Bőkezű jutalmat kaptak a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vezetői a koronavírus-járvány tavaly márciusi kirobbanása – derült ki a Magyar Hang közérdekű adatigénylésére adott válaszból.

Müller Cecília hatmillió forintos elismerést kapott
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A lap megtudta, több mint 400 millió forint értékben kaptak pluszjuttatásokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai. 

Müller Cecília országos tiszti főorvos tavaly március és idén július között 5,99 millió forintos „motivációs elismerést” kapott, míg két helyettesének összesen bruttó 12,1 millió forintot utaltak el.

Az alkalmazottaknak be kellett érnie 500-600 ezer forintos jutalommal. 

Forrás: hang.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
6 millió Forint, azért hogy el tudta olvasni a papírlapot, amit elé tolnak???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
6 millió Forint, azért hogy el tudta olvasni a papírlapot, amit elé tolnak???
RonaGyuri
@Béla333: ez is sokat elárul Orbániáról! =))
Nessy
Csak ha részadatokat kértek tőlük, akkor kiderült, hogy olyan nincs! Hogy akkor miből lett összes adat, azt ne kérdezzük!
Emmersson71
Ennyiért hazudta, hogy a szájmaszk káros!
justhpeter
@Horizont: "Remélem meggyónja a bűneit. Van sok..." Természetesen ez fizikailag és logikailag is lehetetlen. Amennyi bűnt összehozott azoknak a gyónása három papot legalább három hónapra lefoglalna. Még kormányzati celebnek is alkalmatlan. Viszont a szervilizmussal Orbanisztánban legalább jól lehet keresni.
Clavigo
Ebből tellik majd több,,különböző méretű nyunyókára...Ne sajnáljuk tőle...
kereső
Mennyit kaptak azok az intenzives ápolók, akik a covid részlegeken dolgoztak végkimerülésig? Hm???
solidedge
A Sinopharm reklámarcaként kapta. Sőt, amikor nem volt elegendő maszk az országban azt fújta, hogy nem maszkot hordani, mert az nem véd a vírus ellen. Ezzel megakadályozta a túlzott maszk iránti igényt.
Nessy
@kereső: Feltételezem, ezt költői kérdésnek szántad!Szakadjon rájuk az ég!
134.bátor
Egy közmunkás ( aki persze fideszes ) 10 èvi jövedelme .
kereső
@Nessy: Egyre inkább csak költői kérdések vannak.
Persze, a jutalmazás oka is megvan. www.nnk.gov.hu/attachments/article/1052/Sinopharm%20ad%C3%A1sv%C3%A9teli%20szerz%C5%91d%C3%A9s.pdf

Az ápolók nem vettek vakcinát háromszoros áron. Nyunyóka igen-és mi fizettük.
Eladott Ország
A mezőfalvi nagyasszonyok plébánia templomának kihelyezett világi lelkipásztora
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/03/84498242_2766017870177936_2015700835744350208_n.jpg
Nincs praxisengedélye nem lehetne főorvos sem . Müller Cecíliáról már kiderült, hogy tájékoztatásra teljesen alkalmatlan. Most bebizonyosodott, nem található praxisengedéllyel, önálló szakorvosi tevékenységet nem is folytathat. Nem lehetne főorvos sem, csak beosztott, amíg el nem végzi a kötelező továbbképzéseket. Miért mindig a lehetséges legalkalmatlanabb embereket választják ki a legfontosabb pozíciókra?!
Csak azért jöttem hogy elb@sszam a hangulatot.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151808785_1419981688333383_2361190599079428920_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=AIo4GfmtjY4AX9aDRTX&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=02813c438ec02e701184babcf905140c&oe=613238D4
kereső
@Nessy: Az a véleményem, hogy "olcsójános" Cecilünk. Ennyiért eladni a tisztességét, a gerincét- az orvosi esküjét? Lúzer.
Németh István
@Béla333: Voltaképpen nem a Béla nevezetű Úrnak replikázok, hanem a cikk meglehetősen rossz szájízt keltő megjelenési formájához! Milyen alapon vonja kétségbe egy teljesen idegen tevékenységű terület akárkije, hogy ki mit érdemel, milyen elismerést kap a munkájáért! Ez az egyik! A másik ha azt és annyit tett volna a saját területén az illető aki bírál a 6 millió végett akkor menjen el a fogászhoz, vagy egy ügyvédhez és fizesse a kiadott számlákat a félórás művészkedésért! Ez a hölgy, a Müller Cecilia erőn felül tett és cselekedett a köz érdekében! tetszenek érteni moslékos vödrök, irigy szarjankók!!??? Ha kétszer ennyit kapott volna is kevés lenne! > nem beszélve arról a mocskos szekatúráról amiben az aljas szélsőséges jobb-bal liberális reakciós moslékok részesítették!
134.bátor
Most olvastam a Nyugati Fènyen,ez nem a vège. Az egèsz slepp között 440 milliót osztottak szèt!!!
sokanvagyunk
Tőlünk is folyamatosan kapott egy csomó ezt-azt...
tudode
Tárgyilagosan belegondolvan abba, hogy a 250 éves ÁNTSZ-t is, csupán forrásmegtakarítás céljából a bársonyfotel bitorLÓ átszervezte.
.
Már 2012-ben is "komoly gondok forrása volt a népegészségügy, akkora frászt adva, hogy aki tehette, nem fért össze hipokrtész eskújável, hanyat homlok hagyta ott azt a bábeli zűrzavart, a megalkuvók elfogadták a kedves vezető alárendeltségében igazodni ahhoz, akinek csupán jogÁSZ tanulmnyokkal igazgatya az államot, annyi jogszerűtlen firkálmánnyal, amleyre nem volt példa a honFOGlalás óta
.
---- Orvosi eskű
hu.wikipedia.org/wiki/Orvosi_esk%C3%BC#A_hippokrat%C3%A9szi_esk%C3%BC
--------------------------
.
---- Komoly gondok forrása az ÁNTSZ szervezeti átalakítása (2012. szeptember 28)
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/komoly_gondok_forrasa_az_antsz_szervezeti_atalakitasa
.
""""Esetenként az ország járványügyi biztonságát is veszélyezteti az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) legutóbbi szervezeti átalakítása, amelynek keretében
.
a szolgálat egy részét népegészségügyi szakigazgatási szervként (NSZSZ) a kormányhivatalok fennhatósága alá helyzeték.
-----------------------------
..
Aztán jött a hivatlan vendég, a pandémia, összelittyentette hadállását, a militarizált OPERATÍV TÖRZST!
.
A számháború eredeménye a mai napig 30.032 fő az áldozatok, bizonyára megjavultak a lélegeztetúőgépek,mivel napok óta nincs áldozata, de lélegeztetőgépen 11-en bedugták a falba a kütyüt, és onnan jön nekik a levegő
.
Az operatív izé kereszfaterja szerint
.
---- Orbán: Az a biztos, amikor bedugják a falba és jön a levegő
24.hu/kozelet/2020/04/10/koronavirus-lelegeztetogep-orban-viktor-kulugyminiszterium/#
----------------------------
.
Mit tehet a tisztfőorvos a tintanyalók alárendeltségében: Ha megszeretné élni a nyugdíját: igazodik"jobbra"! azokhoz akiktől ráfázik az, aki példaképnek tekinti!
Béla333
@Németh István: 13.58
A megszólítás okán válaszolok!
Tehát:
- semmit nem tudhattunk, hogy Szeszil mit is csinál, azon kívül, hogy mint egy nagymama különféle intelmeket mond. Pl. Egyszer hogy ne használjuk a maszkot, ha nem vagyunk betegek, késöbb meg hogy mindenképpen használjuk.
- nem adott tájékoztatást a járvány tényleges állásáról, csak arra a kérdésre válaszolt, amit valami rejtélyes módon előre eljuttattak hozzá, Ez így nem a közt szolgálta (ahogy írod) hanem a Fideszes propagandát.
- össze-vissza beszéltek a betegek számáról attól függően, hogy Orbán éppen a járvány növekedésében vagy éppen a csökkentésében volt érdekelt,
- A közpénzek költésével kapcsolatos válaszadási kötelezettségének a mai napig nem tett eleget, cinikus módon szabotálja a válaszadási kötelezettségét.

És még egy: az, hogy naponta kiálljon és egy papírlapról felolvassa a Fideszes adathamisításokat, arra Juci néni vagy Pista bácsi is képes lett volna és lehet, hogy ők 600 ezer Forintért is elvállalták volna.
Amit Szeszil most felmarkol ezért a nulla teljesítményért az a mi adóforintunk, ezért nem hiszem, hogy nyakló nélkül adnunk kellene neki, pláne hogy nem a közt szolgálta, hanem a maffiát!
Nessy
Száz szónak is egy a vége, aki becsületesen dolgozik, nem hajbókol, van saját véleménye, nem a gardróbban őrzi a gerincét, az nem sokra megy per pillanat kis hazánkban! Minél magasabb polcon van valaki, minél közelebb a tűzhöz, annál jobban megbecsüli, megfizeti a hatalom, néha a kevésért, esetenként a semmiért, már ami az értelmes tevékenységet illeti.
Yoda69
Azért ez mar több a sokknál. 30ezer ember elete szárad cecil leken IS. Ezért nem jutalom jár, hanem börtön.
Namely
@Nessy: "Száz szónak is egy a vége, aki becsületesen dolgozik, nem hajbókol, van saját véleménye, nem a gardróbban őrzi a gerincét, az nem sokra megy per pillanat kis hazánkban! "
kivéve, ha piacképes tudásod van. Mert azt bizony keményen megfizetik mindenhol (is). Akkor 6 millió forint, amiért itt anyáznak a havi befolyó pénz (és nem szakadtál meg).
Nessy
@Namely: nem lehet mindenki állami vállalat vezetője, vagy milliárdos kegyenc (tisztelet a kevés kivételnek). Én a végeken dolgozókról beszéltem. Gyári munkás, szakápoló, szociális gondozó, pedagógus, stb.
simmering73
Akinek Orbán Viktor a súgógépe az biztosan nem érdemli meg.
134.bátor
6 milliót kaptak fejenként,mert a munkájukat vègeztèk. Plussz a fizetèsük. Amièrt egy ország röhögött,az infatilis,gyerekes,idióta vigyorán,meg a másik kettő nèmaságán.
gina
Megérte ennek a szemét gerinctelen vén nyanyának a seggnyalás, amit érdemel az a börtönben rohadás
kereső
@Nessy:" Minél magasabb polcon van valaki, minél közelebb a tűzhöz, annál jobban megbecsüli, megfizeti a hatalom, néha a kevésért, esetenként a semmiért, már ami az értelmes tevékenységet illeti."- na de, a károkozást is? Vagy arra kapta a "motivációs" pénzt?
Nessy
@kereső: Látod, erre nem is gondoltam! Elképzelhető.
kereső
@Nessy: Mi másra gondolhatnék, amikor a járvány elleni védekezés legfőbb eszközeit elszabotálta az NNK- a kiterjedt, ingyenes tesztelést-és ennek nyomán a kontaktkutatást, az izolációt. És ezért az NNK vezetője, az országos tisztifőorvos a felelős. Nem az operett törzs, amelynek bohóc szereplője volt az a személy, akinek legfőbb feladata lett volna a védekezés levezénylése , orvosi-járványtani szempontból E helyett jött egy volt rendőr, jogász végzettséggel, és jöttek a katonák logisztikai ismeretekkel. Na f@xa. Ez is egy hungarikum.
Namely
@Nessy: nem is róluk beszéltem, hanem olyan szakemberekről, akik bőven kapnak ennyit (pl nálunk egy senior tőzsdei quant simán kap ennyit, akik londoni cégeknek dolgozunk távolból).
vacsi
"5,99 millió forintos „motivációs elismerést” kapott, míg két helyettesének összesen bruttó 12,1 millió forintot utaltak el."
Ha jól számolom, akkor valamelyik helyettese 6 milliónál is többet kapott - vagy mind a kettő? De vajon miért?
Namely
@Nessy: az egyik legjobb. Ha van gyereked és érdekli a matek, akkor irányítsd arrafelé. :)
Nessy
@Namely:Egyetemi szinten tanulta a betegútszervezést, betegirányítást, de most más területen dolgozik.
csak úgy....
jó parti lett a cili, nosza shikari! -ne maradjatok örökre pártába..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.