Az azonnali.hu számolt be arról, hogy a hozzájuk több forrásból eljutott információk szerint a magyar miniszterelnök hétfőtől nem dolgozik, kivette éves szabadságát.

Orbán Viktor szabadságra megy hétfőtőlFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Karl Nehammer osztrák kancellár közös sajtótájékoztatója Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A lap megkeresésére Havasi Bertalan sajtófőnök nem reagált.

Az Azonnali információi szerint a miniszterelnök egy vagy két hétre utazik el. Az utóbbi években szinte mindig az Adriát választja szabadsága színhelyéül, így vélhetően most is ez lesz az úti cél.

Júniusban kisebb diplomáciai vihart kavart, amikor Orbán Viktor az Adriára utalva arról beszélt, hogy a magyaroknak is volt tengere, csak elvették tőlük.

A horvát közszolgálati televízión keresztül a szomszéd ország külügyminisztere is elítélte Orbán hőbörgését, a botrány legyűrűzött a közbeszéd szintjére is. 

Egy horvát étteremben például ki is írták, hogy magyarokat nem szolgálnak ki.

Forrás: Azonnali

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Most amikor az ország hajóját, a háborgó tengeren, zátonyra futás, az elsüllyedés veszélye fenyegeti, a "kapitány" szabadságra megy.
Teszi azt úgy, hogy még a süllyedő hajót is a kapitány hagyhatja el utoljára.
Bár az is igaz, hogy vészhelyzetben a patkányok menekülnek először.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Örökre? Mert ha nem inkább el se induljon.
Málna
Úgy tudtam, hogy jönnek ezek a gyerekes kommentek. Mindig ugyanazok...:-)
rokker33
@Málna: nagyon szánalmas már ugyan azt a faszságot olvasni :) Pihenés neki is jár bármennyire utálják !
Yoda69
Irány Graz!
Rendbe kell hozni az idegeit, mert mar sok balfaszságot beszelt az utóbbi időben.
simmering73
Látom a birkák is megkezdték kórusban a bégetést.
Sziszifusz
Most amikor az ország hajóját, a háborgó tengeren, zátonyra futás, az elsüllyedés veszélye fenyegeti, a "kapitány" szabadságra megy.
Teszi azt úgy, hogy még a süllyedő hajót is a kapitány hagyhatja el utoljára.
Bár az is igaz, hogy vészhelyzetben a patkányok menekülnek először.
simmering73
"Az amerikai szenátus megszavazta David Pressman, új budapesti amerikai nagykövet kinevezését, ami az elképzelhető legnagyobb csapás Orbánnak, aki az elmúlt tizenkét évben dúskálhatott a neki kedves amerikai nagykövetekben, akiket rendre az ujja köré csavart. Az egyetlen kivétel André Goodfriend volt, aki rövid ügyvivősége alatt többet tett az amerikai értékek képviselete terén, mint az összes volt budapesti amerikai nagykövet 2010 óta. A legtragikusabb, bohózatba illő teljesítményt Trump embere, David Cornstein bácsi nyújtotta, merüljön feledésbe örökre a neve.

David Presman azonban felülmúlhatja minden korábbi elődjét, és azzal a magabiztossággal érkezhet Budapestre, hogy ehhez minden támogatást megkap a Biden kormányzattól, amely éppen azért választotta őt a posztra, hogy ezt megtegye. Joe Biden hivatalba lépése óta minden alkalommal élesen bírálta az Orbán-rendszert és nem rejtette véka alá a véleményét Orbánról. Magunk között szólva, Orbánt egy közveszélyes oroszbarát fasisztának tartja, aki felszámolta Magyarországon a valódi demokráciát és a jogállamot, két lábbal tapossa a sajtószabadságot és az emberi jogokat."
nepszava.us/orban-megkapta-biden-ajandekat-egy-melegjogvedo-szuperintelligens-zsenit-amerikai-nagykovetnek/
colibri
@KisTehen: 10:56 Mondták már neked, hogy igazi, hamisítatlan idióta vagy?
namihami
Pedig inkább a majorságba kéne mennie, betont keverni. A méreteinek is hasznosabb lenne.
madlaci66
Vajon merre repül a honvédségi "nem kormánygép"?
orsos vendel
"a magyar miniszterelnök hétfőtől nem dolgozik" miert ??? a lopas az munka ???
amortizáltok
majd a radaron mutatják hol száll le meg fől kit visz hoz aztán megint urasága megsértődik hogy szemmel tartják ja radart meg gps -tkikapcsolni ?
lampa laz
Azért megy a horvátokhoz, mert ott van neki 1 szigete, meg ott még akad vendéglős aki megzabáltatja. Itthon hiába vetette meg lőrinccel+tiborczal a balatont, ide nem mert lemenni a nép közé, mert lehet, h megúsztatnák a tóba.
balos
@rokker33: köcsög!Amit e geci munka örve alatt elkövet annak a gyerekeid fogják meginni a levét!Remélem megérem,hogy kizavarjanak az erdőbe makkolni!
colibri
Már az milyen jó lenne, ha legalább 2 hétig nem róla szólna az összes hír! Két hétig nem mutatnák, nem hallanánk róla. Megérjük még, hogy egyszer így lesz?
rokker33
@balos: ha ha ha én már több mint 8 éve Ausztriában élek te birka :) :) Nem érdekel a vergődésed nem hat meg ! Félre tettem már annyi pénzt hogy 1=2 évig nyugodtan eléldegélek még munka nélkül sem kell nélkülöznöm :) Te meg várj a ferire 2042 ben talán megnyeri a választást a csürhével!
gina
Ennek szabadség? egész évben szabadságon van ez az elmebeteg muzsikus, remélem soha nem tér vissza...
csak úgy....
@rokker33: szomorúan látom,hogy semmivel sem lettél okosabb!
telegdilaci
@Horizont:Remélem jó sokáig távol leszel,pihend ki magad nagyon le vagy lakva,szedd össze magad legjobb lenne vissza sem jönnél a szabadságról,de szép is lenne!
ómió
Böszme efftárs csak nem arra "készül", hogy e pár hét alatt megint sikerrel "elkúrhatja"!?
colibri
@telegdilaci: 12:16 Nagyon jó, amit írtál, de nyugtass meg, hogy nem Horizontról szól, hanem orbánról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.