Ezt a lehetőséget Márki-Zay Péter lengette be vasárnap délelőtt a Facebookon. De mondott ennél még cifrábbakat is.

Hajmeresztő elmélet: a Fidesz saját aktivistáit küldi Dobrev Klárára szavazni

Fotó: Facebook

Önöket arra kérem, hogy ha hazánk sorsán változtatni akarnak, akkor feltétlenül és minél nagyobb számban vegyenek részt most a következő hét napban az előválasztáson

– mondta a 24.hu által idézett Márki-Zay Péter vasárnap délelőtt közzétett Facebook-videójában. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a magas részvétel a kulcs, mert

„ha alacsony lesz a részvétel, akkor Dobrev Klára nyer, és Orbán Viktor nyugodtan alhat”.

Márki-Zay ezen kívül arról is beszélt, hogy úgy véli, még a DK-nak is az az érdeke, hogy ő nyerje ezt a választást, hiszen ők tudják leváltani Orbánt.

Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem még a Fidesz is mozgósítani fog, ezért a választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlunk fel. Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett választási csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani, adott esetben a választás meghackelése érdekében

– fogalmazott, majd arra kért mindenkit, hogy nemcsak a nyomravezetői díj miatt, hanem akár pusztán tisztességből is, de tisztességen vegyen részt mindenki az előválasztáson.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Facebook

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Igyál mégegyet és fogd rá a nyuszira!""
Egyre inkább biztos vagyok abban, hogy ezt a M-ZP-t a Fidesz szándékosan és előre kirendelte az ellenzék emberei közé. Minden megszólalásával inkább gyengíti az összefogás, ahelyett, hogy erősíteni. Vagy legalább kussolna!
Ha már nyerni nem tud, legalább veszítene úriember módjára. De pont az nem áll össze a ""nag, jobboldaliérzelmű, keresztényneveltetésű"" ember (!!!)nek.
""Ne higgy a görögnek, mégha ajándékkal is jön!"" -- Ne higgy a kiugrott fideszes kereszténynek, mégha ellenzékinek is mondja magát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@sgl: Most meg bedobta azt a lehetoseget, hogy a fidesz Dobrevre fog szavazni. Mert el akarja a disznosagot mar most takarni: a fidesz OT fogja tamogatni ezerrel...
De remelem, - mert csak remelni tudom, mert nem ertek hozza, - hogy az online leadott szavazatokat vissza tudjak keresni.
Azt hiszem, ezert kellett az elozetes lejelentkezes a partoknal, hogy kesobb olyanok ne tudjanak szavazni, akik nem jeleztek elore.
Sajnos, olyan fokon nem ertek az informatikahoz, hogy tudjam, hogy ilyen esetekben meg lehet-e allapitani, hogy egy bizonyos IP cimrol hany szavazatot kuldtek el, illetve hogy be lehet-e azonositani a szavazatok eredetet. Csak abban bizok, hogy az arckepes online szavazasnal kiderulne, hogyha valaki robot, vagy kamu, ugye?
Szerintem - mar tobbszor, tobb helyen is leirtam - hogy az ex-fideszest orban kipecezte maganak, es ugy adja at neki a hatalmat, hogy o meg a csokosai, csaladja el tudjon menekulni bantatlanul Magyarorszagrol, - ugyanilyen alkuval kerult anno putyin is a hatalomba, (nem kellett neki puccsolnia, balheznia, csak megzsarolta a reszeges jelcint, es azt mondta neki, hogy elhuzhat a dacsajaba bekeben, csak adja at neki a hatalmat - jelcin meg belement, mert meg a hatalomnal is jobban szerette a vodkat.
Nessy
Alapjába véve, felesleges ez a harci kakas viselkedése MZP-nek. Először is nyerni kell 2022-ben, és a nyertes párt/csoport alakíthat kormányt, ha az Orbán hű közt. elnök úgy dönt. Ismerve a fidesz eddigi választási manővereit, nehéz lesz! Neki nem gond a közpénzből kamupártokat indítani, szavazókat utaztatni, ajándékot osztogatni. A maguk által készített választási törvény már csak hab a tortán.
Peller Anikó
@karma1: Dehogy adja át MZ-nek a hatalmat, senkinek sem adja át. Az előválasztást meghekkeli vele, Dobrevet kiejti aztán kész, mehet a süllyesztőbe, Jövőre a választáson már nem fogják támogatni, akkor MZ már sehol sem lesz, a többit meg elcsalják.

Hogy jut eszedbe ilyen butaság?

És mit akarsz előkeresni online? Joguk van szavazni, akárkinek, Mozgósította a birkáit.

Az indexes felmérés viszont simán csalás, hazugság, azt néhány ember is képes meghekkelni.
evacica
@kereső: A Dksok és szimpatizánsai okosabbak mint ez az öntömjénező agresszív erőszakos MZP/ Bennünket nem téveszt meg! Jakab korrekt egyenes ember ne dőlt be MZP nek Gratulálok Neki!
kereső
@evacica: Tőlem Fair Play dijat kapott JP.
evacica
Ez az ember nem csak erőszakos, agresszív , de még gátlástalan is! Aki rá szavaz kap egy másik Orbánt!Óvja Isten M.o Marki Zaytól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.