Csak a nekik jogosan járó 12 milliárdos állami támogatás kifizetését követően tudják kiegyenlíteni a 3 milliárdos tartozásukat a NAV felé.

A NAV lefoglalta Iványi Gáborék tízmillió forintját

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Erről beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján Iványi Gábor a hvg.hu tudósítása szerint.

Az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség alapító lelkésze elmondta, hogy a múlt havi razziát követően tartozásukkal kapcsolatban megpróbáltak a szabályok betartásával eljárni és közölték a NAV-val, hogy nem tudnak fizetni, Erre az adóhatóság lefoglalta tízmillió forintjukat.

Közölte, az igazuk védelmében akár Strasbourgig is elmennének, de az elhúzódó bírósági ügyei miatt erre nincs módjuk. Azzal érvel, csak olyan esetben fordulhatnak az uniós igazságszolgáltatási szervhez, ha már a magyarországi jogi lehetőségeiket kimerítették.

Elismételte, „az egész vegzatúra az ő ellehetetlenítésüket szolgálja.”

Forrás: 24.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feró25
A szőröstalpú böjtének meg öntik a pénzt rohadjanak meg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feró25
A szőröstalpú böjtének meg öntik a pénzt rohadjanak meg
CsipkeRózsa
Hogy fognak ételt adni, fűteni, fizetéseket adni, és egyéb tevékenységeket megoldani?

A szemét kormány pedig a milliárdokat osztogatja felesleges célokra!
Nessy
Van még lejjebb, ítélet végrehajtó NAV? Vagy itt nem szólt senkinek, mondjuk a 4iGvezérkara, vagy magasabbról? Ezt nem lehet ad acta tenni. Itt lehet példát statuálni! Hogy az állam is hunyó a témában, az nem zavarja a fenetörvényes mimóza lelküket!
CsipkeRózsa
@KisTehen: Az nem függ össze a Velencei tóval, persze, eddig még azt sem akarta Orbán.

A példákat máshol keresd.
Nessy
@CsipkeRózsa: Amit már megítélt a bíróság, azt viszont nem fizeti ki! Jogállam!
Nessy
@KisTehen: Tavaly még hallani sem akart róla, pártunk és kormányunk! Ez régebbi , és teljesen más téma, mint a Velencei tó esetleges idei megmentése. Egyelőre még csak tervek fognak születni! Az meg volt már tavaly is.
Málna
@Nessy: De, azt kifizették, amit a bíróság megítélt.
Málna
@CsipkeRózsa: 14:52 Bármikor átadhatja a kötelezettségeket az államnak.
justhpeter
@Málna: 15:20:/15:22: Maradj meg ebben a hitben és nyugodtan bégess tovább.
Málna
@justhpeter: Ez nem hit. De nyugodtan cáfold meg. Már ha tudod, persze...Kíváncsian várom.:-)
Toller Béla
A perek elhúzása miatt is lehet Strasbourghoz fordulni, úgy tudom ! Persze, mi haszna lenne ... Jól kell szavazni, és utána percek alatt behajtani a 12 milliárdot !
Eladott Ország
Iványi Gábor: 12 milliárddal tartozik nekünk az állam, ebből fogjuk befizetni a hátralékainkat. Az igazság azonban az, hogy az egyház javára hozott Strasbourgi emberi jogi döntés ellenére csak visszamenőleg 2017 előttre, az az utáni időre viszont változatlanul nem volt hajlandó a magyar állam az általunk elvégzett, tőle átvállalt közfeladatokra a kiegészítő támogatást megadni.
Giovanni Alba
A kabátot még nem akarják lehúzni róluk?
Mennyi tartozással váltak köddé a négy évvel ezelőtti "kamupártok"?
Melyik egyházi iskola is kapott milliárdokat azért, mert az épületüket "üveghídnak" kell összekötnie az újonnan épült tornacsarnokkal?
Amúgy meg szerény véleményem szerint az ebben a mocsokságban közreműködő összes miskakancsó költse gyógyszerre ezt a pénzt, ha már nem égeti a kezüket.
Maxipocak
@Feró25: A pénzünket, a mi pénzünket.
Maxipocak
@Málna: Nincsenek kötelezettségei te szarházi! Az államnak lennének, abból a pénzből amit tőlünk szed be!Azt viszont "visszanemtérítendőként" a hazaáruló féreg nertársaidnak osztja ki! De, remélem hogy amikor a fosodban fogsz fetrengeni és nem lesz "állami" ápoló, még ki tudod vonszolni magad a konyháig hogy ott fulladj bele a hányásodba te fideszpatkány, akkor majd eszedbe jut hogy mit hazudozol össze te abortuszmaradék!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 15:30 ☺ Kedves Filip (Rákay/Kálmán ) Előbb ismerni kellene a tényeket és utána kommentelni. A Strasburgi Bíróság döntése alapján, a maffiaállam, 12 milliárddal tartozik, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek. Azaz érthetetlen, hogy az ilyen agybajos szarházi, fidesz f@szszopó és seggnyaló ütődött barmok még léteznek!
justhpeter
@Málna: Hamarabb végezhetsz vele mint gondolnád. Ki, kinek tartozik és mennyivel ? Kinek a fizetési kötelezettségét írta elő a bíróság (nemzetközi)? + 1 kérdés: Egy magát kereszténydemokratának nevező kormány miért végez keresztényüldözést ?
Lesz rá időd, ha szerencséd van és a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhének már csak napjai vannak hátra és reményem szerint minden okmány nyilvánosságra kerülhet ebben az ügyben is.
driv3r
Sátánista télapó, még mindig nem adtál magyarázatot arra, hogy miért csaltatok a dolgozóitok kárárra !!!

"a gyanú szerint a dolgozóktól 2015 és 2019 között rendszeresen levonta a járulékot, de azt nem fizette be, ezzel nemcsak a költségvetést, de a saját alkalmazottait is megkárosította"

Tedd fel magadnak a kérdést: Jézus csalt volna, ha nem fizették volna ki a jogos járandóságát? Szembe ment volna a törvénnyel?

"Add meg az Istennek, ami az Istené, a császárnak, ami a császáré!" - te ez alapján vétkeztél Iványi Gábor, mert nem adtad meg Istennek a tiszteletet és az istenfélelmet, ami jár neki és a császárnak az adót, ami jár nekik, még ha károd is keletkezik ebből.

Elbuktál Isten előtt és én ezért ítélet alá vonlak. Többé már nincs benne a neved az élet könyvében. (jó hír, hogy sosem volt benne, tehát nem vesztettél semmit - Joe Black magyar hangja)

Bakker, megint elvicceltem és ezért megint nem vesznek komolyan, pedig
CsipkeRózsa
@Málna: 15:22

A kormány mondta, vagy csak gondolod?
A kormány a hajléktalanokkal nem foglalkozik, a hátrányos helyzetű gyerekeket sem helyezi el, nem taníttatja őket a nekik megfelelő módon.
Qqberci
@Philip Marlowe: "Ha valaki nem fizeti be 1300 alkalmazottjának járulékait, azt azonnal le kell tartóztatni, és zárolni mindenét!"

Ha meg a Qrmány nem fizeti ki a jogerősen megítélt juttatást és ezért nem tudnak fizetni, akkor a qrmányt el kell zavarni! A kolostor disznajával az élen!...
Qqberci
@Giovanni Alba: "üveghíd köti össze a gimnázium épületével "

Kib@szottul fontos volt. 6,5 milliárdért. Pont ennyit nem képes a qrmány igérgetése ellenére odaadni a Lánchíd felújítására...
Néro
Amatőrök. Menjetek a Hatvanpusztai geciendára ott tíz milliárdokat találtok. Már az első tíz percben.
driv3r
Az meg van, hogy mit írtam?
Halálosan komolyan gondoltam mindent (kivéve, amit nem)
Én "bibliás" ember vagyok, úgyhogy qrvára tudok mindent, hogy mit gondol Isten a világról - és a jövőről.
Ja, a félreértések elkerülése végett, nem vagyok vallásos (tudod, aki ismeri a Bibliát, az nem vallásos - sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnod)
driv3r
Iványi Gábor nem "bibliás" ember, mondhat, tehet bármit, ahogy Teréz anya is megtett, mondott bármit - hitetlenként... Mert a vége mindig ugyanaz, egy hitelen, istentelenként - hit nélkül, remény nélkül, Isten szeretete nélkül.
("mert nem az az igazi szeretet, hogy szereted Istent, hanem az, ahogy Isten szeret téged!")
Málna
@justhpeter: Amit megítélt a bíróság, azt kifizették. Az egyházi státuszt nem kapták vissza, ami alapján további pénzek járnának.
Mitől lenne keresztényüldözés az, hogy nem ismerik el Iványi szervezetét egyháznak?
Málna
@Maxipocak: Nem mondtam, hogy Iványinak kötelezettségei vannak. Próbáld értelmezni, amit írtam! Ettől függetlenül ha valaki olyan szervezetet irányít, ahol adót és járulékot kell fizetni, akkor egyértelmű, hogy vannak kötelezettségei. Vagy te nem így gondolod?
Én úgy látom, hogy te már most a fosodban fetrengsz. Nem jött be az élet, mi? Nem baj, majd legközelebb...:-)
Málna
@CsipkeRózsa: Igen, a kormány mondta. Mit jelent az, hogy a kormány "a hátrányos helyzetű gyerekeket sem helyezi el, nem taníttatja őket a nekik megfelelő módon"? Hova kellene elhelyezni a hátrányos helyzetű gyerekeket? És hogy kellene taníttatni őket?
driv3r
@Málna: Tudod, te faszszopó kurva a keresztény üldözés csak terelés.
Nem?
De!
Ott kezdődik a baj, hogy ki a keresztény?
Határozd meg - ha tudod.
Utána beszélgethetünk.
driv3r
@Málna: Okos tojás!

Az én tévém okosabb, mint a tiéd, bibibá!
Málna
@driv3r: Tudsz róla, hogy nagyon durván romlik az állapotod? Nem is ilyenkor tűnik fel, amikor valószínűleg tökrészeg vagy, hanem napközben, amikor - gondolom - kevesebb pia van benned.
driv3r
@Málna: Reggel óta iszom úgy, hogy az előző napiból kisem józanodtam.
Ha ezen sikerült túllépned, akkor visszatérhetnénk a probléma forrásához?
Határozd meg, hogy ki a keresztény, de a kialakult véleményedet meg is kall indokolnod - a "csak mert" az kevés.
driv3r
@Málna: Felőtték nálad a pizsamát? Ez nem szégyen. Tudom kezelni - a te problámáidat is.

Küldök alvós zenét: www.youtube.com/watch?v=ubGmxdAJ6i8
Az erős nők bejönnek nekem. Neked is?
ómió
A "sumizók" többnyire így járnak. Na, jó-jó, Czeglédí efftárs pl. kivétel!
nezelodo
Ez a hála, hogy igaz keresztényt nevelt Győri Gáborból Iványi, és terelgette Isten felé... Mára meg már saját magát tartja annak az istápoltja.
driv3r
Iványi Gábor megsértette a keresztényekre vonatkozó két parancsolatot (milyen ember az, aki két parancsolatot sem bír betartani?)
(Az ország szemében szimpatikus és áldozatként kezelt) Iványi Gábor nem tartotta be a keresztények két parancsolatát sem!
Iványi Gábor, ki van rád adva a kilövési engedély (ahogy Teréz anyára is kivolt) - felsőbb körökből (sajnálom, hogy ezt tőlem kellett... meg minden)
driv3r
Iványi Gábor, most lemegyek a közértbe és veszek még alkoholt. És ebben nem tud megakadályozni senki.
Csípem a szabad akaratot. Ez jó jó jó jó nekem...

www.youtube.com/watch?v=G0hlV6szaWM
CsipkeRózsa
@Málna: Talán szakemberekkel, a szülők segítését anyagilag nagyobb összeggel.
Málna
@CsipkeRózsa: Az iskolákban szakemberek vannak, valamint rengeteg alapítvány, civil szervezet küzd értük - velük. A szülők meg menjenek el dolgozni. Ez lenne az alap.
CsipkeRózsa
@Málna: Te is kimondtad, rengeteg alapítvány, civil szervezet, Iványit is odasoroltad.
Málna
@CsipkeRózsa: Igen. És kapnak állami segítséget ehhez.
CsipkeRózsa
@Málna: Erősen lecsökkentette Orbán a régebbi években nekik járó összeget.
Iványiéknak a felajánlott 1 %-os, több milliárdot kitevő, összeget pedig nem hajlandó kifizetni, amit a bíróság is megítélt nekik. Mert, a törvény nem vonatkozik mindenkire!
Málna
@CsipkeRózsa: Igen, a plusztámogatást elvették, valóban. Az 1%-ot pedig újra kérhetik, ezt olvastam valahol. Amit a bíróság megítélt, azt kifizette az állam. Csak nem állították vissza az egyházi státuszt, ami extra támogatásokkal járt volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.