Identitáskártyát húzott elő a DK Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter egyezkedésének hírére.

A 444 cikke szerint a Demokratikus Koalíció oldaláról bedobták az identitáskártyát azután, hogy Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter egyeztetni kezdett egy esetleges visszalépésről. Azt, hogy Dobrev Klára az egyetlen női jelölt a miniszterelnök-jelöltek között, az hangsúlyosan csak az első fordulós győzelme után került elő, méghozzá magától Dobrevtől, majd pedig az egyezkedés hatására jött be a DK-közeli sajtóban ez a narratíva, mármint hogy férfiak szervezkednek az első körben győztes nő ellen.

A DK-nál már arról szólnak a hírek, hogy férfiak szervezkednek a győztes nővel szemben

Fotó: Facebook/Dobrev Klára

A lap több címet is idézett a párthoz köthető Nyugati Fény oldaláról:

Fotóval: Amíg Karácsonyék a kigolyózására szervezkednek, Dobrev Klára a kisfiával foglalkozik

- “Nem lesz ez így jó, urak!” – A DK alelnöke üzent a Dobrev Klára ellen szervezkedő férfiaknak

- Jakab Péter világosan megüzente a Dobrev ellen szervezkedő férfiaknak, hogy rengeteget ártanak az összefogásnak

A legerősebb a cikk szerint ez a cím lett:

- Forrnak az indulatok, amiért a két férfi a győztes nő kiszorításáról alkudozik

Forrás: 444.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
A 444! miért kavarja, a büdöset? Na, de komolyan?Azzal miért nem foglakozik független és pártatlan médiiaként, hogy a két jeles férfiú miket is nyilatkozgat itten? , és mire készülnek?
Egyébként meg ami iagz, bár Dobrev Klára sohasem hivatkozott semmilyen formában női mivoltára- erre csak MZP utalt. Akkor most miről is ir, a hogyishivják?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
A 444! miért kavarja, a büdöset? Na, de komolyan?Azzal miért nem foglakozik független és pártatlan médiiaként, hogy a két jeles férfiú miket is nyilatkozgat itten? , és mire készülnek?
Egyébként meg ami iagz, bár Dobrev Klára sohasem hivatkozott semmilyen formában női mivoltára- erre csak MZP utalt. Akkor most miről is ir, a hogyishivják?
namihami
És mint nő, még ennek ellenére (vagy tán épp ezért) is százszor gerincesebb és korrektebb, mint a vereségük miatt a sebeiket nyalogató és azonnal támadást indító két férfi. A M-Z esetén még érthető is, hiszen egy olyan kiugrott fideszes, aki egyrészt vesztett, másrészt talán vissza szeretne kerülni az akolmelegbe. A K egy külön orvosi eset. A teljes budapesti ellenzéki vezetés és a szavazók is felsorakoztak mögé és most ezt a tény valahogy semmilyen sz@rkeverésben nem gátolja.
Az embernek szinte meggyőződése, hogy orbáni parancsot teljesítenek?!?! És, a jelek szerint, jól!
fergeteg
Kormány váltó egylet.
Áttérés a jobboldali kormányzásra.
Mint Angliában. Jobbon ülsz,jobbra hajtasz.
namihami
@fergeteg: Azért a sofőr aknamunkájáról se feledkezz meg. Az árokbahajtás nem a hajtás oldalától, hanem a sofőr hülyeségétől függ. És a jelenlegi sofőr ezt igen intenzíven és állandóan gyakorolja. ""Nem vak ez a ló...""
Havanagi
@namihami: Ráadásul a Klára elleni teóriájuk is nagyon sántít.Orbán KISZ titkári,az apja párttitkári múltja nem zavarja őket ? Csak Gyurcsány.Valami jobb indok kellett volna a hataloméhesség,idő előtti ígérgetések mellé.
Emmersson71
@KisTehen: Én azért nem szavazok majd Orbánra, mert dagadt :P
...persze, van pár apróbb dolog, ami elriaszt ;)
Emmersson71
@Horizont: Azt kéne felfogni, hogy ez a "nőzés" kb olyan, mint az "azé', mer' én cigány vagyok?!" szöveg!
NEM! Qrvára nem érdekel senkit - normáliséknál!!! -, hogy a jelölt punás vagy fütyis!!!
Korrekt, becsületes POLITIKUS legyen...aztán pont leszarom az ivarát!
kereső
@Emmersson71: Dobrev nem is hivatkozott erre sosem. Nincs is rá szüksége! MZP volt olyan kedves, hogy utalt erre egy interjúban- női miniszterelnök Magyarországon?
tudode
Szinte minden lábon maradt orgánum a kedves vezető diktaTŰRHÁJÁBAN kénytelen elferdített hírekkel megjelenni, mert már a 444 sem kommentelhető, mint korábban az Origó, nehogy a közel 100 éves Népszabadság sorsára jussonak, amelyet a politikai szélhámos egy tollvonással megszüntette, megalakítva a vidéki lapokból valami KESMA-t, amelyek szóról szóra ugyanaz a hír jelenik meg.
.
Ellentétben az Index szétválása után a Telex, amely tartja magát a tisztességes újságíráshoz, mint pl.
.
---- Keményebb ütközeteket hozott a miniszterelnök-jelöltek második vitája.
telex.hu/video/2021/09/25/masodik-miniszterelnok-jelolti-vita-rtl
.
„””Az RTL Klubon rendezték meg az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek második vitáját, ahol az öt résztvevő már nem finomkodott egymással. Magyarkvóta, Tóth Csaba mögül kiforduló Karácsony Gergely, melegjogok, cigánykérdés és őszödi beszéd: videós összefoglaló a 90 perces vitáról.””””
-------------------------------
.
Több orgánum megengedheti magának, hogy nem ismeri el azt, hogy a miniszterelnök-jelöltek az értelmes politikai művészetet adják elő, egy elhatározással, megszabadítani az országot egy politikai szélhámos praktikáitól, amelyet már az átkosban is megengedett magának az agyba, főbe vert, megjelenésében kertitörpeként, aki csak a soha be nem álló szájával, és falkában erős, egydül olyan magányos, mint egy fűszál
.
----- A magánember
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
---------------------------
.
Elhúzódott tőle mindenki, mint egy leprástól!
Emmersson71
@Horizont: Még egy gondolat ehhez a "nő" dologhoz...

Azt szoktam mondani, hogy sok esetben a nők önmagukat alázzák meg akkor, amikor azt mondják, hogy "nőként érte el...". Ezzel azt a sikert teszik másodosztályúvá, amit igazából EGYENRANGÚ versenytársként ért el a hölgy! Elég Polgár Judit nemzetközi nagymesterre gondolnunk, aki nem csak nőket vert igen sokszor.

Mindenki ismeri az "első női űrhajós" nevét. Ő 1963-ban jutott a világűrbe. Ám nőként feljegyezte a történelem a nevét. Miközben az előtte 2 évvel korábban - Gagarinnal egy évben - repülő USA első űrhajósának a neve (Alan Shepard) alig ismert. Vagyis csak azért "előzi" meg az egyik űrhajós a másikat, mert nő!

Mindkét helyzet szánalmas és felháborító. Sem előnyt, sem hátrányt nem kell jelentsen valakinek a biológiai neme!

***

És - mondom ezt Dobrevre szavazóként! -, ha egy politikus egy versenyben megméretteti magát, az vállalja a versenyt a többi vetélytárssal szemben. Ha ezt nőként vállalja, akkor utólag ne hivatkozzon erre, mintha az gyengesége volna, és előnyben lennének az ellenfelei!
Emmersson71
@kereső: A Nyugati Fény bedobta ezt, a DK pedig nem igazán határolódott még el. Minimum egy FB bejegyzéssel kéne erre reagálnia Dobrevnek!
Macskaszem
Bevallom, miután Jakab kiesett hajlottam volna MZP felé, de az, ahogy ez a két beszari jellemóriás összefogot Dobrev ellen, az elég bányászbéka jellem. Ha ez megtörténik, biztos, hogy Dobrevre szavazok, mert semmivel sem különbek annál, aki ellen elvileg harcolnak vagy mi a tököm.
Emmersson71
@Emmersson71: 444 cikkből: "Az, hogy Dobrev Klára az egyetlen női jelölt, korábban inkább utalásokban került elő. Győzelmi beszédében Dobrev Klára már hangsúlyosabbá tette ezt, amikor felsorolta az előválasztáson győztes nőket."

Ez pozitív diszkrimináció, amely hatásában a győztes DK-s férfiakat másodosztályúnak tekinti!
Nessy
@Emmersson71: Az éremnek két oldala van! Nézheted úgy is, a DK bátran indított nőket is, akik aztán nyertek! Nem kvóta, valós eredmény.
Emmersson71
@Nessy: ...és akkor is megkülönböztetés.
jesz
kedves jelölt asszony. Ha módja van rá, tetessen más fotót a címlapra...ezen nagyon szép, de nem őszinte a mosolya. Vágja nyakon a fotóst.
Nessy
@Emmersson71: De jó is lenne, ha ez lenne az egyetlen megkülönböztetés kis hazánkban! Ráadásul, erről még törvény sincs!
Emmersson71
@Nessy: Már hogyne volna?!

"Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait."
/Magyarország Alaptörvénye/

Ez összhangban áll az Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatával, amely kimondja: "Minden emberi lény szabadon születik és egyenlő méltósága és joga van. Az emberek, ésszel és lelkiismerettel bírván, egymással szemben testvéri szellemben kell hogy viseltessenek."
Nessy
@Emmersson71: Ez a szép elmélet, és mi a gyakorlat? Csak egy "apróság": Ellenzék = Ellenség!
Emmersson71
@Nessy: Jaaa..te törvényt említettél :)
Arra 2 illetve 3 válasz van.
1. Nem tartják be.
2. Betartják. Ezen belül van a belátó jogkövetés és a büntetéstől tartás miatti jog betartása.

De törvény van!
Nessy
@Emmersson71: Ami azt illeti a legutóbbi "pedofil törvény) csak egy hangyafülnyit homofób. Mert a kisebbek védelme, segítsége, felvilágosítása a veszélyekről a pedofíliától csak a címben szerepel.
A betartásról csak annyit, hogy mindenkire vonatkozik a törvény, kivétel: és itt jön egy szép hosszú felsorolás, élen a törvény alkotókkal.
kulabombaafityiszre
a 444 a fő szdsz újság.Ezek sem bírják megemészteni,addig kavarta az szdsz a szart amig nem szavazott rá senki.A nagy szdsz rendszerváltó párt amalyik saját magát szüntette meg a mohóságával.Azt hitték nyolc fővel ők a mérlreg nyelve aztán kiderült csak egy okoskodó koloncok.Megérdemelték a sorsukat.
Most aztán a sok bukott szakértőjük okoskodhat.
fergeteg
b...meg Gyurcsányné húszéves fényképével akartok nyerni?
Emmersson71
@kulabombaafityiszre: Markó Beátával alapvetően nem értek egyet, nem hinném, hogy álválasztásról és álellenzékről van szó! (ha mégis, akkor min lepődik meg, miért háborog MZP és Karácsony taktikázásán?!)

De ez a bekezdés korrekt: "És ekkor – a második fordulót meg sem várva! –, a számlálás teljes befejezése előtt beindult a tipikus magyar gépezet! A második és a harmadik helyezett fairplayjátékos azonnal felrúgta az eredeti megállapodást. Azon melegében taktikai tárgyalásba fogtak, megindult a csiki-csuki, a ki lép vissza kinek a javára, a ki mit kap miért cserébe, alkut követte alku, s úgy elkezdtek pozíciókat osztogatni egymásnak a majdani kormányban, mintha már megnyerték volna a jövő évi parlamenti álválasztást is. S ezzel nem csupán áthágták az eredeti megállapodást, nem csupán megszegték a választóiknak tett ígéretüket, de egyben kivették a döntés lehetőségét is a szavazóik kezéből."
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 14:58 ♦ " Kétségtelen, hogy akár 12 éven keresztül is hatalomban lehet maradni azzal, hogy valaki az egész kormányzását összeesküvés-elméletekre és bizonyítást nem nyert rágalmakra építi, de azért az idő múlásával ez rendszerint szörnyen kínossá válik. Ez a narratíva szerintem most már a paródia felső határát súrolja. Ezt a rövid bullshit-kollekciót is soronként szét lehetne szedni, de a legfontosabb mégiscsak az, hogy tizenkét év kétharmados pöffeszkedés után arról panaszkodsz egy küföldi lapban, hogy te még mindig a 12 évvel ezelőtti démonaiddal küzdesz, miközben arról egy rohadt szót nem ejtesz, hogy tizenkét év után a főellenséged a te halálhörgéseid ellenére a legszervezettebb ellenzéki pártot vezetik, te pedig petíciókkal meg egybites mémvideókkal akarod legyőzni őket, miközben telibeszarod, szóra sem tartod érdemesnek sok százezer magyar állampolgár demokratikusan kifejezett akaratát." "Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője" - mondta Orbán Viktor, belefeledkezve téveszméibe. Valóban, csak ezt Simicska nem így fogalmazta meg. Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Ez az ember így látja. Valóban bolond. Már nincs is akkora tükör az országban amibe beleférne a pofája, de inkább ő egy mezei büdös köcsög.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/79665333_2547600355471980_6124482875715747840_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=yrSenM-DalQAX9yLyzE&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=59541c71cccaa36ba2776655c6e5843d&oe=617F20F1
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/178481021_170800544912396_3437379584240209782_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=lJp5whryFnMAX8JmllZ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=77d2a964e0fd2828c3aa0086f1d231ce&oe=617E45A3
kereső
@Emmersson71: Már elhatárolódott, még a szavazás időszakában- mert ez akkor volt téma, amikor MZP bedopta. Hogy miért szedte elő ezt most a 444! nem is annyira rejtélyes.
Eladott Ország
@fergeteg: Lávai Anikó szétvert arccal, amikor a páleszből és a kokóból több volt a kelleténél, és beindult a "közjószág kezelése."
olkt.net/wp-content/uploads/2019/07/K%c3%a9pkiv%c3%a1g%c3%a1s-103.png
kulabombaafityiszre
@fergeteg: ma, 14:58
Gondolom Dobrev Klárát akartál írni.
Neked nem mindegy hány éves fényképet raknak ki,a te példaképed a dagadt kolostormalac,ha már gyurcsányné.
telegdilaci
Szégyen ez a két fa@X-kalap elárulták az összefogást,ebből nagyon nagy bukta nem kormányváltás lesz,mind a két gerinctelen,hiteltelen,ilyen hozzá állással teljesen el bizonytalanítják a választókat,remélem egyikre sem fognak szavazni ahogy én sem az ilyen aljas gyalázatos viselkedésük miatt! mehetnek a süllyesztőbe,mit várhatunk a Fidesztől ha az összefogásban résztvevők is visszafelé mutogatnak ahogy Orbánék is!
ómió
Ezek az "efftársi udvari intrikák"...!
bence
A két szégyentelen faszkalapnak süllyesztőben lenne a helyük ! Mindenre valók csak nem egy ország kormányzására !
Béla333
A DK a Jobbikkal köthetett az előválasztásról paktumot, az nem baj a DK-soknak, csak az a baj, ha Márki-Zay és Karácsony tárgyal egyikük visszalépéséről, mert már egyenesen felháborító, a választók arculcsapása.
Az nem a választók arculcsapása, hogy kimutyizták, hogy hol ki lépjen vissza a másik javára, csak azzal van gond, ha ugyanazt más csinálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.