Bunyós Pityut is kórházban kezelik a vírusfertőzéssel. A 78 éves Kóbor Jánosnak kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta a szereplést. A zenész egyik barátja a Blikknek azt mondta, hogy bár az énekes nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Szomorú volna, ha Kóbor is eltávozna Balázs Fecó után, és elég nagy baj, hogy nem oltatta be magát. Mondjuk van itt olyan "virológusunk", aki szerint egy 78 éves emberért már nem kár, én azért nagyon sajnálnám.
Pálinkás Pál
meg van közöttünk egy hipochonder kőbunkó, aki kiforgatja az ember szavát..de ami azt illeti...ha a 78 éves ember ellátása miatt életveszélybe kerül egy aktív korú.../ ágykiürítés../...ember, nem kétséges hogy mi a prioritás...
division
Sajnos a be nem oltottak miatt sok ember élete kerül veszélybe, miattuk kell szabaddá tenni kórházi ágyakat, de sajnos még mindig akadnak olyan sötét parasztok, akik ezt képtelenek felfogni. Kóborra is haragszom nyilván, amiért nem oltatta be magát, csak ha azt nézem a zenéjükön nőttem fel.
simmering73
Nem rég örömmel újságolta, hogy ő sose vett fel védőoltást és ezt sem veszi fel. Az eredményt látjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.