Rusvai Miklós a most következő tömegrendezvények miatt aggódik, szerinte ezek hatását meg fogjuk érezni, lépcsőzetes emelkedés jöhet a rendezvények után a fertőzésszámban.

Ősz elején isszuk meg a tűzijátékos tömegbuli levét: lépcsőzetesen robban be a negyedik hullám

Fotó: pixabay.com

A porfilio.hu az ATV beszámolója alapján azt írja: a virológus a soron következő tömegrendezvények miatt lépcsőzetes emelkedést vár a fertőzöttek számában. Ősz elejére beérik a tűzijáték, mint tömegrendezvény hatása.

Következő nagy kockázatos esemény az iskolakezdés, ahol a nyaraló, oltatlan gyerekek találkoznak.

Majd a következő pont az Eucharisztikus Kongresszus, utána a vadászati kiállítás.

Rusvai Miklós szerint a negyedik hullámban a betegek és a halottak száma már nem lesz olyan magas, mint tavasszal volt, kijelentette:

"Az oltottak is fertőződnek, de nem betegednek meg. Ők rontják majd a fertőzöttségi statisztikát, de nem helyeznek nyomást az egészségügyre, a kórházakra”

– mondta a Spirit FM Aktuál című műsorában a virológus.

Forrás: portfolio.hu

Címlapkép: pixabay.com

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@ómió: Az úgynevezett "szókincsed" a nullával egyelőemag! Az biztos hogy nem vagy egy kimondott Demosthenes!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: De te az eddigieket se szoktad megérteni! A kutyád próbálja neked elmagyarázni, de őt se érted!:-))))))))))))))))))
silber13
@ómió: HÚÚÚÚÚ!:-)))))) Soat kell bifláznod a másoktól kapott Írományokat, amíg végre képes vagy felfogni azzal a setét agyaddal? Szegényke...!:-)))))))))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: A kutyád biztos szívesen lenne agydonorod! Te is mindjárt értelmesebb lennél! Gondold meg! Ja, hogy jelenleg nincs mivel!? Hát, ez, bizony, maga az "efftársi csiki-csuki" tenálad!
Nessy
@magyar1: Ugyanúgy megfertőződhetnek, mint bárki más. Ugyanúgy fertőzhetnek. A védettségi szinttől függően enyhébb formában esnek túl a betegségen, bár a későbbi szövődmények náluk is kialakulhatnak. Talán kevesebb lesz a kórházi eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.