Propaganda hírlevelet küldött Orbán Viktor azoknak, akik regisztráltak az oltásra. Eddig is küldtek már hírleveleket, de kizárólag a járvánnyal kapcsolatos hírekről és számokról, amire igent mondott a regisztráló állampolgár akkor, amikor bejelölte, hogy a továbbiakban is kér tájékoztatást.

Orbán levelet küldött az oltásra regisztráltaknak, de most olyan témában, amire nem kapott engedélyt

Fotó: miniszterelnok.hu

Propaganda hírlevelet küldtek szét Orbán Viktor nevével fémjelezve azoknak, akik regisztráltak korábban az oltásra a koronavirus.gov.hu-n és bejelölték, hogy a továbbiakban is kérnek tájékoztatást.

A 444.hu emlékeztet, hogy eddig is küldtek már hírleveleket, de kizárólag a járvánnyal kapcsolatos hírekről és számokról, intézkedésekről, most viszont új szintre lépett a tájékoztatás, ugyanis az e-mailből meg lehet tudni, hogy:

a járványról szóló konzultációban több mint 1,4 millióan mondták el véleményüket,

a hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbították,

döntöttünk a családi adóvisszatérítésről,

támogatják az idős honfitársakat egy 80 ezer forintos nyugdíjprémiummal,

és folytatják az adócsökkentés politikáját.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: miniszterelnok.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Na kérem! Meszólalt egy igazi Cloaca Maxima!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Németh István
A moslék 444-nek és a ballibkó ellenségnek az is fáj ami jó a népnek! Felháborodnak azon a híren ami a népnek a lakosságnak jó hír! Nemán azt mondaná a kormányfő az a galád Orbán Viktorka, hogy a dobrevicse lottyingerrel együttműködünk és elvesszük a sokaktól azt, ami mi a keveseknek magunknak kívánunk! Mert mi megérdemeljük, hiszen nem csinálunk semmit csak hazudtunk nappal, meg éjjel, az is nagy-nagy munka volt ez kérem > el is juttattuk nagy nehezen az országot csőd szakadék szélélére! Az a galád Orbán Viktor meg nem átallotta visszaráncigálni a böszmééket!? nahát!!! Majd most!! a sehol sincs szavazókkal bejutunk a budigödörbe a helyünkre!
silber13
Na kérem! Meszólalt egy igazi Cloaca Maxima!!!
human
Az adatvédelmi biztosuk rendesen meg fog izzadni, hogy ebből valahogy kihozza, hogy ez így rendben van.
csipetke
Akik bejelölték,hogy az oltással kapcsolatban kérnek további tájékoztatást,azok joggal háborodnak fel,hogy orbán zargatja őket a propaganda-rizsával. Sztem ezt be is lehet jelenteni az adatvédelmi biztosnak,vagy le lehet iratkozni az imélről.
@Németh István: 16:11 Háttal ülsz a mozinak?Mit gondolsz,most hol áll az ország?Az EU-s országok között az utolsó előtti helyen. Erre futotta orbán tehetségéből a közel 12 év alatt,hogy lekormányozta az országot a béka segge alá. Az államadósság több,mint a háromszorosa a 2010-nek.Most orbán a fosztogatás mellett osztogat is,mert ugye jön a választás,és most kevés lesz az öt kiló krumpli,ezért rohadtnagy hitelt vett fel,amit szétszór,viszont a dolog szépséghibája,hogy mi fizetjük vissza,sőt,még az unokáink is. Lehet,hogy orbán jövőre már csak rémálom lesz,de a rohadtnagy adósság ittmarad nekünk. Ez az orbán-show része
Macskaszem
Minek ixelték be? El lett mondva ezerszer, hogy nem muszáj. Én nem ixeltem, nem is kaptam levelet.
madlaci66
@Németh István: Látom nem fogtad fel a lényeget: oltásra regisztráltak, és ott ikszelték be, hogy a járvánnyal kapcsolatban kérnek tájékoztatást, nem a fidess propagandát akarják.
Baker
Én nem ikszeltem be a rubrikát, nem is kapok levelet semmilyen témában.
Baker
@Németh István: Igazi Orbán-csicska vagy. A talpnyaló fidesznyik mintapéldánya.
Baker
@sgl: szarok rád, te szopkodd MZP faszát! Aztán nyalogasd Karácsony seggét!
Giovanni Alba
@sgl: ma, 18:57
Sose bánd, egyszerű adminisztrációs hiba. Egyébként a járványhíradó is kb. kéthetes csúszásban volt/van a napi sajtóhoz képest. Még hogy az elsők között értesítenek, nem hiszem, hogy komolyan gondolták, de annyira jól hangzott.
ómió
Márpedig, ugye, ezekről efftársilag kusikálni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.