Orbán Viktor nemrég jelentette be, hogy szeretné megerősíteni a határvédelmet és új határőrizeti egységeket felállítani. Bruttó 260 ezer forintos fizetésért már jelentkezhetnek is az érdeklődők. A Police.hu honlapján már meg is jelent a felhívás – idézi az Azonnali. Eszerint viszont nincs szó semmilyen különleges egység felállításáról, aki „határvadásznak” jelentkezne, az munkajogilag „fegyveres biztonsági őrként” szolgál majd. A bérezés pedig enyhén szólva is messze van a vonzótól: az alapbér bruttó 260 ezer forint, ezt bruttó 400 forintos órabér egészíti ki, ha valaki ténylegesen a határnál szolgált valamint éjszakai műszak esetén éjszakai pótlék. Ezen kívül jár évi bruttó 200 ezer forint cafetéria, valamint „egyéni érdekeket figyelembe vevő munkaidő szervezés”. Mindehhez vállalni kell, hogy a jelentkező a Bács-Kiskun megyei, valamint a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság területén dolgozik.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez egy teljesen átlagos bérezés Tündérországban. Magyarország rabszolgái enyiért vagy még ennyiért se dolgoznak. Mondjuk a határvédelemnél illene a ksh átlag szerinti bért adni.
Emmersson71
@simmering73: Ez nem átlag, hanem a g͟a͟r͟a͟n͟t͟á͟l͟t͟ ͟b͟é͟r͟m͟i͟n͟i͟m͟u͟m͟!

bank360.hu/minimalber-2022
Eladott Ország
Ez itt már nem a NER, hanem a Tökéletes Aljasság Rendszere! Kinek kedvez leginkább az, hogy a dolgozó 400 óra túlmunkát kénytelen letolni évente? Hát az államnak! Mert ma Magyarországon az állam a legnagyobb foglalkoztató. Egészségügyi alkalmazottak, pedagógusok, közlekedési dolgozók, rendvédelmisek, stb. És természetesen ide sorolom a minisztériumokban adminisztratív munkakörben dolgozókat is. Össze sem mérhető ezen alkalmazottak száma a multik által foglalkoztatottakéval.
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_640,h_480/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/ner.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.