Varga Judit nagyon aktív volt ma a Facebookon, de a kommentelők sem voltak restek elmondani a véleményüket!

"Ugyanolyan kommunista vagy mint az ÁVH-s apád!" – Nekiestek Varga Juditnak
Kép:Facebook

Szerinte ugyanis, a nemzetközi rágalomhadjáratok közepette fontos, hogy a magyar álláspont is határozottan képviselve legyen.

A nap folyamán igazi interjú-dömpinget tartunk. Reggel a cseh Echo24-el kezdtünk, majd az olasz La Stampa kérdéseire válaszoltam online keretek között, amit a Financial Times követett. Még hátravan két holland interjú.

- írta oldalára.

Nincs mese, megvédjük a magyar álláspontot

- tette hozzá. Majd pár órával utána olvasás közben is pózolt egyet.

Szemben az árral, mindig a józan ész oldalán

- írta ahhoz a képhez.

A józan ész azt diktálta, ha fel lehet vennem a CSOK-ot nyaralóra (mert miért ne?) felvegyem. A józan ész azt diktálta, hogy 192 millió hitelt kaphatok 8 millióra, hát felvettem. A józan ész azt diktálta, hogy mégiscsak maradjak a férjemmel: megtettem. A gyerekeimet a lájkok miatt kiárusítom, mert én ezt is megtehetem.

- kommentálta valaki a kép alá. De persze apja ÁVH-s múltját is megjegyezték neki, ugyanis Varga László III/2-es ügynökként szintén szolgálta a kommunista rendszert.

Ön és párttársai utolsó, mocskos fasiszta bűnözők. Te meg ugyanolyan kommunista vagy mint a sutyiban jelentgető ÁVH-s apád. Az emberiség legalja.

- fűzte hozzá egy másik.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@justhpeter: Ööö...LÓFASZT!
Addig, amíg apróantaloznak, amíg Donáthnak családilag beugatnak, addig ÍGY kell ezekkel ugatni! Orbán apja is a legrosszabb fajta komcsi ̶v̶o̶l̶t̶, a propagandisták közt aljaskodott!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FL4K
ÁVH-s volt a GECI varga judit GECI apja?

Most már mindent értek, hogy honnan az örökség!
csak úgy....
jucika,csak azt kapod amit ti a donáthéknak föztetek!
nezelodo
Jujjujj! Eddig csak a fideszes vigécek dobták be "az apák és fiúk" szlogent egy választási kampányban, aztán olyan gyorsan abbahagyták, mint ahogy az adományozók nevének feltüntetését sem kérik már civil szervezetek, és alapítványok esetében! Nem is értem, hogy miért? Ja, hogy szinte mindegyik ifjú titánnak pöttyös káderek voltak a szüleik! Hát ilyen gyakran visszanyal a fagyi tesókák? Most meg a lányok és apák jött divatba! Pedig azt hittem ezt már letudtuk a Firs Lady buzgó apukájánál.
Úgy tűnik kis zavar kerekedett ott az "agytrösztben", hogy odadörgölhetik az alattvalók! Ráadásul a Soros megint dirigál Brüsszelben, csukogatja a bukszát, amibe olyan mélyen belenyúlhattatok eddig! Mi lesz ebből? Majd a mi utcai harcosunk szétcsap közöttük!
gina
A kommunistákban anno több becsület volt mint ebben a gerinctelen cigány kurvában,,
gina
@Shikari: Te idióta mi kell még hogy felfogd ami itt történik? de ahhor ész is kell ami neken nincs szaros szöröstalpú román cigány
balos
Ezt a ner cafkát már csak a fideSS tartja nőnek,de abból is csak a szart hasznosítják!
justhpeter
Varga Juditnak az apja volt ami volt, ma már nem az, de ez nem számonkérhető a lányán. Varga Juditon tessék számonkérni azt amit mond és amit csinál. Ahogy látom abból is van elég. Ugyanez vonatkozzon a férjére is. A család többi tagja tabu !!! A régi rendszerrel kapcsolatban pedig az a javaslatom, hogy csak az kommunistázzon, akinek nem volt tisztességes párt tag ismerőse.
Emmersson71
@Shikari: ...és elmondták a tényeket. Ugyanis nehezen tudsz a cikkben olvasható kommentek ellen mondani :P
Emmersson71
@justhpeter: Ööö...LÓFASZT!
Addig, amíg apróantaloznak, amíg Donáthnak családilag beugatnak, addig ÍGY kell ezekkel ugatni! Orbán apja is a legrosszabb fajta komcsi ̶v̶o̶l̶t̶, a propagandisták közt aljaskodott!
csak úgy....
@Emmersson71: már többször említettem neki,hogy pártoktatásra vigyen jegyzet füzetet,hogy ne kelljen itt erölködnie...
dr. prédikátor
@Shikari: te meg húúúúzál a retkes cigánykurva anyádba te takony hibbant náci!!!
teuton57
@Shikari: Mindkettö tucat fizetett provokator te vagy itt, vagy csak 1?
Emmersson71
@Eladott Ország: Érdekes, mennyire szeretnek ezek szállodában aljaskodni! Shit Pali is az Astoria helyettes igazgatója volt fedőtevékenységként...
justhpeter
@Emmersson71: Sajnálom, de nincs igazad. Ha a szélsőjobboldali trollok lemennek a béka segge alá, akkor menjünk le mi is ?
Emmersson71
@justhpeter: Igen. Ez nem fair play-díjért megy..a politika mocskos, ne mássz bele, ha félsz besározódni/sározni!
Emmersson71
@justhpeter: Jaa..és ezek nem szélsőjobbos trollok! Ezek a családtagokat előcitálások Fidesz potentátok pofájából dől ki a szarral együtt!
134.bátor
Ennek a hisztèrikás luvnyának sikerült mára a legundirîtóbb fideszesek dobogójára felállni
csak úgy....
@Shikari: a "náci urak", téged már réges rég lerendeztek volna...,orbánostól,torockaistól,mindenestöl !
Pipás
@Shikari: Hülye fasz vagy. Eszed semmi. Még hogy Soros? Idióta vagy.
Gyurka80
@gina: Cigányozol libbant? Komancsok pufajkás d209 dobrev klán stb.
csak úgy....
@Gyurka80: te hibbant,te csak a kínai komcsikat csíped? a kóborkutya zabálók nektek a jövö?
Pipás
@Gyurka80: Itt vagy már megint te egy bites. Gyűjtike-e még a mézet a méhek, te nagy tudású? :DDD Egy hétig röhögtem rajtad. Te osztod itt az észt? Félkegyelmű!
gina
@Shikari: Te büdös proli paraszt, nem tudod kivel csevegsz te alja kis szöröstalpú cigány meleg, aki OV t támogatja az is olyan balfax. mint te, nekem olyan öseim vannak akiről te csak álmodsz te putris kis tetü
gina
@Gyurka80: tudod akit te imádsz az egy aljas szemét cigány ,, ebben igazam van , csak ehhez ész kell felfogni, és aki ezeket a szekta szemeteket nem védik , és ellenzik azok nektek bunkók mind libsik, de tudod inkább 1000x libsi mint egy proli putris cigány mint ov és hivei.
Gyurka80
@gina: Te lehet imádsz embert, de én nem vagyok olyan hülye!
Gyurka80
@Pipás: Itt vagy te lökött pesti aki benyalta a méhlegelőt?
Gyurka80
@csak úgy...: Bolondgyerek én nem beszéltem kínáról!
Pipás
@Gyurka80: Ebből komám már nem jössz ki jól. Rajtad marad az, hogy félkegyelmű.
Gyurka80
@Pipás: Itt vagy te lökött pesti aki benyalta a méhlegelőt?
ómió
Az efftársak már az önnön tetves bolsiságukat is ráhazudnák?
Clavigo
@Gyurka80: Te tényleg félkegyelmű is vagy,,nem csak kretén..?
simmering73
@Shikari: "Mennyit fizet neked Soros?" Ne b+! Te tényleg ennyire lealjasodtál?
Pipás
@simmering73: Ez hülyébb mint az átlag fideSSnyikek.
Pipás
@Gyurka80: Te csak szimplán nézzél be az elmeorvosodhoz.
Aki Én
Rosszabb, mert az apja feltehetően nem komcsizott állandóan.
Dr. Proktor
Ellenzem, hogy valakit megitéljenek szüleiről, egyenlően mindkét oldalon!
Apuka a saját jogán volt besúgó, Varga Judit a saját jogán adta el magát a NER-nek...
Mindkét magatartás jellemzője a lelkiismeret hiánya!
Dr. Proktor
@Aki Én: Az impirilistázott...
Egyik kutya, másik eb!
istván irén
Alma nem esik messze a fájától mind kettő hazaáruló és kész. Nem Magyar álláspont csak a kormányé
karma1
@Emmersson71: Ha jol tudom, amig Apro Antal kormanyfo volt (vagy miniszterelnok? Annyira nem erdekelt a posztja) , es NEM volt besugo, , addig varga noimitator faterja partfunkci volt ES BESUGO. Es mondjuk ez kozvetlenul az apja, mig Apro Antal a nagyapja Dobrev Klaranak, koze nem volt az o politikajahoz.
Mindenesetre csak ebbol ertenek - de ezt akkor sem mutathatjak ki, ha tudjak, hogy ok meg a csaladjuk hunyo volt, mert azt kell jatszani, hogy ok korosztenydemokratak, nem az atvedlett szar komcsik, mint a kormany 3/4 resze most az.
karma1
@justhpeter: Ertelek en, Kedves Baratom nagyon jol, - nem akarsz ugyanolyan eszkozokkel elni, harcolni, mint amilyen mocskosan ezek teszik. Viszont nincs mas fegyver ellenuk, csak ugyanolyan, mint amivel ok piszkaljak mar 12 eve folyamatosan a mgyarokat. Ez haboru. Es nem az o fejeben, mert azt csak mezei dilinek, skizofrenianak hivjuk - neki azota haboru van az agyaban, amiota az apja hulyere rugdalta. Ez az a haboru, amibe a bekes magyarok nem akartak belemenni, viszont targyalni senkivel sem akar - tehat nincs mas lehetoseg, csak hogyha ratorik az ajtot, es addig pofozzak, amig lelek van benne. Hanyszor ultek mar le vele egy asztalhoz a szakszervezetek? Az elejen meg odakuldte a csicskasait, akik ossze-vissza megigertek mindent, aztan nem csinaltak meg az igeretekbol semmit. Mara mar targyalofeleket sem kuld , mar a latszatra sem ad. Azert kell ot megrazni, mint Krisztus a vargat, hogy helyrelottyenjen az agya, legalabbis annyi idore, amig felfogja, hogy nincs tovabb, az, amit kormanyzas cimen eload, az minden, csak nem kormanyzas - egy kulvarosi lebujbol a tisztesseges alkoholistak mar ugy kibaxtak volna, hogy a laba sem erte volna a foldet. Ugyhogy ezt hozta ki az emberekbol - ezt kell elviselnie! Nem mi sullyedunk le az o szintjere, - o keptelen felnoni a sajat feladatahoz, ergo, ott kell vele megkuzdeni azon a modon, ahogy abbol o megert valamit. Allitom, hogy mar csak eros hangulatmodositokkal tud mukodni, mar semmi koze a kulvilaghoz.
justhpeter
@karma1: Részben egyetértek, mert a "háborút" nem mi találtuk ki. De egy szint alá nem mehetünk le, mert az átlag választó meg fogja kérdezni, hogy miért szavazzon ránk, ha mi ugyanolyanok vagyunk. A legjobb megoldás, ha sokan megyünk el és leváltjuk ezt a pártállami kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhét és akkor Orbán is nyugodtan fordíthatja az idejét a hánborús fóbiáinak kezelésére.
Mobil123
@karma1: :)))) itt semmi nem változott (propin). Két hülye érvek nélkül megy szembe a többséggel .
Mobil123
@Horizont: Kíváncsi voltam a két túliskolazott érv nélküli szövegére:))))) jót vigyorogtam .
Lepényleső
A kommenteknek alapja lehet-e,- s ha az megfelel a tényszerűségnek,nem de szemlesütve kellene elhúznia fenébe?
Esetleg ez is bizonyíték a vér vízzé nem válik esetére?
karma1
@Mobil123: Hianyoztal mar a nepi egyuttesbol...:) "Nyugaton a helyzet valtozatlan"
Pipás
@Gyurka80: "Te lehet imádsz embert, de én nem vagyok olyan hülye!" Ez a mondat minden csak nem magyaros. Te magyarkodsz? Anyád, vagy apád valószínűleg román.
Gyurka80
@Pipás: Nem értesz egy egyszerű magyar mondatot?Román a tied idióta!
Pipás
@Gyurka80: Ha ez neked magyaros, akkor te nem vagy magyar. Ilyen egyszerű a képlet.
Gyurka80
@Pipás: Ahogy elnézem, csak te nem érted!
Pipás
@Gyurka80: Ezt a sötétséget, ami benned van, már nem lehet überelni. Nem a szövegértésről beszéltem, hanem arról, hogy a magyarok így nem beszélnek.
Gyurka80
@Pipás: Mondod ezt a körúton belülről...
FL4K
Kurva csúnyán beszél Varga Judit, aki kurvára az apja nyomdokaiban jár az alma nem esett messze a fájától, geci!

NULLA TUISZTELET A HAZUDÓS PARASZT NÁCI KURVÁNAK (IS) !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.