Az országgyűlési választásokat követően sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor.

Szerda 14 órára nemzetközi sajtótájékoztatót hirdetett meg a Karmelita kolostorba a Fidesz-KDNP kétharmados választási győzelme után Orbán Viktor Fidesz-elnök, miniszterelnök.

Ki is használom az alkalmat, és megköszönöm a választópolgároknak azt a bizalmat, amellyel felruháztak bennünket a választáson

– ezzel nyitotta a sajtótájékoztatót Orbán Viktor. A miniszterelnök azt mondta:

ez minden idők legjobb választási eredménye, visszamentünk egészen a rendszerváltásig, azt találtam, hogy soha egyetlen párt sem kapott ennyi szavazatot.

Ez a mostani sajtótájékoztató egy politikai viccet tör meg – közölte a vasárnap újraválasztott magyar kormányfő. Ezen Orbán Viktortól előzetesen az hangzott el, hogy szerinte három tényezőnek köszönheti a győzelmet:

a magyarok békét akarnak, és arra szavaztak, aki a békére jelentenek garanciát,

a sikerhez hozzájárulhatott, hogy Magyarország egy sikeres ország,

a baloldal tiszteletlen volt, elfelejtette, hogy a voksolás a tiszteletről szól, ellenben a Fidesz a szív és az érzelem politikáját folytatta, ezzel nyert.

Cikkünk frissül.

Forrás: Infostart , 24.hu, Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@RonaGyuri: A Hazafias Népfront 90% körül járt anno! Pedig, nem fizettek a szavazatokért, és nem voltak milliárdokért levelezőtagozatos százezrek, akik rájuk szavaztak volna! Egy párt rendszer volt, és passz! Ma is afelé haladunk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ne már Vityenka, és Kádár atyátokéi??? =))
Nessy
@RonaGyuri: A Hazafias Népfront 90% körül járt anno! Pedig, nem fizettek a szavazatokért, és nem voltak milliárdokért levelezőtagozatos százezrek, akik rájuk szavaztak volna! Egy párt rendszer volt, és passz! Ma is afelé haladunk!
division
Brüsszel ennek örömére elzárja a pénzcsapot.
verőce21
Dr. Miniszterelnök Úr 37 évet dolgozott azért a pártpolitikában, hogy végre pozitívba forduljon a kormányzati egyenlege...! :)
csipetke
Hja,2012-ben ők írták a választási törvényt,és nyilván úgy,hogy nekik kedvezzen. Másrészt azóta 300-szor (!!!) nyúltak bele.
Ezt is tisztességesnek tartja orbán?Vagy a körzetek átvariálását,ami szintén nekik kedvezett? Tudom,hogy magyar pártokról beszél, de ha megnézzük a szomszédot,Ukrajnát, Zelenszij,és pártja,A Nép Szolgája párt 73%-al nyert csalás,és egyéb machinációk nélkül. Na ezt csinálja utána a kolostor zsírosbödönje...A külföldi megfigyelők is azt mondták,hogy se demokratikus,se tisztességes nem volt. Akkor lett volna az,ha a kormánypártnak is ugyanakkora esélye lett volna,mint az ellenzéknek
Nyírfa
És csendben repedeznek a Kolostor falai.
Hát nem szánalmas, hogy rögvest összerántott egy nemzetközi sajtótájékoztatót, hogy tudja az egész világ, még soha, senki nem nyert ekkora fölénnyel választásokat, lám, ilyen erős, ilyen nagy, ilyen megkerülhetetlen vezető ő, hát tiszteljétek már, basszus!
Igaz, hogy magatoktól nem akarjátok, mert nincs miért, hát hirdeti magát, rátok erőszakolja a személyét - ha hagyjátok neki.
Kedves újságírók, tényleg igaz, hogy ilyen választás még nem volt Magyarországon: a csalást tökélyre fejlesztették, törvénybe iktatták, része, sőt meghatározója lett a rendszernek. Kérdezzenek rá, kérem, hogy ki a választási rendszer informatika felelőse! Ez csak egy kérdés lenne, de higgyék el , napestig tarthatna a sajtótájékoztató, ha mindet fel akarnák tenni.
orsos vendel
Orbán Viktor a nemzetközi sajtótájékoztatón: "Soha egyetlen párt sem kapott ennyi szavazatot" CSALASSAL, 1 kg hussal, 10000 ft-vel stb !!! EZ CSALAS !!!
Toller Béla
Nem igaz, hogy soha, senki ! Egy elődöd volt, a hozzád sok mindenben hasonló horthy ! Csak te mindenbe belekotyogsz, és lassan úgy is nézel ki, úgy visítasz mint egy disznó !
Xebulon
1875-ben a Szabadelvű Párt 80,43%-ot szerzett, 1896-ban 70,21%-t.
Sámannus
Nehogy má csüngő hasúkám Hát Rákosi eftárs aki úgy tolja a hasát, mint te, ő talán malmozott?
Persze kicsiben még ritkán volt 100%, de ez csak azé volt mert a hatvanpusztai példa is mutatja, hogy a szigíny ministráns gyereknek is adunk párat.
terlasz
"soha egyetlen párt sem kapott ennyi szavazatot."
Az lehet, de soha egyetlen párt sem gyártott olyan, a választási csalásokra maximalizált törvényeket, szabályokat - hatalmával visszaélve -, mint a fidesz.
libellle
Most aztán nincs határ és ott elindul maximálisan a drama.
telegdilaci
@Nessy:Soha senki nem kampányolt olyan tisztességtelenül ahogy most a Fidesz megfélemlitette a válastókat,riogatta az Embereket hogy az ellenzék háborúba sodorja Magyarországot,ha ők nyernek,a Fidesz viszont béke párti csak számomra Hiteltelen amikor a Béke egy olyan hazug Politikus szájából hangzik el, aki folyamatosan harcol háborúzik egy nem létező ellenséggel!
telegdilaci
@Toller Béla:Én ennek a potrohosnak a helyében nem lennék erre a gyalázatos győzelemre a kampánya kizárólag gyűlöletre hazugságra az Emberek megfélemítésére a háború riogatására épült,ha az ellenzék nyerné a választást,háborúba sodornák az Országot,aki békét akar az a Fideszre szavaz kicsit hiteltelen éppen az ő Hazug szájából aki 12-évi kormányzása alatt folyamatosan háborúban állt egy nem létező ellenséggel,a sok idióta akik rájuk szavaztak azok meg el hiszik nekik amit hazudnak!
ómió
Viszont Maki efftárs ezt a rekordmennyíségű szavazatot "hősiesen kivívta" nekünk!
Lepényleső
...ahol nem revüműsort hanem választásokat tartottak,
- vagy ahol szót nem csak az elkövetők,hanem az áldozatok is kaptak?
Cucika
Ennyi aljasságot még nem csinált soha senki. Jó lenne, ha bevallaná ő egy hazug disznó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.