Szerinte minden modern technika, mérés, fókuszcsoport ellenére van a választás legmélyén egy misztérium, egy nagy közös akarat, amit senki sem tud megjósolni.

A hvg.hu cikke szerint még vasárnap beszélt arról a Hír TV-nek és az őt kérdező Bayer Zsoltnak Orbán Viktor miniszterelnök, hogy 

„nincs Európában még egy olyan nép, amely ilyen hosszú idő óta kormányon lévő politikai közösségnek akkora bizalmat tudna adni, mint amit most mi kaptunk a magyaroktól. Nagyon sokat kell dolgoznunk a következő években, hogy ezt megháláljuk.” 

Kormányüléssel kezdi a választási győzelem utáni munkanapját Orbán

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án

Fotó, címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök örömét fejezte ki, mert szerinte a Fidesz úgy nyert, ahogy senki nem gondolta. Mint mondta, a sok modern technika, a mérések, fókuszcsoportok, politikai okoskodás ellenére

"azért a választás legmélyén mégiscsak egy misztérium van. Fölkerekedik Magyarország esetében hatmillió ember, és elmegy, hogy kialakítson egy közös döntést. És ebből a hatmillió akaratból a végén összeáll egy nagy közös akarat. És ezt senki sem tudja megjósolni, hogy mi lesz, meg hogy lesz… a Jóistenen kívül.”

Szerinte az ötödik kormányzásával újabb esélyt kapott az ország, és ekkor közölte azt is, hogy hétfő délben kormányülést fog tartani.

Az interjúban azt is elmondta, szeretnék, hogy az unokáik is büszkék legyenek arra, amit letesznek az asztalra. Hozzátette, olyan unokákat "szeretnénk nevelni, akikre majd büszkék lehetnek az ő unokáik, és ez így fog menni, amíg világ a világ. Magyarország él, Magyarország erős, és a magyarok szeretik a hazájukat"

- jelentette ki Orbán Viktor.

Forrás: hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Shikari: sajnálom hogy nem érted...egy lófaszt választottál, nem kormányt...fuss neki mégegyszer, mit is kértem...

Mert ha igaz, amit írsz, akkor te választottad kaslert is...

Ebben az esetben szarjál sünt..
rokker33
@Shikari: sírnak a Gyurcsány fanok rendesen! Gondolom ezért is Téged hibáztatnak,hogy zaj peti balfasz volt és össze vissza hazudott! Mondjuk Orbán köszönetet mondhatna a zajosnak, amiért ennyire amatőr kampányt csinált hónapok óta! :)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:09
Látod milyen kis román cigány vagy,csak anyázásra futja,bár elhiszem nehéz terhet cipelsz.
Románként magyarkodni.A győzike,meg az másik fajta lehet a példaképed,nyalhatod a mihályod seggét még egy darabig,hogy meglegyen a betevőd,igaz azt beteszik ha nem kéred akkor is,te kis román mélytorok.
justhpeter
Azt gondolom Orbán lesz a 21. század Kádár Jánosa.
Ami közös bennük: - Mindkettő pártállamot épített, - mindkettő nagy mértékben eladósította az országot, - a Kádár-utódot is a megroggyant elméje és a mocskos múltja fogja a "trónról" letaszítani
Ami nem közös bennük:- K,dár egy alacsonyan képzett proli volt, aki a tudatlansága okán került a politika bűvkörébe és ugyanaz a tudatlanság akadályozta meg abban, hogy felismerje rossz helyen van, - Orbán felsőfokú végzettséget szerzett, amelyet semmilyen munkahelyen nem kamatoztatott, végzettségét nem bővítette, politikai pálya felé a kialakult munkaundora és gátlástalansága csábította.
ómió
@RonaGyuri: Volt? 40 éve? Ma ti vagytok kisztitkár a köbön! Fel se tűnt?
telegdilaci
@Shikari:Sajnos hogy javíthatatlanul beteg az egész nemzet amíg nem tudatosul mindenkiben hogy ne engedje magát befolyásolni aljas hazug riogató gyalázkodó agymosó Propagandának,mert könnyen tévútra viszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.