

– válaszolta a hvg.hu szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma az ATV Híradó azt firtató kérdésére, hogy terveznek-e országos ellenanyagszint-vizsgálatot a kínai Sinopharm vakcinával oltottaknál.

A minisztérium válasza éppen akkor jött ki, amikor a Fővárosi Önkormányzat közölte saját antitestvizsgálatának eredményét: eszerint a Sinopharm oltás a tesztelt 60 év felettiek 23,9 százalékánál nem termelt elegendő számú antitestet a védettség kialakításához.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: pixabay.com

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Durva, hogy Soros támogatja a magyarok tesztelését a kormány helyett.
Köszönjük, Gyuri bácsi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@nezelodo: Persze! Az előadás végén a prof. bejelentette : A soros előadás témája a Heine Medin kór lesz!
nezelodo
@Shikari: Tökéletesen igazad van, súlyos bűnöket követett el a magyarság ellen. Itt van első és legsúlyosabb bűne, hogy hozzásegítette Orbánt a hatalomhoz. Az, hogy kinek mi erről a véleménye az események közelisége miatt még nem mérvadó. A történelem fog ítélkezni az ilyen kaliberű despoták felett, mindenesetre egyre markánsabban kirajzolódik a szándék. Pedig a Soros is tudhatta, hogy "ha meg akarsz ismerni valakit, adj neki hatalmat" Hát megismertük.
A zsidózás pedig felesleges. Emlékezz amikor a fidesz fiókszervezete, a jobbik egyik másik politikusi babérokra törő embere zsidózott, és kiderült, ő is az!
kissé felnőttem
@nezelodo: igy igaz csak néha névkártyát meg hivatalt cserélgetnek, meg köpönyeget lásd a teljes kormánylistát mind kisz meg szochazás és hová züllöttek? vagy fejlődtek mentek milliárdosként Soros után ilyen a vezetés Í?akkor mit várjunk? max DÉLI BUSZT.
simmering73
@Shikari: Úgy veszem észre benned is van néhány stampedli zsidó, meg cigány vér. Fene a náci fajtádat.
silber13
@Shikari: Te nem vagy zsidó?:-)))))))))))))))))) A nácik között elég sok zsidó volt!!
Clavigo
@Shikari: Basszus ,,te " metélt " vagy ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.