Mintegy hárommillió forintos végkielégítéssel búcsúzhat miniszteri posztjától Novák Katalin. 

Havi négymillió forintot fog keresni Novák Katalin, ha ő lesz a köztársasági elnök

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Orbán Viktor miniszterelnök keddi sajtótájékoztatóján jelezte, hogy a Fidesz őt javasolja a köztársasági elnöki posztra. A Fidesz volt alelnöke májustól foglalhatja el az államfői pozíciót – ha megnyerik a választásokat.

Mivel Novák csak másfél évig volt családokért felelős tárca nélküli miniszter, ezért nem három havi pénz jár neki, mint a büntetőügye miatt lemondott igazságügyi államtitkárnak, Völner Pálnak, hanem csak másfél havi illetmény.

Viszont Novák Katalin májustól a miniszteri fizetésének dupláját kapja, azaz körülbelül havi négymillió forintot – ha a Fidesz megnyeri a választásokat. Az államfő illetménye ugyanis az átlagkeresethez van kötve.

A hatályos törvények szerint ez az fizetés élete végéig jár neki, személyes gépkocsi-használattal, háromfős titkársággal, egészségügyi ellátással együtt.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Javaslom az ellenzéknek ha nyer, h vizsgálja felül ezeket a pofátla fizetéseket, életre szóló juttatásokat. Nemá, h egy 40 éves embert egy egész életen át eltartsunk, minden luxussal kitömve. Lassan belerokkanunk abba, h ezeket a tetveket eltartsuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ne má!
.
---- Suttyomban vonták vissza a „pofátlan végkielégítések” különadóját
nepszava.hu/3004175_suttyomban-vontak-vissza-a-pofatlan-vegkielegitesek-kulonadojat
-------------------
.
Minden szentsÉGnek maga felé hajlik az enyves keze:!!!
.
---- .Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE
-------------
.
TaláLÓ:
.
Ez a magyar politika hivatalos himnusza :D
.
!!!???
Maxipocak
Nomármost, ha ennyi juttatást és pénzt kap, akkor a nyugdíjkasszát ne terhelje. Azért az már vérforraló, hogy egy gerinctelen pártkatona a mi pénzünkből él, ráadásul hozzájárul a fidess diktatúraépítéséhez. Az járna ezeknek mint Csauéknak, most már én is azt mondom.
csipetke
Azt mondta ez a szárnyasjószág, hogy nincs azzal semmi baj,ha ugyanazért a munkáért a férfiak több pénzt kapnak,mint a nők. Akkor novák miért kap annyit,mint áder?
@sgl: 15:30 De ha nagyon sietnek valahova,(mint pötyike) akkor mehetnek katonai repcsivel,végülis csak másfél milla egy felszállás, de ha mégjobban sietnek,akkor ott a luxusrepcsi. A birkák (mi) fizetik...
Eladott Ország
Visszaemlékezés, Novák Katalinra: Az egész világ irigyli a családpolitikánkat. .. de még mennyire! Főleg a dánok meg a svédek! Nem tudom mi a rosszabb, ha tudja mit beszél és hazudik, vagy ha el is hiszi amit mond. Ratkó Anna gépmunkás kolléganőnek jobban ment a dolog az 50-es években.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/240392072_576856893679035_1701898323824014016_n.png?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=mi_j4ychiikAX_aEH1t&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=00_AT_sHy9BdeaQa6zMvf6FOLqnZHqwmvH-bqrgYzhhjw9fYA&oe=61CA0A38
Málna
@csipetke: "Azt mondta ez a szárnyasjószág, hogy nincs azzal semmi baj,ha ugyanazért a munkáért a férfiak több pénzt kapnak,mint a nők." Nem ezt mondta. Jesszus, te tényleg semmit nem értesz meg.
go west
Jól van ,nem leszel ! Bölcs és független ember kell oda !!! Remélem ez már nem vita kérdése.
lampa laz
Javaslom az ellenzéknek ha nyer, h vizsgálja felül ezeket a pofátla fizetéseket, életre szóló juttatásokat. Nemá, h egy 40 éves embert egy egész életen át eltartsunk, minden luxussal kitömve. Lassan belerokkanunk abba, h ezeket a tetveket eltartsuk.
simmering73
A bajszos sz@r 4 milliós nyugdíjjal távozik.
namihami
@sgl: 15.30:. Még orvosra is sokallom. Egy csinos, testhezálló koporsó legyen a kijelölt célja ezeknek a pénzeknek. Szakszóval::. Legyen ez ""pántlikázott pénz"".
Cappuccino
Nem keresni fog, hanem annyit fog adni neki a tetves fidesz.
ila51
kell is annyi , csak nem puceválhatja élete végéig sk az ablakát
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 18:06
Szóval a ripost nevű szenny kezdi ezt a hazudozást.Akkor felkészül ugyanennek a cikknek a megjelentetésére a metropol,borsonline,utánnuk pedig az összes többi egy akolban lévő hazudozó
magukat online lapnak nevező szarok.Ha már itt tarunk.:))
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 18:06
Elolvastam ezt a valamit a ripostban.
Már az hazugság,ha kiveszek osztalékot a cégemből,leadózok utána,és megjelenik a riposttól egy takony
magát újságírónak nevező valaki aki az után érdeklődik mire költöttem a kivett osztalékot akkor felvilágosítom,hogy a leadózott pénzemmel mit csinálok,ahhoz neki semmi köze,nem pedig mentegetőzöm
ahogy ez a nagy igazmondó cikk írja.Aztán van a cikkben,gyurcsányozás után zsidózás ávózás,meg minden amitől a fideszes kérődző nagy marháknak csorog a nyála.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 18:35
Orbánnak meg hétszázezer forint megtakarítás van a vagyonnyilatkozatában mégsem kérdezi meg ez a gyönyörű ripost,hogy miből repül egy hónap alatt annyit ,mint egy dögkeselyű egész évben.Okoska.
Gyurcsánynak van rá fedezete ami a vagyonnyilatkozatában szerepel és ha havi tízmilliót ad a feleségének,mivel leadózott jövedelemből adja senkinek semmi köze hozzá.
Eladott Ország
@simmering73: ma, 16:48 ♦ Áder: Ezt az egy szót kell felírnom, mert a többit nem szoktam elfelejteni….Hazaszeretet!
2.bp.blogspot.com/-w0y_HfV65TU/WO29gbiJ0TI/AAAAAAAAjM4/nCcuoXQD7pkhKr9xkw1nX7uFsfRjyrhygCLcB/s1600/ADER.jpeg
csipetke
@KisTehen: 18:06 Te tényleg elhiszed,amit a rifos ír? Te szegény...
magyar1
@sgl: Fideszék azt ígérték vége a pofátlan végkielégítéseknek, ehhez képest jól kistafírungozzák a vezető csókosokat.
ómió
Pedig ezt ez eddigi összes "efftársi beütésű" elnök "társadalmi munkában" végezte! Így a "korrekt", efftársak!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.