Az enyingi "bűnbanda" mégis létezik! A Fejér megyei rendőrök már évek óta nyomoznak a csoport tagjai ellen - hiába, mert a bűnözők egy-két év után szabadlábra kerülnek, és ott folytatják tevékenységüket, ahol abbahagyták. Interjú Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal a veszprémi gyilkosságról, az enyingi bandáról és a rendőrség helyzetéről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
lehet, bennem van a hiba, de nekem annyira nem voltak ezek megdöbbentő dolgok.
Evikati
@ugyeugye: Mindig, minden ügy kivizsgálás alatt van. Én meg nem hallok az eredményekről és a felelősökről. Ez is parancsot adott a felderítésre, az is parancsot adott az ügy kivizsgálására, melyek mindig folyamatban vannak. Ki érti ezt??
latorkuvasz
"Bizonyos személyek ellen 2004 februárjában titkos nyomozást rendeltünk el. Hogy kik ellen, azt nem mondhatom el, mert azzal államtitkot sértenék. Ezen személyek ellen igen sok jogsértés miatt 2005-ben büntetőeljárás indult, majd ítélet is született. Az illető személyek 2006-ban szabadultak."

király...
idézném a mindenféle politikával foglalkozó fórumok leggyakoribb bölcsességét:

ezért tart itt ez az ország
Evikati
@latorkuvasz: Jólfésült mellébeszélések, ködösítések.
A címből arra következtettem, hogy valóban kitálal. Na, ez nem jött be.
furfang
Nagy bátorság kellene a kitálaláshoz, életveszélyes vállalkozás az mostanság úgy hiszem.
ugyeugye
@furfang: akkor fogalmazzon furfangosan! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.