Szimpatikusnak tartja az ellenzéki összefogást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mert nem hülyék, csak minket néznek annak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mert nem hülyék, csak minket néznek annak! =))
Eladott Ország
Orbán Viktor pontosan tudja, hogy a magyar társadalom akkor és csak akkor fordulna ellene akár kétharmaddal is, ha kivezetné az országot az EU-ból, ugyanis véráztatta történelmünk nem sok olyan pozitív eseményben bővelkedik, mint amilyen az uniós csatlakozás volt. Az más kérdés, hogy minden idők legalávalóbb, önző gazembere hogyan játszotta el a lehetőséget, hogy ebből a történésből az ország hosszú évtizedekre érdemben profitálni tudjon.
magyar1
@Eladott Ország: De a Szovjetunió is ilyen volt, megmondták mit tegyünk és mit ne, az unió még ennél is rosszabb. Orbán nem akar ebben a csapdában élni - szerintem és sokak szerint is.
Eladott Ország
@magyar1: tegnap 20:51 ♦ Érdekes a Balti államoknak és a V4-eknek megfelel, csak a két jóbarátnak (lengyel-magyar) nem. A románok is éltek a lehetőséggel és kirakták az indexet, következik Bulgária. Ha az EU támogatások megszűnnének és kivonulnának a multik, akkor harangoznának,fejre állna az ország. Orbán is csak a népe javát akarja, meg is szerezte és az országot a nevére és a sleppjeire/vazallusaira íratta. Mi vezetünk az inflációban, minimálbérben, minimálnyugdíjban, államadósság növekedésében, korrupcióban és a demokrácia leépítésében etc...
Rizikó
Vándotolj ki Tomi. Nem rendülök bele!
Aki Én
@Gyurka80: @Rizikó: pontosan miben nincs igaza?
magyar1
Tulajdonképpen oda is mehetnének mert a biztonság már ugyanaz.
Eladott Ország
@sgl: ma, 06:50 ♦ Ne feledd, hogy ki az ATV tulajdonosa és kinek a tenyeréből eszik a gazdija. Normális országokban ezek sem lennének szabadlábon.
Aki Én
@Gyurka80: @Rizikó: ...szóval??? Miért támadjátok Fluort???
K-2SO
Fluor Tomi:

"Juhé, mi vagyunk a telefosott fal a benzinkúti vécében, mi vagyunk a szar a palacsintában."

"Például nagyon szépen kettéosztották az országot és rengeteg karácsonyi vacsorát elrontottak. Ha valamit nagyon jól csináltak az abszolút az, hogyan legyenek hatással az emberekre, hogyan bontsanak le mindent módszeresen, szépen, fokozatosan, folyamatosan. Az orwelli kézikönyv ki lett olvasva. Két éve olvastam újra Orwelltől a 84-et és ledöbbentem, hogy: várjál már, itt egy az egyben passzol minden."
kissé felnőttem
@K-2SO: orbánnak ezt a ceun tanitották ám nem véletlen ennyire számitó és gátlástalan csak közbe mágára forditotta a megtanultakat.A szőke ciklon meg a forradalmakat az usá -ban azóta is terror-házas
ómió
Ha majd még eszed is lesz, talán megérted!
Eladott Ország
@sgl: ma, 07:23 ♦ És sokszor olyan kérdéseket tesznek fel, amivel a maffiaállamot védik, illetve zavart lehet okozni az ellenzék soraiban... és ugyan ön mit tenne a helyébe visszakérdezéssel. Kilóg a fidesz védelme és a nagyképűségük.
Gyurka80
@Aki Én: Azért mert hülyeséget beszél! Inkább énekeljen, bár az engem nem érdekel, de ha van akit...
Aki Én
@Gyurka80: Miért hülyeség? És ha énekes, nem lehet véleménye? Te ki vagy, hogy hülyeségeket beszélsz?
Gyurka80
@Aki Én: Van p,csöd? Foglalkozz azzal!
Aki Én
@Gyurka80: Mindig ilyen gyerekes butasággal jöttök ha rávilágítunk a butaságaitokra.
Nem volna egyszerűbb gondolkodni néha?
Ti reflexből támadjátok azt, aki kritizálja a nemzeti beteget.
Nessy
@Gyurka80: Aki nem tud a tényekkel vitatkozni, az alpári szövegeket ír?
Nessy
@Aki Én: Ne kívánj lehetetlent, csodát meg pláne ne!
Gyurka80
@Nessy: Az a tény, hogy hülye!Mit kell ezen vitakozni?
szegfue
@Gyurka80: Szeretném figyelmedbe ajánlani ezt a régi cseroki mondást: "Soha ne mondj le arról a lehetőségről, hogy befogod a szádat!"
Nessy
@Gyurka80: Ha jól értem, akkor akinek más a véleménye, az hülye? Azért ha te pl. a spenótot szereted, én a sóskát, akkor miután nem egyezik az ízlésünk, valamelyikünk hülye?
Nessy
@KisTehen: Nem költözésről, nyaralásról volt szó! Hangyafülnyi differencia.
szegfue
@durbincs:@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Maga még él?! Megkapta már a 3. oltást? Vigyázzon ám az egészségére!
Nessy
@KisTehen: Megható, hogy ennyire óvnád az ország felét! Azért arra befizetnék amikor a sok száz ilyen olyan kormányzati léhűtő elkezdene fizikai munkát végezni, milliós fizetés helyett minimálbérért, a távozók helyett.
Gyurka80
@szegfue: Ezt a flouros gyereknek mondd,neki kellett volna qssban maradnia!
Gyurka80
@Aki Én: Ti meg mindent támadtok ami nemzeti!
nezelodo
Minek mennének oda, elég ha a diszkrét számláikon ott pihen a lopott pénz!?
szegfue
@Gyurka80: tegnap 18:31 Ezzel az erővel -- mindenkinek, akinek van valamilyen véleménye -- maradjon "kussban", mert Te ugy gondolod? Mégis ki vagy Te? Talán az "illetékes elvtárs", akihez minden ügy tartozik?
Málna
Olyan kis butuska már a kérdés is. Kár volt ebből cikket írni,
magyar1
Tomika, nem kell oda menni szállítják őket ide hozzánk a betegségeikkel együtt.
Gyurka80
@szegfue: Te kezdted, ötperces az agyad?:"Szeretném figyelmedbe ajánlani ezt a régi cseroki mondást: "Soha ne mondj le arról a lehetőségről, hogy befogod a szádat!"
Sámannus
@durbincs: neked is 20-as iq-d van. mit vered itt a nyálad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.