Minél tájékozottabb valaki, annál inkább pártolja a szankciókat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Dehogy osztja meg: az oroszbarát maffiózó 2/3-dal nyert, aki meg az oroszok ellen szólalt meg, az meg csúnyán megbukott! Nincs itt szó megosztottságról: a hülye magyar újra oroszbarát lett!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Dehogy osztja meg: az oroszbarát maffiózó 2/3-dal nyert, aki meg az oroszok ellen szólalt meg, az meg csúnyán megbukott! Nincs itt szó megosztottságról: a hülye magyar újra oroszbarát lett!
division
@Béla333: Láthatólag nem gondolkoztál mielőtt ezeket leírtad.
Béla333
O1G a hívei agyába ültette vagy 10 év alatt, hogy az oroszok ismét jó és megbízható szövetségeseink, az Unió meg az ellenségünk.
Ezzel nyerte meg a választást. Akkor meg miféle megosztottságról ír ez az újságíró?
1 hónapja még biztos ez az újságíró is Orbán orosz dícséretét zengte...
Csizmás Kond
...szerintem minél hülyébb valaki az pártolja a megélhetőségét nehezítő szankciókat.
Eladott Ország
@division: ma, 18:22 • Majd ha kib@sznak az EU-ból és a NATO-ból, akkor lehet majd csodálkozni, de akkor már késő lesz. Magyarország nem Balkán lesz, hanem közép ázsiai diktatúra!
Béla333
Szerintem minél erkölcstelenebb valaki, annál inkább csak saját magával törődik és hidegen hagyja az oroszok népírtása és háborús agressziója.
Akinek meg ezt el kell magyarázni, meg teljesen közömbös mások szenvedése láttán, ha ezt valaki nem érzi magától, annak felesleges minden szó! Az a maffia és így Orbán erkölcsét vallja, maffia hívő!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 18:29 ♦ Mit gondolsz ki fizeti ki a háború árát?! A bűnöző és politikai prostituált román cigányod és bandája?! Lóf@szt! Az EU-ban nálunk a legnagyobb az infláció, pénzromlás , legkisebb a vásárlóerő, etc...
teuton
@Csizmás Kond: SZERINTED!!! Ennyi eleg is bizonyitekkent a szellemi kepesegedröl... Egybeknet meg csak szolok, hogy tanulj meg olvasni! A Szofoso nehany napja azt irta, hogya magyar kormany MINDEN EUs szankciot megszavazott, semmit nem vetozott meg. Na akkot ki a hyülye???.
division
@Horizont: Le hülye magyarozott mondhatni mindenkit, aki nem ellenzéki szavazó volt. Kicsit kezdem már unni, hogy a vidékieket parasztozzák a pesti parasztok folyton.
Nessy
Feltételezem, hogy a most orosz barát emberek nem élvezték az oroszok "felszabadító bejövetelét" 45-ben, és az utána következő éveket. Az is lehet, hogy 56-ban nem őket lőtték a bevonuló tankok. Ennek következtében minden szépet és jót elhisznek róluk!
Béla333
Legalább jussunk már el arra a szintre, hogy ki tudjuk mondani a helyzetet. Orbán a Putyin barátságával, az oroszokhoz való dörgölődzésével, az Unió Putyin elvárása szerinti bomlasztásával 2/3-os támogatottságot szerzett a választásokon.
Most 2 héttel a választás után ne tegyünk már úgy, mint ami nem is így történt...
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...pl te..meg én, meg mindenki aki valamit is vásárol az emelt árakon...a politikus is csak ők azt nem érzik meg annyira mint te meg én...szóval hülye az aki magát kivonja a fizetés alól.
Csizmás Kond
@Kanji: ...nagyon hálás lennék ha ide kiírnád sőt ha megteszed minden eddigi goromba szavamat amit neked vagy rólad mondtam megkövetem...de ha mégsem teszed meg akkor húzz a büdös kurva retkes anyádba vissza, és ne írogass nekem mert szarral nem tárgyalok.
Eladott Ország
Az orosz háború legfeljebb a fideszesek agyát ossza meg!
Csizmás Kond
@Kanji: ...pontosan nem tudom ki vagy de a jellemedből meg az itteni balfasz hozzáállásodból ítélve csak egy kis szargörcs vagy. Kölök módra fenyegetőzöl majd jössz a taknyos mesével hogy zsidó vagy...szerintem ha ezt egy olyan olvassa el ki ismer és zsidó az kiveri a taknyot az orrodból...de már mondtam hová menj...
division
@Horizont: Folyton csak kötözködsz:-))
division
@Csizmás Kond: Kanji az a hetente nevet változtató elme roggyant egyén, akit nem ért meg senki a környezetében, és itt éli ki a frusztráltságát. Most éppen légió vagy mi a fene a másik neve.
Csizmás Kond
@division: Én csak azt nem értem az ilyen agyalágyult egyéneknél, hogy miért kell balfaszkodjon aminek az oka hogy időnként át kell változzon, ha normálisan beszélne soha senki nem bántaná.
Nyírfa
@division: ma, 02.31

Kanji mentális problémái a szó szoros értelmében üvöltenek, de olvasd el egy józanul, tiszta állapotban megírt kommentjét, és rájössz, hogy szellemileg labdába sem rúghatsz mellette. Bocs', túlértékeltelek: dehogy jössz rá, ahhoz kellene a belátóképesség, és a szemellenző eldobása.
polgarb
Európában egyedüliként hagyta a magyar,hogy több százezer honfitársát gázkamrába hurcoljanak csak,hogy otthonaikba költözhessenek nem is értem mit vártatok ettől a néptől!!
Nyírfa
@Horizont: Megbocsátok. :))
Volt egy osztálytársam az általános iskolában, aki nem tartozott szorosan egyik brancshoz sem, nem brillírozott a tanórákon, kissé mintha kívülállóként, rezignált nyugalommal figyelte volna az osztály életét. Olykor megszólalt, ha egy tanárunk reményvesztetten várta valamelyikünk válaszát, amire rendre bólintás érkezett: úgy van.
Különleges figura volt, mai szemmel nézve egyszerűen csak felnőttebben, érettebben látta a világot, mint a korosztálya. Történt egyszer, hogy az osztályfőnökünk, aki egyben a magyar- és a történelemtanárunk is volt, feltette azt a kérdést, hogy szerintünk mi az értelem, és kit tartunk magunk közül értelmesnek. Az összes jó tanuló megemlítésre került, de Erzsi néni csak legyintett minden név után - kissé meg is sértődtem :). Végül egy fiú maradt, aki senkinek nem jutott eszébe, Jancsi, a ritkán szóló, inkább csak figyelő osztálytársunk, aki, ha valamiből négyest kapott, az aktuális tanár, ünnepelt. Akkora csend volt a neve hallatán,ami a mai napig fel-feltör az emlékezetemben, ha szellemiségről, intelligenciáról esik szó.
Jancsi, a maga 14-15 évével értette a világot, értelmes volt. Az értelem egészen más faktor mint az észbeli képességek, a szaktudás vagy a jó memória, netán a tehetség.
Az értelem átfogó fogalom, része az erkölcsiség, az érzelmi intelligencia.
Ebből a szempontból Kanji az értelmesebb emberek közé tartozik. Hogy problémái vannak, az nyilvánvaló, de a személyiségének fő alkotórésze az a fajta érzékenység, ami jó esetben tiszteletreméltóvá tehet egy embert, de, ha átlendül a negatív tartományba, akkor akár lehetetlenné is válik a társadalmi szerep megélése.
Sokszor lájkolom Kanjit, persze, nem akkor, amikor tényleg ámokfutást végez a felületen. Őszintén mondom, hogy kár érte, mert elpazarolja azt a tudást, amit mindannyiunk hasznára, örömére , a magáéra is, természetesen, megélhetne.
Igaz, akinek van szem, így is felfigyel egy-egy gondolatára, megjegyzésére.

Ezt volt Kanji kéretlen...
Nyírfa
Na még egyszer: Ez volt Kanji kéretlen védőbeszéde.
division
@Nyírfa: Felejts már végre el, főleg ha csak a szellemi képességeimbe vagy képes belekötni folyton, amiről kb. halvány fogalmad nincs. Köszi.
division
@Horizont: :-)) Majdnem igazad volt (és amúgy köszi a védőbeszédet), de nem azon a néven indultam valamikor, gondolkozz még egy kicsit rajta. Kanji - hoz képest meg főleg az a különbség, hogy én mindig csak azért váltottam nevet, mert kitiltottak, ahogy írtad is, és nem szórakozásból.
Rockxy
nem a háború osztja meg a magyarokat.
az ostobaság.
most érik be az ezeréves néphülyítés.
Nyírfa
@division: 13.13

Az észrevétel, kedves @division:, nem kötözködés. Te elmeroggyantnak neveztél valakit, akit én értelmesebbnek tartok nálad, tehát az a legkevesebb, hogy ezt közlöm is veled. Ugyanis így igazságos. Ennyi.
division
@Nyírfa: Értelmesebbnek tartasz te mindenkit nálam, pedig semmit nem tudsz rólam. Ez a legkevesebb, amit közölnöm kellett még veled. Ennyi.
Nyírfa
@division: 17.32

Ó, te szegény! Mindig csak az a csúnya bántás!
De, ha nem tévedek - mindössze szófordulat -, most éppen általánosítasz. Sok ember nem éri el a te színvonaladat sem, shikaritól vacsiig akadnak szép számmal.
Hogy semmit nem tudok rólad, így nem igaz. Mindent tudok, amit elárulsz magadról a kommentjeiddel, igaz, sem többet, sem kevesebbet.
Amikor mellre szívsz egy véleményt, gondolj bele, hogy te milyen kritikákkal szoktál élni, úgyhogy ne sajnáltasd magad. Vagy sajnáltasd, ahogy tetszik.:)
division
@Nyírfa: Dehogy sajnáltatom én magam, okom nem lenne rá, csak néha elfelejtem, hogy ez itt egy virtuális világ, nem a valóság:-)
verőce21
A @division: egy tudós ember, számos szabadalommal, találmánnyal...! Amolyan kis Einstein, megbecsült, ~1,5 MFt/hó havi járandósággal, amit az általa alapított gyár után, jogdíjként kap az amerikai tulajdonostól... ügyvezető igazgató címen.
A gyáregységében 40-50 ember dolgozik, nettó 200-400 eFt/hó fizetéssel. Neki már meghaladta erejét a gyár sajátkezű vezetése, így átadta az amerikaiaknak és Ő megmaradt fejlesztőnek a találmányaival... Egy tudós ember, egy műszaki zseni...

De néha én is elcsodálkozom, milyen naiv beírásai vannak...és milyen hozzá nem illő vitákba bocsátkozik...! De Einsteintől...Jókaiig mindenki ilyen naiv volt magánemberként...

Egy lipsinek viszont nem kell adni a véleményére semmit, mert egyetlen önáltatásuk maradt, hogy értelmesebbek, magasabb értelmi-érzelmi intelligenciával rendelkeznek egyenként, mint a fidesz támogatói összesen...!

Fogadjuk elnéző mosollyal...! :)
division
@Nyírfa: Verőce21 le is írt helyettem nagyjából mindent.
division
@verőce21: Jól megfogalmaztad, itt-ott azért lehetne rajta helyreigazítani, de fogadjuk el:-)
A vitáim, nos igen...Az utóbbi időben főleg covid fronton mentek, főleg Pali barátunkkal. Nehezen tudom elviselni két immunológus rokon mellett, hogy egy olyan valaki mint ő minden tudóst lehülyézzen, semmibe vegyen. Mindig rá is döbbenek utána, hogy mekkora barom voltam, nem véletlen, hogy az utóbbi időben már jóformán levegőnek nézem.
Nyírfa
@division: 19.21

Most, hogy @verőce21: megfogalmazta és mihez tartás végett a nyilvánosság elé tárta zsenialitásodat, odáig merészkedve, hogy , ha szerényen, ha csak zanzásítva is, de Einsteinnel helyezett szellemi rokonságba, egyetlen akadálya maradt irányodban a leborulásomnak, igaz, ez az akadály átjárhatatlannak tűnik: az önigazolás kényszere sógorral és sógornővel, mindig a számodra elfogadható tudományos érvek mögé bújva. Nyilván nem a tudomány a kifogásolt a mondanivalómban, hanem, kiemelem, hátha egyszer megérted: a számodra elfogadhatóság ténye, s ahogyan pajzsként tartasz magad elé mindent , ami szerinted megkérdőjelezhetetlenné teszi az igazságaidat. Mész előre mint egy paci, nem nézel sem jobbra, sem balra, és közben bólogatsz, igen, nekem van igazam, úgyis nekem van igazam,mert a tudomány , és a tudományos gondolkodás az egyedül helytálló, minden egyéb a hülyeség kategóriája.
Közben még arra sincs gondod, hogy észbe kapj: ha valami fejlődést hozhat az életünkbe, az a kételkedés, ami örökös vizsgálódásra, kutakodásra , továbbgondolásra ösztönzi a nem csupán az elmét magába fogadó tudatunkat.
Összefoglalva, a kizárólagosságra törekvő és a bujkáló attitűdjeid miatt nem tartalak érdemben értelmes embernek. Okos lehetsz, a szakmai hozzáértésedet sem jogom, sem tudásom vitatni, eszembe sem jutna. De az értelem, az más, több, gazdagabb, árnyaltabb: talán úgy határoznám meg, hogy a tudatosság és az érzékenység összhangja.
Csak egy apró megjegyzés a végére: akit@verőce21: magasztal, nem biztos, hogy jó ajánló levél.
division
@Nyírfa: Horizont is ismer mint olvashattad, ha már verőce21 - ben kételkedsz. Amúgy meg sosem értem volna el idáig, ha nem lettem volna egy kemény kezű, a saját elképzeléseimet, céljaimat szem előtt tartó ember. Szerintem felejts el, és járd a saját utadat, illetve vannak itt még bőven olyan emberek, akikkel jót tudsz beszélgetni, engem nyugodtan kihagyhatsz:-) Én ilyen vagyok, és kész. Kellemes ünnepeket!
Nessy
@verőce21: Mielőtt egy szakorvos megoperálna, megkérdezed kire, mire szavazott? Ha úgy látod, hogy "libsi", akkor keresel egy hűséges pártkatonát, az se baj ha nem az adott probléma szakértője? Hiszen a szakértelem "bolsevik huncutság"! ( by Csurka)
emerencia
"Jancsi, a maga 14-15 évével értette a világot, értelmes volt. Az értelem egészen más faktor mint az észbeli képességek, a szaktudás vagy a jó memória, netán a tehetség.
Az értelem átfogó fogalom, része az erkölcsiség, az érzelmi intelligencia."

@Nyírfa: tegnap 11:17 Ritka az olyan tanár, aki az ilyen diákot felismeri. A felnőtt életben pedig számtalanszor láttam, hogy az értelmes emberben az éppen aktuális döntéshozó veszélyt lát és emiatt minden eszközzel ellehetetleníti. Mostanság inkább a primitívség a trendi.
Nyírfa
@emerencia: 12.39

Olyan alapokat kaptunk annak idején, amire ma is építkezni tudok. Orosztagozatos gimibe jártam, de az első évben semmit nem kellett hozzá tanulnom a meglévő tudásomhoz, a földrajztanárnőm az én füzetemet adta körbe, hogy így kell vázlatot készíteni, a magyartanárnőm pedig hagyott olvasni óra alatt, úgy volt vele, ha ő nem is köti le a figyelmem, de végül is azzal foglalkozom, ami érinti a tárgyát. :) A feleleteimmel nem nyűgöztem le, de a dolgozataim felkeltették az érdeklődését, ezzel kvittek is voltunk :)
Az irodalom és a történelem volt a kedvenc tárgyam, de, a személyes érdeklődéshez hozzá adódott, hogy az általánosban olyan tanárnőm volt, akinek, igen, szeme volt mindenre és mindenkire. Gyakorlatilag úgy bánt velünk, mint egy szigorú szülő és egy értő pszichológus keveréke, soha nem büntetett, de a kritikáját nem úsztuk meg, az elismerése pedig nem feltétlenül a bemagolt leckét felmondó feleletért járt. Akkor tudtuk, hogy elégedett, amikor elkezdett velünk beszélgetni. Mint felnőtt a felnőttel: óriási élmény volt. Nem azt kérdezte, hogy mit gondolt a költő, hanem, hogy te mit gondolsz a versről, és nagyon becsülte, ha valaki bevallotta, hogy nem is érti a sorokat.
Őszinteség, nyílt beszéd: rengeteget jelent kamaszkorban, amikor fél lábbal még gyerek vagy, és ezt úton-útfélen meg is kapod, de már kacsingatsz az ifjú felnőtt szerepére, ami egyre közelebb jön.
Szóval, nagyon jó tanáraim voltak, egyedül a matek nem nyerte el a szimpátiámat, de ez még belefért. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.