A demonstrációt Orbán Viktor miniszterelnök hivatala elé hirdette meg a párt, ám a rendezvényre végül a Sándor palota előtti területen került sor – írja az MTI.

A NATO és a „Covid-diktatúra” ellen tüntetett a Mi Hazánk, de oroszbarát jelképek is megjelentekMi Hazánk Mozgalom/Facebook

A vasárnap délutáni tüntetésen felszólalt többek között Toroczkai László, a párt elnöke, aki úgy vélekedett, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és annak főigazgatója, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz – aki szerinte egy „etióp terrorista gazember” – át akarja venni az irányítást a világ felett.

A politikus azt mondta ugyanakkor, hogy a koronavírus, ami az „emberiség ellen bevetett mesterséges biofegyver” és az ukrajnai háború ugyanazt a célt szolgálják,

a globális nagyvállalatokat gazdagító új világrend kialakítását. Szerinte a Mi Hazánk volt az egyetlen párt amely felelősen viselkedett a járvány kezdetekor, mert koronavírus kutatóközpontot állított fel. Szerinte ennek köszönhetően egy hónap alatt kiderült, hogy globális gazdasági, politikai átalakítás zajlik a koronavírus árnyékában és a Fidesz nem az óriáscégekkel, hanem a magyar emberekkel akarja megfizettetni a mesterséges járvány árát.

A balliberális oldal pedig, az oltást követelve, versenyt kiabált a Fidesszel

– fűzte hozzá.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy az ukrajnai háború nem az ukránok és az oroszok háborúja, hanem a „Világgazdasági Fórumba” tömörült globális nagyvállalatok, elsősorban a fegyvergyártók felelősek a vérfürdőért, aminek az „északi civilizáció” elpusztítása a célja.

Arról is szólt, hogy a Mi Hazánk elutasítja az Oroszország elleni szankciókat, mert az orosz gáz és olajimport megszüntetése kivégzi Magyarországot.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese szerint a Fidesz és a balliberálisok ugyanazt a politikát folytatják, a járványügyi korlátozások, az oltások és lezárások politikáját. Vagyis, aki nem akarja átélni újra az elmúlt másfél év, a járványügyi korlátozások időszakát, az szavazzon a Mi Hazánkra! – fogalmazott.

Közlése szerint, amennyiben a magyar kormány szolgalelkűen végrehajtja a NATO parancsait és az Egyesült Államok, valamint a NATO katonákat telepít Magyarországra, a magyar emberek fogják megfizetni a háború árát.

Ugyanakkor a magyarellenes intézkedéseket végrehajtó Ukrajna nem lehet Magyarország barátja

– mondta a politikus.

Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a NATO-harccsoport betelepítése nyomán Magyarország potenciális háborús célponttá válik. Aki ellenzi, hogy Magyarországot belerángassák a háborúba, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra! – szólított fel.

A demonstráció részvevői „Covid-diktatúra”-ellenes és oltásellenes molinókat tartottak a magasba. Az egyik transzparensen az szerepelt, hogy WHO, NATO, USA, EU terrorista szervezet, egy másikon pedig az Ukrajnában harcoló orosz haderő győzelmi jele a „Z” volt látható.

Forrás: MTi

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Fidesz alhülyéi! Persze, csak beosztottak, de azért dobogósok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A Fidesz alhülyéi! Persze, csak beosztottak, de azért dobogósok!
Nessy
Ezeknek az idiótáknak sem elég majdnem 50 ezer halott! Az, hogy "orosz barátok" nem meglepő, hiszen a fidesz fiókpártja.
Emmersson71
Nem tudom eldönteni, hogy ezek meggyőződéses hülyék vagy "NER alvállalkozók"?!
teuton
PENZERT teszik magukat hülyeve... Apropenzert... Azert neha összezavarodnak, pl. a gazdajuk azt allitka, a baloldal oltasellenes volt, ök meg azt, hogy a baloldal oltasert kiabalt... A jobb kez nem tudja, mit csinal a bal, a lenyeg, hogy a kassza csilingel...
percsi
A putyka kitűzte zászlonkat a listára! Nem rajtunk porszemen függ, nem is a választásunkon, mindenki tisztában van vele, ne mondjon szamárságot. Ez a két programja van? Covid és Háború, ezzel nem lehet országot irányítani.
Senki nem akarja Magyarországot belerángatni a háborúba, ez csak blöff, volt kitől tanulnia!
Nem hiszem, hogy megtudjuk védeni magunkat, vízi pisztoly és rezsiszilárd kevés ide. Toroczkait és bandáját kéne a határhoz küldeni, ismerjék meg, milyen állapotok vannak ott, közben védjék az országot! Dórika lenne az irgalmasnővér :(
Nem sajnálnám tőlük a többszáz milliót, amit felvettek.
De szájkaratéra, szavazási csalásra nagyon is sajnálom!
ómió
A NATO stimmel, de, hát, a covid, az nem diktatúra, "bajtársak", hanem vírus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.