A miniszterelnök több tízezer ember előtt mondta el ünnepi beszédét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hepciáskodik a kiskatona, aki még nem volt háborúban, de a saját árnyékától is megijed, s úgy fél az ellentől, hogy minden bokorban merénylőt gyanít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"Időben szólunk, aki eddig belénk harapott, annak belénk is tört vagy elvásott a foga"

Ti meg az elvásott fogatokat majd a börtön fogorvosánál megcsináltathatjátok!
Mocskos maffia!
Giovanni Alba
Nézzük csak; tatárjárás ... nem jó, Mongóliával baráti kapcsolatokat ápolunk, csakúgy, mint Törökországgal, az osztrákokra mint példaképekre tekintünk, és az oroszok is (újra) puszipajtások.
Kifelejtettem valakit/valamit?
Ó, persze, az a gyalázatos antant, nem szívesen lennék a helyükben ... vagy mégis? Bár a britek belebonyolódtak a brexitbe, de majd megoldják, a franciák is fogasak.
Megint nagyot mondott a főni?
Pálinkás Pál
demagóg duma a gyengeelméjű szavazóbázisának, meg a határon túli csicskáknak..
Nyírfa
Hepciáskodik a kiskatona, aki még nem volt háborúban, de a saját árnyékától is megijed, s úgy fél az ellentől, hogy minden bokorban merénylőt gyanít.
Sámannus
Ezt a faszit sárgára kell festeni, mint a kígyót ha ilyen veszílyes ám!
Nessy
Aztán ebből mennyit értettek a "vendég menetelők"?
Havanagi
@Nessy: nem kell nekik érteni,az a lényeg,hogy ott vannak a birkamenetben.
Klubtag
@Havanagi: ...és megkapják a napidíjat meg az ellátmányt...cserébe egy kis covidért...
gina
Nem hinném hogy a te zsiros dagadt testedbe valaki beleharapna, mert ott csak állott zsir folyik te szemét muzsikus
CsipkeRózsa
@Nessy: A gyűlölet hangját érzékelhették.
Nyírfa
Az RTL híradója adott a beszédéből néhány percet...
Na most, amikor egy buta, ám háborús retorikájú szöveget a közlője papírból olvas fel, monoton hangon , kisiskolás artikulációval, s a fenyegetés: megharaplak, Te! - kb. úgy hangzik el mint egy pénzügyi beszámoló, akkor az ember érdektelenül elfordul, s nem érti, miért költik el a pénzét ilyen kisstílű alakokra.

Érdekes, az ellenzékiek tudnak fejből beszélni, karizmatikusak, de valamennyiük közül a legdrágább Jordán Tamás, aki nemcsak jegyzetek nélkül lépett a színpadra, de ölelni és szeretni akar. Részemről rendben! :)
Nessy
@Nyírfa: Orbán és hívei bemutatták, hogy lehet 1956 október 23.-a felemelő pillanatait pillanatnyi érdekeik miatt megcsúfolni, besározni! Olyan aljas húzás, amire nincsenek szavak!
kereső
Orbán egy fejlett, demokratikus, európai országot vett át, kapott négy éven át rombolt és pusztított, hogy bénult állapotát használva alkotmány megdöntse az európai rendet és egy diktatúrát hozzon létre. Ebben a diktatúrában semmi nincs, ami európai lenne, nincs sajtószabadság, nincs szólásszabadság (pénzbüntetést kap a parlamenti képviselő, ha a diktatúrának nem tetszőt mond), nincs választási szabadság, megszűnt az alkotmányos rend, a hatalmi ágak szétválasztása, a fékek és ellensúlyok rendszere, a gazdaság, az oktatás, a művészet, a tudomány és a civil élet szabadsága.

"Egy hamis és hazug álkeresztény fasiszta ideológia alapján felszámolták a világnézeti semlegességet, és egy vallási ideológia alapján lábbal tapossák az emberi jogokat és az emberi méltóságot. Nem tisztelnek senkit és semmit. Magyarország az pénzek miatt benn felejtődött az Európai Unióban, mindent most, amit Európa és az Európai Unió jelent. Harcban áll Európával, s ez a harc a civilizáció, a demokrácia, a szabadság és az emberi jogok elleni harc. Orbán az ellen harcol, amire Magyarország mindig is vágyott. Európa része helyett Európa pusztítója lett."'
nepszava.us/orban-szerint-veres-europainak-demokratanak-masokat-tisztelonek-lenni/
Nyírfa
@Nessy: @kereső: Egészséges embernek nincsen szüksége diktatúrára, sem annak létrehozására, sem az abban való létformára. Demokráciára, szabad önkifejezésre , önmegvalósításra annál inkább. A kaotikus személyiség kívül akar rendet tenni, erőt demonstrálni, s ez odáig fajulhat, hogy veszélyt jelenthet a szűkebb-tágabb környezetére, családjára, szélesebb körben magára a társadalomra.
Hosszú a folyamat, mire egy gyermekből antiszociális felnőtt lesz, de olyan példa van éppen az orrunk előtt, amely arra kell, hogy intsen minket, amit Jordán Tamás mondott a tegnapi ellenzéki ünneplésen: gyűlöletkeltés helyett szeretet-keltés legyen a cél, s ehhez válogassuk meg az eszközeinket.
Gondolatban rögvest magamhoz is öleltem. De könnyű megölelni a szerethető embert, akinek a társaságában jól esik tartózkodni, miközben azon mód megtorpanunk, amikor hamissággal találkozunk. Van azonban a felebaráti eszköztárban erre is megoldás: az őszinteség.
Őszintének lenni olyan felszabadító, olyan utat nyit meg , amelyre lépve el tudjuk engedni a haragot, s ha az nincs, ha nem artikulátlanul üvöltünk egymással, ha nem a káröröm a napi betevőnk, s ha nem a fájdalom-, a károkozás lebeg a szemünk előtt, tehát, ha nem zár le minket a félelem, s az abból kinövő negatív attitűdök, akkor képesek vagyunk meglátni a másik emberben a gyermeket, aki semmire nem vágyik jobban, mint a szeretet biztonságára.
Ölelni jó, nagyon jó, sokféleképpen lehet, konkrétan és szimbolikusan, a karunkkal, az érzéseinkkel, a gondolatainkkal, de gyakorolni kell, hiszen a gyakorlat teszi a mestert, s mi magunk választjuk meg minek akarunk a mesterévé válni.
Szép napot mindnyájunknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.