Két csónakos tüntető idézte Orbán Viktort.

"Hagyják békén a gyerekeinket" – ezzel a felirattal jelentek meg az ellentüntetők a Pride-on

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Hagyják békén a gyerekeinket" – állt az ellentüntetők molinóján. 

Két csónakos ellentüntető jelent meg a Dunán a Budapest Pride felvonulás alatt. 

„Stop LMBTQ pedofília” felirattal is fogadták a felvonulókat a Margit hídon. 

„Mocskos buzik, ria-ria Hungária” – ezt pedig a Margit-szigetről skandálták az ellentüntetők. 

Forrás: 444.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
„Stop LMBTQ pedofília” felirattal is fogadták a felvonulókat..."
Ezek is eltévedtek, a pedofilokat nem itt kell keresni, hanem Kaleta és társainál.
Miéért nem kértek eligazítást a főnitől?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Éppen jókor van ez a Pride, úgyis marha meleg van:-))
percsi
„Stop LMBTQ pedofília” felirattal is fogadták a felvonulókat..."
Ezek is eltévedtek, a pedofilokat nem itt kell keresni, hanem Kaleta és társainál.
Miéért nem kértek eligazítást a főnitől?
Csizmás Kond
@percsi: ...de ott kell keresni, ugyanis az elhajlással kezdődik minden csak az egyik erre a másik arra...
magyar1
@Csizmás Kond: A pedofilia olyan káros elhajlás a társadalomra nézve veszélye, hogy irtani kellene.
nejlontacskó
@Csizmás Kond: a pedofil, nem jelenti azt, hogy meleg.
Attól pedig, hogy valaki meleg, nem lesz pedofil.
namihami
@Csizmás Kond: Neked komoly hiányosságod van a pszichoszexuális fejlődés és a szexuális deviancia megitélése között. Egy meleg vagy leszbi sose lesz ""kaleta""!
Az, amit te ""elhajlásnak"" hívsz, az nem forgolódik erre-arra. Aki pedofil, az beteg. Aki leszbi vagy meleg az más. Az egyik Kaleta, a másik Szájer vagy Dajcs. Ez a három név remélem pontosan behatárolja az ügyet.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te egy nagyon tapasztalt buzeráns szakértö! :)
gazsiról,orbán fiáról mi a véleményed?
percsi
@namihami: "a másik Szájer vagy Dajcs"
A Dajcs ki? Tumpika??
Csizmás Kond
@namihami: Nem hiszem hogy ha a társad a saját neméhez vonzódna az örömet okozna neked...szóval lehet itt adni a humánust de csak addig amíg egységesen elfogadott, különben mindig kitaszított lesz...és egységesen soha nem lesz elfogadva a buziság, már csak azért sem mert a deviencia nem az ép testben ép lelket szimbolizálja...és nem a test rovására...szóval betegség mégha neked nem tud eljutni az értelmedig akkor is.
rokker33
MOCSKOS PEDOFIL BUZIK! SÓSAVVAL KELL EZEKET LELOCSOLNI !! NEM KÉRÜNK A KORCSOKBÓL!
Csizmás Kond
@magyar1: ...kéne...na de azért nem teszik mert ma divat.
Csizmás Kond
@nejlontacskó: Ilyent nem is állítottam, csak azt mondtam hogy közeli rokonok...nagyonközeli...
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: fodor andrás te román bozgor neked itt K U S S A NEVED!!!
Csizmás Kond
@dr. prédikátor: ...miaz téged is megsütött a nap ?...mert nem merted a reverendát a fejedre borítani mert akkor a segged maradt volna csupaszon a riszavonuláson ?...köcsög.
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: ma, 16:37
Te például a fidesz felé hajoltál el.
Igaz ott rendes keresztényi konzervatív buzik,meg pedofilok vannak.
Szóval te is gyanús vagy,mert ahogy írtad az elhajlással kezdődik
Nessy
Nlha a sok buzizás közben felvilágosíthatnák a híveiket, hogy be keverjék a szezont a fazonnal. A gyerekekre a pedofilok veszélyesek! Érdekes, hogy pont erről nem beszélnek, erről nem lehet a gyerekeket szakembereknek. Ma már nem "cukros bácsik" , hanem pl. a közösségi hálók. az okos telefonok a legveszélyesebbek a gyerekekre. De amikor sok szülő ezzel maga sincs tisztába, hogy világosítsa föl a csemetéjét?
namihami
@Csizmás Kond: 17.45:. Bocs, lehet hogy kissé értetlen vagyok, de nem értem, hogy hogyan jön ide a társam. Hiszen, mint írod, ha a saját neméhez vonzódna, akkor nem lehetne a társam.
Az a parádé, amit rendeznek, számomra ugyanolyan semleges, mint pl a Szentpista kezével való menetelés. És mivel se ez, se az nem érdekel, nem is megyek oda. Hiszem, hogy nem is lenne másság ügy, ha állami szinten nem menne az uszítás.
A ""kitaszítók"", akik a Fidesz komoly hátszelével támogatva, elsősorban ugyanabból a célból mennek ki, mint pl az ún ""focimeccsre"", pusztán a legális balhé kedvéért. Miként a csorda tagjai is zömében azonosak. Az a 8 osztályos értelmiség, akit csak a pia és a balhé éltet. Várják és keresik a ""majdmimegmutatjuk"" lehetőségét. Miként a német rendőrök is elcsépelték őket és már előre röhögök azon, amit Pozsonyban kapnak.
Csizmás Kond
@namihami: Az úgy jön ide hogy bár kiállszaz ilyenek mellett de ha veled történne meg biztos lebuziznád...
és parádé...mert neked semleges az úgye másnak nem kell kötelezően az legyen ...amúgy nem semleges csak szerintem így akarod tompítani a a másik iránti nemsemlegességedet...mert lehet neked az a kéz nem mond semmit de akkor a nyel amit beszélsz az is idegen...hát erről ennyit.
lampa laz
"Hagyják békén a gyerekeinket" – állt az ellentüntetők molinóján.
Ezzel a felirattal a templomok elé álljatok barmok!
Nessy
@namihami: Anno évekig dolgoztunk úgy együtt a kollegákkal, hogy sem a vallása, sem a nemi identitása nem volt téma! De ugyanez volt a szomszédokkal is.
percsi
@Nessy: Az én unokámat is megtalálta egy a facebookon. Kb. 12-13 éves volt. Meghívta egy titkos fiókba, kafa lövöldözős játékok címmel, ő meg elfogadta. Egy-két játék után elkezdett írogatni neki, küldött meztelen videót a gyereknek, és kérte, hogy csináljon videót-képet magáról úgy, hogy nincs rajta alsógatya. És mutatta, hogy más gyerek is megteszi.
Szerencsére a gyerek egyből szólt.
Még én csináltam képernyőképet a pedi fiókjáról, rengeteg kisfiú volt rajta, és bizony volt, aki küldött képeket-videót magáról.
A szülők jelezték a rendőrségen. Elküldtük a készített képeket is. A rendőrök lefoglalták a az unokám facebookját, és ők válaszolgattak a gyerek helyett. Kb. 1 hónapig ment a rendőr és pedi között a levelezgetés, nem tudom mi, mert nem láthattuk, mire lecsaptak rá. Az ítélet 8,5 év!
Valóban beszélni kell róla a gyerekekkel. Meg kellen találni a módját, mert kényes ügy, ha nem jól tálalják a gyerekeknek, a felnőttek iránti bizalma elveszhet. A kormány erről nem készít reklámokat, pedig ez nagyon nagy bűn, nem kevés rohadék él közöttünk. Beférkőznek a gyerekek közé, nem csak az interneten, sajnos megtalálhatóak gyermekintézmények között.
Nessy
@percsi: Szerencse, hogy jó volt a kapcsolat köztetek és az unokád szólt, mielőtt butaságot csinált! De sok családba ez tabu téma, és nem is mer szólni a gyerek.
Yoda69
Ezt a molinot a fideSS szekhazhoz kellene vinniuk. A pedofilok ott vannak.
Gazella
@percsi: 16:17.
Jól írtad!! Nekem is ez jutott eszembe!
Meg az ellenkező emberek agya valami elképesztően be van gyöpösödve!!!
Gazella
@percsi: Igen a dajcs az a tompika azaz a drogbaro
percsi
@Nessy: "Szerencse, hogy jó volt a kapcsolat köztetek..."
Igen, mindent megbeszélünk, szülők-nagyszülők-gyerekek.
A gyermekeim ezt tanulták, mikor gyerekek voltak.
Minden hétvégén úgy indult a napunk, hogy én kávéztam (egyedül neveltem fel a gyermekeimet), a lányaim kakaót szürcsöltek és kb. 1-2 órán át megbeszéltük az egész heti eseményt. Mindent, ami történt velünk a héten. Egyetlen szombat-vasárnap sem maradt ki, ment a pletyi! Ezek a kényes esetek is szóba kerültek. Soha nem azért voltam mérges, ha hülyeséget csináltak, hanem azért, ha nem mondták el, vagy letagadták, és mástól kellett megtudnom, akkor nagy balhét vertem ki :) Ezt tudták nagyon jól, ezért elmondták a jót és a rosszat is és szépen megtárgyaltuk. Volt, hogy nálunk aludt valamelyik barátnő, és amikor félrevonultak, csodálkozva kérdezte: Te mindent elmondasz anyádnak? Miért, mi ebben a furcsa?, kérdezett vissza a lányom.
És ezt a szokást tovább vitték, az unokáim is mindenről beszámolnak, legalább is remélem :)
percsi
@Gazella: Hmm, erről nem is hallottam. Azt hittem, hogy nagy nőfaló.
ómió
A felvonuló betegék ez úgysem értik!
kormanyos63
@Shikari: Nem kell betiltani a PRIDE-t, akik nem akarja az ne nézze, hiszen nem kötelező!
Én kiállok a meleg, roma, zsidó honfitársaim mellett, sosem fogom megtagadni őket, mert ők is ugyanolyan EMBEREK mint bármelyikünk, és a magyar társadalom teljes JOGÚ tagjai!
Viszont a nyilas, fasiszta, rasszista , homofób, antiszemita eszméket, és ideológiát vallókat tiszta szívből megvetem, tehát téged is shikari!
Ti a pöcegödör legaljára valók vagytok, egy toleráns, a gyűlöletet és a kirekesztést elutasító társadalom nem kér belőletek!
Mindenkinek joga van azt szeretni akit akar, ehhez másoknak semmi köze nincs, ezért téged kellene betiltani, te egy ótvar mocsok hányadék vagy, nélküled sokkal jobb lenne a világ!
Amúgy meg a fidesz-kdnp moslékkoalicióban van a legtöbb buzi, és pedofil ha már nagyon buzizni támadt kedved!
division
@kormanyos63: " ugyanolyan EMBEREK mint bármelyikünk"
Teljesen igazad van. Csak éppen mi hetero emberek nem vonulgatunk, nem csinálunk ingyen cirkuszt, ahogy egy meleg művész ember sem jelenik meg ilyen magamutogatós bulikon. Az is elég nagy baj, hogy még gyerekeket is kivisznek oda, és látják, csak nem értik, bár addig jó.
kormanyos63
@division: Nem értek egyet veled!
Ez nem vonulgatás, nem cirkusz(!!!) és nem magamutogatás, hanem egy kiállás a jogaikért, az érdekeikért, és kiállás a tolerancia és az elfogadás mellett,, a gyülölet és a kirekesztés ellen, amivel én teljesen egyetértek!
A világban már szinte minden nagyvárosban van PRIDE-felvonulás, és sok helyen a miniszterelnök(!!!) vagy a főpolgármester(!!!) áll a menet élén, de azok többségében liberális demokrata országok!
És szerintem az sem baj hogy a gyerekeket is elviszik oda, hiszen a toleranciára, és mások elfogadására minél hamarabb meg kell tanítani a gyerekeket, nem lesznek attól buzik mert olyan embereket látnak akik "mások"!
Én tegnap neten belenéztem a felvonulásba, és a beszédekbe, és boldog, felszabadult, vidám embereket láttam, akik nagyon jól szórakoztak, és jól érezték magukat!
Nessy
Az érzékeny lelküek ne nézzék a Riói karnevál képeit, mert ott is akad az alig öltözött felvonulók közözz ilyen is, olyan is! Az is" tarka cirkusz"! Vagy a lengén öltözött nőknél nem zavarja az urakat, hogy esetleg leszbik? Tényleg olyanok mint Móricka! Csak nekik mindenről a buzik jutnak eszükbe!
division
@kormanyos63: Elfogadom a véleményed, de te is fogadd el azt, hogy én ellenzem az effajta vonulgatásokat, és továbbra sem tartom egyébnek, mint egyfajta magamutogatásnak. Akinek semmi baja a melegekkel (ahogy nekem sincs), annak nincs eleve erre szüksége, aki meg gyűlöli őket, az csak még jobban fogja, azaz értelmetlen az egész. Attól még, hogy minden évben megcsinálják a Pride - ot, se utálni, se szeretni nem fogják őket jobban, sőt inkább ellenérzést vált ki azokból is, akik alapjában véve megértik őket, hiszen nem tehet arról egyikük sem, hogy "mások".
division
@Nessy: A Riói karnevál is csak egy nagy cirkusz, semmi egyéb.
kormanyos63
@division: Én meg továbbra sem tartom magamutogatásnak, hogy egy évben egyszer felvonulnak, és jól érzik magukat, boldognak, és szabadnak, mint ahogyan joga lenne felvonulniuk a heteróknak, a piroshajúaknak, a kékhajúaknak, a kopaszoknak, a hosszú hajúaknak, a balkezeseknek, a jobbkezeseknek,és még sokan másoknak, és engem ez kurvára nem zavarna!
Szerintem azért mert felvonulnak nem fogják többen utálni őket, hiszen akik eddig utálták, ezután is utálni fogják őket!
Úgyhogy én nem ellenzem(inkább támogatom) a felvonulásukat minden évben!
kormanyos63
@division: A Riói karnevál a világ legnagyobb "cirkusza"!
Milliók vesznek részt rajta(fellépőként, és nézőként) és milliárdok nézik a közvetítéseken keresztűl!
Azzal sincs semmi probléma, egy hatalmas buli, ahol az emberek kitombolhatják magukat, jól érezhetik magukat, és egy pár napig elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat!
Nekem tetszik, és nagy kár volna ha megszünne!
percsi
@Shikari: "Betiltani a buzi provokációt, vagy ha nem, holnap vonuljanak a nyilasok. Akinek nem tetszik ne menjen oda!"
Először rakd rendbe a saját szerelmi életed, ne másokéba vájkálj.
Van egy pár hőzöngő kormipárti képviselő-miniszter, aki érvénytelen törvénnyel tiltakozik ellene, azt bélával-jánossal gruppizik. Vitya is velük hált a koleszban, ez idáig semmi gondja nem volt velük, és buzi sem lett.
A nagyon hangosak magánéletét kellene átvilágítani, te is közéjük tartozol.
Általában azok, akik a másik nemhez húznak (heterók), legyintenek egyet, nem zeng tőlük a ház, mert nem érdekli őket, hogy ki kivel hál, mert okoskodó-kötekedő emberek nem üldözik.
Nyilasok!
Te is mások farkával vernéd a csalánt mi? Ha valaki csak csúnyán nézne rád, tele lenne a gatya.
Ezek az emberek csak tömegesen tudnak erősek-bátrak lenni. Egyedül mint a gyáva kutyák csaholnak, de ahogy rászólnak behúzzák fülüket, farkukat.

Egy sztori! Van több is, tapasztaltam egyet-mást az elmúlt évek során ezekről a hőzöngő, nagyképű senkiháziakról.
Az autómosóban vártam a soromra, mögöttem is állt egy kocsi. Már én kerültem volna sorra, amikor elém tolakodott egy járgány, kiszállt belőle egy nagydarab állat. Jeleztem nemtetszésemet. Vigyorogva felemelte az állát, és kérdőn nézett rám.
Abba hagytam, bevallom megijedtem.
A mögöttem álló autós erre kiszállt az autóból, és odament a nagy állathoz, fele akkora volt szegényke, kezdtem sajnálni. Udvariasan felszólította, hogy menjen a sor végére. A nagy állat és a haverja, mert az is fontoskodóra vette a dolgot, hangosan felnevettek. Erre a kisember akkorát bevert a nagy állatnak, hogy az elterült! Majd lassan visszasétált az autójához, de előtte odaszólt nekem, hogy már szabad a mosó, lehet menni. :)))) A nagydarab állat kivárta a sorát, addig a haverja ápolgatta!!
A bátor és erős emberek nem kötekednek, nem agresszívek. Csak a gyáva kutyák, akik csoportosan támadnak emberekre azért, mert másképp gondolkodnak.
kormanyos63
@Shikari: Kitartás neked is "testvér"!!
Tartsál még ki mert nemsokára te is mész a a nyilas szálasi nemzetvezetődhöz, a náci tömeggyilkos hitleredhez, és a fasiszta mussolinidhez a pokolba!
Három hitvány, mocskos aljadék akik bárcsak meg sem születtek volna, ők a megtestesűlt GONOSZ voltak, akik több tízmillió ember haláláért felelősek!
Remélem minden nap a pokol tűzén égnek! !
Veled sosem fogok egyetérteni, mert az ótvar eszméidet sosem fogom magamévá tenni, és osztani, sejtem egyébként hogy mi hazánkos vagy!
Toroczkaiéknak is a pöcegödör legalján van a helyük, nem a parlamentben!
percsi
@Shikari: "Épp így viselkednek a retkes cigányok."
A mosónál egy kigyúrt, kopasz, világosbőrű volt. De valóban, sok cigány viselkedik így, de nem mindegyik.
A nyilasok sem voltak különbek, sőt!!! A háború alatt és utána sem a haza felépítésén, megmentésén, munkába járáson járt az agyuk. Ártalmas, haszontalan lények, a társadalom szégyenfoltjai!
division
@kormanyos63: Renden, támogasd őket, a te dolgod. Mondjuk a nézők miatt élhettek meg az olyan tévé műsorok is, mint a való világ, Győzike show, stb. Attól, hogy valamit sokan szeretnek, még lehet undorító, ugye azt tudod?
Nyírfa
@percsi: július 23., 23.20

Ez nagyon szimpatikus! :)
percsi
@Nyírfa: Igen, ajánlom minden gyermekesnek, nem szabad azt a hétvégi 2-2 órát sajnálni, sokkal közelebbi lesz a szülő-gyerek kapcsolat.
Nem számított, hogy 2 órára volt kész az ebéd, jól éreztük magunkat így együtt, volt komoly megbeszélés és sok nevetés. Pletyi után mindenki nekiállt a feladatát elvégezni. Mikor kisebbek voltak, akkor közösen. A lányok a saját szobájukon kívül a többi helyiséget takarították. Hetente változott, egyik héten az egyik az étkezőt és nagyszobát-nappalit, a másik wc-fürdő és előszoba, másik héten fordítva, hogy ne legyen háború. Nekem a konyha jutott. Általában szombaton előkészítettem a vasárnapi ebédet is, így vasárnap mindenki tudott pihenni. Ebéd után csendespihető is volt, a lányok is bóbiskoltak:)
Az unokák is sokat voltak nálam, két fiú és egy lány. Velük is megvolt a rendszeres traccsparti, közös piacozás, játszótér, tanulás, feladatok..., mint nyugdíjas már több időm volt rájuk. Nagyon sok szép-boldog közös élményünk van.
Nyírfa
@percsi: Beszélgetni, együtt lenni legalább olyan lélekemelő, mint amikor a természettel éled meg az egységet.
Úgy nőttem fel, hogy vagy olvastam, vagy anyával szellemi játékokat játszottunk, vagy kirándulni mentünk - apám létezni sem tudott a hegyi levegő nélkül, meg is volt a látszata, szép kort ért meg.
Már akkor tudtam, hogy milyen édesanya akarok lenni, amikor az első fiam a pocakomban volt. Le sem tettem Benjamin Spock gyermeknevelésről szóló könyvét: mintha a saját gondolataimat olvastam volna vissza. Nagy szabadságban nőttek fel a fiúk, én nem neveltem őket, hanem együtt éltünk, együtt gondolkodtunk, közös döntéseink voltak, az abszolút bizalmamat élvezték. Önálló, felelősségteljes fiatalemberek lettek, remekül boldogulnak a világban.
A beszélgetésről: imádom, gyakoroltam is úton-útfélen. :)
Néha még azt a rettenetet is elkövettem, hogy fiatalasszonyként ébresztgettem a párom, apa, ébredj, dumcsizzunk! Hogy álmából felrázva mennyire van kedve lelkizni az ember fiának, azt inkább nem ragoznám, de azért ezek az ébresztgetések többnyire jól végződtek! :)
Amit még fontosnak érzek az emberi kapcsolatokban, az az ölelés.
Csak arra kell figyelni, hogy nagy buzgalmunkban ne váljunk tolakodóvá, de, gondolom, a többség érzi a határokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.