„Bemutató a Gyurcsányi vérfürdő 15. évfordulóján!”– írja Kocsis.

Kocsis Máté: azért készült az Elk*rtuk, hogy emlékeztessen a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A tegnapi napon hivatalossá vált, hogy mikor mutatják be az Elk*rtuk című, Gyurcsány-korszakról szóló filmet. A hírre természetesen maga az érintett is reagált, amit aztán a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté sem tudott szó nélkül hagyni.

Kocsis egy Facebook-posztban osztotta ki Gyurcsányt, és egyáltalán nem finomkodott.

Előbb ez a fránya petíció (pár nap alatt százezrek aláírásával), most meg ez film? Az áldóját!

Nehéz lehet a bukott miniszterelnöknek, amikor kezd összeomlani az emberek feledékenységére épített kampánya. Nagyon nehéz, a teringettét!

– kezdi. 

És hiába csodálkozik rá az orrméretére, nem amiatt készül a film, hanem azért, hogy emlékeztessen mindenkit a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire. A bűnökre, amiket piros tornacipős idétlenkedéssel próbál meg nem történtté tenni. A szétrabolt, kiárusított országra, a devizahitelekbe hajszolt családokra, az elvont bérekre, az elvett nyugdíjakra, a leépített iskolákra, kórházakra. Hogy emlékeztessen mindenkit a kormányprogrammá emelt hazugságokra, az azt követő jól szervezett, hatalomféltő állami erőszakra, vérre, és végül a teljes bukásra.

Már nincsen sok választása. Azért nincs, mert elk.rta. Nem kicsit, nagyon. Európában olyan böszmeséget még senki nem csinált, amilyet ő. Nyilvánvalóan végighazudta az elmúlt másfél-két évet is, épp ezért kell minden erőnkkel megakadályozni, hogy újra a hatalom közelébe kerüljön!

– buzdít. Majd végül kis túlzással a film bemutatójának a dátumát is közli:

ELK RTUK – a film, amit annyian el akartak hallgattatni. Bemutató a Gyurcsányi vérfürdő 15. évfordulóján!

Fotó: MTI/Illyés Tibor

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor egy kormányváltás esetén legalább 11 filmet kell majd csinálni. És lesz olyan év, amelyikben egy nem is lesz elég.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Akkor egy kormányváltás esetén legalább 11 filmet kell majd csinálni. És lesz olyan év, amelyikben egy nem is lesz elég.
Macskaszem
Te kis geciputtony, a kutyát se érdekli már Gyurcsány, mivel a Csutkány és bandája már ezerszer, milliószor felülmúlta, bármit is követett el. Nem kelletek már, a többségnek elege van a gátlástalan hazudozásból, lopásból, aljasságból.
134.bátor
Ennek teljesen Gyurcsány fóbiája van...kis,hülye buzi,ki fogja megnèzni ezt a szemetet?? Ja,majd kötelezővè teszitek az iskolásoknak,kis csîra,ugye?
Néro
Hát Málékám ahhoz nem kel film itt vagy te és minden nap emlékeztetsz a rendszerváltozás ELŐTTI legsötétebb időkre.
Emmersson71
Bizony, a sötétek garázdálkodtak az utcán és összeszarták a Kossuth teret!
csipetke
Elszartak 800 milliót erre a filmre,és ahogy olvasom,eleve kudarcra van ítélve,mert a kutya se kíváncsi rá...
human
Mátékám. A ti 12 évetekből regényeket, sorozatokat, akciófilmek tömkelegét lehet majd készíteni. Gondoljatok csak
- az Orbán család vagyonosodására,
- a Tiborcz lámpabizniszre,
- Mészáros gazdagodására egy romantikus golddigger szállal fűszerezve
- Pegazus kémtörténetére
- a rendőrautó hátsó ülésén meghalt vállalkozóra,
- a rejtélyes osztrák nyugdíjas által elgázolt polgármester jelöltre,
- Szájer ügyre,
... és még hosszan lehetne sorolni a nemzetközi szinten is sikerre ítélt regény és film történeteket.
Qqberci
Mártuska! A legsötétebb időszakot most éljük!...
tudode
Azoknak a magyar állampolgároknak van igazuk, akik elhagyják azt az országot, ahol megy az acsarkodás, az agymosás, a lelki terror attól, aki "csak" falKÁBAN erős!
.
:Lássuk csak milyen élni abban az országban, amely éül, szépöl, és állatnak, kutyának, embernek jobb élni:
.
---Teljesen más a külföldi légkör?
www.atv.hu/videok/video-20210907-teljesen-mas-a-kulfoldi-legkor
------------------------
.
Eljön az ideje annak, amikor őféleségét tűzen, vizen, levegőben követök ugyanúgy kihátrálnak az elfajzott béközepestől, amint rossz időben rossz helyen lesz, mint amire már volt példa:
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
--------------------------
.
Szerenád a falKÁNAK
.
--- Solti Károly: Az ember egy léha, egy könnyelmű senki
www.youtube.com/watch?v=eeAHpPNSHCc
------------------------
.
Nagy ügy?
.
--- Nem hívják meg Gyurcsány Ferencet a Gyurcsány-film bemutatójára
www.atv.hu/belfold/20210909-nem-hivjak-meg-gyurcsany-ferencet-a-gyurcsany-film-bemutatojara?fbclid=IwAR33NmLmn1qKT7Qb_TOZdQpKVQSvsZ3Q4ZAcRUuhP1FhMRESFWMKq-LmozA
-----------------------
.
Ismerve Gyurcsány Ferencet!
.
Meg is köszöni az INGYEN REKLÁMOT!
..
Szégyentelen bársonyhokedli pályázó!
lampa laz
Te szerencsétlen gyökér, inkább ez a valóság és ezt még filmre vinni sem kell, mert naponta lejátszátok nekünk...Európában olyan hatalmas mérvü rablást még egyetlen politikus sem csinált, mint amilyet orbán. Köztudott, h végighazudta az elmúlt 12 évet, épp ezért minden erőnkkel meg kell akadályozni, hogy újra a hatalom közelébe kerüljön!
Aki nem a dagadt csutkány seggéből lóg ki az mind így látja. A 2006-os dzsemborit is ti szerveztétek meg, mert tudtátok, h másként nem nyertek választást. Most is ezért csináljátok a botrányt mert nem bìztok már a választóitokban sem.
Gazella
@Qqberci: kérlek... ne hivd mártuskának... Az a becenév pont a Márta névből alakult ki.
Gazella
Nah buzi.. gyorsan térj meg... a narancs a legaljábbnál legaljabb diktatúra korszakot adja ma a népnek.
Nessy
Kocsis Máté hol a csudába volt 2006 őszén? Hogy nem Budapest belvárosában az hét szentség! Annyira nem volt "sötét", a vandálok gondoskodtak róla némi autó, kuka, meg amit találtak felgyújtásával. Imádták a molotov koktélokat! És ezek a általatok szentté avatott a pofájukat, kapucnival, sállal takart hős, tiszta tekintetű ifjak voltak! A sérült rendőröket is megkérdeztétek?? Tényleg kik is csinálták a vircsaftot a tv székházban és környékén? Budaházyt kérdezzétek!
Klubtag
...valóban és ez bizony nem kis részben a fidesz-kdnp.nek is köszönhető, mivel ilyen aljas, mocskos, hazug ellenzéke magyar kormánynak még nem volt...s, ha megállja a vád a helyét az "országrontó Gyurcsány-kormány" esetén, akkor nyugodtan odaültethető a vádlottak padjára az egész orbán-banda, mint országromboló ellenzék. Az elmúlt 11 év ékes bizonyíték arra, hogy milyen gazemberségeket hajtottak végre kormányon is...ők ilyenek és nincs is remény, hogy ez jobb legyen, csak a politikai megsemmisítésük az egyedüli megszabadulás a végzetétől e nép számára.
simmering73
A rendszerváltást követő időszak legsötétebb éveit éppen most éljük, immáron 11 éve, Málécsicska.
134.bátor
@csipetke: Hol olvastad? Mintha hájjal kenegetnènek:)
csipetke
@134.bátor: 18:22 Valami filmes szakfütyülő mondta,hogy egy összegányolt film. Az idősebbek,mint mi,emlékszünk arra,hogy mi volt akkor,ezért minket nemigen lehet rávenni,hogy megnézzük. A fidesz ezzel a fiatalokat akarja megszólítani, de az ő számukra ez a film teljesen érdektelen. Ez egy 800 milliós Gyurcsányozás
gina
Ilyen sötét 12 év mint amiben ti uralkodtatok sosem volt a magyar nép életében, kár hogy nem Észak Koreában vagyunk ott már régen kivégeztek volna titeket népgyilkos tolvaj szemetek
verőce21
Ezent kívül, buzipropagandával sehol nem lehet választást nyerni!
az ellenzék katasztrófa...

Ahogy elvesztették az előző választást, amikor a határon megjelentek egy drótvágóval, úgy vesztik el a következő, '22-es választást a pedofilok támogatásával.
szép új világ
Hofit gondolatait idézve: A film jó, azzal nincs semmi baj, no de a vágás - az pocsék! Mert keresztbe vágták, pedig hosszába kellett volna és akkor mindjárt két mozi lenne majd üres, nem csak egy...
Pálffy
Fantasztikus ez a Máté gyerek. Úgy hazudik, de úgy, hogy na! Persze a Fidesz vergődéséből levonhatjuk a konzekvenciát - rendkívül be vannak tojva. Egy nagy szerencséjük van, a halálbüntetés kiment a divatból, de valljuk be, amit azért sokan visszaállítanának a Kormány és a 133 bátor ember esetében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.