A kormánynak nyilván semmi köze hozzá.

Orbán: Brüsszel miatt haladunk recesszió feléOrbán Viktor/Facebook

Amikor Brüsszelben kihirdetik az energiavészhelyzetet, az már a háborús gazdaság első jele. Amikor korlátozni kell bizonyos javakhoz való hozzáférést, az már a háborús gazdaság első jele. Egy háborús gazdasági rendszer felé tolódunk. És hogyha ez a háború folytatódik, ez óhatatlanul recessziót fog okozni 

– tette közzé Orbán Viktor legújabb okfejtését egy Facebook-videóban.

Ennek levezetése után elmondja, hogy ő azon lesz, hogy Brüsszel ne folytassa tovább a jelenlegi stratégiáját. Ehelyett ő leülne velük kitalálni egy új stratégiát, ami mindenki számára előnyös, köztük a „háztartásoknak, amelyeknek ki kell fizetniük az energia árát”. 

A videónak egyébként ezt a leírást adta: „Brüsszel a háborús gazdaság irányába halad. Ha ezen az úton megyünk tovább, abból nagy baj lesz. Mi új stratégiát javaslunk!”

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
O1G!
Brüsszel mondta neked, hogy költs el 2000 milliárdot a választási kampányra?
Ugye nem. Akkor jó lenne magadban keresni a hibat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Bizony, bizony! Főleg azok miatt a százmilliárdok miatt állunk úgy, ahogy állunk. Biztos az a sok pénz, az döntötte romlásba az országot. Így utólag világos, hogy hiba volt elfogadni. Még egy miniszterelnököt se tudtunk kigazdagítani belőle. Mert 600.000 forint, ugyebár tényleg a templom egere szint. A többi ""közeli"" is csak szomorkodhat az ország leromlása okán.
balos
Ha nem lenne az UNIO,a nemzethy kurmány vezette országunk a pakisztáni nivó alatt lenne!Az amit a lopos-kurmány eddigi ténykedése hozott a víruson kívül,csak a gazdaságot tette taccsra,a vírus üzlettel pedig sikeresen kifosztotta a kasszát!
Qqberci
@KisTehen: "Orbán Viktor kabinetje egyedül áll egy nagyon kis szigeten"
Hogy is van?
"A Dunában úszik egy sámli,
a kismalac rá akar állni...
a sámli elúszott,
a malac lecsúszott..."
jesz
@durbincs: picinyem! Ha valaki, akkor te vagy a bérköcsög...
nejlontacskó
@Qqberci: zsámolyra szokott állni, a kolostormalac. :D
Havanagi
A SÁMLIHUSZÁR- nak támogatás elvonási tünetei vannak.ORVOST!
drrotf
Hogy hogy nem Soros vagy Gyurcsány?Eddig Brüsszelt mindig kivédtük, elutasítottuk ami nekünk nem volt jó döntés, most meg őt teszi felelőssé?Volt már olyan nyilatkozata Orbánnak amiben elismerte a felelősségét?Brüsszel olyan megfoghatatlan, egy személyt kellene kineveznie felelősnek, azt azután lehetne támadni napestig, becsmérelni, szidni, de Brüsszelt, azt hogyan?Nem fogalmazott most is félreérthetően Viktor?
csak úgy....
orbán bünbakok nélkül már régóta nem lenne miniszterelnöl! a sok süket beveszi neki a süket,hazúg szövegeit..
kereső
Végül is igazat mondott. Úgy megálliotta "Brüsszelt", hogy az csak áll- és néz, hogy mit is akarhat ez a trottyosgatyás , töltött békegalamb- pizt? Majd, ha fagy, hó lesz nagy nyáron. Amig mi "állunk", te nem kapsz pizecskét.
kereső
Orbán és a fideSS nem ismeri azt a nem dakota (hanem magyar) közmondást: "több nap, mint kolbász"- tartalékolj, csinján bánj az erőforrásaiddal. A templomok, stadionok, térkövek, propagandára kiszórt milliárdok, nem fognak termelni- most is csak viszik a pénzt. Az erdélybe, vajdaságba adott "gazdasági támogatások" - súlyos százmilliárdok, nem a magyar államnak, a magyar embereknek termelik a profitot. Akkor most miért is sóhajtozol orbán???Tegyétek vissza...
amortizáltok
neked lennék azért egy önvizsgálatot tartanák, Bécsbe makogtál, hogy máskép gondolod? ez már a ti szavaitokkal elkurtad vitya nem kicsit Nagyon, nagyon hiteltelen lettél .Ez volt ugye Gyurcsányra kiáltozva beleléptél a csapdádba akkor ???
Yoda69
O1G!
Brüsszel mondta neked, hogy költs el 2000 milliárdot a választási kampányra?
Ugye nem. Akkor jó lenne magadban keresni a hibat.
lampa laz
@KisTehen: azért ne próbáljon szállást keresni, mert nyugaton a magyaroknak nem adnak már. Jó lesz ha te is inkább itthon legelészel.
Sámannus
Még az is fasza, hogy mi tavaly októbertől fejreálltunk mint a jancsiszög
human
Orbán nem tud leszállni a dilivonatról.
Apfelbaum
Már szabályosan hányingerem van mikor meglátom ezt a beteg vályogvető cigányt, hogy miért nem verte agyon az a psychopata apja...jah a kis gránit kő üzlet a pápa 8szoros áron adja a követ az államnak,de az nem Extra profit..a bdskvnytkb
lampa laz
@human: Azért nem tud leszállni, mert már a vészféket is ellopták.
amortizáltok
AMIG DÖLT A HAVEROKHOZ A LÉ NEM KERESTED KI A HIBÁS AZ AKI HAGYTA MINDEZT,
Peller Anikó
Ez a büdös brüsszcel nem küld pénzt és recesszióba taszít engem, nem tudok így eleget lopni, kénytelen vagyok szeretett népemet szorongatva ölelni, gyilkolni, elpusztítani, mert a napi betevő milliárdomnak azért meg kell enni, mit adok a rájkóknak, a végén majd még megfojtanak éjszaka ha nem adok nekik eleget.
Peller Anikó
Azok a kibaszott biciglisták, a bringázás okozza a bolygónk hálaálát,

player.hu/eletmod/biciklizes-vs-fold
csak úgy....
@KisTehen: bocim,szomorúan tudatom veled,hogy te egy elmebeteg!
kisfalud
Vezérem, ezek nem értenek a szóból, akkor erővel verd át őket, mint a hazai választókat a hazug választási ígéretekkel, és a pénzosztással, amit többszörösen leversz rajtunk.
gina
Miattad meg ez a nép a temetőbe aljas zsiros cigány
Istenakinincsen
@Peller Anikó: A csattanója nagyon jó! Azon jót lehet röhögni:))
Sámannus
Te vagy a világ kerékkötője gazember.
Gazella
Van aki mindig másra mutogat! Nemhogy saját magában keresné a hibát, ugye O1G!
ómió
Bizony, "sikerrel" tornázták fel a gáz árát úgy, hogy még ne is kapjanak belőle! Mi ez, ha nem "brüsszeli efftársi siker"!?
Nessy
Az elmúlt 12 év kiadási oldalai nézve ( már ami még valós, és publikus) akkor bizony kiderül, hogy a gazdaságpolitikából jó pár éve csak a politika maradt! Kormányunk a felelősségvállalást még hírből sem ismeri. Nem épp irodalmi stílusban hallottam ezt a meghatározást, az állandó másra mutogatásra! "Templomban fingani, és a szentekre fogni"
lampa laz
@KisTehen: az nem rasszizmus, csak simán utálják a magyarokat orbán miatt. Vagy te is rasszista vagy mert utálod a libsiket?
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 09:02
A fideSS építette a lejtős pályát te nagy marha!Szerinted egyenes?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.